drimacus
Sep 22 2004, 01:36 PM
asta ar fi propunerea mea .. macar pana dupa meciul cu Partizan
sa ne amintim ca : Tames e jucatorul care ne-a adus o cupa de unul singur;
ca: Danciulescu ne-a adus titlul shi e golgheterul campionatului
ca: Niculescu stie sa deranjeze paienjeni, si cu stangu' ( cu Real) shi cu dreptu ( Ar fi prea multe exemple);
ca: Petre are 100 de plamani .. sau .n-are deloc;
ca: Vlad Munteanu ne-a rezolvat o groaza de meciuri ( Sahtior , Craiova .. etc. ) .. chiar din postura de rezerva;
ca: Grigorie e poate cel mai tehnic mijlocas din Divizia A;
ca: Iordache .. e .. sau era ... cel mai constant fundas din Divizia A;
ca: Ciobi .. e caine adevarat
ca .... etc. etc. ...
CA SUNTEM CAINI ... FIE VREME BUNA FIE VREME REA ......
CA NOI TREBUIE SA SUSTZINEM ECHIPA NU ATUNCI CAND ERAM AGENTZII 007 DUPA MECIURILE CU CEAHLAUL SHI PETROLUL ( 7-0, 7-0) ...CI ACUM ... CAND am pierdut 6 meciuri la rand ( APROPO ASTA NU O INTZELEG SHI NU O SA INTZELEG NICIODATA ... DE CE TOATA LUMEA INCURAJEAZA ECHIPA CAND ARE 1-0 , 2-0 , 3-0 ... iar atunci cand suntem condusi .. sunt putzini care mai striga.... NU ATUNCI AU NEVOIE ??? NU D-AIA MERGEM LA MECI .. SA II AJUTAM ??? )
DECI ASTA E PROPUNEREA PE CARE O FAC .... MACAR PANA DUPA MECIUL CU PARTIZAN .. SA NE PURTAM IREPROSABIL .... SA NU MAI AIBA CE SA ZICA JUCATORII ....
SA IL INCURAJAM PE CLEO ..CHIAR DACA FACE INCALZIREA LA MISTO shi in MECI .. STA ! ... pe TAMES CHIAR DACA DA PASE IN ADVERSAR(care e la 2 m de el) ... ETC. ETC. ....
SA UITAM TOT ! .... SA INCERCAM SHI ALTCEVA .... CA DE INJURAT .SI FLUIERAT ... i-am FLUIERAT SHI NU S-A SCHIMBAT NIMIC ...
ACUM AU NEVOIE DE NOI !!!!!!!!!!!!!! - ganditziva doar ca sunt aproape aceiashi jucatori care anul trecut au luat titlul ... shi acum se intampla ceva cu ei ... shi trebuie sa ii ajutam sa treaca peste asta .... SHI DACA ASTA NU VA CONVINGE ... HAI MACAR SA O FACEM PENTRU ANDONE !
drimacus
Sep 22 2004, 01:41 PM
legat de faza cu incurajatul echipei atunci cand conduce ... shi linistea de atunci cand e condusa ... mi se pare ceva de genul ... " Am 100.000 $ shi vreau sa ii donez si ii dau celor de la Microsoft ... nu unui orfelinat sau unui azil " .. ma rog ...poate e exagerata comparatzia :P :)
ZOCCOLO DURO
Sep 22 2004, 03:51 PM
ce frumos ar fi daca am sustine echipa si la meciul cu brasov,ca la meciurile mari,cum e asta cu partizan sigur o sa fie stadionul plin....
Cred ca asa am da un exemplu pentru ultrasi din Romania...dar parca vad ca duminica o sa fim iar max. 5000 suporteri....
Anonymous
Sep 22 2004, 07:12 PM
e un indemn normal, dar daca dinspre PCH vor incepe iar injuraturi spre jucatori...oricum sa speram ca vor fi macar 30000 pe national la returul cu partizan!
1948
Sep 22 2004, 07:16 PM
drimacus ... dinamovistii prezenti la bacau au incurajat echipa tot meciul ... am fost printre ei si am cantat tot meciul ... nu a contat scorul ... m`a bucurat enorm chestia asta
drimacus
Sep 22 2004, 10:59 PM
da ... stiu ... nu-l sustzin pe elyas ... insa ... trebuie sa recunosc ... ca, canta tot timpul ( chiar daca .. 1 cantec toata repriza - shi nu ma intereseaza daca ia bani pt asta) shi canta si atunci cand suntem condusi ... dar ... peste 70% din peluza ... tace la 0-1 .. (s-a intamplat cu steaua) .. defapt .. atunci cand bateam cu 4,5,6,7- 0 ... lumea incepuse sa taca shi la 0-0 , 1-0
sper sa fie ceva frumos la meciul cu partizan ... ma repet : sa nu aiba nimeni ce sa ne reproseze
Metallica
Sep 23 2004, 02:05 AM
bauetuu trebuie sustinuti.referitor la meciul de la bacau, am fost si eu acolo.in repriza a doua chiar a fost bine.adevarat ca se striga mai tare cand a avut dinamo ocazii si abia se ingana ceva cand se freca menta,dar macar asa sa fie si la meciurile viitoare.cat despre meciul cu partizan eu zic ca era mai bine daca se juca in groapa ca era plin stadionul.asa pe manoliu daca vin 25 000-daca-o sa se vada gol.
mult succes cu brasovul si mai ales cu partizan!
FORZA DINAMO!
Anonymous
Sep 23 2004, 12:17 PM
Eu incurajez tot timpu`...la Bacau .. nu mi s-a parut corecta atitudinea fata de stelea...in rest s-a cantat ... chiar daca eu urlam ... si ma auzeam pe mine... s-a cantat dar nu tare... tot e bine... nu mi-a placut faptul ca au venit din buc doar 3 microbuze... nici 100 de oameni...
ZOCCOLO DURO
Sep 23 2004, 02:50 PM
Nu am venit mai multi din Bucuresti fiindca meciul a fost cand a fost....Au ajuns in Bucuresti la ora 2 noaptea,iar a doua zi a fost luni si unii dintre noi mai si muncim....Eu unul nu am venit doar din motivul asta....
dogmatic
Sep 28 2004, 01:03 AM
pe langa jocul slab al campionilor ,cred ca si jocul cu mufc are partea sa de vina ,daca vii la un concert Madonna in deschidere nicolae guta ...ti se umple nevoia de show si pe urma nu vi la un derby DINAMO-sTeaua ,pardon concert Kylie Minougue in deschidere ana leskova .
Nu-mi venea sa cred la Dinamo -steaua cum zaceau locurile goale ?!?
Si nici cu partizan no sa fie inghesuila ...sant multi caini , dar multi nu vin din obisnuinta(lenesi,sau fani din fotoliu) ,doar in cazuri exceptionale un meci cu mufc sau o finala de cupa ceva,alti vin de obicei dar la priimii pasi gresiti ai favoritilor (io) mai fac o pauza.
am fost cu brasovu ...merg si cu partizanu Hai DINAMO !
Anonymous
Sep 28 2004, 10:37 AM
eu sper, in continuare sa fim macar 25-30000 la meci...daca ma gandesc bine au fost destui si cand s-a jucat cu amarastenii aia de la metalurgs liepaja (5-2)!
alexemilian
Sep 28 2004, 04:46 PM
Da, mah, normal ca o sa incurajam!
Lumea chiar nu a inteles de ce se striga mai cu inimia cand echipa conduce?!
1. pt ca te simti mai fericit decat cand mananci bataie (logic...)
2. pt ca esti de partea invingatorilor
3. pt ca vezi ca jucatorii pun osul la munca
4. pt simti ca Dinamo inseamna ceva
Ca veni vorba, cel mai mult echipa este sustinuta cand diferenta de goluri este mica in favoarea lui Dinamo si meciul este disputat.
Sunt niste explicati psihologice pentru asta.
PS: Nu scuz majoritatea care se comporta asa dar o inteleg.
1948
Sep 28 2004, 07:33 PM
Sper sa fie cat mai multi caini la meci ... macar jumatate din capacitatea stadionului ... pt ca merita ... merita sa dai 20 000 la peluza ca sa`ti incurajezi echipa ... merita ... daca esti suporter adevarat
letitia
Sep 29 2004, 12:04 PM
pentru alexemilian: sunt de acord cu tine. partea proasta e ca cei mai multi isi incurajeaza echipa doar in cazurile amintite de tine. in felul asta, la un scor nefavorabil, se lasa o liniste groaznica pe stadion care, sunt sigura, ca nu este benefica echipei. in opinia mea, un suporter adevarat se vede in momentele dificile ale baietilor.
drimacus
Sep 29 2004, 12:08 PM
au fost meciuri in care ... eram condusi si jucam atat de prost incat .. nu mai aveam nici o sperantza si nu mai incurajam echipa .. si daca se intampla sa revenim .. ma bucuram binentzeles .. dar niciodata cu o intensitate atat de mare ca de ex. in meciul cu Spartak de aici ... cand veneam dupa 0-4 shi totusi am incurajat echipa .. iar la 3-0 imi venea sa pup pamantul ... tot asha in ultimul meci, cu Brasovul .. la 0-1 am continuat sa sustzin echipa .. iar cand am revenit .. m-am bucurat mai mult decat intr-un meci cu steaua ....
1948
Sep 30 2004, 11:39 AM
jucatorii n`au ce sa ne reproseze ... noi avem ce sa le reprosam lor ... cu toate astea sper sa ne salute dupa acest meci ... indiferent de rezultat !
drimacus
Sep 30 2004, 02:08 PM
ei au zis ca vine impacarea azi ..
Anonymous
Sep 30 2004, 02:21 PM
asa sa fie! este un moment foarte important...sa vedem furia rosie...goluri N&D....hai dinamo!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.