gavros
Sep 11 2008, 09:05 AM
QUOTE(RED-castorryy @ 11 Sep 2008, 1:56)

stadionul din Feroe , banner : " Mitica la puscarie "
pun pariu ca treaba cu banner-ul a fost mana celor de la federatie
cosmin targoviste
Sep 11 2008, 10:18 AM
Da,mai ales ca suporterii il iubesc foarte mult pe mitica si nu i-ar face lui asa ceva.
The Game
Sep 11 2008, 10:46 AM
Elvetia - Luxemburg 1 - 2
red_dogvitan
Sep 11 2008, 11:03 AM
Rezultat interesant cel din Elvetia am jucat extraordinar aseara abia am reusit sa marcam un gol trebuie sa ne mandrim ca am batut Insulele Feroe cu 1-0......
cosmin targoviste
Sep 11 2008, 12:02 PM
QUOTE(The Game @ 11 Sep 2008, 11:46)

Elvetia - Luxemburg 1 - 2

Finlanda-Germania 3-3
Portugalia-Danemarca 2-3(portughezii au avut 1-0 pana in minutul 85 cand danezii au egalat,apoi au preluat iar lusitanii conducerea dar in ultimele minute danezii au marcat 2 goluri si au castigat )
The Game
Sep 11 2008, 12:10 PM
Super meci Portugalia - Danemarca, am vazut azi pe Eurosport. Cred totusi ca Cheiros (sau cum s-o scrie) nu e antrenorul potrivit.
cane loco
Sep 11 2008, 12:40 PM
lituanienii astia sunt dati dracu' , au mari sanse de a se califica fara emotiile pe care o sa le avem noi din plin din cauza barbugiului.Desi si alte echipe precum Germania au avut meciuri grele cu echipe mai mici, la noi nu exista scuze pentru toata dementa asta la nationala, ieri am vazut ce inseamna sa joci cu o echipa de pescari-aviatori-soferi cu un atacant si patru sau cinci fundasi de parca ai Brazilia, Italia sau nu stiu ce echipa ce te obliga sa adopti asemenea sistem.
Super tare dezvaluirea dintr-un anume ziar despre manaria piturcului la cazinou, vrajeala aia cu pachetul de tigari, asta e individul, bun mai degraba de cartoforii las vegasului si puscarie decat de fotbal.
marcher
Sep 11 2008, 12:56 PM
QUOTE(RED75 @ 11 Sep 2008, 8:51)

nu presa a dat jos comunistii.
Presa nu...aia nu, aia nu, comunistii plecara de buna voie, sa vina zambatul de iliescu.
antisteaua
Sep 11 2008, 06:01 PM
QUOTE(marcher @ 11 Sep 2008, 8:27)

Sincer...credeam ca ai ceva in cap. Din pacate m-am inselat. Fara presa, nea Ioane, si-acu te strangeau comunistii de bilute, asta in caz ca nu erai de partea cealalta, cea care strangea oamenilor destele cu clestele.
Gogule, presa la care te referi tu era alta decat cea din zilele noastre. Azi toata presa romana sau aproape toata e un fel de dan diaconescu. Cand spui dan diaconescu te gandesti la cele mai rele si urate lucruri dintr-o societatea: crime, violuri, mahalagisme, prostie pe fata, minciuna, inselatorie si tot ce poate fi mai murdar intr-o societate. Asa este toata presa romana in momentul de fata(cu cateva exceptii). Daca iti arunci ochii pe un ziar sportiv, intri pe siturile lor sau te uiti la tv la horia grasanovici mai vezi ceva in afara de scandaluri? Nu-i asa ca e un fel de dan diaconescu, doar ca astia nu reusesc sa atinga geniul lui?
Asa ca decat sa moara un fotbalist mai bine sa moara un diaconesc.
MosIonRoata
Sep 12 2008, 02:03 AM
Stimatii nostri ziaristi fac mare propaganda jucatorilor si antrenorilor straini.
Mai deunazi, un ziarist cu nume ciudat, racnea cit il tinea pixul ca trebuie musai
sa aducem antrenor strain la Echipa Nationala. Si asta in conditiile care avem
antrenoi tineri, de mare talent, care au facut minuni pina acum: Razvan Lucescu,
Ioan Andone, Dan Petrescu, Mircea Rednic, Ioan Ovidiu Sabau, Gigi Multescu si altii...
fiecare dintre ei fiind cel putin la fel de valoros ca Murinho.
Nu, nu de antrenor strain la Reprezentativa avem noi nevoie...da' daca tot e sa aducem straini
io propun sa aducem la ziare jurnalisti straini, si astia care "scriu" acum sa fie
dati afara. Spre deosebire de lingurarii de azi, care dau zor nevoie cu "fan",
"determinare", "offside", "weekend", "lider", "goalkeeper" si d'alde'astea,
ziaristii straini n'ar vorbi si scrie Englezeste stricat.
Decit sa moara ultrasii, mai bine sa moara presa.
deenamovista
Sep 12 2008, 12:35 PM
Dovada de stupiditate pe site-ul oficial FIFA: pe pagina echipei Romaniei este prezentat ca "top scorer" un anume Razvan Vasilic. Printre altele, site-ul in sine este unul mediocru, incomparabil cu cel UEFA...
deenamovista
Sep 12 2008, 12:48 PM
Aaa...si sa nu uit. Saptamana aceasta, fiind la Lisabona, am avut ocazia sa merg pe Jose Alvalade la Portugalia-Danemarca. Super-stadion, super-atmosfera si evident un super-meci!
In timp ce noi ne chinuim cu Feroe, altii stiu, intr-adevar, sa joace fotbal si sa faca spectacol.
marcher
Sep 12 2008, 06:59 PM
Nu inteleg intr-u totul atitudinea voastra, a unora mai bine zis, fata de presa. Pare-ti niste aparatori ai diavolului, invocand inutilitatea ei. E problema onor domniilor voastre si nu pot decat sa o ascult, nefiind de acord cu ea.
Leaveyou
Sep 13 2008, 08:22 AM
Sunt de partea voievodului.
MosIonRoata
Sep 14 2008, 03:14 AM
"Nu inteleg intr-u totul atitudinea voastra, a unora mai bine zis, fata de presa.
Pare-ti niste aparatori ai diavolului, invocand inutilitatea ei.
E problema onor domniilor voastre si nu pot decat sa o ascult, nefiind de acord cu ea."
Stimate domn,
Daca e sa ne restringem discutia la presa sportiva, pentru fotbal presa sportiva este nu numai inutila,
este daunatoare. Ce fac oamenii de fotbal se vede pe teren si se reflecta in rezultate. Nu trebuie
sa ni se povesteasca in declaratii ce a fost in teren pentru ca lumea are ochi si vede .
Fotbalul e o chestie care e la vedere nu-i politica sa trebuiasca sa o explice formatorii de opinie si
reprezentantii societatii civile la gazeta, la radio, la televizor, la difuzor si in manualele scolare.
Putem avea fotbal fara presa sportiva bine mersi, si chiar mai curat decit fotbalul acesta povestit de presa,
dar presa sportiva fara sport nu se poate! Care va sa zica, presa sportiva, este un parazit, asa cum sint
viermii intestinali la om si la animale, care traieste pe spinarea fotbalului.
Am discutat despre presa sportiva in general, dar acum sa vedem ce putem spune despre presa sportiva din Tara noastra:
Presa de la noi nu face altceva decit sa calomnieze, sa santajeze, sa incite, sa minta si sa abata atentia opiniei
publice de la problemele reale ale sportului prin interviuri si declaratii ale unor figuri grotesti intens mediatizate.
Rolul presei este sa traga un semnal de alarma atunci cind situatia o cere, prin articole si campanii de presa.
In ultimii ani s-au petrecut in fotbalul nostru abuzuri ingrozitoare, strigatoare la cer:
cumpararea locului in divizia A de catre FCM Bacau de la noupromovata F.C.Baia Mare, retrogradarea samavolnica
a talentatei echipe tinere Sportul Studentesc si blocarea participarii echipei Delta Tulcea pe prima scena fotbalistica a Tarii.
Ce a facut presa in aceste cazuri? A protestat, a organizat ample campanii de presa impotriva faradelegilor
si crimelor comise de FRF si LPF? A sesizat FIFA si UEFA? Nu. Presa n-a facut nimic din toate acestea, ba chiar s-a
solidarizat cu infractorii prin aricole care au manipulat, dezinformat, si mintit opinia publica.
In concluzie, putem spune, fara putinta de a gresi, ca presa este un organism parazitar, profund daunator fotbalui din Tara noastra.
Mai mult decit atit, daca presa nu ar exista, si chiar daca nu s-ar schimba nimic altceva in fotbal, prin
disparitia presei am avea un fotbal mai bun, mai curat si mai sanatos.
Mirunik
Sep 14 2008, 12:35 PM
Marcher, deci tu, cind te uiti la stirile sportive si afli ce si-au cumparat fotbalistii de la nationala din Olanda, cit costa masina cumparata de Tamas sau cea a lui Torje, cind citesti cit il costa intretinerea casei din pipera pe răţoi, in cite luni e gravida soata lui ov.petre, care e ultima jignire adresata de jabba lui Lupescu, tu vrei sa spui ca intelegi ca ``jurnalistii`` romani sint utili sportului romanesc si bunului mers al patriei.
Vrei sa spui ca jegurile alea, prostituatii aia care ne dezinformeaza zi de zi dupa cum le sare dolaru`-n buzunar, sint utili si absolut necesari?
Eu una as putea trai, de fapt chiar o fac, fara ``noutatile`` lor.
Taranu24
Nov 20 2008, 09:35 AM
Rusine celor care nu au mers la amicalul cu Georgia si sunt din Bucuresti.Chiar nu pot sa va inteleg....daca nu pentru echipa nationala macar pentru victimele din Petrila. In Bucuresti nu exista respect pentru echipa nationala nu stiu de ce mai joaca acolo.La Timisoara am dat 100 ROn sa vad un meci al nationalei si nu mi s-a parut mult...nationala trebuie respectata.Nu conteaza ce jucatori sunt acolo trebuie sa mergi din punctul meu de vedere e o datorie civica.Poate eu sunt mai sentimentalist, dar ganditi-va la atitudinea jucatorilor daca erau 15.000 de oameni care sa ii incurajeze 90 de minute?Pacat....
POOL
Nov 20 2008, 10:55 AM
Nu cred ca natioanala va mai juca in urmatorii ani vreun meci in Stefan cel Mare.
Mirunik
Nov 20 2008, 11:03 AM
Ba eu nu judec pe nimeni, mai ales dupa ultimele meciuri ale nationalei becaliote, care mie nu-mi trezeste absolut nici un sentiment patriotic sau vreo farima de respect.
Si eu nu-s din Bucuresti, dar si daca eram nu mergeam la amicalul cu georgia. Eu nici la televizor nu m-am uitat.
Cit despre victimele din Petrila, stai linistit ca se va organiza un teledon.
POOL
Nov 20 2008, 11:07 AM
Nu e vorba neaparat de victime. E vorba de faptul ca nationala a jucat pe Dinamo si unii dintre jucatori au fost injurati, video-ul fiind pus repede pe prima pagina a dinamomania. Cu asta ne-am ales noi dupa un meci al nationalei jucat in Stefan cel Mare. Extraordinara mandrie.
The Game
Nov 20 2008, 07:25 PM
Datorie civica? Asta-i buna. N-ai ce respecta la o asemenea nationala. Ne reprezinta intr-adevar, ca natie.
POOL, ai dreptate.
Raikkonen
Nov 20 2008, 11:49 PM
QUOTE(POOL @ 20 Nov 2008, 10:55)

Nu cred ca natioanala va mai juca in urmatorii ani vreun meci in Stefan cel Mare.
Nu s-ar fi organizat oricum decat odata la 10 ani...si pe buna dreptate, de ce sa joci aici cand poti juca daca nu in ghena pe Cotroceni? Acolo ai conditii mai bune de vedere si in plus nu reprezinta un stadion unde sa existe rivalitati pentru ca pana la urma si in ghena e la fel. Pana la urma de ce au ales stadionul Dinamo? Era oarecum un prilej ca niste suporteri al lui Dinamo care tin si cu nationala sa vina si sa se simta ca la ei acasa la un meci al nationalei care isi joaca meciurile importante in provincie la Constanta.
Si sunt de acord cu tine, chestia cu injuratul lui răţoi nu ar trebui sa impresioneze pe nimeni. Intradevar nu a stiut sa-si tina gura, ii inteleg frustrarea legata de Dinamo dar asta nu inseamna ca la un meci al nationalei trebuie sa privim lucrurile din postura de dinamovisti doar pentru ca se joaca pe stadionul unde joaca si Dinamo. Asta daca ii intereseaza nationala pentru ca daca au venit la meci inseamna ca au o anumita sustinere pentru ea, ignorand faptul ca sunt destui care nu o suporta datorita unor lucruri si care oricum n-au venit la meci. Dar ori vii la meci si iti sustii echipa tarii tale ori stai acasa, te uiti la televizor sau nu te uiti deloc la meci. Si tot nu inteleg cu ce se mandreste cineva ca s-a pus pe site clipul cu injuriile la adresa lui răţoi, nu s-a nascut stelist si nici anti-dinamovist, s-a nimerit el sa joace la steaua si se simte frustrat ca echipa la care joaca e dominata in campionat de rivali, ca a fost deseori calcat in picioare la derbiurile cu Dinamo etc. Lasa-ti spurcatii sa-l considere mare jucator, ca tot mediocru ramane si peste asta se si rupe la prima atingere, se plimba intre spitale, daca respinge 2 mingi intr-un meci e "omul lor" in ghena...
The Game
Nov 21 2008, 11:30 AM
" Lumina chioară
de Radu Banciu
Georgia ne-a apropiat mai mult de neputință decât de Serbia. Cam așa au arătat, de altfel, toate testele utile ale naționalei României de la Valentin Stănescu încoace: niște zgârciuri. Sigur, vine și momentul în care confundăm arta cu ipocrizia și ajungem repede la concluzia că, indiferent de consecințele jocului, suntem cei mai buni. Pe scara Richter a antrenorilor care ne-au preocupat sau se presupune că ne preocupă, între Hector Cuper și Radomir Antic, l-am ales deja pe primul.
După mine, meciul a avut un singur indicator de intensitate. Golul de trei puncte al lui Goian. Iarăși Goian. Acest Van Buyten de Suceava a ajuns să conteze dublu la orice apariție în careul advers. Ar trebui să lipim afișe cu el. De la stâlpii Bucureștiului și până la gropile Petrilei, moaca lui bălaie te inspiră. Românul modest și muncitor, ambițios și răbdător, plin de calitățile pe care, de obicei, le vedem la alții. Goian e o anomalie.
Doar 2.100 de bucureșteni au fost de acord să plătească pentru lumânări în Ștefan cel Mare. E puțin, dar vina o poartă în continuare federația, acest organ milițienesc care le-a confiscat încă de acum 15 ani suporterilor dreptul de a-și iubi ori de a-și batjocori propriul destin. "
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.