Help - Search - Members - Calendar
Full Version: N&D IN CRIZA DE FORMA !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Danciulescu si Niculescu nu mai repeta evolutiile bune de anul trecut. Niculescu joaca foarte slab si jocul nu ii iese deloc, in timp ce Danciulescu se zbate si pune osul, insa rateaza ocazii monumentale. Daca cuplul N&D canta fals in ultimul timp, Baltoi a jucat destul de bine atunci cand a fost introdus de Ando, la Bacau Alex reusind chiar sa inscrie intr-un moment foarte important.
[b]Credeti ca Baltoi ar merita sa fie titular? Ce cuplu credeti ca ar trebui sa foloseasca Ando cu Brasov? . Aduceti argumente in sprijinul afirmatiilor voastre! icon_wink.gif
Anonymous
Hai ma Andrei, Danciu chiar pune osu? D-aia se intoarce cu spatele la poarta si in loc sa incerce sa patrunda sau sa dea o pasa utila parca l-ar vedea le MartinTudor in poarta si se "blocheaza psihic". Ambii trebuie sa stea pe banca vreo 3-4 etape macar. Culmea incompetentei conducerii este sa nu avem 4-5 atacanti la prima echipa, sa poata Ando sa-i mai schimbe. Buni-prosti dar macar sa fie acolo. Noi nu avem decit pe Baltoi, si ala bagat numai in ultimile minute.
flaviusO
Cred ca gresiti... Am mai spus-o intr-un post - e foarte greu sa ataci in 2 contra 4-5 sau chiar 6 fundasi adversi. Problema e ca nu ii ajuta mijlocasii, cum anul trecut o faceau foarte bine, in special Petre, anul asta Petre e jucat prea des fundas de banda, ceea ce e rau de tot... Inca au jucat destul de bine pt. cat i-au ajutat Tames si Grigorie...
ReDBullD0G
ai perfecta dreptate flavius...si eu tot asa gandesc...in schimb eu ma intreb ce s`a ales de pustiu` ala...Cigan....bun rau!...cel putin asa mi s`a parut mie....cand l`a bagat ando in meciu` cu Apulum sezonu` trecut a jucat 10-12 min si a scos lov libera din care a dat gol Niculescu(Pe cand mai daddea si el goluri)...si a mai creat si un penalty...din cate mi`aduc aminte....Chiar sunt curios...ptr ca in afara de N&D si de Baltoi...atacanti...cam sugiuk ca sa spun asa....eu chiar cred ca ar trebui sa i se dea mai multe sanse lui Cigan!...Dar ...sa asteptam o revenire cat mai rapida a N&D`ului!
ReDBullD0G
Si de Dragan....nu cred ca are rost vreun comentariu`...omu` e complet pe dinafara!
letitia
daca ar trebui sa decid, asa as face: l-as lasa pe niculescu pe banca (oricum in teren e aproape inutil in momentul de fata; poate se motiveaza si mai incolo chiar va atinge mingea in timpul meciurilor :flame: ; acum fie nu-i mai pasa de rezultat, fie nu mai poate sa joace ca anul trecut) si l-as arunca in lupta pe baltoi (nu a jucat prea mult, insa cand a fost lasat mi s-a parut ca intr-adevar se chinuie si ca ar putea mai mult). iar cu danciulescu... cred ca o solutie ar fi...mai multe antrenamente! :banana2:
drimacus
Mai ... e clar .. acum cand Niculescu e in teren, Dinamo joaca in 10 ... insa ....
CU TOTZII STIM CE POATE NICULESCU si mai stim ca e un jucator de moral ... cred ca ar trebui sa-i fim alaturi acum in momentele mai dificile , sa-l ajutam sa treaca peste ele ... nu s-a mai auzit de mult strigandu-se " Clau' Clau' Clau' GOL" .. poate ca ar trebui sa incercam ...eu chiar cred ca sustzinut .. isi va reveni relativ repede la forma lui maxima.... CE ZICETZI ? INCERCAM ?
1948
Niculescu ar trebui sa stea pe banca o perioada ... si sa`i dea locul lu` Baltoi ... Niculescu ar trebui sa munceasca mai mult la antrenamente si sa revina la forma la care il stiam . Abia atunci ar merita locul de titular
Anonymous
discutam, din pacate, degeaba...ORICUM ando va incepe cu claudiu si il va introduce in repriza a 2-a pe baltoi...contractul lui claudiu il plateste borcica, nu?? pai atunci?
flaviusO
Nu cred ca are Borcea vreun cuvant in alcatuirea primului 11, ce Vladut nu e tot omul lui???
1948
S`ar putea ca Andone sa inceapa meciu` cu brasovu` cu Baltoi in locu` lu` Niculescu ... asta e un lucru bun :)
junior
QUOTE(1948)
S`ar putea ca Andone sa inceapa meciu` cu brasovu` cu Baltoi in locu` lu` Niculescu ... asta e un lucru bun :)

bine că nu ești antrenor. ce golazzo a dat Niculescu când ne frigea mai tare buza. și a mai și scos un 11 m.
deci pe viitor mai atent cu postările (sau măcar revin-o și puneți cenușă în cap).
Anonymous
QUOTE(junior)
QUOTE(1948)

bine că nu ești antrenor. ce golazzo a dat Niculescu când ne frigea mai tare buza. și a mai și scos un 11 m.
deci pe viitor mai atent cu postările (sau măcar revin-o și puneți cenușă în cap).

daca ai fi citit pe site-ul oficial articolul despre niculescu ai fi inteles ca de fapt a tras mai tare la antrenamente tocmai fiindca i-a fost frica ca va incepe ando cu baltoi titular!
pe de alta parte nu cred ca are rost sa-l certi pe "1948" fiindca si-a exprimat opinia...asta este rostul forumului!
drimacus
si cine are garantzia ca daca juca Baltzoi titular nu dadea hat-trick ( junior ? )... lasa ca e bine sa-l friga buza pe niculescu ... s-a vazut ca a inceput sa alerge cu brasovu .. ca s-a kkt pe el ca-si pierde postul ... e bine ... e bine ca vine shi Adi Mihalcea
junior
măi ce ați sărit cu gura. din păcate și unul și altul nu ați prea nimerit-o.
QUOTE(drimacus)
daca juca Baltzoi titular nu dadea hat-trick

până la proba contrarie Niculescu a marcat Bălțoi nu ne-a scos cu Naționalul
QUOTE(bozo)
nu cred ca are rost sa-l certi pe "1948" fiindca si-a exprimat opinia...asta este rostul forumului!

nu-l certam de departe gângul dar nu tot ce se scrie ... trebuie să fie ...
drimacus
:) chiar ma bucur pentru Niculescu ... eu am zis asa ...(cam am mania contrazicerii) Dar totusi cand a scris 1948 ce a scris .. Niculescu nu juca nimic ... nici nu incerca ... iar Baltzoi tocmai ne castigase un meci ... Ma bucur pentru ca se revine la concurentza de anul trecut .. cand in coasta N&D-ului statea Marica .. shi profita de orice ocazie care i se dadea... asa ca Niculescu shi Danciulescu erau nevoitzi sa traga tare pt a ramane titulari ..
la inceputul sezonului actual ... concurentza era 0 .. pentru ca atunci cand ando facea lotul pt un anumit meci .. nu lua in el decat 2 atacantzi ( titularii - N&D ) .. ce presiune sa simta .... dar si-a revenit baltzoi dupa accidentare shi a inceput sa puna presiune pe ei .. si rezultatele se vad ...
flaviusO
a avut varsat de vant sau oreion parca... fizic nu a avut nici o problema... oricum e un jucator pe care ne putem baza...
drimacus
a avut oreion ... deci .. a avut fizic ... :) ca nu cred ca oreionul e considerata boala psihica .... :P ... daca facea efort .. exista riscul sa ramana impotent (sau sterp ..nu stiu nici eu exact)...
Anonymous
QUOTE(drimacus)
a avut oreion ... deci .. a avut fizic ... :) ca nu cred ca oreionul e considerata boala psihica .... :P ... daca facea efort .. exista riscul sa ramana impotent (sau sterp ..nu stiu nici eu exact)...

baltoi a lipsit din lot la primele meciuri fiind bolnav de oreion - una din bolile copilariei, pe care in mod normal o faci la gradinita - dincolo de varsta adolescentei este o boala destul de pacatoasa, intr-adevar POATE provoca (in anumite conditii) sterlititate masculina. Este bine ca s-a refacut, este f. bine ca a si marcat (a si ratat) si daca va avea ocazia va creste. Atata vreme insa cat nu suntem pe unul din primele trei locuri nu cred ca ando il va introduce titular, mai ales in conditiile in care va semna si taranul. Ii vor creste sansele odata cu plecarea lui danciulescu...dar vorbim la iarna, ca ramanem fara subiecte icon_idea.gif
junior
la iarnă vine Gigel Bucur așa că s-ar putea ca Bâlțio să fie cedat sau vândut. cât despre criza N&D sigur c'nd câștigi cum câștigi și mai ales când nu câștigi totă treaba se aruncă pe atacanți. numai că deobicei se joacă cu 11 jucători (mai puțin Dinamo care are deja 4 roșii)
drimacus
tzi se pare exagerat ca dinamo sa aiba in lot 4 atacantzi ? atunci cand joaca cu 3 titulari ? ... pleaca Danciulescu in iarna .. asa ca e normal sa mai umplem locurile ..(cred totusi ca la steaua o sa se duca Bucur)
flaviusO
QUOTE(bozo)
baltoi a lipsit din lot la primele meciuri fiind bolnav de oreion - una din bolile copilariei, pe care in mod normal o faci la gradinita - dincolo de varsta adolescentei este o boala destul de pacatoasa, intr-adevar POATE provoca (in anumite conditii) sterlititate masculina. Este bine ca s-a refacut, este f. bine ca a si marcat (a si ratat) si daca va avea ocazia va creste. Atata vreme insa cat nu suntem pe unul din primele trei locuri nu cred ca ando il va introduce titular, mai ales in conditiile in care va semna si taranul. Ii vor creste sansele odata cu plecarea lui danciulescu...dar vorbim la iarna, ca ramanem fara subiecte icon_idea.gif

te cred dom' doctor, dar oreionul nu mi se pare comparabil cu o ruprura musculara sau fractura...

junior, fa-mi o favoare si nu mai scrie cu diacritice ca de-abia descifrez ce spui icon_wink.gif
drimacus
flavius.... pai dc ? nu trebuie tot repaus ?.. ma rog .. tot accidentare ii zicem .. sau hai, indisponibiliatate :P
Anonymous
flavius, sa stii ca o fibra musculara se repara (pana la urma) dar defectarea sculei...hmmm, oricum orice afectiune cere o perioada de refacere dupa care se poate cere si efort fizic maxim...nu vreau sa teoretizez dar asta e... :roll:
flaviusO
Pai Pitu de la steaua joaca fara probleme, fiind impotent, nu?? Eu ma refeream ca la oreion nu te prea dor muschii, daca imi aduc aminte bine chiar nu te doare nimic, ci doar tre' sa stai in casa... la o ruptura musculara sau la o fractura serioasa, cred totusi ca muschiul sau osul devine mai sensibil, iar riscul unei recidive creste, in timp ce dupa oreion nu mai poate recidiva nimic... oricum, medicina nu e punctul meu forte si nu va contrazic, mai ales pe tine Bozo, tu fiind medic din cate am inteles... FORZA DINAMO!!
junior
QUOTE(flaviusO)
junior, fa-mi o favoare si nu mai scrie cu diacritice ca de-abia descifrez ce spui icon_wink.gif

:oops: ma luat rusinea :oops: pai daca le am instalate de ce sa nu le pot folosi. din pacate vad ca si cei care gestioneaza site-ul au aceasi probleme. astept sa le rezolve ei prima data., daca nu voi fi eu cel care ...
1948
Niculescu pare ca si`a revenit ... speram sa inscrie si cu partizan si sa ne calificam ... danciulescu sa inscrie si el si gata ... 2-0 ne ajunge :)
junior
din păcate meciul cu FC Brașov a fost doar un simplu foc de paie. ai noștri au jucat cu Partizan exact ca în prima repriză cu brașovenii. fără vlagă. este momentul să reclădim o nouă echipă.
Anonymous
noul obiectiv: clasare intre locurile 6-10, una din cele 2 echipe sa se califice in sferturile cupei romaniei, la iarna vanzare normala (adica 1/2 din lot) si noapte buna!
Anonymous
QUOTE(junior)
:oops: ma luat rusinea :oops: pai daca le am instalate de ce sa nu le pot folosi. din pacate vad ca si cei care gestioneaza site-ul au aceasi probleme. astept sa le rezolve ei prima data., daca nu voi fi eu cel care ...

așa... și ce probleme sunt, mă rog??? eu scriu cu diacritice ca și tine...
junior
QUOTE(Radu)
...așa... și ce probleme sunt, mă rog??? eu scriu cu diacritice ca și tine...

întreaba-l pe serzan.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.