Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A murit Nicolae Dobrin
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
anti-spurky
O mica dar importanta prezentare celui mai mare fotbalist intr-o zi importanta a fotbalului romanesc.

NICOLAE DOBRIN
Nascut 26 august 1947 la Pitesti

Astazi din pacate pt fotbalul romanesc s-a mai "dus" o glorie a fotbalului as putea spune chiar international.Nicolae Dobrin chiar daca nu a jucat la Dinamo Bucuresti a jucat la cel din Pitesti.
Imi pare enorm de rau pt ca s-a stins din viata unul dintre oamenii cinstiti din fotbal si importanti.Din ce in mai multe glorii urca sus la cer si nu vom ramane de la ei decat cu amintirile.Fostul coleg al lui Florea Dumitrache (la nationala) a fost ofertat de Real Madrid dar nu a fost lasat sa plece. A fost ales de trei ori cel mai bun fotbalist al României.In nationala Romaniei a dubutat la 16 ani in meciul RFG-Romania terminat cu scorul de 1-0.A imbracat tricoul nationalei de 48 de ori inscriind in poarta adversaririlor de 6 ori.La campionatul mondial din Mexic '70 dupa un conflict cu antrenorul Angelo Niculescu nu a jucat niciun minut din cauza disciplinei.

A murit dupã o lungã luptã cu cancerul la plămâni în dimineața zilei de 26 octombrie 2007, la Spitalul Județean din Pitești.
The Game
Pacat,mare pacat ... icon_cry.gif
COSMIN C
Dumnezeu sa-l odihneasca.
razvan_ptm
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
bigbobo
Ce echipa sa face acolo sus...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
dudu1961
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Doi blonzi doua talente , Dumnezeu va fi incintat !
Ashtray
Uite asa se duc toti...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
costel_dinamovistu
Dumnezeu sa-l odihneasca!!
Capirossi
Era preferatul tatalui meu. Acum s-au intalnit. S-au stins la 60 de ani amandoi. Dumnezeu sa-l ierte.
red_dog 4 ever
Dumneaeu sa-l ierte.De ce oare El ii ia numai pe cei buni si nu-si indreapta putin fata si spre jigodiile din fotbalul nostru
cane loco
Pacat de el.Asta asa e, mor oamenii mari din fotbal si lichelele ,,finantatori'' ,,investitori'' ,,actionari'' si samsari de fotbalisti o duc bine mersi pe spatele cluburilor si al suporterilor.Da lasa ca le vine si lor randul.
gavros
a murit o legenta a fotbalului, care dupa parerea mea a fost cel mai bun fotbalist roman
Dumnezeu sa te odihneasca-n pace !

am pus mai jos cateva filmulete cu el ( claritatea nu e prea buna )
1
2
red_dogvitan
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!!
cosmin targoviste
Dumnezeu sa il odihneasca...Pacat!
super dog female
Pacat...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Atatia oameni mari dispar de langa noi...Acolo, Mopsul o sa-i fie alaturi...
super_dog
Odihneste-te in pace maestre.
perovalenciano
GICA, te rog, acolo sus, sa ai grija de copilul sufletelor noastre , sa-i saluti pe toti cei care ne-au incantat si ne-au parasit. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, GASCANE!!!!!!!!
gavros
Un material de la Dinastia Campionilor

Selectionerul Germaniei de pe vremea lui Dobrin spunea:" Cunosc doar 2 stapani ai balonului Pele si Dobrin."
mihaiul90
Dumnezeu sa-l odihneasca.... icon_sad.gif
Myhay_Dinamo
E mare pacat ca cei care au avut valoare in fotbalul romanesc si au jucat cu sufletul mor,iar cei ce au inima de piatra si se considera mai presus de lege nu ne lasa tara linistita. icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif
dinamovistu'92
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace 256.gif
MosIonRoata
Eu nu l-am apucat pe Nicolae Dobrin decit la sfirsitul carierei,
dar dintre toti sportivii pe el l-am indragit cel mai mult.
Imi sunt vii in memorie marile meciuri pe care le-a facut
Dobrin la sfarsit de cariera:

F.C.Arges-F.C.Valencia 2-1 Octombrie 1978 Cupa UEFA turul2
Romania-Yugislavia 3-2 Octombrie 1978 Preliminariile Campionalului European
Dinamo Bucuresti - F.C.Arges 3-4 Iunie 1979 meci care a decis soarta campionatului
F.C.Arges-A.E.K.Atena 3-0 Septembrie 1979 Cupa Campionilor Europeni turul1
Romania80-Romania70 3-2 Primavara 1980 meci aniversar-la sfarsitul acestui meci
am avut privilegiul de a-i strange mina si a-l felicita pentru spectacolul oferit.

Dumnezeu sa-l ierte!
Cai Lun
Ce an trist... cate pierderi... cat de mult am saracit... parca ar fi pe duca fotbalul in Romania...
ze razvan
Dumnezeu sa il odihneasca!
A fost un mare jucator....eu l am vazut doar in cateva secvente jucand...in reluari de demult...
insa tatal meu mi a povestit cum juca dobrin...
A fost mereu peste restul...s a detasat de ceilalti prin talent pur..prin finete..inteligenta...
Viata merge inainte...insa e pacat ca asa un om a plecat dintre noi...
CRISX
Cel mai bun fotbalist roman, dintre cei pe care i-am vazut eu ( am citit despre un alt extraordinar fotbalist din Romania antebelica, Baratki,dar nu l-am vazut )
A fost printre putinii fotbalisti ai lumii care puteau controla mingea fara sa se uite la ea, tot timpul era cu capul sus. Nu dadea senzatia ca face vreun efort, conducea mingea cu un mers parsiv, nimeni nu putea anticipa ce va face cu ea. In campionat putini il atacau decisiv la minge, de teama ca vor fi umilti cu un dribling scurt sau cu o lovire a mingii pe care numai la el am vazut-o: se uita in stanga dar ridica (loba) mingea prin dreapta, realizand astfel de pe loc, fara vreun efort vizibil de pendulare a piciorului o pasa precisa si decisiva de 20-30 de metri .
M-a cucerit cand nea-a batut cu 4-3 in '79. A fost Incredibil, a fost Magic, nu te poti supara cand te bate un Geniu !
dudu1961
Cornel Dinu -aseara intr-o emisiune tv: Nu Dumnezeu sa-l ierte , pentru ca lui Gicu D-zeu nu avea ce sa-i ierte , el nefacind rau nimanui , sa-l odihneasca . Nu a fost faultat si nu a stat niciodata din cauza freunei accidenatri , pentru ca nu aveai cum sa-l accidentezi , parea fragil , dar nu era deloc asa , nu puteai sa te superi pe el , pentru ca nu supara pe nimeni , nu vorbea pe nimeni de rau , nu s-a certat cu nimeni niciodata , un mare om un mare caracter la fel ca Mopsu !
marcher
Eu sant unul care am vazut meciul acela celebru din 79 in direct la tvr. Pot spune ca atunci, la varsta aia, sufetu-mi plangea. Acum imi dau seama, ca de fapt, asa trebuia sa se intample. Cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile a invins cea mai mare echipa romaneasca. Te-am iubit GASCANULE si noi dinamovistii. In ceruri poate joci la noi. DUMNEZEU sa te odihneasca.
iuliu
Dobrin n-a fost o glorie a fotbalului dinamovist . Si totusi ma simt obligat sa-i deschid aici un topic .
Peste ani lucrurile se uita . Eu pot uita ca ne-a scos sufletul in meciurile directe , pot uita ca ne-a luat un campionat in 1979 intr-un meci in care ne-a ascuns mingea. Ceea ce ramane peste ani este un fotbalist de un talent extraordinar , un scamator al mingiei din familia Ozon - Dumitrache - Ronaldinho care la F. C. Arges sau la echipa nationala a oferit spectacole care nu se pot uita .
A fost un adversar pe care l-am urat ( in mod strict sportiv ) si l-am admirat in acelasi timp .
A fost un an greu pentru fotbalul romanesc . Dupa Dumitrache , un alt zeu ne-a parasit .
Odihneasca-se in pace .
anti-spurky
S-a implinit un an de cand fostul mare fotbalist Dobrin nu mai este printre noi. 256.gif
Odihneasca-se in pace!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.