Me_Sama
Sep 6 2008, 11:15 PM
Nu pot sa zic ca nu ma bucur pentru aceasta victorie a Lituaniei, dar totusi imi pare rau de Marius Niculae si de Bratu. La Lobby si Tamas nu se poate renunta (sper!), dar atacantii nostri...mi-e frica pentru ei
DisKant
Sep 6 2008, 11:20 PM
In sfarsit s-a facut dreptate. Nu mai suportam sa castigam mereu cu 1-0,2-1 si ii aud pe nenorocitzii de dragomir si sandu cum behaie ca aveam super mega extra echipa si ca putem bate pe oricine.Si pe piturca cum ii lauda pe ratoi,banel,dica si restul oilor ca au jucat fenomenal si ca reprezinta scheletul echipei nationale

.
In sfarsit sunt FE-RI-CIT !!!

Sper sa obtinem maximum 1 pct si in Feroe ca sa fie complet tot tacamul .Poate atunci isi va da si nenorocitul demisia si vor aduce si ei un antrenor strain care nu stie cum stau treburile astea murdare pe la noi si care va face selectzia exclusiv in functie de forma jucatorului ( asta oricum e doar un vis ..ca la cat de incompetenti sunt astia din FRF sigur ne trezim cu vreun olaroiu , stoichita , dorinel munteanu sau Doamne fereste ...ZENGA !!!

)
PS: MORPHEUSS esti GENIAL omule

.Cred ca si SHNITZI rade acum de noi
cosmin targoviste
Sep 6 2008, 11:21 PM
QUOTE(djmihaitza @ 7 Sep 2008, 0:06)

"Viata merge inainte!"
"Asta-i fotbalul!"
"Mingea este rotunda!"
Asta, asa ... ca sa nu uitati celebrele explicatii sau resemnari

Si,la naiba : "si ei au tot 2 picioare,deci totul e posibil".
DisKant
Sep 6 2008, 11:35 PM
Sa mai fie oare si blestemele lui Iancu ?
POOL
Sep 7 2008, 12:13 AM
Fara lideri, fara prestanta. Rusinos joc da' si rezultat, nu cum a spus Pipurca. Romania are nevoie de lideri, cum sunt chivu si mutu, fara ei suntem doar o echipa obisnuita, o echipa de duzina. Contra nu e un lider, cum nici Dica aia-i pica nu poate fi numit lider. Piturca l-a bagat pe Bratu in repriza secunda, cand lituanienii au bagat tancurile in aparare. A fost cea mai proasta miscare. Marius intradevar se potrivea stilului asta de joc, insa Bratu, a fost in plus. Nu poti sparge autobaza cu un jucator de contraatac. Asta e. acum toti suntem mari antrenori, insa unii dintre noi fac pariu ca ar face o treaba mai buna la nationala decat face piti.
Vreau 11 atacanti in meciul cu Lituania. Eu i-am cautat din priviri, da' nu i-am vazut.
Radu stefan, nu stiu ce a fost cu el. Parca era alt jucator. El la lazio a jucat returul trecut tot pe banda stanga si a fost laudat in dese randuri. Nu stiu ce s-a intamplat cu el in seara asta. E un paradox.
Trebuie sa ne gandim ca avem inca 7 meciuri extrem de tari: acasa la lituanieni, dubla cu franta, dubla cu austria si cea cu serbia. NU mai avem voie sa facem pasi gresiti. Daca luam in aceste 7 meciuri macar 16 puncte, suntem calificati.
SunGod
Sep 7 2008, 12:29 AM
De la meciul cu Lazio nu am mai trait un moment de neputinta si de furie cum mi-a fost dat sa simt in seara asta...........fara cuvinte...
Morpheuss
Sep 7 2008, 02:09 AM
Shnitzi e moarta, DisKant, dar probabil ca de acolo, din Raiul caprelor, rade si cu fundul de noi
Mi-am mai amintit si cantecul cu "Du-ma inapoi in Lituania, Lituania!..."
Parasutistul
Sep 7 2008, 07:52 AM
Lobont , Tamas , Stefan Radu , (M.Niculae) , Contra , Marica (Bratu) => 7 jucatori dinamovisti sau exdinamovisti au jucat aseara...scheletul nationalei a fost alb-rosu...
Romania-Lituania 0-3 ,.
No comment!
Daca erau 7 stelisti, era de inteles, dar asa?
si Tamas e bun la dat cu pietre, si la dansat manele!
ca fotbalist, cam expirat!
Cocis l-a suplinit cu brio pe Nicolita, adica nu a reusit sa dea o pasa buna in tot meciul.
cosmin targoviste
Sep 7 2008, 08:51 AM
Domnu' cred ca ati gresit adresa,aici e forum de dinamovisti nu stana.
Lasa ca a jucat dica bine,sa nu mai zic de goian .
Si cocis nu l-a suplinit bine pe nicolita ca nu i-a dat gol lui Lobont .
Cat despre pietrele lui Tamas,rÄĆŁoi si Lobont : foarte bine le-au facut !
@ Pool-se califica doar primul loc. AU sanse sa IASA cu 16 pct pe 1 ?
POOL
Sep 7 2008, 09:47 AM
cu 16 puncte din meciurile astea tari, cine stie. Nu am pus dubla cu Feroe. Deci cu 22 de puncte. Franta va mai pierde puncte, Austria nu cred ca va rezista, iar serbia e adversarul cu care ne batem pentru calificare.
cosmin targoviste
Sep 7 2008, 10:04 AM
Cum poti sa zici ca te vei bate cu Serbia la calificare,cand aseara ai pierdut acasa cu Lituania cu 0-3 si ai jucat in ultimul hal ?! Si daca Franta o sa mai piarda puncte,Romania o sa castige tot ?!
reddog_sv
Sep 7 2008, 10:52 AM
Sansele de calificare au scazut foarte mult..sa pierzi acasa un astfel de meci..nu ne mai ramane decat sa castigam meciurile tari..cu un alt antrenor...Andone ar fi de vis..cel putin unul care sa nu se afiseze cu zambetul pe buze dupa un 0-3
The Game
Sep 7 2008, 11:09 AM
Ce mai conteaza, de calificat nu ne mai calificam. Si daca ne-am califica, pentru ce? Sa facem ca la Euro? Mai bine nu.
@ " Cat despre pietrele lui Tamas,r�ƣoi si Lobont : foarte bine le-au facut ! "
Da, ce sa spun. Ce tupeu pe presa sa-i urmareasca pe jucatori la o plimbare, cum se intampla de fiecare data. Pana acum nu au fost deranjati si dintr-odata vezi Doamne, nu puteau sa se concentreze. Si chiar asa sa fie, era asa de greu sa le spuna intr-un mod CIVIZILAT (nu a`la stoichkov cum au facut ei) sa-i lase sa se plimbe si ca dau interviuri dupa?
De injuraturi ce zici? "Sugaretilor... sa va *** nevestele-n p****!" " Hahalerelor" "Soarecilor..duceti-va inapoi in cotet!" Ai mai auzit tu de asa ceva prin strainatate?Si acolo inventeaza presa destule.
Parasutistul
Sep 7 2008, 11:31 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 7 Sep 2008, 9:51)

Domnu' cred ca ati gresit adresa,aici e forum de dinamovisti nu stana.
Lasa ca a jucat dica bine,sa nu mai zic de goian .
Si cocis nu l-a suplinit bine pe nicolita ca nu i-a dat gol lui Lobont .
Cat despre pietrele lui Tamas,r�ƣoi si Lobont : foarte bine le-au facut !
@ Pool-se califica doar primul loc. AU sanse sa IASA cu 16 pct pe 1 ?
aici e topic al echipei nationale, unde joaca si stelisti, pe langa "scheletul dinamovist"...
banel nu i-a dat gol lui lobont nici la antrenament...
dica nu mai joaca la steaua...
restul...la fel de slabi..
calificarea e departe..poate scapam de piurca acum!
RED75
Sep 7 2008, 11:40 AM
Asta e.. Am patit rusine mare
Cica pe Piturca nu-l da afara decat daca pierdem cu Feroe. Ceea ce mi se pare imposibil... Da cine stie ?
Amn_Googly87
Sep 7 2008, 11:54 AM
Oameni buni nu mi se pare acum normal sa plangem de mila saracii reporteri care au fost injurati si in care s-a aruncat cu pietre. Nu va lasati pacaliti, stirea a fost prezentata tot de ei. Sunt convins ca au aratat doar ce au vrut - probabil au fost rugati frumos de cateva ori sa nu-i urmareasca pe jucatori, dupa care acestia au ajuns la capatul rabdarii si a iesit ce a iesit.
Comportamentul nu este unul potrivit cu siguranta dar nici nu este normal ca in timpul tau liber sa ti se puna camera de filmat in nas si sa nu poti sa te destinzi, sa fii in largul tau. Au si ei nevoie de liniste inainte de un meci, au nevoie sa se comporte liberi, sa vorbeasca ce vor ei, nu sa fie spionati si sa se inregistreze tot ce vorbesc.
Si la capitolul pietre - eu nu am vazut pe nici o inregistrare data de presa ca cineva a aruncat cu vreo piatra - deci nu am vazut. Oricum am inteles ca daca intr-adevar s-a aruncat, cel care a aruncat e ratoi - bineinteles ca vocile din presa nu sunt atat de dure la adresa lui ratoi ca doar el e finu, nu face decat sa fie la nivelul nasului.
dudu1961
Sep 7 2008, 11:59 AM

Imi pare rau dupa pauza nu m-am mai uitat , am preferat LOST , si ma oftic ca nu am prin filmul de la inceput !

Eu ma bucur , sincer ! De ce ?
Pentru ca asa au vzut incllusiv dl. "babaroase " ca echipa asta nationala sta in Mutu si in....Chivu !
Pina nu vom avea un alt Hagi sau Mutu , echipa asta din nou nu va mai ajunge la nici un CM , CE !
Ma uitam la ceilalti din casa cum se ofticau ,cum injurau , pentru ce ?!
Amn_Googly87
Sep 7 2008, 12:01 PM
dudu cum sa nu vezi LOST de la inceput
Ia-l si tu de pe net sau cumpara ce n-ai vazut de la magazin ca MERITA !!!!
si scuze pt offtopic.
bigbobo
Sep 7 2008, 12:09 PM
Lituania ne-a aplicat o corectie bine meritata. Ne-a adus cu picioarele pe pamant, acolo unde ne este locul. Nu-i nimic... Recuperam punctele pierdute in Feroe...
dudu1961
Sep 7 2008, 12:20 PM
@Amn -Vorbeam de episodul de aseara numai !
Normal le am pe toate trase pe caluculator , si ieri normal am vazut maratonul ...din nou !
cane loco
Sep 7 2008, 12:52 PM
umilinta maxima meciul asta, ne-am facut de cacao cu lapte in piscina, spurcatul asta de piturca si liota lui de vedete torpiloare au terfelit, sau mai bine spus, s-au ,,exercitat'' pe tricolor si pe numele de Romania.Eu unul nu stiam ce sa mai zic la final, dar imediat m-am gandit la spurcaciunea piturca si mirobolanta lui gandire tactico-strategica de general senil la 90 ani.Bai barbugiule, cum spunea Lobont ziaristilor, bai spurcatule ,,du-te ba la cotet, sobolanule'' ,,sugatorule'', esti prea idiot, cretin, spurcat ca sa ti seama de culorile nationale si sa ai demnitatea de a pleca, dar probabil nu te lasa si clanul fecali si nici don sandu ca deh e sunt interese mari pentru tot soiul de expirati care sunt ocupati cu femei, barbut sau poker(la alegere) si sa exerseze tirul cu piatra prin parc(vezi mirela răţoi).
Meciul cu pescadori feroezi o sa fie terorist de tot, parca vad acelasi joc penibil, imbicsit, care convine adversarului, fara suturi cu actiuni ,,savante'' pe aripi si centrari handicapate, o gramada de pase gresite, in fine sa vedem poate le vine mintea la cap dar dupa ce s-a intamplat azi si cu nea gogu barbugiu antrenor parca ii vad pe pescarii aia ca ne ataca in valuri, o sa aiba si aia speranta la puncte.
Oricum spurcatul de piturca trebuie urgent sa plece altfel chiar ca nu mai pupam Mondiale decat peste alti ani, inca o data, mars la cotet, sobolanule cu blana de oaie.
cosmin targoviste
Sep 7 2008, 02:01 PM
QUOTE(The Game @ 7 Sep 2008, 12:09)

@ " Cat despre pietrele lui Tamas,r�ƣoi si Lobont : foarte bine le-au facut ! "
Da, ce sa spun. Ce tupeu pe presa sa-i urmareasca pe jucatori la o plimbare, cum se intampla de fiecare data. Pana acum nu au fost deranjati si dintr-odata vezi Doamne, nu puteau sa se concentreze. Si chiar asa sa fie, era asa de greu sa le spuna intr-un mod CIVIZILAT (nu a`la stoichkov cum au facut ei) sa-i lase sa se plimbe si ca dau interviuri dupa?
De injuraturi ce zici? "Sugaretilor... sa va *** nevestele-n p****!" " Hahalerelor" "Soarecilor..duceti-va inapoi in cotet!" Ai mai auzit tu de asa ceva prin strainatate?Si acolo inventeaza presa destule.
Or fi ei mai recalcitranti , asa ca mine , ca si eu daca as fi fost in locul lor as fi facut la fel . De fapt,nu.Eu i-as fi chemat : "Haideti ma si in WC cu mine" . Si oamenii vroiau si ei sa se plimbe linistiti prin parc,nu sunt umbra camerelor lor.Si chiar asta sunt : niste soareci,pentru ca se ascund prin boscheti si pe dupa toate colturile incercand sa prinda "cascavalul"(poza). Si asa cum zice Amn Googly - ei au pus stirea si filmarile.
RED75
Sep 7 2008, 02:19 PM
Nu e cazul sa le plangem de mila ziaristilor. Desi nu cred ca a dat nimeni dintre marile "vedete" cu cataroaie dupa ei. Sunt tot aia care stau cu limba scoasa la poarta lui Jiji sa scrie cate partzuri a facut la micul dejun.
Una peste alta mergem inainte cu nea Pitzi, cu nea Sandu si cu Mitica de la liga. Ce putem spera ?
O noua dezamagire totusi pentru ca, dupa parerea mea, un campionat Mondial e mult mai spectaculos ca cel European si se pare ca din nou ne vom uita si vom chibita cum joaca altii.
amma
Sep 7 2008, 02:41 PM
Pana la urma o avut dreptate si borcea cand o zis ca pe langa Mutu restul is ciobanasi. In orice caz nu ma asteptam sa nu-si dea demisia piturca si sa mai fie si nesimtit pe deasupra..degeaba e criticat Radu Stefan, care pana l urma s-a consacrat pe alt post, Bratu, care n-o primit o pasa buna, Contra care iara o jucat pe alt post. Oricum cea mai mare enigma pentru mine ii de ce naiba daniel niculae e convocat si e titular meci de meci, de era oaie intelegeam, dar asa..mai mare mister decat titularizarea lui bostina de catre Rednic..macar noi am scapat, sper
cane loco
Sep 7 2008, 07:48 PM
cretinul de piturca nu o sa isi dea demisia deoarece sunt prea multe interese ale fecalienilor, daca nu au o marioneta fixista ca asta sa bage in nationala numai jucatori vandabili, nu mai e bine pentru afaceri, cat o sa fie fecalieni in fotbal e clar ca nationala va avea de suferit, sunt convins ca au probabil si un plan de rezerva, in sensul ca atunci cand barbugiul o da o dea in bara de tot si va trebui schimbat si chestia asta e doar o problema de timp, sa vina alt sclav ascultator in locul lui, si se poate sa fie un personaj care o sa ne surprinda pe toti ca alegere a mafiei, in fine cred ca e cazul sa ne pregatim de o noua ,,panarama'' cu pescarii aia daca nu cumva se trezesc intre timp(nu prea cred).
Normal ca Bratone nu a avut ce face cand toate mingile erau la adversar sau in alta parte trimise de spurcatii lui piturca.La fel si cu M.Niculae, n-ati vazut ca spurcaciunea i-a bagat pe amandoi in teren in disperare de cauza, ca altfel continua cu spurcatii lui in continuare, ce rahat a facut spurcatul dica sau petarda de d.niculae de era prins in offside tot timpul, mai nimic, daca vroia sa faca ceva cu adevarat ii baga pe Bratu si M.Niculae de la bun inceput si cu siguranta macar o faza sau doua in care sa poata inscrie tot faceau, dar probabil ii stricau spurcatului ,,frumusete de joc defensiv''.Tot pe mana spurcaciunilor am pierdut meciul asta, e clar.
RED75
Sep 7 2008, 11:17 PM
Daca fecalienii manevreaza si acum totul pe la Nationala iti dai seama ce vor face daca reusesc sa-l paseze pe angajatul lor, Gica Popescu in fruntea federatiei... Cred ca giovani nu doar ca va face selectiile, ci o sa stea si pe banca la meciueri
POOL
Sep 7 2008, 11:31 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 7 Sep 2008, 11:04)

Cum poti sa zici ca te vei bate cu Serbia la calificare,cand aseara ai pierdut acasa cu Lituania cu 0-3 si ai jucat in ultimul hal ?! Si daca Franta o sa mai piarda puncte,Romania o sa castige tot ?!
16 puncte din alea 7 meciuri inseamna tot? Am terminat eu liceu cu profil uman da'.... Am jucat prost aseara cu lituania, insa cred ca scorul a fost o intamplare nefericita. De ce sa nu recunoastem ca si lituanienii au prins niste suturi de mama focului, no comment. De calificat ne calificam.
Raikkonen
Sep 8 2008, 05:24 PM
Ca sa te califici trebuie sa castigi grupa...altcumva, daca nu ai un punctaj foarte slab de pe locul 2 cum s-ar putea intampla in grupa asta unde punctele sa se imparta haotic intre Franta, Romania, Serbia, Austria si Lituania pici la un baraj unde trebuie sa ai mare noroc sa nu dai de o bestie neagra.
Deci Romania e inca foarte departe de o calificare, n-ar fi o tragedie sa nu se califice, e o grupa grea comparativ cu cea dinainte pentru Euro 08 dar nici chiar sa ti-o iei in asa hal de la echipele mici.
The Game
Sep 8 2008, 08:27 PM
Mi-a povestit cineva care a fost de fata la gradina botanica din Cluj ce s-a intamplat de fapt. Se pare ca un mascarici de ziarist, i-a incitat pana la limite pe fotbalisti spunand (citez aproximativ) : 'Hagi venea la noi, statea de vorba, nu ca voi. Ce va dati mari atat? Oricum nu sunteti in stare sa castigati!'. Si a continuat in acelasi stil pana cand s-au saturat si fotbalistii, normal.
Fascinanta mi se pare marlania din presa, toti aratandu-se atat de indignati, dar nimeni nu a zis nimic de asta ...
Leaveyou
Sep 9 2008, 09:05 PM
Până la urmă a avut dreptate ziaristul

În nici un caz nu ar fi trebuit să se comporte așa. Mai dă-i în spume de talentați ...
Văd că și ăștia micii au luat exemplul celor mari și o încasează rău de tot. Asta se întâmplă când nu poți să evaluezi obiectiv anumite întâmplări fericite (cum ar fi victoria cu Țara Galilor). Avem un stil deosebit de a ne da cu spray pe piept când facem câte un rezultat bun și toată lumea se apucă să ridice în slăvi calități native ale jucătorului român. Ce era la gura lui Borcea dacă băteam batmanii ...
COSMIN C
Sep 9 2008, 09:38 PM
Liviu, dar nu ti se pare totusi curios ca Mireluta recunoaste ca a dat cu pietre, dar presa continua sa vorbeasca numai despre Lobont si Tamas?
RED75
Sep 9 2008, 11:46 PM
Da, am observat si eu ca ratzoiu e prototejatu' presei. Unii nici macar nu-i pomenesc numele. Cica numarul 4 de la Nationala a dat cu pietre.
Trebuie intelesi si ei.. Daca se supara nasu' Jiji si nu le mai scapa si lor un oscior de ros ? Sau cine stie, poate mai rau, le face si vreo "aroganta" .
MosIonRoata
Sep 10 2008, 03:18 AM
La sfirsitul preliminariilor, Echipa Romaniei se va clasa in a doua parte a clasamentului,
cel mai probabil pe locul 5. Este complet nerealist sa se mai vorbeasca de calificare.
Jurnalistii sint niste hahalere. Fosrte bine le-au facut fotbalistii, desi mai potrivit ar fi fost
sa arunce cu c_cat nu cu pietre!
Sanatate!
antisteaua
Sep 10 2008, 12:10 PM
Daca te consoleaza cu ceva poti considera ca au aruncat cu pietre in rahati
dudu1961
Sep 10 2008, 01:15 PM
Astia ar trebuii sa se mute toti la Cancan , parerea mea , pentru ca un ziarist profesionist de sport , nu face asa ceva !
Indiferent cine a dat sau nu a dat cu pietre , cit de prosti sint fotbalisti :intelectual , sportiv si etc nu se face asa ceva , daca tu ca jurnalist de sport faci pe dracu in patru numai ca sa ai o recatie din partea unui om , se mai mira ca le sparg camerele ca-i bat ssi arunca lumea cu pietre dupa ei , astia pentru o stire sint in stare sa-si omoare parinti sa apra "exclisivitate" pe ecran !
Nici cu astia nu imi e rusine , cred ca ati vazut declaratia lui Tamas "si ce daca era Mutu si Chivu si luam bataie cu 4-0 " !
Mai baitule trezeste-te , tu pina una alta nu ai reusit sa prinzi echipa de afra , nu mai zic ca ai venit cu coada intre picioare innapoi si ne perii pe noi , dar ma intreb pina cind ne mai perii pina iti vom striga primul "Huooo " pe stadion , atunci ne pui si pe noi la colt !
Leaveyou
Sep 10 2008, 02:54 PM
QUOTE(COSMIN C @ 9 Sep 2008, 22:38)

Liviu, dar nu ti se pare totusi curios ca Mireluta recunoaste ca a dat cu pietre, dar presa continua sa vorbeasca numai despre Lobont si Tamas?
OK ! Eu vorbeam despre un anumit comportament care nu este de azi de ieri. Cel puțin la Lobonț. Declarații la mișto, dacă nu sunt la mișto sunt cu totul și cu totul din lemn. Probabil că nu este singurul. Și atunci când se strâng mai mulți de același calibru se nasc tot felul de faze care mai de care mai nașpa. De ce oare ?
Acest comportament de oameni superiori, de zei stresați de niște muritori au dus la situația în care nu se pot exprima pe teren. Ei oricum sunt superiori, cum să-i mai deranjezi pentru un meci cu Lituania. Dacă jucau cu Franța ar fi spus că francezii au baza de selecție mare, că au condiții de te doare capul și nu mă mir dacă ar fi spus că francezii au mâncat banane când erau mici, nu ca Bălănel care a văzut prima oară banană în ziarul Libertatea de Făurei. Ei bine, superioritatea asta le intră în cap (am vrut inițial să zic creier) și rezultatele se văd. Tamaș a venit la Dinamo și am fost cel mai bucuros. Dar nu știu de ce îmi este frică. Probabil la Auxerre nu bătea cârciumile. Acum însă el se poate supăra imediat pe antrenor, pe club, pe suporteri și să arunce cu nonșalanță fraza: am renunțat la bani pentru Dinamo ...
Nu era vorba de neapărat de pietre și nici de cine le-a aruncat. Mi se rupe că a fost Rădoi și pe Rădoi nu-l nominalizează nimeni la premiul Pietrarul anului. În sfârșit, așa văd eu treburile poate mă înșel.
djmihaitza
Sep 10 2008, 07:40 PM
QUOTE(COSMIN C @ 6 Sep 2008, 23:13)

Bine, Lituania, hai Feroe!
E 0-0!

Suntem in grafic si ghionea-spurcatu' a luat rosu, a copiat-o pe mirela insa nu i-a iesit pana la capat.
cane loco
Sep 10 2008, 07:52 PM
fratilor am dat si noi gol pescarilor astora, e de sarbatorit, piturca spurcatul se va imbata se profileaza o mare victorie a ,,strategului'' barbugiu.
Leaveyou
Sep 10 2008, 07:59 PM
Oamenii ăia și-au luat concediu 3 zile să joace cu România

Nu merităm să mergem la mondiale. Huuuooo !
radu
Sep 10 2008, 08:31 PM
P E N I B I L I
djmihaitza
Sep 10 2008, 08:57 PM
Eu ma duc la Universitate sa ma bucur, sa sarbatoresc minunatu' rezultat, sa ma sparg in figuri.
Mai merge cineva?
cosmin targoviste
Sep 10 2008, 09:33 PM
QUOTE(radu @ 10 Sep 2008, 21:31)

P E N I B I L I
Subscriu,dar vreau sa ii exculdem pe Niculae si pe Lobont.
DJ_ME
Sep 10 2008, 09:57 PM
QUOTE(djmihaitza @ 10 Sep 2008, 21:57)

Eu ma duc la Universitate sa ma bucur, sa sarbatoresc minunatu' rezultat, sa ma sparg in figuri.
Mai merge cineva?
Stai ca vin si eu sa facem gasca!
djmihaitza
Sep 10 2008, 10:09 PM
Min.80 ~ Lituania 2-0 Austria (doua goluri incantatoare Danilevicius, Nr.9)
Primul gol ~ Lovitura libera de la cca. 30m, trage Danilevicius, mingea este deviata de un aparator austriac in coltul din stanga al portarului ('52).
Al doilea ~ Centrare de pe partea dreapta a atacului lituanian, Danilevicius reia in poarta din 6m cu calcaiul ('58).
cane loco
Sep 10 2008, 10:35 PM
ne asteapta vremuri mai grele decat credem datorita spurcatului manuitor de zaruri si victoriei ,,istorice'' din seara asta, o sa aiba don sandu&clica fecali motiv sa il mentina si sa ne compromita calificarea de tot, urmatorul ,,show'' total o sa fie asta cu Franta, revenim noi la realitate urgent de tot.
RED75
Sep 10 2008, 10:43 PM
In momentul de fata nu avem ce cauta la Mondial.
Sansele sunt oricum compromise in proportie de 75% dupa ce am pierdut 3 puncte acasa, iar cu pescarii astia am pierdut o ocazie unica sa trecem pe golaveraj pozitiv.
In subconstientul meu inca imi doresc sa ajungem totusi la CM. Asa ca stateam in cumpana... Daca nu dadeam gol, scapam de Piturca dar sansele de a mai ajunge la CM erau egale cu 0%. Si ce antrenor serios ar mai fi venit sa ia o echipa fara nicio perspectiva ? Grea dilema.
Pitzi, Pitzi lasa-ne
MosIonRoata
Sep 11 2008, 12:11 AM
Voi nu puteti vedea padurea din cauza copacilor: situatia in care se afla echipa reprezentativa
se datoreaza,in principal, razboiului pe care patronii de cluburi si federatia il duc
impotriva jucatorului Roman . Nu se investeste aproape deloc in sectiile de copii si juniori
dar in schimb se cheltuiesc, la nivelul intregii Tari, zeci de milioane de dolari anual pentru aducerea
jucatorilor straini, jucatori care in imensa lor majoritate nici nu sint superiori jucatorilor autohtoni.
Sanatate!
Post scriptum:
Decit sa moara fotbalistii mai bine sa moara presa.
Max
Sep 11 2008, 07:05 AM
QUOTE(MosIonRoata @ 11 Sep 2008, 1:11)

Voi nu puteti vedea padurea din cauza copacilor: situatia in care se afla echipa reprezentativa
se datoreaza,in principal, razboiului pe care patronii de cluburi si federatia il duc
impotriva jucatorului Roman . Nu se investeste aproape deloc in sectiile de copii si juniori
dar in schimb se cheltuiesc, la nivelul intregii Tari, zeci de milioane de dolari anual pentru aducerea
jucatorilor straini, jucatori care in imensa lor majoritate nici nu sint superiori jucatorilor autohtoni.
Sanatate!
Post scriptum:
Asta este adevarul crunt...
P.S....il inteleg pe piti , pentru el fotbalul ce-l joaca echipa Nationala de un an in coace, e ca si atunci cand n'are carti si joaca la cacialma...
marcher
Sep 11 2008, 07:27 AM
QUOTE(MosIonRoata @ 11 Sep 2008, 1:11)

Sincer...credeam ca ai ceva in cap. Din pacate m-am inselat. Fara presa, nea Ioane, si-acu te strangeau comunistii de bilute, asta in caz ca nu erai de partea cealalta, cea care strangea oamenilor destele cu clestele.
RED75
Sep 11 2008, 07:51 AM
Hai bre nea marchere, ca nu presa de azi a dat jos comunistii.
Daca-i vorba de bilute astia stiu doar sa-l mangaie la bilute pe jiji si sa se uite pe sub fustele gagicilor lui Mutu.
Binespus e ca lui Pitzi nici nu prea are cum sa-i iasa cacealmaua cu quinta sparta care vrand nevrand o are. Iar nasu Sandu, mitica de la liga si patronii de cluburi sunt principalii responsabili ca nu mai apar jucatori mai de Doamne ajuta. Investii zero. Nu poti sa faci careu de asi doar cu Mutu.