Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine sa fie antrenor la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
cateaua rosie
Ce vrem noi e una si ce primim e alta. Sa vedem ce vor face Rednic- Vladoiu. HAITA_DINAMO.gif
Leaveyou
Rednic îi spune pe cine și Vlădoiu îi boxează boxing.gif
f_rares
Boloni?!?! de unde si pana unde??

Nu , clar nu...prefer pe Rednic de 100 de ori . Am eu ceva personal cu Boloni , nu-mi place icon_rolleyes.gif
totusi , varianta cu Vladoiu' suna interesanta evillaugh1.gif
Leaveyou
Nenea Rareș, dacă Boloni este lăsat (ca de altfel orcine ar veni la Dinamo) eu îl vreau chiar și în detrimentul lui Lucescu Cel Bătrân. Dar te înțeleg, că nici eu nu-l vreau pe Lucescu cel Mic. Nu știu de ce, dar așa-mi spun mie globulele atât cele albe cât și cele roșii. De fapt este un cor alb-roșu 010.gif
Leaveyou
Oricâtă fantezie aș/am avea articolul astăzi din gașca slugilor proaste m-a lăsat fără grai. Piți la Dinamo rofl.gif
Probabil că este un articol de umplutură, să acopere o pagină și, mai ales, să-l citească Rednic să se enerveze, să scoată un comunicat ceva, o declarație de presă și să se mai facă puțină atmosferă la echipă. Cinste vouă ziariști români. De altfel cred că este calfa unui ziarist și ăsta de unde să scoată subiect cu Dinamo ? Și-a pus deștul la tâmplă și a inventat ceva.
Sper că este invenție ... scare2.gif
antisteaua
Ba si eu sper ca e inventie marca gașca slugilor proaste pentru ca dupa ce ca ne-au gonit dupa stadion ar insemna sa ne goneasca si dupa internet si de la tv si sa nu mai intereseze pe nimeni de Dinamo. Astta ar fi picatura care ar umple paharul care si asa sta sa dea pe rascoale din cauza prostiei lui turcu. S-ar rascoli mortii din mormant. Ce dracu ba, ar fi prea de tot, nu cred ca e adevarat.
Max
La mintea lu' Borcea e posibil orice.
Cai Lun
Un sâmbure de adevăr există. După meciul retur cu NEC, Pițurcă a participat la ședința acționarilor de după...
Max
La urmatoarea ședință va participa și Jiji.
Și uite așa ne transformăm în cîini cu stea în frunte.
dudu1961
doglaugh.gif Vin eu !
DinamoEver
decat barbugiu` il prefer pe Dan Petrescu .. are stofa de antrenor
redmania
ia-l acasa

pe Mimi manager nu-l vrei ?
DinamoEver
red mania esti pe dinafara si te las in prostia ta
Raikkonen
Si-au gasit ei unde sa traga...Piturca...din toti antrenorii din lume tocmai pe asta il vor. Inca o dovada de inteligenta alla masa actionarilor.
ARIANUL
QUOTE(Kity_reddog @ 31 Oct 2007, 21:35) *
Eu zic ca mai are timp sa demonstreze ca e meserias.Prea putin timp a trecut ca sa judecam asa acid si drastic antrenorul.Cel putin pana la sfarsitul turului ar trebui lasat in pace sa-si faca treaba in liniste.Abia din iarna sa se traga linie.Asta nu inseamna ca jocul lui Dinamo nu iti scoate peri albi.
Parerea mea.

.
alin-berceni squad
ce dracu sa faca antrenorul,cind ai petardele astea de jucatori.Voi nu ati vazut ca astia de la cluj erau cu 10 clase peste izvoranu,blay,miranda,diabate,bostina,diakite,etc?Daca nu se cumpara jucatori pe bani multi,era normal sa se ajunga aici.Nu stiu cit va mai merge cu patriotismul local,gen Tamas,M.niculae,Lobont,Bratu care au venit gratis.pt.ca ,cu 3-4 jucatori nu mai pti face fata nici macar la noi in campionat,ce sa mai zic de europa.Asta cu schimbarea antrenorului e celebra prostie a suporterilor romani,care dupa orice meci striga demisia.Poate vreti ca anul trecut,cind s-au schimbat 4 antrenori,si era sa pierdem si uefa,si apoi ne-am intors iar la Rednic.Cred ca daca s-ar repeta istoria,am fi chiar de risul curcilor,pt.ca e clar ca rednic e cel mai bun antrenor care poate fi la Dinamo in acest moment.
Achiles
Andone
Bergodi
Rednic
Badea
Sabau

Oricare dintre ei, e 7 clase peste Talnar ...
FarfelkugeL
Andone - un antrenor bunicel dar...si-a aratat limitele de nenumarate ori si in plus ii dicteaza Borcea si clanul ce sa faca

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bergodi - e un antrenor cam praf, singura echipa unde a facut ceva a fost la Poli Iasi (cat de cat). ceva gen Mutu care se impune doar la echipele mai mici, la cele mari da chix

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rednic - un antrenor bunicel dar... blatist? si face ce spun actionarii 100%, in plus nici nu are caracter

Badea - un antrenor si tanar si bun... DAR se pare ca e sub influenta clanului becaliot, de care s-a convins toata lumea ca nu mai avem nevoie DELOC!

Frații Becali l-au recomandat și pe Ionuț Badea, variantă mai apreciată de "cîini" întrucît actualul antrenor al lui Inter Curtea de Argeș a fost jucător în Ștefan cel Mare.

Sabau - cand a venit la Dinamo anul trecut m-am bucurat, dar la Tm si-a aratat calitatile de antrenor... care nu prea sunt (exceptand apararea)

Talnar - nu are niciun orizont in antrenorat, e complet aiurea in peisaj, nici macar nu stie pe cine sa schimbe si cand sa schimbe. A si mai ales CE POST CU CE POST SA SCHIMBE! Am ramas stupefiat de atatea ori de schimbarile efectuate de el in timpul meciului (eram condusi si el inlocuia mijlocas ofensiv cu unul defensiv, sau atacant cu mijlocas defensiv, etc). IL RESPECT PT CARIERA CA JUCATOR LA DINAMO dar sa si dea demisia odata, nu e antrenor nici de Liga 2!

As mai pune un nume pe lista:

Dario Bonetti - in scurtul timp pe care l-a avut la Dinamo a batut echipe mai mult decat incomode, au fost si cateva rezultate proaste sau ft proaste intr-adevar, dar per total a fost un antrenor bunicel CARE NU S-A SUPUS NICI CLANULUI MAFIOT si nici lui Borcea (i-a rupt foaia cu titularii in fata la turneul din Fr). eu spun ca ar fi facut o treaba foarte buna, e adevarat ca in timp nu acum, dar asa este peste tot, nimeni nu s-a nascut invatat. are si el lacune dar chiar a facut MINUNI cu multe petarde din lot, a promovat tineri si numai atat.

Parerea mea e ca de Dario avem nevoie.
Raikkonen
Nu cred ca Bergodi e un antrenor praf, eu cred ca are potential si caracter are cu siguranta. Prefer sa-l vad la Dinamo sa-l dea afara pe Borcea din vestiar chiar daca il demite decat unul care sa lase pe oricine sa-i faca praf pe jucatori sau sa-l faca in toate pe felurile pe un Dolha etc.
Faptul ca la aurolaci nu a facut mare lucru nu inseamna nimic, altcineva facea mai bine cu lotul ala al lor de 2 bani? Daca nu era o echipa cu "relatii" pe echipele de duzina probabil era undeva pe la mijlocul clasamentului cu Stoichita, asta s-a vazut cand a jucat cu orice echipa cat de cat. Daca lotul ala ar fi la Poli Iasi sau Pandurii nu s-ar supara nimeni daca intr-un meci cu o echipa din primele 6 n-ar avea nicio ocazie de poarta sau ar lua 5.
Bergodi macar e italian, Dinamo are nevoie de un italian zic eu, care stie sa puna echipa in teren, cum era Bonetti, nu trebuie sa fie Capello sau Lippi dar poti sa si lotul lui Herrera de la Inter, lui Lippi si Capello de la Juventus, si tot termini pe un anemic loc 6 in campionat si te fac de ras prin Europa League niste incepatori ca Fulham, in schimb un antrenor ca Hodgson poate impinge si un lot modest la limite iar la noi am vazut ca atunci cand am avut antrenor, am avut si rezultate, fie ca era Andone, Rednic sau altii. Nu neaparat titlu la pas, dar tot pe acolo eram.
Parerea mea ca oricare din antrenorii de mai sus sa vina, dar indiferent de ce se intampla, acela sa ramana macar pana la ultimul fluier din sezonul 2011/12 sau daca este calcat in picioare de GPL sa-si dea demisia de onoare.
Preferinta mea ramane ca si la tine Bonetti, ala pe care il injuram si a fost adus la Dinamo pentru ca era un simplu poor man's coach de impresie si a fost dat afara cand il sustineam mai tare pentru ca a aratat ca e antrenor si ai nostri nu vor asa ceva, dar daca nu, tot pe Bergodi il prefer ca optiunea 2 ( din cele posibile, evident ).
DJ_ME
Se pare ca suntem cativa care in preferam pe Bonnetti antrenor. Din pacate sansele sunt foarte mici...
FarfelkugeL
Pai Bonetti nu poate fi cooptat din nou in lotul tehnic pt ca nu i se POT BAGA PE GAT ANUMITI JUCATORI, si clanul fecali. Desi cu el echipa chiar juca binisor (parerea majoritara e ca era pe drumul cel bun) si avusese cateva rezultate bune si chiar foarte bune!

Totusi, IL VREM PE DARIO BONETTI INAPOI!
Achiles
Sunt destui antrenori de valoare care ar putea prelua Dinamo:

D. Munteanu
O. Sabau
C. Pustai
T. Selymes
I. Badea
M. Rednic

Decat sclavul asta mercenar pe care il avem acum , il prefer chiar si pe Talnar
FarfelkugeL
Sabau scos de pe lista, e praf. Rednic nu are caracter dar e bunicel...

Ionut Badea mi se pare bunicel dar stiu ca e apropiat de clanul Fecali, ceea ce e rau!
SunGod
extraordinari toti antrenorii de pe lista,dar cand vor juca tot cu Scaralatache si Moti(ca altii nu sunt) va veni mister Ahile sa ne explice ca s-au vandut si ca trebuie schimbati.Mister Ahile gandirea mata vizavi de schimbarea antrenorului e la nivelul lui borcea(asta nu e compliment,sa nu-l iei ca atare)
goosred
gunshot.gif ultras.gif NU CRED CA ANTRENORUL ESTE DE VINA ........SI ACTIONARI ASTIA FALSII........ANTRENORUL ESTE SI VA RAMINE ANDONE
Achiles
Andone e principalul vinovat ...

De ce a acceptat sa vina daca nu i s-a pus un buget la dispozitie ?!...
De ce a acceptat sa vina daca nu i-au fost adusi niste jucatori ?!...
De ce a mancat cacat in fata suporterilor ... ca vai ce proiect i-a fost pus pe masa de a fost dat pe spate ?!...
De ce avem ce-a mai proasta aparare din liga 1, noi neavand cei mai prosti fundasi din liga 1 ?!...
De ce nu a scapat de gunoaiele care au fugit din cantonament, ba le-a mai luat si apararea ?!...
De ce si-a batut joc de jucatori ca A. Cristea, Paun sau Helder ?!...
De ce a pus in carca galeriei rezultatele proaste, Urziceniul castigand campionatul si acumuland 8 pct in grupele UCL fara nici o galerie ?!...

Dupa ultimele rezultate ... si lui tata i-asi fi cerut demisia ...

Etapa:6 Dinamo 3-4 U Cluj
Etapa:7 Brasov 2-2 Dinamo
Etapa:8 Dinamo 1-2 Vaslui
Etapa:9 Urineea 1-0 Dinamo
Cai Lun
Da' vino frate cu o solutie, esit culmea! Zi cine vrei sa vina in loc. Iar un marin fara personalitate? Iar vreo carpa de trabahador? Iar un Bonetti care sa fie data afara dupa 15 meciuri?
Florin_Dinamo
Au tot fost schimbari de antrenori. Cred ca mai trebuie schimbate si alte lucruri: jucatori, conducere. Din pacate, nu depinde de noi.
SunGod
Bravo Florin,ai pus punctul pe "i".Cred ca cel mai usor ar fi sa primenim lotul de jucatori(ca BBB nu ia ghearele asa de usor de pe club).Sunt multi care si-au atins pragul de incompetenta la Dinamo si nu mai pot ajuta echipa sa progreseze.Ma refer bineinteles la Margaritescu,Scarlatache,Curca,Bazzi,C.Munteanu
Achiles
QUOTE(Cai Lun @ Sep 29 2010, 10:37 AM) *
Da' vino frate cu o solutie, esit culmea! Zi cine vrei sa vina in loc. Iar un marin fara personalitate? Iar vreo carpa de trabahador? Iar un Bonetti care sa fie data afara dupa 15 meciuri?

Pai am dat 6 nume ... pe toti ii consider mult peste Andone ...
Daca era ceva de capul lui nu era izgonit de la arabi, ciprioti sau bulgari ...

ps: Bonneti ?! Bonneti era un fel de Mourinho pe langa Andone ... dar a fost sapat de jucatorii impresariati de fecalioti ...
Cai Lun
Pai ce, aici e vorba despre antrenorii pe care ii vrei tu, sau noi? Sa ude cei care pot face ceva la Dinamo in conditiile date?
Achiles
Daca venea unul care nu avea nici o treaba cu Dinamo, il intelegeam ... face pe sclavul ca vrea bani ...

Dar la Andone aveam alte pretentii ... Ca se batea cu pumnul in piept ca e mare caine ...
Se arata "speriat" de mega proiectul care ii fusese pus pe masa ...

Nu trebuia sa accepte sa vina in orice conditii ...

Ai vazut ce diferenta ? Pai cum s-a comportat Piturca si ce conditii a pus ...
Si cum s-a comportat Andone ?!... ca ultimul sclav ...

De asta oile incepusera sa populeze ghena ... ca aveau speranta ca lucrurile se pot indrepta ...
Dar la noi ? Cu Andone ? Ce speranta sa ai ?!... Speranta ca nu o sa retrogradam ?!...
StefAdi
De Andone chiar imi place pentru ca e dinamovist, dar cu rezultatele astea nu se mai poate contiuna. Eu zic ca daca meciul cu Otelul il pierdem Andone sa isi faca bagajele, dar pe cine sa aduca in locul lui? pentru ca din aia 6 antrenori enumerati de tine doar de Rednic imi place, el fiind la Lankaran. 149.gif 251.gif
Cai Lun
Achile, si eu sunt de aceeasi parere in privinta lui Andone. Si eu aveam asteptari cu totul diferite de la el. Dar vorbim, iti repet, de un antrenor care sa poata lucra la Dinamo in conditiile date! Nu exista altul mai potrivit decat Andone. De aia a si fost dorit de la inceput de multi suporteri. Suntem destui care nu i-am uitat chixurile din primul mandat, dar l-am dorit inapoi pentru ca poate lucra cu o asemenea conducere. Si inca poate...
Achiles
Andone este cel mai prost antrenor pe care l-a avut Dinamo de la infiintare si pana in prezent ...

Sunt curios ce mai asteapta ... sa ne umileasca si oile ?! ... probabil ca asa suna directiva fratilor fecalioti ....
CRISX
Si ce daca ne umilesc oile ?
Andone mai are vreo 5 oferte (parca) de a antrena in alta parte,
iar noi il aducem pe antrenorul de pe ultimul loc ...
Impusca-i Doamne, sa nu ne mai chinuie !
Cai Lun
QUOTE(Achiles @ Oct 3 2010, 07:53 PM) *
Andone este cel mai prost antrenor pe care l-a avut Dinamo de la infiintare si pana in prezent ...

Spui asta bazandu-te pe ce? Pe faptul ca e cel mai titrat antrenor care a activat la Dinamo in ultimii vreo 25 de ani? Esti absolut PENIBIL, iti pierzi orice sustinator care ti-ar putea agrea ideile cu mesaje de genul asta... Cazi in ridicol.
vikio
E clar ca Andone nu este cel mai slab antrenor dar imi este si mai clar ca are o parte MARE de vina pentru caruta de goluri...Nu cred ca avem ce-i mai prosti fundasi..E SI VINA LUI!
Achiles
A mai trecut 1 an ... Echipa nu joaca nimic ... In penultima etapa era sa ne'o furam de la o echipa retrogradata - Victoria Branesti

Deci ? Cai Lun ? Ce parere ai ? Andone e antrenor ? Echipa e pe un drum bun ?!?!
kidlukas
Eu il propun pe Achiles antrenor la Dinamo rofl.gif bananasmile.gif

Sa ne arate el cum joaca Dinamo tiki taka cu jucatorii astia ... bootyshake.gif icon_eek.gif
Achiles
Adica ce vrei sa spui bah asta care nu ai vazut nici macar 3 meciuri cu Dinamo ? ca Otelul, Timisoara, Vaslui sau Gaz Metan sunt ca lot peste noi ?! Din cauza lotului echipa nu joaca nimic ? sau din cauza lui Andone ?!
SunGod
Da Timisoara si Vasluiul au loturi mai bune valoric ca noi,iar Otelul si Gazu joaca in aceiasi formula de 2-3 ani,CU aceiasi antrenori,deci au clar avantajul omogenitatii
Achiles
QUOTE(SunGod @ May 17 2011, 09:35 PM) *
Da Timisoara si Vasluiul au loturi mai bune valoric ca noi,iar Otelul si Gazu joaca in aceiasi formula de 2-3 ani,CU aceiasi antrenori,deci au clar avantajul omogenitatii

Nu vorbeam cu tine ... tu faci parte din aceaiasi categorie cu Andone ...
Andone face pe sclavul in fata familiei fecaliote ...
Tu ii aduci laude pe site contra cost ...
Ce faci tu ... si ce face Andone ... se numeste prostitutie

sunteti 4 insi pe tot forumul care postati pro Andone ... 4 PATRU !!!
kidlukas
QUOTE(Achiles @ May 17 2011, 08:31 PM) *
Adica ce vrei sa spui bah asta care nu ai vazut nici macar 3 meciuri cu Dinamo ? ca Otelul, Timisoara, Vaslui sau Gaz Metan sunt ca lot peste noi ?! Din cauza lotului echipa nu joaca nimic ? sau din cauza lui Andone ?!

Patetic.
Ia zi domnu`, de unde ai tras tu concluzia ca eu n-am vazut nici macar 3 meciuri cu Dinamo?!
Vai steoaia ta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.