Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine sa fie antrenor la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
The Game
Spuneti un antrenor care sa poata fi adus acum ! Ar fi o prostie sa-l schimbam acum pe Zenga... Iar facem ca in 2005-2006 ?
Leaveyou
Coane nu știu. O parte din mine vrea să plece macaronarul. O parte se teme de ceea ce s-a întâmplat în perioada amintită de The Game. Chiar nu știu.
Știu că este zicala aia cu "Schimbarea șefului bucuria nebunilor" (sau cam așa ceva). Îmi este frică să nu fie adevărată.
antisteaua
MIster Dinu. Il avem in curtea noastra. Crezi ca daca borcea si turcu i-ar aduce jucatori de fotbal si nu refuzati nu ar accepta?
Leaveyou
Parcă au mai încercat dar a refuzat. Știe el de ce. Ar fi într-adevăr singura soluție. Dar îi vezi tu pe Danciu și pe Niculescu ascultând citatele lui Mister ? Iese revoluție.
Raizen
Foarte CORECT ar fi prostie sa fie Zenga schimbat acuma ... dar din iarna ADIO Zenga si nu numai Zenga si anumiti jucatori tre sa plece .
In opinia mea jucatorii care merita sa ramana la DINAMO sunt : Lobont , Moti , Radu Stefan , Pulhac , Margaritescu , Cristea si Zicu .... restu sunt total depasiti.
N&D au facut multe pt DINAMO tot respectu` dar gata nu mai pot si e o prostie sa zici sunt iesiti din forma ... pai cat sa stea iesiti din forma ca sunt de la finalu` sezonului trecut .

Parerea mea este ca echipa trebuie serios intarita + un antrenor BUN ( cu un CV in spate ) ... nu o facatura care vine sa`si experimenteze capacitatiile de antrenor pe DINAMO .

Iar pt cei care tot ii luati apararea lu` Zenga ... de cand a venit DINAMO joaca fara atacanti , cum se poate ca DINAMO sa nu mai dea goluri .
Si iar o mare prostie DINAMO nu a pierdut de cand a venit Zenga ... dar intrebarea e : cum a castigat DINAMO ... la Panduri gol Margaritescu din afara careului , la Faru gol Cristea din afara careului si fara faze de poarta ... nu e posibil asa ceva , ca sa castigi tre sa dai goluri iar ca sa dai goluri tre sa ai faze de poarta.
The Game
Fara "daca" antisteaua.
COSMIN C
Sa nu plece acum dar sa plece in iarna. Voi va auziti ce spuneti? Ori nu-i bun si atunci la revedere si-un praz verde, ori mai avem incredere si atunci, asteptam sa se termine sezonul si-i dam sansa de a repara ce e de reparat si a "scoate" din iarna alta echipa. E acelasi circ pe care il facem de fiecare data in situatii de genul asta. Sarim la gatul antrenorului in presa, ala nici nu stie ce sa mai creada, jucatorii iar sunt bezmetici si nu stiu daca e cazul sau nu sa mai asculte de el si asteptam rezultate...
The Game
Daca nu ne revenim pana in iarna, nu o sa ne revenim nici dupa. Nu vezi ca Zenga e multumit de joc ? Ce, in iarna crezi ca o sa-i aduca ciumpalacii aia din conducere cine stie ce jucatori ?
Raizen
COSMIN C ... mai sunt 4 etape + 2 din retur.

Joaca in weekend la Craiova mai raman 5 etape ... daca il da afara acuma pe Zenga ce se intampla ??? aduc un antrenor pt 5 etape si apoi altu ???

Asta a fost soarta trista de al alege pe Zenga ca antrenor , din iarna ar putea aduce alt tehnician care ar avea 2 luni in care ar putea sa organizeze echipa ... dar sa dea domnu` in caz ca`l vor schimba pe Zenga sa fie inspirati si sa faca o alegere buna aducand un antrenor de calitate si care sa poata redresa echipa si sa aduce un nou titlu in Groapa.

M`am nascut Dinamovist , si am sa mor Dinamovist , eu mereu te voi iubi DINAMO
Morpheuss
Ce dracu' tot o dam cu antrenoru'?Da' de jucatorii astia nesimtiti si plictisiti de fotbal nu ziceti nimic?Ii doare fix la jumatea distantei ca noi ne zbatem si suferim.
rew
QUOTE(Raizen @ 1 Nov 2007, 19:34) *
din iarna ar putea aduce alt tehnician care ar avea 2 luni in care ar putea sa organizeze echipa ...

Chiar asa, de ce sa aiba 4 luni sa organizeze echipa cind poate avea numai 2? De ce sa nu caute jucatori inca de acum cind poate sa-i vada la iarna doar in amicale?
COSMIN C
QUOTE(Raizen @ 1 Nov 2007, 19:34) *
COSMIN C ... mai sunt 4 etape + 2 din retur.

Asa si? De ce in cazul in care il dau acum afara trebuie sa aduca antrenor numai pentru cateva etape?
Raizen
pai tre sa analizeze bine , pt ca nu au ce antrenor roman sa aduca la ora actuala.

Dati`mi un exemplu de antrenor roman care poate sa antreneze DINAMO ... iar singura varianta rapida ar fi Bergodi dar oare merita sa antreneze DINAMO ??? astept sa vad si alte sugesti + ca si eu am aceeasi parere cu dennis_reddog sunt jucatori care sunt plictisiti de fotbal si care NU MERITA SA IMBRACE TRICOU LU` DINAMO.
COSMIN C
La ce te referi cand spui "antrenor roman care poate sa antreneze Dinamo?
cosmin targoviste
Poate a vrut sa zica cine stie sa antreneze,nu cine poate.Doar Ando si Il Luce ar scoate ceva bun daca ar veni acum.Restul...degeaba.Oricum,raman la parerea ca schimbarea de antrenor ar fi o idee proasta.
Morpheuss
Nelutu Sabau sau Costel Orac.Eu la asta m-as gandi.Ar putea iesi ceva,dar nu acum.Poate din vara.Si cu cateva conditii.Sa plece jucatorii care nu mai dau randament,gen Niculescu,Munteanu,Oprita(asta ma dispera mai mult decat o facea Baltoi icon_rolleyes.gif )...Si sa vina unul dintre cei doi amintiti mai sus sa faca un pic de ordine.Si maimutoii astia gen Turcu sa mai stea in banca lor.Deja imi vine greata cand il vad la TV complaining.gif
antisteaua
Eu ma retrag din discutie pana dupa meciurile cu rapid si steaua. Consider ca am expus toate argumentele care se puteau expune. Astept sa va convinga jocul si rezultatele. Sper din tot sufletul sa ma insel eu si sa-i batem si pe tigani si pe oi.
Raizen
QUOTE(dennis_reddog @ 1 Nov 2007, 21:46) *
Nelutu Sabau sau Costel Orac.Eu la asta m-as gandi.Ar putea iesi ceva,dar nu acum.Poate din vara.Si cu cateva conditii.Sa plece jucatorii care nu mai dau randament,gen Niculescu,Munteanu,Oprita(asta ma dispera mai mult decat o facea Baltoi icon_rolleyes.gif )...Si sa vina unul dintre cei doi amintiti mai sus sa faca un pic de ordine.Si maimutoii astia gen Turcu sa mai stea in banca lor.Deja imi vine greata cand il vad la TV complaining.gif

Eu zic ca singurii romani care ar avea capacitatea de a antrena DINAMO sunt : Mircea Lucescu , Mircea Rednic si Ioan Andone si din pacate asta nu se poate ... Pacat
dudu1961
Bun ! Toti aveti dreptate in felul vostru , bine , unii mai mult unii mai putin !
Intrebare :Citi antrenori a schimbat Dinamo intr-un an jumate ?
Cei care credeti ca numai antrenorii sint de vine , scuzati-ma dar va inselati !
Ceva se intimpla in vestiarul lui Dinamo , l-am intrebat si pe Lobont pe blogul lui , ii intreb si pe jucatori va intreb si pe voi , ce dracu se intimpla in vestiarul lui Dinamo oameni buni ?
De ce mi l-a pus pe TUTA asta de Niculescu iar capitan _meritul ca e mai vechi la Dinamo ? Sau ce ?
Asta ar trebuii sa ne intrebam sa numai aruncam (mea culpa fata de Rednic , cu toate ca nu l-am contestat in totalitate ba din contra )vina pe antrenori ca slava domnului , incepind cu Ando si terminind cu Zenga , chiar nu sint antrenori rai .
Rednic a gresit ca s-a dat dupa cine nu trebuia , si Ando la fel (defapt Ando nu a stiut cum sa puna problema de la inceput , nestiind probabil cel va astepta pe parcurs ) !
Nu vedeti ca e ceva putred acolo ?
Cine ce interes are ?
perovalenciano
QUOTE(rew @ 31 Oct 2007, 21:33) *
Da' cine ii tine, daca nu zenga? El ii pune in teren.
Greseala cu zenga trebuie reparata cit mai repede, miine poate fi prea tirziu. Nu avem nevoie de inca o umilinta la craiova.

De acord cu tine. Zenga distruge bucuria jocului, Dinamo nu poate fi o echipa defensiva atat dpdv al lotului, cat mai ales al mentalitatii.
Leaveyou
QUOTE(antisteaua @ 2 Nov 2007, 0:21) *
Eu ma retrag din discutie pana dupa meciurile cu rapid si steaua. Consider ca am expus toate argumentele care se puteau expune. Astept sa va convinga jocul si rezultatele. Sper din tot sufletul sa ma insel eu si sa-i batem si pe tigani si pe oi.

Și eu sper coane să mă înșel și să ai tu dreptate adică cu venirea unui nou antrenor să defilăm prin campionat. Nu este ironie. Nici un mesaj al meu de aici nu conține gram de ironie.
deenamovista
Cand vine vorba despre meciurile cu ciorile si spurkkatii, pot exista mari surprize (bune sau rele), indiferent de randamentul lui Dinamo din celelalte meciuri de campionat.
Asa ca, vom trai si vom vedea...
reddog4ever89
imi pare rau sa zic asta...dar cum sa mearga Dinamo bine cu un stelist pe banca...si alti doi in teren(aici referindu-ma strict la oprita si bostina)?Dinamo merge bine doar cand se da 100% pt ea,ceea ce nu poate face decat cineva caruia sa-i pese.Dupa parerea mea Rednic e unul dintre cei mai buni antrenori p care Dinamo i-a avut vreodata...pacat de alegera gresita facuta de curand.
cosmin targoviste
Si mie imi pare rau sa iti zic ca nu cred ca te uiti la meciurile lui Dinamo.Bostina joaca excelent,iar Oprita nu a mai jucat de cateva meciuri.
Raikkonen
QUOTE(reddog4ever89 @ 2 Nov 2007, 20:14) *
imi pare rau sa zic asta...dar cum sa mearga Dinamo bine cu un stelist pe banca...si alti doi in teren(aici referindu-ma strict la oprita si bostina)?Dinamo merge bine doar cand se da 100% pt ea,ceea ce nu poate face decat cineva caruia sa-i pese.Dupa parerea mea Rednic e unul dintre cei mai buni antrenori p care Dinamo i-a avut vreodata...pacat de alegera gresita facuta de curand.

De cand e Zenga stelist? De cand inseamna steaua ceva pentru Zenga? E doar un episod de 1 an de zile din viata lui cat valoreaza si echipa aia din China unde a jucat Danciulescu. De unde le scoateti asa? Zenga stelist!? verystrange.gif

Singurul antrenor care ar trebui sa fie la Dinamo macar pana la sfarsitul sezonului actual e : WALTER ZENGA.
cosmin targoviste
Total de acord cu Raikkonen.
redmania
Nu stiu daca neaparat antrenorul este de vina...si anul trecut am jucat prost, chiar foarte prost in unele meciuri...am facut 4 egaluri consecutive la startul returului, am castigat multe meciuri chinuit cu 1-0 si 2-1 in ultimele minute....

Cred ca la Dinamo ar trebui adusi jucatori de valoare, jucatori care sa alerge ca prea avem numai vedete.
Care e diferenta intre Tony si Stoican ? Pai unul ara banda dreapta iar celalalt e nepregatit fizic, mai mult accidentat...

Nu avem jucatori de banda, capabili sa faca un dribling sau sa treaca in viteza de adversar si pe urma sa dea o centrare decenta...

Daca ai jucatori limitati in primul 11 atunci si posibilitatile de exprimare ale echipei sunt limitate...

Si atunci unde greseste antrenorul ??? Ca nu cere jucatori ? Pai cui sa ceara daca Borcea ii raspunde ca are cel mai bun lot ??

Si pana la urma unde a gresit Zenga ?? A obtinut victorie la Farul unde anul trecut am facut egal, a scos un punct la CFR unde anul trecut am pierdut, a scos un punct la Urziceni la fel ca si anul trecut. Singurul minus ar fi ca nu am marcat acasa cu Poli...dar ce mai poate face Zenga cand Danciulescu ajunge liber la 16 m si nu stie sa dea cu stangul macar pe spatiul portii ??? Ce sa faca Zenga cand Borcea il impune pe Niculescu titular desi se vede ca e total iesit din forma ??

Cu REDNIC s-a spus ca jucatorii nu mai vor sa joace...acum ce mai e ??? Eu zic ca mai mult nu pot !!! Astia sunt si atata pot. Daca Borcea vrea sa tina pasul cu CFR atunci sa dea si el 2,2 milioane pe un jucator (Fabbiani) sau salariu 500.000 (Dorsin) ca nu mai merge cu 15.000, 40.000 sau cat pana mea au Pulhac si Radu...
dudu1961
Si Borcea are dreptate , luati unul cite unul , avem cea mai valoroasa echipa din tara !
Dar .....jucatorii astia SINT IESITI DIN FORMA de (am zis pe alt topic 7 luni ___gresit ) mai e putin si se face un an de zile ! Pentru ca cineva zice mai sus , aduceti-va aminte cite egaluri am facut in retur , ca se cam dusese dracu toata diferenta noastra de 14 puncte , ce usor uita unii !
Asa ca mai lasatil si pe Zenga sa respire , si de antrenor vorbim dupa ce i8ncepe returul , abia atunci putem vedea ce a facut Zenga bun ori nu la Dinamo , acum e tardiv si o luam iar pe repede inainte ca acum 2 ani !
reddog4ever89
QUOTE(Raikkonen @ 3 Nov 2007, 11:25) *
De cand e Zenga stelist? De cand inseamna steaua ceva pentru Zenga? E doar un episod de 1 an de zile din viata lui cat valoreaza si echipa aia din China unde a jucat Danciulescu. De unde le scoateti asa? Zenga stelist!? verystrange.gif
Singurul antrenor care ar trebui sa fie la Dinamo macar pana la sfarsitul sezonului actual e : WALTER ZENGA.

Pai uite daca iti amintesti tu a promis ca nu va mai antrena alta echipa din Romania in afara de steaua...ceea ce demonstreaza multe.si daca a zis-o din politete tot si-a incalcat promisiunea...deci n-are cuvant.Dinamo are nevoie de dinamovisti pur-sange...copii crescuti aici ca Stefan Radu, Ropotan...Florentin Petre;)
cosmin targoviste
Si vrei sa ne antreneze Radu,Ropotan,Petre?!
Si Ando a antrenat la noi,a avut succes.Acum antreneaza la CFR si are succes.Asta e viata de antrenor.Unii tradeaza un club,altii alt club.Si Zenga i-a tradat pe spurcati,ceea ce ma bucura,dar Rednic ne-a tradat pe noi...
The Game
reddog4ever89, Zenga nu este stelist, el e italian si de cand se stie a ținut cu Inter si a si declarat asta. Declaratia aia cum ca in Romania ar veni doar la steoaia a fost facut doar asa ... Chiar asa de paranoic esti ? Si daca ar fi fost stelist inainte sa vina la noi ce ? Antrena prost intentionat sau ce ?
dudu1961
crazysanta.gif Eu propun sa antrenam noi Dinamo , cu atitia membri citi sint aici , sa vedeti voi ce echipa facem protest.gif
DinamoEver
cel mai bine :)) bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
Bascanu
Eu nu vreau sa fiu antrenor. Dar in shcimb vreau postul lui Danielescu in departamentul de scouting rofl.gif rofl.gif rofl.gif
dudu1961
rofl.gif rofl.gif Bascane nu-i frumos ce faci , pai acela il pastrasem pentru mine , de aceea nici nu l-am pus la bataie verystrange.gif
Bascanu
ahhh, atunci ma bag jucator, tot la fel de multa munca ii 010.gif
The Game
Eu doresc postul de Shakira. icon_rolleyes.gif
rew
QUOTE(The Game @ 9 Nov 2007, 14:08) *
Si daca ar fi fost stelist inainte sa vina la noi ce ? Antrena prost intentionat sau ce ?

Daca antreneaza asa mizerabil ca atit il duce capu e la fel de grav ca si daca o face intentionat. Fi-v-ar spurkatu nenorocit al dracu, daca Ando sau Rednic a zis ceva imediat au sarit toti idiotii sa-l muste de cur, in schimb lu spurkatu asta infect i se iarta orice.
The Game
Eu ma refeream strict la ce a spus reddog4ever89, nu stiu ce a zis Ando sau Rednic... Si ma refeream ca e total irelevant daca era stelist sau nu, ca acum sigur nu e.
rew
La cum antreneaza incep sa am dubii. Daca nu e, cel putin antreneaza ca un stelist care se asteapta ca la fiecare meci sa se dea adversarii deoparte sau sa-l ajute fluierasii. Daca nu, incepe s-o dea in suporteri, in gazon, in accidentari, in Rednic ...
reddog88
Astea sunt cele mai penibile scuze dar sa fim optimisti HAITA_DINAMO.gif
reddog4ever89
cosmin targoviste,si asta nu-l face tradator pe zenga?adica ce caracter are?!:)
reddog4ever89
rew foarte bine spus ultimele doua replici
cosmin targoviste
@reddog4ever-nu,nu il face tradator,pentru ca nu ne-a tradat pe noi.Si daca tie ti se rupe ceva ca i-a tradat pe spurcati ei bine,mie nu mi se rupe nimic.
rew
De-asta ne fac italienii tigani si nici nu-s departe de adevar. PEntru ca o sucim sa ne fie noua bine, fara nici o urma de coloana vertebrala.
dudu1961
icon_question.gif Zau ,rew . icon_exclaim.gif
reddog88
Rew are dreptate
COSMIN C
Bun. Am facut-o si pe asta. Sper ca maine cand ma trezesc sa aflu ca in noaptea asta am adus antrenor.
caine_tm
decat zenga mai bine ingrijitorul de la poarta stadionului....sper ca dimineata zenga este in drum definitv spre milano .......
bigbobo
+ 11 JUCATORI de fotbal ca ce avem noi in prezent sunt numai panarame...Si daca s-o putea imi doresc de la Mos Craciun si alti actionari...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.