cosmin targoviste
Jun 27 2008, 08:09 PM
E clar ca lupta va fi la mijlocul terenului.Mie mi se pare la spanioli mijlocul slabut.In special pe faza ofensiva.Villa si Torres nu prea au cu cine juca in afara de Iniesta care e cam slabut.Nemtii il au pe Bastian Schwensteiger(sau cum se scrie),pe Ballack,jucatori polivalenti care pot face si faza ofensiva si faza defensiva.
Germania e mai matura si mai constanta.O sa se impuna.
Capirossi
Jun 27 2008, 08:33 PM
QUOTE(POOL @ 27 Jun 2008, 19:05)

mai bine vad o cucoana care exulta la marcarea golului Spaniei.
Femeie de rand, printesa, din popor, din topor sau din popou, mie mi-a placut, mai ales ca-i statea bine asa
exultata. Daca aveti nr. ei de celular dati-mi-l si mie ca vreau s-o sun s-o invit la o clatita.
marcher
Jun 27 2008, 08:46 PM
QUOTE(reddog_sv @ 27 Jun 2008, 20:04)

Imnul Rusiei cu siguranta e cel mai frumos de la Euro.
Nu te-ai saturat de el 50 de ani?
The Game
Jun 27 2008, 08:49 PM
QUOTE(reddog_sv @ 23 Apr 2008, 17:42)

Romania e "desfiintata" de austrieci, intr-un studiu realizat in vederea turneului final Euro 2008.
Nu trecem de grupe si strangem doar doua puncte in grupa cu Olanda, Italia si Franta, scriu austriecii in raport. 0-0 cu francezii si 1-1 cu olandezii, sunt singurele rezultate care o sa ne aduca puncte.
Ne-au desfiintat a ?
Imnul Frantei e cel mai frumos, dupa care al Portugaliei, parerea mea.
Morpheuss
Jun 27 2008, 10:21 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 27 Jun 2008, 15:59)

La meciul Spania-Rusia, camerele de luat vederi au urmarit cu insistenta la tribuna oficiala
, la fiecare gol marcat de echipa Spaniei, reactiile unei femeiusti imbracate in alb cu o gura
imensa hulpava ca de rechin, cascata tot timpul, si dinti de smalt.
Are dreptate Capirossi, MosIoane. Acum inteleg eu de ce tineai tu cu turcii. Pacat ca s-au dat la fund baietii
The Game
Jun 29 2008, 11:06 PM
VIVA ESPANA !
Spaniolii i-au desfiintat pe nemti. Au fost 0 barat, kaput, terminati in meciul asta germanii. De altfel, dupa parerea mea, au jucat destul de slab si in celelalte meciuri. In sfarsit, a castigat echipa care merita, echipa cu jocul rapid, spectaculos. Dupa EURO '04 si CM '06. Cred totusi ca Germania nu avea ce cauta in finala, dar in fine. Cu jucatori ca Villa, Torres, Senna, Silva, Casillas & restul. Personal cred ca Low a pierdut vestiarul, s-a vazut astazi o nervozitate neobisnuita pt. nemti.
POOL
Jun 29 2008, 11:14 PM
In sfarsit a castigat cine trebuie. ESTE. Cuando tome tu cafe toma cu cafe con cana.. y con cana y en Espana...

Sper ca am scris bine
MosIonRoata
Jun 30 2008, 01:43 AM
Cel mai mult mi-a placut festivitatea de premiere cind Iker Casillas
a pupat Familia Regala pe obraji!
Alt moment important s-a consumat cind desi a fost lovit usor in fata,
Podolski nu s-a tavalit pe jos ca sa obtina eliminarea adversarului ci
a ramas in picioare. Acest Podolski este un sportiv si un om
de mare caracter, lucru rarisim in zilele noastre!
Sanatate!
Capirossi
Jun 30 2008, 08:37 AM
QUOTE(POOL @ 30 Jun 2008, 0:14)

Cuando tome tu cafe toma cu cafe con cana.. y con cana y en Espana...
Noi astia care cunoastem doar romana si nici p-aia ca lumea, n-am inteles nimic. Ne-ai urat ceva de mame ?
bigbobo
Jun 30 2008, 08:46 AM
Spania a meritat din plin acest titlu... Ma asteptam de la nemti la un raspuns pe masura...
djmihaitza
Jun 30 2008, 08:57 AM

@Capirossi
E vorba despre hitul ProFM:
N.O.H.A. - Tu cafe
reddog_sv
Jun 30 2008, 10:06 AM
QUOTE(reddog_sv @ 31 May 2008, 17:53)

Germania va castiga..intr-o finala poate cu Spania
N-am nimerit castigatoarea atunci ..dar e mai bine asa..Spania a aratat ceva deosebit aseara..a aratat ca o campioana..o campioana a fotbalului.
Pe de alta parte imi pare putin rau pentru Ballack..al doilea an in care sa pierzi 4 trofee la limita ..nu-i chiar tocmai placut
COSMIN C
Jun 30 2008, 04:02 PM
E veche de cateva zile declaratia asta, eu abia azi am vazut-o, nu stiu daca s-a mai discutat pe aici, dar mi se pare ca exprima cat se poate de bine gradul de nesimtire la care a ajuns fotbalistul roman.
Asa a fost stabilit dinainte. Daca nu ne calificam, sa nu primim bani. Acum nu mai avem ce sa facem. N-am primit nimic in afara de diurna, care a depasit 100 de euro, plus niste bani pentru doua meciuri disputate inainte de Euro. Suma e insa mica. Era bine ca federatia sa ne dea o prima pentru partidele cu Franta si cu Italia, fiindca baietii au alergat mult pe teren. Au facut risipa de energie. In plus, nu am pierdut meciuri jucate contra campioanei mondiale si a vicecampioanei mondiale. La negocieri, am fost patru. Adica toti capitanii: Chivu, Lobont, eu si Mutu. Am negociat prost indeplinirea obiectivului. Trebuia vorbit dinainte despre o clauza, sa putem primi bani pentru egalurile de la Euro. Daca eram eu cel care decidea, poate ni se dadea mai mult. Initial, am cazut de comun acord asupra unor sume. Apoi, cind le-am spus celorlalti jucatori, au aparut pareri diferite. Am luat taurul de coarne, fara sa ne gindim ca alti colegi nu vor fi de acord cu anumite lucruri. Trebuie sa ne acuzam pe noi. Noi sintem mai vinovati decit federatia, pentru ca am acceptat regulile. Repet, am negociat prost sumele de la Euro, n-am tratat asa cum trebuie acest subiect. Este o invatatura de minte pentru urmatoarele campanii de calificare. Cit despre bauturile consumate la hotel, eu nu am platit nimic in plus. E posibil insa ca alti colegi de-ai mei sa fi platit. Nu exclud aceasta varianta declaratia lui Cosmin Contra din Evenimentul Zilei.
L-am respectat pe Contra cand a fost cazul dar asta nu inseamna ca acum nu am voie sa-i bat obrazul. Am mai citit pe undeva si declaratia lui Florentin Petre care se arata indignat ca romaniii nu stiu sa aprecieze performanta. Pai, Piticule, daca te referi la performantele tale la nationala, la performantele generatiei tale in general, sa-mi fie cu iertare , dar tot ce pot sa-ti spun e ...ciocu mic si joc de glezne...
Si poate nu e intamplator ca un fostbalist roman prezent la Euro si-a programat cununia civila cu o saptamana inainte de finala si nunta chiar in ziua finalei.... Asta in cazul in care cineva de pe aici a sperat ca vom fi noi in locul Turciei, al Rusiei....
Capirossi
Jun 30 2008, 08:34 PM
QUOTE(djmihaitza @ 30 Jun 2008, 9:57)

@Capirossi
E vorba despre hitul ProFM:
N.O.H.A. - Tu cafeMultumesc. Nu-mi place.
QUOTE(COSMIN C @ 30 Jun 2008, 17:02)

L-am respectat pe Contra cand a fost cazul dar asta nu inseamna ca acum nu am voie sa-i bat obrazul. Am mai citit pe undeva si declaratia lui Florentin Petre care se arata indignat ca romaniii nu stiu sa aprecieze performanta. Pai, Piticule, daca te referi la performantele tale la nationala, la performantele generatiei tale in general, sa-mi fie cu iertare , dar tot ce pot sa-ti spun e ...ciocu mic si joc de glezne...
Si poate nu e intamplator ca un fostbalist roman prezent la Euro si-a programat cununia civila cu o saptamana inainte de finala si nunta chiar in ziua finalei.... Asta in cazul in care cineva de pe aici a sperat ca vom fi noi in locul Turciei, al Rusiei....
Nu zic ca nu ai dreptate dar cred ca esti exigent. Nu poti sa spui ca nu au luptat in primele doua meciuri. Ei au facut ce le-a zis "antrenorul". Problema e cu meciul 3, acolo au jucat sedati, parca. Nu uita ca lui 6ase6ase i se dubleaza salariul pt aceleasi performante pt care jucatorilor li s-a platit numai diurna.
MosIonRoata
Jun 30 2008, 11:17 PM
Trofeul European este copia in argint a acestei stravechi amfore Grecesti.

Sanatate!
cane loco
Jul 1 2008, 08:48 AM
bai mosulica, trofeul european seamana mai degraba cu Cupa Romaniei.

Spania a meritat victoria, echipa tare bine sudata, tehnica si inventiva nu ca boschetarul de piturca si oitele lui, mi-a placut de Vasile Anghel in interviul dintr-o anume fituica cand spunea despre cretinul asta de barbugiu ca e un tip limitat care n-are in clin si-n maneca cu fotbalul modern, bine in interviul ala m-a uns la suflet ca il ataca tare si pe militianul ala de dragomir.I-a ganditi-va daca ne calificam mai departe si jucam cu Spania, ne dadeau conquistadorii vreo 4-5 boabe asa distractiv, ca oricum 6-6 facea tactica d-aia periculoasa cu fundul in poarta, plus la ce muhaiele de jucatori spurcati au jucat la noi, nici nu era greu pentru spanioli sa ne intepe.Din pacate barbugiul cred ca va ramane mult si bine la nationala, interesele mafiote sunt prea puternice si oricum pe toti infectii din fotbal nu-i intereseaza numele si gloria tarii, sa fie pusculita plina, restul sa vina potopul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.