Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EURO 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Haita
E oficial, Romania e calificata la EURO 2008. Suntem in grupa a III =a valorica. Iata si componenta grupelor valorice ca sa putem da cu presupusu' si cu doritu' pana la tragerea la sorti.

Urna 1: Austria, Elveția, Grecia, Olanda
Urna 2: Croația, Italia, Cehia, Suedia
Urna 3: România, Germania, Portugalia, Spania
Urna 4: Polonia, Franța, Turcia, Rusia.

Eu unul mi-as dori o grupa cu : Austria, Suedia, Romania, Rusia.
vavly
Eu unu as dori o grupa formata din: 1.Elvetia 2.Cehia 3.Romania 4.Polonia(sau Rusia) ca celelalte echipe sunt mai bune :P welcome.gif Euro
bigbobo
Imi doresc Austria, Suedia si Polonia...
BandiT
si eu vreau Suedia...poate reusim o revansa...
am o boala pe suedezii astia....
ne-au lovit in moalele capului chiar cand ne ridicasem si un pic deasupra mediocritatii!
Leaveyou
Numai Italia și Croația nu ...
The Game
Elvetia, Suedia, Romania, Rusia. Probabil ca o sa ne oprim in sferturi, macar de am ajunge acolo. Sincer, abia astept.
Kity_reddog
Orice grupa ar fi, calificare sa fie! Sa ajungem cat mai sus cu putinta! Gata, orice supriza se poate produce de cand am trait vazand Grecia la EURO 2004.
dudu1961
Vreau FINALA !
Poate sint nebun , dar vad ca mai sint altii ca mine , deci nu sint singur !
Oricum am auzit ca nu vom avea echipe asa "grele " daca la un CE se poate spune asa ceva , dar visez , ca aceasta generatie sa o depaseasca pe cealata , numai pentru faptul ca au zis ca ei au fost cei mai buni (unii dintre ei ) .
Si poate pentru a demonstra Eurpoei ce sint instare "tiganii" sa faca . romania.gif
gavros
QUOTE(Haita @ 22 Nov 2007, 1:55) *
E oficial, Romania e calificata la EURO 2008. Suntem in grupa a III =a valorica. Iata si componenta grupelor valorice ca sa putem da cu presupusu si cu doritu pana la tragerea de sorti.

Urna 1: Austria, Elveția, Grecia, Olanda
Urna 2: Croația, Italia, Cehia, Suedia
Urna 3: România, Germania, Portugalia, Spania
Urna 4: Polonia, Franța, Turcia, Rusia.

Eu unul mi-as dori o grupa cu : Austria, Suedia, Romania, Rusia.

Grupa in care nu as vrea sa cadem: Olanda, Italia, Romania, Franta
iar grupa in care as vrea sa fim: Austria, Cehia, Romania, Turcia

iar referitor la parcursul nostru la Euro, cred ca o sa ne oprim in Sferturi de Finala
The Game
Romania in finala EURO 2008 si CFR in finala UCL 2012-2013.
bigbobo
Obiectiv am votat sfertul de finala insa sper la mai mult...Cel mai important este sa nu transformam aceasta participare doar intr-un simplu act de prezenta...
reddog_sv
Cea mai usoara grupa probabil: Austria Suedia ROMANIA Rusia
Grupa care mi-ar place: Elvetia Croatia ROMANIA Rusia
Mare noroc avem ca suntem in urna a treia...dar pe atat de mare ghinion ca nu suntem in prima pentru prel. mondialelor
COSMIN C
QUOTE(reddog_sv @ 22 Nov 2007, 14:58) *
Cea mai usoara grupa probabil: Austria Suedia ROMANIA Rusia
Grupa care mi-ar place: Elvetia Croatia ROMANIA Rusia
Mare noroc avem ca suntem in urna a treia...dar pe atat de mare ghinion ca nu suntem in prima pentru prel. mondialelor

Croatia e perfecta pentru noi. O sa ne asculte cu urechea. icon_lol.gif Si Mister va avea ocazia sa ne mai explice inca o data cum e cu mentalitatea la popoarele astea, foste iugoslave. 010.gif
Morpheuss
Cred ca o grupa accesibila ar fi cu Grecia,Suedia si Polonia.Nu vreau croatii,italienii sau francezii wink2.gif
reddog_sv
QUOTE(COSMIN C @ 22 Nov 2007, 16:04) *
Croatia e perfecta pentru noi. O sa ne asculte cu urechea. icon_lol.gif Si Mister va avea ocazia sa ne mai explice inca o data cum e cu mentalitatea la popoarele astea, foste iugoslave. 010.gif

Chiar e perfecta pentru noi, sunt foarte curios pe unde suntem in raport cu ei, ar fi foarte interesant un astfel de duel... starwars.gif ....oricum mentalitatea lor nu o avem si nici nu stiu cand o vom avea.... icon_rolleyes.gif
gilutza_d
Eu as vrea cu Suedia, Austria si Polonia. icon_rolleyes.gif
Myhay_Dinamo
Am votat ca va cuceri trofeul(nu ma faceti nebun).
Insa pentru asta echipa de baza va Romaniei va trebui sa arate astfel:
____________Lobont____________

Ogararu_Tamas_R. Stefan___Rat____

Cristea_______Zicu_______Codrea

____MUTU________Niculae_______

_______Ciprian Marica___________
Asa nu stiu daca vom castiga competitia,insa cred cel putin ca vom fi semifinalisti.Cu echipa asta invingem aproape orice adversar.Sper ca Piturca sa nu mai fie stelist si sa faca echipa de start pentru meciurile de la C.E. 2008 ca si cea de mai sus.Atacul si apararea de fundasi este perfecta,parerea mea.
The Game
Romania, trezeste-te ... 010.gif
COSMIN C
Copii, treziti-va.
The Game
De fapt, se cam face de ora de culcare. 010.gif
COSMIN C
Corect, o cana de lapte cald va ajuta sa visati frumos. In visele voastre echipa lui piturca poate fi chiar si campioana lumii. Maine dimmineata vom fi aici sa va ajutam sa reveniti la realitate.
The Game
Eu si Cosmin.
Kity_reddog
icon_rolleyes.gif Chivu fundas dreapta mihai?
Morpheuss
QUOTE(Myhay_Dinamo @ 22 Nov 2007, 20:59) *
____________Lobont____________

Chivu_Tamas_R. Stefan___Rat____

Cristea_______Zicu_______Codrea

____MUTU________Niculae_______

_______Ciprian Marica___________

Niculae da un gol din 5 ocazii mari icon_rolleyes.gif Ce dracu' sa caute asta la EURO? complaining.gif Daca picam intr-o grupa usoara,poate trecem in sferturi.Dar fara Niculae 010.gif
Myhay_Dinamo
si cele doua goluri cu Albania nu tot Niculae le-a marcat?Las' ca ii foarte bun in atac!Ce?MUTU nu avea ocazii de gol?
The Game
Da, intradevar. Inscriind doua goluri in fața Albaniei, Nico si-a aratat clasa ...
gavros
ma ce aveti ca are dreptate dennis_reddog, Niculae e praf, cu bulgarii a avut doua ocazii mari de tot si nu a facut nimic
The Game
Daca te refereai si la mine, eu eram ironic. Niculae e p r a f .
Clau_Goool
O grupa cu Grecia, Croatia, ROMANIA si Turcia presimt eu. Sa vedem ce va fi ...
stef 22
Eu vreau: Grecia, Cehia, Romania, Rusia
tussybau
As vrea asa:
Grupe:
1.Olanda
2.Italia
3.Romania
4.Franta

Din Grupe Romania sa se califice de pe locul 2, in sferturile de finala, acolo unde va intalni Cehia, dupa care Semifinala unde va intalni Portugalia, si in Finala sa se intalneasca cu Italia(din nou), si sa castige Finala, dar vorba aia, "sooteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ", si Romania va termina pe ultimul loc in Grupa sa. Asta e, poate peste 8 ani...
red_dogvitan
QUOTE(stef 22 @ 2 Dec 2007, 12:58) *
Eu vreau: Grecia, Cehia, Romania, Rusia

Si eu imi doresc o grupa ca asta pare destul de accesibila insa la cat noroc avem.....
Hatzu
Nah, asta e ghinionul nostru.... cu Olanda si Franta... ramane sa vedem cine mai e a patra echipa.
djmihaitza
Mergem la shoping.
chocollatte
ROMANIA a picat cu FRANTA, ITALIA si cu OLANDA :(
Hatzu
Nu orea cred ca o sa facem mare lucru :( da macar jucam cu echipe mari.... asta e...
The Game
INCREDIBIL ! Cat ghinion sa avem... Asta este, cred ca se vor califica Olanda si Franța. Sper macar sa luam ceva puncte si m-as bucura sa plece Italia acasa.
stef 22
QUOTE(The Game @ 2 Dec 2007, 14:00) *
INCREDIBIL ! Cat ghinion sa avem... Asta este, cred ca se vor califica Olanda si Franța. Sper macar sa luam ceva puncte si m-as bucura sa plece Italia acasa.

Norocul (ghinionul) mai e si cum ti-l faci...daca scoteam macar un egal la bulgari evitam o grupa ca asta!
bigbobo
Dupa Olanda si Franta sincer imi doream Italia in grupa noastra...Avem cea mai tare grupa dar ma bucur...Mi-e frica doar de Italia, Olanda si Franta 010.gif ...Daca iesim din grupa asta suntem tari...De iesit oricum o vom face, conteaza cum...
bogdy_pc
nu vreau sa fiu rau, dar putem iesi pe locul 5 in grupa asta :))
Clau_Goool
Pe olandezi ii cunostem foarte bine, am jucat in ultimii ani destule meciuri cu ei. I-am putea bate. Italia e Italia, dar nu straluceste. Cu Franta am cele mai mari indoieli, au o nationala de vis, desi au avut si ei probleme in preliminarii, doua infrangeri cu Scotia.
Dar un campionat european e un campionat european si multe se pot intampla ...

HAI ROMANIA !!!
The Game
Norocul (ghinionul) mai e si cum ti-l faci...daca scoteam macar un egal la bulgari evitam o grupa ca asta!

Da, dar nici chiar asa ... Desigur daca ne ducem cu gandul ca o sa iesim ultimii, nu numai ca o sa iesim ultimii, dar o sa le si facem golaveraj celorlalte echipe.
Cel_mai_rosu
Ba da ce ghinion am avut , din pacate nu vad un european reusit :(
bigbobo
Ce ghinion frate? Credeai ca la tragerea la sorti e ca la barbut?...Sa nu-i aud ca se vaita, ca alea alea...Putem sa ne umplem de penibil in aceasta grupa, dar putem in acelasi timp sa innebunim fortele Europei...
doggy8
Grupa A: Elvetia, Cehia, Portugalia, Turcia

Grupa B: Austria, Croatia, Germania, Polonia

Grupa C: Romania, Franta, Italia, Olanda

Grupa D: Grecia, Suedia, Spania, Rusia.

Super-tare, nu? Hai ca ne calificam, mai batem o data Olanda si pe Franta o batem ca o s-o batem pentru Mondialu` din 2010
cpc
E grupa cea mai grea intr-adevar, dar macar o sa avem cele mai tari meciuri....nu avem nimic de pierdut, deci baietii pot produce surprize!

p.s. sigur de publicitate o sa avem parte si Piturca a inceput deja sesiunile de foto cu cei mai buni antrenori din Europa! icon_lol.gif
tussybau
Wow cnumai eu am nimerit Grupa 010.gif, nu-mi vine sa cred ! Doamne ce Grupa, va jur ca a fost pura coincidenta, chiar daca am postat mesajul cu vreo jumatate de ora inainte de tragerile la sorti, cred ca trebuie sa joc astazi la Loto, poate castig ceva 010.gif, oricum nu ma bucur ca am nimerit Grupa, pentru ca e o grupa foarte grea, e Grupa Mortii :(, imi pare rau pentru Romania, sper sa-mi iasa si celelalte calcule, si anume sa se califice Romania mai departe, sa joace cu Cehia si Portugalia, si in Finala cu Italia, daca-mi iese si asta, desi nu prea cred 010.gif va dau cate o bere la toti utilizatorii forumului Dinamomania 010.gif
bigbobo
Programul spre cele 9 puncte din grupa:

GRUPA C

9 iunie (Zurich): ROMANIA – Franta
13 iunie (Zurich): Italia – ROMANIA
17 iunie (Berna): Olanda – ROMANIA
The Game
Primul meci il vom juca Luni, 9 iunie incepand cu ora 19.00 la Zurich contra Franței.
Clau_Goool
Ne vedem la Europene !!! O sa va fac cu mana de pe stadion. Hai Romania ca se poate !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.