antisteaua
Oct 31 2007, 08:12 PM
Rezultatele si jocul prestat de Dinamo cu Zenga pe banca ne duc la disperare. Fara cateva goluri marcate cu noroc, probabil luptam pentru evitarea retrogradarii. Jocul este slab, ultima data Dinamo jucand asa prost pe vremea cand era antrenata de Esteban Vigo. Este cazul sa fie indepartat Zenga si sa fie adus alt antrenor sau sa fie lasat sa-si duca treaba pana la capat?
Myhay_Dinamo
Oct 31 2007, 08:31 PM
Eu cred ca e cazul sa iesim o data din momentele astea in care ne domina excesiv mediocritatea.
Kity_reddog
Oct 31 2007, 08:35 PM
Eu zic ca mai are timp sa demonstreze ca e meserias.Prea putin timp a trecut ca sa judecam asa acid si drastic antrenorul.Cel putin pana la sfarsitul turului ar trebui lasat in pace sa-si faca treaba in liniste.Abia din iarna sa se traga linie.Asta nu inseamna ca jocul lui Dinamo nu iti scoate peri albi.
Parerea mea.
cosmin targoviste
Oct 31 2007, 08:37 PM
Ce dracu ma voi chiar mai credeti ca antrenorul e de vina?De jucatori de ce nu ziceti nimic?Si ii mai luam pe spurcati la misto...
reddog_sv
Oct 31 2007, 08:47 PM
Bomba bombelor la Dinamo - campioana se pregateste sa-l dea afara pe Zenga si sa aduca un alt italian ... Bergodi. Egalul de azi, 0-0 la Urziceni, a umplut paharul - Borcea si Turcu il fac praf pe Zenga, ale carui ore la Dinamo sunt numarate. "Bagam milioane si jucam ka la Divizia C" - spune Borcea. Fostul actionar dinamovist, Cohn l-a propus pe Bergodi.
Etapa a 13-a e cu ghinion pentru Zenga - in seara de Halloween, italianul e la un pas sa fie dat afara de la Dinamo dupa 0-0 la Urziceni. Sefii lui Dinamo i-au pus gand rau lui Zenga, care culmea - n-a pierdut niciun meci intern cu Dinamo. Totusi, dupa ultimele doua egaluri, 1-1 cu Timisoara si 0-0 la Urziceni, l-au bagat pe Zenga in gura sefilor.
Dinamo pregateste o mutare surprinzatoare - dupa ce l-a dat pe Rednic la Rapid, vrea sa-l aduca pe Bergodi in locul lui Zenga. Daca va accepta sa antreneze Dinamo, Bergodi va castiga la fel ca Zenga - 250 de mii de Euro pe an, cu 50 de mii mai mult decat i-a dat Copos in Giulesti.
E mult prea devreme pentru asa ceva....dar daca ar fi sa aleg un succesor pentu Zenga l-as alege pe Bergodi
f_rares
Oct 31 2007, 08:49 PM
parerea mea : nu e exclusiv vina lui zenga. voi nu vedeti ce lene si indiferenta au jucatorii in ei?in loc sa rupa adversarii , sa alerge mancand pamantul.
Nu , nu vreau sa il schimbam pe Zenga cel putin pana in iarna.inca o schimbare ar da peste cap jucatorii , stilul lor si ce mai avem in joc.Asa cum la sTEAUA zenga a avut rezultate , trebuie sa aiba si la noi
The Game
Oct 31 2007, 08:52 PM
Sa vin Bergodi... din iarna!
cosmin targoviste
Oct 31 2007, 08:52 PM
Sau sa plece unii din jucatori....Acum!
antisteaua
Oct 31 2007, 08:57 PM
@kity: Cand se va trage linia s-ar putea sa fim sub linie.
@rares: Bineinteles ca nu este doar vina lui Zenga dar cand vezi ca din echipa care marca 3-4 goluri pe meci am ajuns echipa careia ii trebuie 2 meciuri sa dea un gol si ala ca urmare a inspiratiei unui jucator nu poti sa spui ca nu e vina lui Zenga. Cate goluri sa dea si Cristea?
cosmin targoviste
Oct 31 2007, 08:59 PM
Hai ma anti...ce dracu ii tine zenga pe niculescu si danciulescu sa nu dea goluri?!da-o incolo de traba...
antisteaua
Oct 31 2007, 09:04 PM
Da pentru ca astia doi nu sunt jucatori de contraatac iar jocul impus de zenga este de contraatac.
Kity_reddog
Oct 31 2007, 09:05 PM
antisteaua:nu avem cum sa fim sub linie.Asta-i buna.:))
Doamne fereste!
cosmin targoviste
Oct 31 2007, 09:07 PM
Nu stiu anti ce jocuri ai vazut tu,dar in meciurile cu Poli si Urziceni , Dinamo a fost echipa care a avut posesia.Nu poti sa faci contraatac atata timp cat ai posesia mai mare.In plus nu asta e o scuza suficienta in favoarea lui N&D.Si daca nu ei,atunci Bratu sigur e fotbalist de contraatac.Un atacant trebuie sa se adapteze unde il pune antrenorul...Daca nu,sa ne lase.
f_rares
Oct 31 2007, 09:20 PM
aici nu sunt de accord , Niculescu jucator de contraatac? Nu sunt de acceasi parere.Mi se pare lent , lenes si prea cersetor de lovituri libere.Nu am nimic cu el personal , dar nu poate sta pe teren doar pentru a bate 2-3 lovituri libere , si poate , sa inscrie. Danciulescu azi n-a jucat mai nimic , a fost putin peste 0 , Niculescu , in schimb , a mai dat cateva pase , a mai incercat parca ceva.
Atunci eu personal l-as baga pe Bratu titular , dar nici el nu e intr-o forma grozava in prezent , ceea ce ma face sa ii simt lipsa lui Zicu . in momentul de fata zicu era creatie , dar si un varf veritabil( punand ratarile la cont) , dar putea sa inscrie cineva cu mai multa usurinta decat o fac N&D si Bratu acum.
Achiles
Oct 31 2007, 09:29 PM
1. Dorinel Munteanu
2. Ovidiu Sabau
3. Ioan Andone
4. Mircea Rednic
5. Razvan Lucescu
schimbarea de antrenor trebuie facuta la iarna ... NU acum ...
rew
Oct 31 2007, 09:33 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 31 Oct 2007, 20:59)

ii tine zenga pe niculescu si danciulescu sa nu dea goluri?!da-o incolo de traba...
Da' cine ii tine, daca nu zenga? El ii pune in teren.
Greseala cu zenga trebuie reparata cit mai repede, miine poate fi prea tirziu. Nu avem nevoie de inca o umilinta la craiova.
antisteaua
Oct 31 2007, 09:36 PM
QUOTE(Achiles @ 31 Oct 2007, 21:29)

1. Dorinel Munteanu
2. Ovidiu Sabau
3. Ioan Andone
4. Mircea Rednic
5. Razvan Lucescu
si acum si in iarna e tot un drac. Si l-as prefera pe Mister Dinu.
mrbodo2002
Oct 31 2007, 09:48 PM
Ce bine zici anti!Cred ca e singurul care ar putea prelua echipa acum si ar face treaba!Mi-e dor de triunghiurile de pase din 98-99!
The Game
Oct 31 2007, 09:55 PM
Sa fim seriosi,daca ar veni cineva acum ar trebui sa aiba o valoare foarte mare ca antrenor pentru a ne redresa pana la meciul cu prazarii...
mrbodo2002
Oct 31 2007, 10:00 PM
Dinu cunoaste echipa cel mai bine!
f_rares
Oct 31 2007, 10:38 PM
in cazul schimbarii antrenorului acum (Doamne fereste! ) nici nu cred ca se poate lua in calcul un rezultat bun cu prazarii . mi-e frica sa ma gandesc la meciurile cu crapid si zdeaua
bigbobo
Oct 31 2007, 10:49 PM
Pe langa antrenor, in cazul in care va fi schimbat, avem nevoie de jucatori foarte buni...Bergodi practica acelasi stil...Dinu nu cred ca mai revine in iarba, Andone e la Cluj si face treaba buna acolo...Rednic nu cred ca se va intoarce prea curand in Stefan cel Mare...Razvan Lucescu sau Dorinel Munteanu mi se par variantele cele mai bune in clipa de fata...
Morpheuss
Oct 31 2007, 10:49 PM
Dinamo e pierduta.Nu se mai poate face nimic acum.Schimbam antrenorii ca pe sosete.Imi si inchipui ce mari schimbari o sa fie.

Eu tot pe Rednic l-as vrea.Cum ar fi el,corupt,tradator...Dar macar Dinamo juca fotbal.Acum suntem cinstiti.Dar jocul aduce a laba.Multumim,domnu'Walter!Ia-l pe Porcea si pe Turcalete,piticu'atomic,supererou,care face cate 2 stadioane pe saptamana,si duceti-va dracu'de tampiti ca ati facut un rahat din Dinamo
Cai Lun
Oct 31 2007, 10:52 PM
Eu zic ca mai are timp sa demonstreze ca e meserias.

MESERIAS?!

Yenga?!
The Game
Oct 31 2007, 10:57 PM
"Schimbarea antrenorului e sarbatoarea nebunilor"
antisteaua
Oct 31 2007, 11:27 PM
Nu ar fi sarbatoare daca l-ar da afara pe Zenga. Dar cu Zenga nu mai exista speranta din punctul meu de vedere. Bai nu se poate ca o echipa care ani de zile a avut cele mai multe goluri marcate din campionat si a dat ani de zile golgheterul tarii (ma refer la ultimii 10 ani, nu ma duc mai in urma) sa nu poata sa dea un amarat de gol cand echipa adversa joaca cu un om mai putin.
florin_80
Oct 31 2007, 11:33 PM
Tre' sa-si duca crucea pana la capat. El trebuie sa fie pe banca echipei in meciurile cu rapid si steaua. Sa nu va asteptati sa ne transformam in zmei daca vom schimba ACUM antrenorul. Mai sunt cateva etape, sa le duca la bun sfarsit, iar la iarna sa se traga linie.
caine_berceni
Oct 31 2007, 11:49 PM
Mister

din orice pct. de vedere "
antisteaua
Nov 1 2007, 12:41 AM
Ce cruce sa duca mai departe? Crezi ca-l doare sufletul? Crucea o vor duce dinamovisti, nicidecum Zenga
cosmin targoviste
Nov 1 2007, 07:16 AM
QUOTE(f_rares @ 31 Oct 2007, 21:20)

aici nu sunt de accord , Niculescu jucator de contraatac? Nu sunt de acceasi parere.Mi se pare lent , lenes si prea cersetor de lovituri libere.Nu am nimic cu el personal , dar nu poate sta pe teren doar pentru a bate 2-3 lovituri libere , si poate , sa inscrie. Danciulescu azi n-a jucat mai nimic , a fost putin peste 0 , Niculescu , in schimb , a mai dat cateva pase , a mai incercat parca ceva.
Atunci eu personal l-as baga pe Bratu titular , dar nici el nu e intr-o forma grozava in prezent , ceea ce ma face sa ii simt lipsa lui Zicu . in momentul de fata zicu era creatie , dar si un varf veritabil( punand ratarile la cont) , dar putea sa inscrie cineva cu mai multa usurinta decat o fac N&D si Bratu acum.
exact acelasi lucru l-am zis si eu.Un atacant adevarat joaca unde il pune antrenorul.Uitati-va la Drogba sau la Mutu.Oriunde joaca bine,pentru ca sunt atacanti adevarati.Zenga a luat titlul si la spurcati si la Steaua Rosie Belgrad.Nu credeti ca nu e el vinovat?De ce la Dinamo s-a prostit chiar asa de brusc?
Solutie mai proasta ca D.Munteanu nu cred ca s-ar putea gasi.Mai bine antrenam noi,forumul,echipa decat dorinel.
mihaiul90
Nov 1 2007, 08:10 AM
Si eu cred ca cea mai buna solutie ar fi revenirea lui Mister Dinu ! Am vrut asta si cand l-au dat pe Rednic afara si acum 2 ani cand eram in criza... insa el nu cred ca mai vrea sa se bage in mocirla asta a antrenorilor ca sa-l dea astia afara dupa 2 etape in caz ca nu are rezultate...
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Nov 2007, 7:16)

Zenga a luat titlul si la spurcati si la Steaua Rosie Belgrad.Nu credeti ca nu e el vinovat?De ce la Dinamo s-a prostit chiar asa de brusc?
Nu s-a prostit brusc, asa l-a facut ma-sa. La spurkati titlu l-au luat jiji si meme, probabil la Belgrad situatia statea la fel. Mai lasa dracu "performantele" astea si zi de jocu lui Dinamo, cum pune jucatorii in teren, schimbarile pe care le face, bataia de joc de la cornere si indirecte. Orice antrenor antreneaza cu mintea pe care o are(sau n-o are), nu cu "performantele" anterioare, mai ales unele atit de indoielnice, pe care totusi vad ca le apreciezi ca un adevarat spurkat.
Hatzu
Nov 1 2007, 09:53 AM
De cand a venit Zenga am fost circumspect, nu prea are calitati de antrenor, singurul lucru pe care stie el sa il faca e sa puna echipa sa joace defensiv, atata. Ieri nu am reusit sa dam un gol unei echipe care s-a aglomerat in aparare, jucatorii nu aveau idei, nu stiuau unde sa paseze, cui... chestiile astea nu se fac la antrenament???
maccarone
Nov 1 2007, 12:03 PM
Borcea a pregatit el ceva si va fi o surpriza pt toti o sa vedeti ce antrenor aduce
zenga pleaca
dudu1961
Nov 1 2007, 12:31 PM
Cine dracu sa mai fie antrenor , cred ca fotbalistilor astia le trebuie un psiholog , prea multi nervi , prea multa mimare de a juca fotbal , prea multa indolenta , in jocul lor , prea mult neprofesionalism !
Daca in atitia ani de fotbal (joaca de la 5-6 ani ) nu ai invatat sa pui un stop , sa dai o pasa ca lumea , sa stii cind trebuie sa vociferezi sau nu , si sa JOCI FOTBAL la dracu , lasa-te frate , nu mai juca !
Dute cu oile sau vacile , dute la sapa sau la facut santuri !
Asta nu sint fotbalisti sint stilpi !
rrrr
Nov 1 2007, 12:45 PM
ANTRENORUL ASTA ESTE DE RAHAT !
O SPUN CU TOATA RESPONSABILITATEA SI SIGURANTA!
M-am abinut sa spun ceva , pentru ca am asteptat sa treaca cateva jocuri pentru a-mi da cu parerea.
Un antrenor care schimba un atacant cu altul, in min 75 ,cu un om in plus in teren (din min 40 !), ESTE UN CRETIN !
Asta fara doar si poate.
Nu ma intereseaza "performantele" pentru ca , nu cunosc contextul in care au fost obtinute.
Vad cum asaza echipa in teren , ce schimbari face si cum joaca echipa (ma refer la mecanisme) si realizez ca singurul lucru pe care stie sa-l faca este sa protejeze portarul si poarta.
In rest 0 !
PS: cativa prieteni care sunt spurkati ( ce sa-i faci nimeni nu e perfect ) mi-au marturisit ca oile sperau sa piarda echipa la cateva goluri diferenta numai sa scape de boscoi.
rrrr
Nov 1 2007, 12:59 PM
ANTRENORI IN ROMANIA AR FI :
1) SABAU
2) GRIGORAS
3) DINU
NU I-AM PUS PE REDNIC SI ANDONE IN CAPUL LISTEI CA E UTOPIE.
SAU ROMAN DE AFARA:BOLONI
SAU UN ANTRENOR STRAIN.
DAR ANTRENOR MACAR DE NIVELUL BRUGGE, NANTES, SPARTA P SAU SPORTING L.
cosmin targoviste
Nov 1 2007, 02:10 PM
@dudu:Asa e.Perfect de acord.Poate sa vina in momentul asta si Wenger.Credeti ca isi revine Dinamo?Eu il admir pe Zenga care e problema?Inseamna ca sunt spurcat?
The Game
Nov 1 2007, 02:23 PM
In niciun caz nu este o solutie sa schimbam acum antrenorul.Din iarna,personal as vrea sa vina Bergodi.
Myhay_Dinamo
Nov 1 2007, 02:45 PM
QUOTE(Achiles @ 31 Oct 2007, 22:29)

1. Dorinel Munteanu
2. Ovidiu Sabau
3. Ioan Andone
4. Mircea Rednic
5. Razvan Lucescu
Eu cred ca cel mai bun e Andone.Ca Rednic e CRApidist.
Leaveyou
Nov 1 2007, 03:01 PM
Schimbăm ca să ce ? O să vrea Niculescu să bată lovituri așa cum o făcea când, spunea el, că mai rămâne după antrenament să exerseze ? O să-l lase cineva pe bancă pe finu' ? O să facă în sfârșit un antrenor alegerea jucătorilor după criterii de formă ? Îmi este indiferent (mint, în afară de Flocea) cine vine pentru că nu cred că este o soluție.
Raizen
Nov 1 2007, 04:43 PM
Eu zic ca dintre antrenorii romani doar niste dinamovisti ar putea s`o conduca pe DINAMO iar fosti dinamovisti care au dovedit ca sunt antrenori BUNI nu sunt decat 3 : Mircea Lucescu , Mircea Rednic si Ioan Andone ... din pacate nici unu` dintre cei 3 nu poate veni la DINAMO.
Eu sunt de parere ca DINAMO tre sa aibe un antrenor strain ( dar antrenor ) nu persoane care sa vina si sa`si testeze capacitatiile de antrenor pe DINAMO ... DINAMO e un club mare si nu e pe post de cobai pt nici un antrenor.
Toata lumea vrea s`o vada din nou pe DINAMO jucand fotbal , facand spectacol , dominand adversarii si facand performanta.
Si sper din tot sufletu` ca in curand stadionu` se va umple din nou , e mare pacat ca DINAMO sa joace in fata a doar 3000 de spectatori ... AVEM ISTORIE , AVEM GLORIE si PALMARES si AVEM UN BRAND.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IUBESC NUMELE DINAMO SI CULORILE ALB-ROSU
The Game
Nov 1 2007, 04:48 PM
Se scrie "brand" ...
Leaveyou
Nov 1 2007, 04:51 PM
Deci se poate spune că Borcea i-a dat niște BRAND-uri în gură lui mihaela !
rainman70
Nov 1 2007, 05:00 PM
Urat din partea lui! Chiar asa sa dai intr-o fata.....
antisteaua
Nov 1 2007, 06:10 PM
Spuneti unii dintre voi ca jucatorii ar fi de vina si nu Zenga. Sunt de acord ca unii dintre jucatori nu sunt de Dinamo dar putem da vina pe jucatori pana la un punct. Un antrenor bun trebuie sa gestioneze o echipa, trebuie sa o cunoasca si sa o puna in valoare, nu sa ii ceara sa faca ceea ce nu poate sau nu stie sa faca. Un antrenor bun ar fi trebuit sa afle ca ani de zile Dinamo a dat golgheterul campionatului si cand nu l-a dat golgheter a fost Bratu care acum joaca la Dinamo. Ar fi trebuit sa stie ca Dinamo avea la sfarsitul campionatului cele mai multe goluri marcate. Pai cat de nestiutor ar fi un individ, daca i-ai da datele astea ar realiza ca echipa asta este facuta sa atace, nu sa se apere. Si nici macar apararea nu se face bine la Dinamo, macar atata daca punea la punct tot era ceva. Echipa asta, de cand ma stiu eu a stiut sa atace. Acum nu mai stie sa faca nimic. Ma uitam la meciul cu Unirea si nu imi venea sa cred cand in careul adversarilor erau doar N&D, unul intr-o parte si altul in alta parte, inconjurati de cate 2 - 3 jucatori adversi fiecare in loc sa fie toata echipa buluc peste aia sa le dea gol. Daca stau bine si ma gandesc Dinamo joaca cum juca steoaia cand o antrena Zenga. Pana la urma si jiji, cat e el de inapoiat, s-a prins ca se duce pe apa sambetei daca il mai tine.
Eu sustin ca trebuie schimbat si chiar acum. Unii vorbesc de continuitate. Ce continuitate vreti? Continuitate la ce? Continuitate la joc mizerabil, fara perspective? Continuitate la egaluri? Eu nu vreau asta. Eu vreau un antrenor bun, vreau jucatori buni, vreau spectacol, vreau victorii.
cosmin targoviste
Nov 1 2007, 06:13 PM
Si tu vrei un antrenor bun care sa ce?Sa faca o echipa buna in plin campionat?Sa bata cu 7,8-0 Dinamo din primele meciuri?
Leaveyou
Nov 1 2007, 06:26 PM
Of, Coane. Mă simt amintit. Sunt de acord că Yenga (CaiLun © 2007) are toate defectele amintite de tine. Dar crezi că-l leagă cu ață pe Pulhac sau oricare jucător de la noi să stea în apărare ? Îi leagă picioarele lui Boștină, Munteanu să nu dribleze ? Îi împiedică să alerge, să paseze la om nu în munți ? Am mai trăit schimbări de antrenori. Ce crezi că o să se întâmple ? Or să înceapă jucătorii să facă altceva decât fac acuma ? Ce le-o fi zis Rednic frate de jucau așa anul trecut ? Știu, sunt multe de explicat vis-a-vis de forma jucătorilor dar atâta pot ei ? Eu nu cred. Cred că s-a întâmplat ceva în vestiar că prea sunt dezarticulați. Nu știu, Bratu pare alt jucător, la fel și Niculescu și Danciu. Parcă nu joacă în aceeași echipă. Personal nu țin la antrenor. Poate să-l schimbe din partea mea. Și ? O să vină Bergodi, adeptul jocului spectacol ? Nu am mai făcut mișcarea asta cu schimbatul antrenorului ? Nu ți se pare că cheia este la jucători ?
Click to view attachment
antisteaua
Nov 1 2007, 06:33 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Nov 2007, 18:13)

Si tu vrei un antrenor bun care sa ce?Sa faca o echipa buna in plin campionat?Sa bata cu 7,8-0 Dinamo din primele meciuri?
Cu siguranta nu va bate pe toata lumea inca de la primele meciuri sau poate va bate, depinde de mai multi factori. Dar cu Zenga ce sa mai facem? Egaluri? Sa ne aparam? Sa castige cu noi puncte echipe care incearca sa evite retrogradarea? Zi tu ce sa facem, ca daca ar fi dupa mine Dinamo ar juca mai bine fara antrenor decat cu Zenga.
@castore: Ce Boloni? Pai noua Boloni ne trebuie? Noua ne trebuie un antrenor bun, care sa aduca jucatori buni, care sa faca din echipa asta cea mai puternica echipa din tara si una de temut in Europa. Eu l-as prefera pe Cornel Dinu. Daca nici el nu stie sa antreneze Dinamo atunci nu stiu cine ar putea face asta. Bineinteles trebuie sa-l sprijine si actionarii.
@Leaveyou: Daca il schimba pe zenga cu bergodi e ca si cum ar sari din lac in put. Ce au jucatorii? Nu stiu, poate nu le convine cum ii pune zenga sa joace, nu stiu. Poate sunt si ei de vina, dar sa aduca nene jucatori adevarati de afara nu jucatori liberi de contract. Altfel mergem cu zenga inainte si ne complacem in situatia asta.
QUOTE(cosmin targoviste @ 1 Nov 2007, 18:13)

Si tu vrei un antrenor bun care sa ce?
Esti culmea. Un antrenor bun care sa nu-l schimbe pe oprita cu Chiacu, pe bostima cu munteanu, pe stoican cu goian, un antrenor care sa nu-l puna pe Bratu sa alege de bezmetic pe benzi, care sa-l nu-l puna pe danciu mereu cu spatele la poarta, iar pe niculescu sa-l lase pe banca, un antrenor care sa nu-si bata joc de fazele fixe, desi mizeria asta italiana cica si-a adus preparator special pentru fazele fixe (probabil sa mai suga ceva bani de la borce si-i impart in 2), un antrenor de la care sa se vada macar o faza lucrata la antrenamente, un antrenor care sa nu manince cacat dupa fiecare meci.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.