Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine-i personajul?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2
The Game
Danilescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
djmihaitza
Eu stau de doua zile cu ochii pe poza asta si nu-mi dau seama .... E soricel, sobolan sau liliac vampire.gif ?
biancap78
Si eu Dj tot stau si ma uit la poza...imi da spre Borcea am zis...dar auzind si alte pareri si comparand parca se complica treaba....ma omoara tensiunea....Hai Cosmine spune-ne cine e personajul ca ardem de nerabdare... crazy.gif
COSMIN C
Nu poci bre sa va spui pan' n-am liber de la stapanire. tongue.gif
amma
giovanni becali:P
coolio
Mitica dragomir...parca are ceva palton pe el...
marcher
Bai ce dracu va coiti atata? E clar ca-i o spurcaciune, altceva nu poate fi. Deci eu zic ca-i danciulescu verystrange.gif
Kity_reddog
Ii marian rada de la rapizi! :))
costel_dinamovistu
Eu crd ca e ....JIJI Bkly la ce afta de soricar are... sau mitica de la liga
matador
george copos!!unicul si fascinantul george copos!!
COSMIN C
QUOTE(Leaveyou @ 5 Nov 2007, 12:30) *
Click to view attachment Nu mă așteptam ... Turcu clar. Parcă se vede și nodul de la cravată !

Felicitari, Leaveyou! Esti fericitul castigator al unui abonament DinamoMania TV ! Te rog sa trimiti pm cu userul si parola.

PS. Este primul care a ghicit.
anmini
premiu de consolare pentru marcher aveti? diablo.gif
antisteaua
Pai o sa puna o poza cu ceva care seaman cu soooooooooooooooooorinacciiiiiooooo si sa vezi cum ghiceste jupanu'.Trebuie doar sa fie pe faza sa raspunda primul.
marcher
Pentru descoperirea personajului, ca sa moara anca de ciuda, am primit si autograf bananasmile.gif
BoYkA
E Turcu dar el nu prea e o persoana importanta din fotbalul romanesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.