Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Quo vadis?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
marcher
Intrebarea ar trebui pusa lui Dinamo si lui zenga.. Cum nu pot asta, dilema continua....vrem pe linie victorii cu 1-0 in cel mai pur stil italian sau plangem dupa frenezia golurilor date, dar si incasate?
rew
Unii zic ca doar cele 3 puncte conteaza... Atunci de ce sa nu aflam rezultatele meciurilor din foaia de pronosport? De ce mai mergem la stadion sau de ce se uita unii la tv? Un rezultat intimplator de 1-0 pe final, pentru mine nu inseamna nimic.
COSMIN C
Nu-i Dinamo pe care ne-o dorim noi. Dar avem de ales? Cum putem schimba noi lucrurile?
rew
Tribunele goale arata ca suporterii au ales ...
Emil
Corectati-ma daca gresesc, dar si cind invingeam la diferente mari tot tribune goale aveam....vezi anul trecut.
Asa ca indiferent cum o facem acum e important sa cistigam.
mai bine pierdem cu 3-4?????
COSMIN C
QUOTE(rew @ 25 Oct 2007, 22:37) *
Tribunele goale arata ca suporterii au ales ...

Si? Simti ca impresioneaza pe cineva? Ti se pare cumva ca le pasa? Si Emil cam are dreptate, nici anul trecut nu se juca pe Dinamo un meci cu Otelul de ex, cu casa inchisa.
The Game
Din pacate,are dreptate Emil ...
caine_berceni
Se pare ca ati uitat acel 5-1 si 6-1 mi-e unu imi place stilu italian football.gif
rew
ala n-a fost stil italian, a fost stil ghencea.

Cu casa inchisa nu se juca decit la derby-uri. Pina anu asta macar 5000 de spectatori tot veneau, dar in ultimile etape au fost meciuri si cu 700 de spectatori. Ultimul sezon cu spectatori a fost 2003-2004, cind veneau 11000 la un meci cu FC Arges.
Kity_reddog
Nu ne putem domnule explica deloc de ce naiba nu vine lumea la stadion?Nu putem gasi nicicum parca un argument rational.O fi instabilitatea de la echipa din ultimii ani...Sincer nu stiu,chiar daca de ani de zile ma minunez si nu ma dumiresc
Cai Lun
Da, prefer sa pierdem cu 4-5 in fata sportului, decat sa bvatem cu 1-0. Pentru ca imi place fotbalul. Scopul cu care eu ma duc la stadion nu este de a obtine performante cu orice pret, pentru ca apoi sa le pot flutura rivalilor pe la nas, intr-o pura dovada de frustrare. Pentur mine acea victorie cu 6-5 in fata sportului si chiar si acea infrangere cu 4-5 tot contra lor, au fost meciuri de referinta. Daca as vedea doar meciuri din alea, as deveni un fanatic al fotbalului. Fotbalul este un joc in care castiga cel care marcheaza mai mult decat adversarul.

Momentan insa, nu cred ca Dinamo intra in discutie. Suntem intr-o perioada de tranzitie si dupa parerea mea, spre finalul turului vom juca incomparabil mai bine decat acum. Ceea ce e dadator de sperante, gandidu-ma la zdeaua...
Tineti minte ca mai mereu, toamna Dinamo are dificultati, fie pe la mijlocul turului, fie spre final...
marcher
Pentru satisfacerea placerilor vizuale, 4,5 sau 6 goluri e tot ce-ti poti dori. La fel de adevarat este ca si atunci cand pici, te cam ustura cocoasa. Stilul economic a fost mai bine reprezentat de-a lungul timpului la Dinamo. Noi n-am avut in echipa circari si mingicari , ci furnicute muncitoare. Eu prefer pragmatismul ,nebunelilor efemere. Si fara sa ma dau rotund, eram sigur ca aseara in meciul cu farul, vom da gol. Speranta este curva omenirii.
Myhay_Dinamo
Suporterii nu vin la stadion pentru ca sunt obsedati de infrangerea cu Lazio(sa nu ma contestati),nu le place ca Dinamo a pierdut calificarea in Liga Campionilor.Eu sustin pe Dinamo si in vremuri grele nu doar cand castiga meciuri. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Cai Lune imi luasi vorba din gura: la meciul acela cu Sportul Studentesc am vrut sa ma refer si eu. Mai tineti minte? Doamne ce meci de pomina. Pot spune ca dupa meciul ala nu m-am suparat ci am ramas uimit. Cum dracu sa se joace asa nebuneste? Cum au reusit echipele alea nebune sa faca un asa spectacol? Sau poate unii dintre voi va amintiti de acel 6-4 cu steaoa. Ce nebunie a mai fost si atunci! Pentru mine asta este fotbalul. Asta este frumosul in fotbal. Nu 90 de minute in care adversarul sa vina peste ai nostri si sa speram ca vom da si noi acolo un gol. Chiar imi este dor de Dinamo care marca 3-4 goluri pe meci, de acel Dinamo care avea posesie mult peste adversar, de acel Dinamo care avea fantezie in joc, de acel Dinamo care facea spectacol.
Sincer cred ca Zenga nu se potriveste la Dinamo pentru ca Dinamo nu este o echipa care sa se apere ci una care trebuie sa atace. Dar Zenga asta stie sa faca si asta face. Sa speram ca macar, atat timp cat va fi antrenor la Dinamo, va aduce un plus in compartimentul defensiv, unde, trebuie sa recunoastem, am cam suferit.
rew
Nu zenga stie sa se apere, stie Moti. zenga nu stie nimic. E incredibil cum isi bate joc de toate fazele fixe cu "schema" aia de rahat, de altfel singura 'noutate' adusa de el, cu jucatorii care fac pogo in careu, in ofsaid si inapoi, si centrarea la adversar.
caine_berceni
Cai Lun ce vrei u sa vezi este pe Emirates daca am avea si noi un buget de vreo 120 de mil de euro poate am juca ce`ai vrea tu dar deocamdata e bn sa ne multumim si cu 1-0 decat sa jucam la spectacol si rafinament si sa iesim pe locu 12
Capirossi
In sala de protocol a lui Dinamo sunt atarnate pe pereti NUMAI echipele care, de-a lungul istoriei, au castigat trofee pt. Dinamo. Palmaresul unei echipe e dat de trofeele castigate, nu de ocazii ratate, bare sau goluri nevalidate. Fotbalul se joaca pt. bani, pt. palmares si, din pacate pt. noi , spectatorii, din ce in ce mai putin pt. spectacol. Sportul studentesc acum 2 ani tragea la titlu si avea un joc spectaculos, acum zace in " B ". Milan a castigat UCL avand un joc inchis, neplacut ochiului ( meu ). Grecii au castigat Campionatul European cu un joc jenant. Are acum vreo echipa din Liga 1 joc spectaculos ? Nu-mi ziceti de CFR ca nu va cred. In dubla mansa cu noi, Lazio a jucat ceva special ? Acum ei sunt in grupe, noi la TV. Elfii au etalat ceva deosebit ?
Zenga a fost adus pt. performanta ( rezultate ). Cat o sa le obtina o sa fie bine. Rednic a plecat pt. ratari de obiective si infrangeri repetate, nu pt. ca nu jucam spectaculos. Zenga nu cred ca are clauza in contract sa obtina victorii de la 3 in sus.
Asta e parerea unuia care merge pe stadioane de peste 25 de ani.
Leaveyou
@Cai, @Anti eu nu vă cred că ați vrea să vedeți 5-6 meciuri cu un Dinamo care face spectacol dar pierde. Să fim serioși.
Capirossi
Chiar... Asta nu inteleg ( mai sunt si altele ). Cum draq sa tii cu o echipa si sa vrei sa piarda ? Aici nu ma refer numai la meciu' cu CFR. Daca tin cu Dinamo vreau sa rupa tot, pe oricine si oricand, ca d-aia e Dinamo.
Leaveyou
Păi d'aci a plecat problema: că nu "rupe" tot. Adică dacă luăm "rupt" de la 3 în sus, acuma când câștigăm cu 1 - 0 este doar o întindere, o scrânteală. Sezonul trecut n-am început tot așa, vai de noi ? 2-1 cu Naționalul, 1-0 cu Pandurii, 1-0 cu Jiul, apoi a venit acel 3-1 din groapă cu Poli care parcă a însemnat "trezirea". Sper ca și acuma să se întâmple la fel.
FarfelkugeL
1-0 (sau 0-1 in deplasare) in fiecare meci pana la sfarsitul campionatului.
dudu1961
Cum puteti uita fratilor meciul cu foresta care a intors scorul , imi era rusine sa mai scot capul pe usa bag.gif
De jucat joaca binisor , nici anul trecut nu jucau mai bine , am avut si mult noroc-sansa cum vreti sa-i spuneti !
Pe mine ma intereseaza punctele si sa ne aparam titlul (nu vedeti ca se c...a astia pe ei parca ar si face mare brinza cu echipele straine !)
reddog_sv
Eu nu as avea nimic impotriva sa castigam toate meciurile cu 1-0..chiar daca nu e placut..placerea de la sfarsitul campionatului in momentul ridicarii trofeului nu se compara cu nimic HAITA_DINAMO.gif
The Game
Da, prefer sa pierdem cu 4-5 in fata sportului, decat sa bvatem cu 1-0. Pentru ca imi place fotbalul. Scopul cu care eu ma duc la stadion nu este de a obtine performante cu orice pret, pentru ca apoi sa le pot flutura rivalilor pe la nas, intr-o pura dovada de frustrare. Pentur mine acea victorie cu 6-5 in fata sportului si chiar si acea infrangere cu 4-5 tot contra lor, au fost meciuri de referinta. Daca as vedea doar meciuri din alea, as deveni un fanatic al fotbalului. Fotbalul este un joc in care castiga cel care marcheaza mai mult decat adversarul.

Momentan insa, nu cred ca Dinamo intra in discutie. Suntem intr-o perioada de tranzitie si dupa parerea mea, spre finalul turului vom juca incomparabil mai bine decat acum. Ceea ce e dadator de sperante, gandidu-ma la zdeaua...
Tineti minte ca mai mereu, toamna Dinamo are dificultati, fie pe la mijlocul turului, fie spre final...

Sunt 100 % de acord.Cred ca noi uitam de ce ne uitam de fapt la fotbal ...
antisteaua
Eu cred ca nu m-am facut bine inteles. NU vreau ca Dinamo sa piarda, vreau doar sa castige dar nu oricum. Vreau sa-i calce pe adversari in picioare. Pentru mine Dinamo inseamna o echipa puternica care nu se lasa dominata de echipe care lupta sa se slaveze de la retrogradare. Ce echipa, care se considera mare, accepta dominarea unor amarati? Dinamo trebuie sa dea goluri multe, sa arate cine este Dinamo, nu sa se apere sperand la un amarat de gol care poate sa vina sau nu. Daca nu era Cristea in teren la meciul cu farul nu cred ca reuseam sa marcam. Sau daca nu era Lobont in poarta cu siguranta incasam un gol. Si atunci? Ce maretie are acea echipa care asteapta la 2-3 jucatori sa o scoata la liman?
Nu zic ca e rau ca Dinamo castiga, chiar si cu 1-0. Dar cand te chinui cu farul si pandurii e rau. O echipa care se respecta si care respecta publicul trebuie sa castige facand spectacol. Asta imi doresc eu. Sa-i rupem pe toti. Sa dardaie chilotii pe ei cand joaca cu Dinamo.
Morpheuss
Sa castigam fiecare meci cu 1-0 cu gol pe final,sa luam campionatul si sa ajungem si noi,dupa lungi asteptari,in Liga. icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
@The Game,eu cred ca de fapt noi tinem cu Dinamo.

Parerea mea e ca e OK asa cum joaca Dinamo.In fotbalul de azi,doar rezultatul conteaza.
gavros
@ dennis_reddog: si ce sa faci in liga ? sa cazi cu Arsenal si sa te aperi ca doar asa ai invatat, dar cu toate astea sa iei 5
The Game
Da Cosmin,si tinand cu Dinamo vrem ca Dinamo sa joace bine,corect nu?
cosmin targoviste
The Game,eu nu vreau ca Dinamo sa joace bine,eu vreau ca Dinamo sa castige.Daca vreau sa vad fotbal frumos ma uit la Premier League sau Primera Division.
The Game
In mod normal,prin traditia noastra,Dinamo trebuie sa castige si sa zdrobeasca adversarii.Sa nu-mi spui ca nu ti-ai dori asta? Si apropo,eu ma refeream la fotbal in general,nu numai la Dinamo cand am spus ca sunt de acord cu Cai Lun.
cosmin targoviste
E parerea ta,eu oricum sunt multumit de rezultatele lui Dinamo din era Zenga,exceptand elfsborg.Ma intreb,daca o sa batem in ghena cu 1-0 si o sa jucam ca la Constanta veti avea aceeasi reactie?!
Capirossi
Daca Marga marca cu elfii acum eram in grupele UEFA. Asta insemna ca am jucat mai bine sau mai rau in acel meci ? Era Zenga mai antrenor decat este ? Nu, dar REZULTATUL era altul. Conta la PALMARES. Se modifica ISTORIA.
@ The Game : Eu merg pe stadioane sa o vad pe Dinamo castigand, daca face si spectacol si da 5 boabe, cu atat mai bine. Consider ca rezultatul primeaza spectacolului. Pragmatism, descoperit de italieni si perfectionat tot de ei.
BTW : Detest fotbalul italian.
antisteaua
Eu cred ca problema este privita putin gresit. Evident ca toti vrem ca Dinamo sa castige fiecare meci. Problema este cum ajungi sa castigi meciul? Aparandu-te si lasandu-te dominat, iar cand prinzi un contraatac sa dai un gol si apoi sa pastrezi rezultatul sau sa te duci peste adversar din primul minut, sa joci cu fundasii la mijlocul terenului, sa dai goluri multe dar sa si iei, pentru ca riscul e destul de mare in aceasta situatie? Imi amintesc perioada in care Cornel Dinu era antrenor prin 2000. In acea perioada Dinamo asa juca. Sarea peste adversar din primul minut, marca repede, mai lua si un gol sau doua pe meci dar castiga. Din pacate chestia asta nu a mers si in cupele europene unde rezultatele au fost jalnice. Daca nu ma insel a fost atunci o serie de 11 meciuri castigate si in etapa a XII a a fost un egal in ghena.
Deci Dinamo e Dinamo nu pandurii sau otetul galati. Dinamo trebuie sa castige dar nu oricum, pentru ca de aia e Dinamo. Altfel, daca se lasa dominata poate fi confundata cu echipe de pluton, pentru ca echipele de pluton joaca asa.
mihaiul90
Nici mie nu imi convine sa o vad pe Dinamo dominata sau sa o vad chinuindu-se pentru un gol... Altfel te bucuri la un gol cand echipa joaca spectaculos de cat atunci cand sunt dominati si marcheaza dintr-o nimereala... Insa daca asta e stilul care ne va aduce titlul 19 si implicit calificarea aia nenorocita in grupele UCL, atunci da, sunt de acord sa jucam asa cu conditia sa luam titlul !

PS: cosmin tgv, normal ca ne-am bucura sa jucam urat si sa batem in ghena, dar nu poti sa compari bucuria aia cu bucuria din primavara... vrei sa-mi spui ca n-ai mai vrea sa ai 3-0 cu steoaia la pauza si sa le vezi fetele umilite ? icon_lol.gif Am castigat si cu 1-0 cu steaua(vezi meciul de anul trecut din "Groapa") si apoi a iesit cu scandal, iar bucuria parca n-a fost asa de mare ca atunci cand i-am umilit.
marcher
1-0 e bun. Unii au luat campionate mondiale asa. Noi de ce n-am face-o in liga lui mitica?
The Game
Eu sincer nu am vazut pragmatism in meciurile cu Pandurii si Farul. Am vazut ca ne-am cam bagat cu fundul in poarta si am cam avut noroc ca nu am primit gol. [Si eu detest fotbalul italian]
Cai Lun
Pentru mine fotbalul = spectacol. Vad in fotbal perpetuarea spectacolelor din colosseumul roman. In arena acum sunt 22 de gladiatori, dintre care 11 sunt favoritii mei. Iar daca vin sa ii vad, vin sa vad spectacol, vin sa vad cum inving prin KO, nu la puncte. Tocmai pentru ca de regula ei inving prin KO, uneori le accept si cate o exceptie. Dar cand de regula ei inving la puncte si KO-ul este exceptie, atunci eu nu am ce vedea acolo si nu ma intereseaza.

Da, si eu imi doresc sa castige Dinamo cu 1-0, dar pentru asta, nu au nevoie de mine in tribuna. Pentru asta ma multumesc sa ii sustin moral si sa ma mai uit din cand in cand la meci la tv, sa vad cat e scorul. Nu vin la stadion sa astept 90 de minute un sut norocos al lui Cristea, vin sa vad spectacolul.

La romani, daca gladiatorii nu se ridicau la inaltimea asteptarilor publicului, acesta ii putea condamna la moarte, acum publicul se limiteaza sa ii huiduie, iar ei (CULMEA!) ameninta ca pleaca! Atunci poate ar trebui sa ii mai putem condamna la moarte.

Apropo, cred ca dupa atatea calificari ratate jenant, ar fi cazul ca la urmatoarele ocazii sa nu se mai joace pe prime, ci pe amenzi.

Revenind... Copil fiind, te indragostesti si ajungi sa simptatizezi cu echipa care te impresioneaza prin jocul ei. Iar eu, de o astfel de echipa am fost cucerit. In acest moment, Dinamo nu numai ca nu face adepti, dar nici nu reuseste sa ii strnaga aproape pe cei pe care ii are! Dinamo, in viziunea mea, este o echipa obligata sa faca spectacol. Daca Dinamo ar fi menita sa castige cu 1-0, atunci echipe precum Poli Iasi, Otelul, Gloria Bistrita, etc. cum ar trebui sa mai castige? Accept sa vad un 1-0 la Dinamo 2, acolo nu am pretentii, dar stiti care e ironia? Ca Dinamo 2 nu a castigat nici macar un singur meci cu 1-0 in ultimii ani! (poate o fi vreo exceptie) ...si de ce? Pentru ca nu i-a interesat altceva decat victoria, iar atunci cand si-au asigurat-o, au nincercat sa ii faca pe cei cativa spectatori din tribuna fericiti... si pe drept va spun, de mult mai multe ori am plecat fericit anul trecut de la meciurile echipei a 2-a! (da, in comparatie cu echipa lui Rednic!)

De asemenea, faza cu ulciurul si apa ramane valabila, dupa parerea mea. Adica, chiar si daca ne calificam in UEFA, tot ne faceam de ras, nu mai zic in LC... deci de ce am fi meritat sa ne calificam?
Anul trecut amintiti-va cum am ajuns acolo: facand spectacol cu Xanthi!... Tocmai de aceea am meritat si primavara...
The Game
Exact,daca ne intereseaza doar rezultatul ne uitam in ziar la rezultat,si gata.Asa ne uitam la fotbal datorita spectacolului oferit de jucatori,si de ce se pune mereu intrebarea : spectacol sau performanta? Eu cred ca,cu spectacol se obtine si performanta.
cosmin targoviste
Fiecare are punctul lui de vedere.Eu cred ca pragmatismul si eficienta aduc performata.Am si argumente(campionatul european din 2004-Grecia,acum vreo 2-3 ani in UCL Milan castiga doar cu 1-0 in grupa si a ajuns in finala,cupa mondiala 2006-Italia s.a.m.d).Si baietii si Zenga au alt argument :terenurile proaste de la constanta si pandurii.sa vedem diseara cum se vor descurca,pentru ca e terenul bun.
The Game
Da Cosmin,dar ce ai tu de castigat prin pragmatismul lor?Nu te delecteaza cu nimic,parerea mea.
cosmin targoviste
Ti-am mai zis,cu Dinamo tin si la Dinamo ma uit pentru rezultate,pentru glorie.Daca imi e de spectacol ma uit la campionatul englez.
antisteaua
Sunt puncte de vedere corecte si de o parte si de alta. Eu am inceput sa ma uit la meciuri din perioada in care Lucescu era antrenor si Dinamo juca cu echipele mari ale Europei iar in campionat era tinuta sa nu ia primul loc de dictatura ceausisto-ghencista. Atunci Dinamo facea spectacol si incanta prin evolutiile pe care le avea. In campionat, echipele de pluton erau invinse inainte de a incepe meciul. Dinamo era o echipa care isi respecta blazonul prin joc si prin rezultate.
Acum Dinamo tremura cu echipe de pluton, se lasa dominata si nu incanta prin joc. Eu nu zic ca uneori nu e bun si un astfel de joc dar daca practica un astfel de joc cu echipe care vor sa evite retrogradarea nu stiu cum vom juca cu echipe precum steaoa sau rapid. Probabil vor fi 5 jucatori pe linia portii iar cel mai avansat atacant va fi pe linia careului nostru.
Dupa parerea mea la ora actuala Dinamo trebuie sa-si respecte blazonul si sa joace ofensiv cel putin cu echipele din campionat. In cupele europene este alta poveste, trebuie sa mai si poti sa joci asa, nu doar sa vrei.
Cosmin eu vreau sa vad pe Dinamo facand spectacol, nu sa ma uit la alte campionat ca sa vad spectacol.
cosmin targoviste
Sunt de acord cu tine,si mie imi place sa vad ca Dinamo joaca bine,dar mai sus era cineva,nu am retinut cine,care zicea de Dinamo-Sportul 4-5,ca i-a placut meciul.Eu am incercat sa zic ca prefer sa castigam cu 1-0 si sa jucam prost decat sa facem spectacol si sa pierdem.Asta e ce am vrut eu sa transmit.
Myhay_Dinamo
QUOTE(gavros @ 26 Oct 2007, 15:24) *
@ dennis_reddog: si ce sa faci in liga ? sa cazi cu Arsenal si sa te aperi ca doar asa ai invatat, dar cu toate astea sa iei 5

nu vreau sa imi fac planuri de acum pentru ca e lung campionatul,dar daca ar fi sa jucam in liga cu Arsenal,ar trebui sa nu-i apreciem si sa nu vorbim forumos despre ei.cand sosesc in locul unde se joaca meciul cu ei.Jucatorii ar trebui sa joace exact cum au jucat cu Poli Iasi si cu Otelul.Sa nu le acorde nici un moment de posibilitate de a iesi pe contraatac,cu toate ca acest fel de a juca depinde de viteza pe care o ai in teren,nu cum au facut oile de la stOAIA,care nu au vrut in Liga decat sa vina niste jucatori mari la ei in ghena nu sa si castige meciul cu ei.Dinamovistii nu ar trebui sa faca greseala sa aprecieze adversarul nici la sosirea in locatia in care e stadionul unde se joaca partida,nici pe teren,indiferent de adversar.Asa probabil ar scoate cel putin un meci egal cu o echipa ca Arsenal(greu) sau chiar am castiga(foarte greu).Insa cred ca am vorbit prea mult.Fotbalul se joaca pe teren. argument.gif
dudu1961
Cind vom avea ,un Dinu , Lucescu , Lupescu , Petre , Mutu , sa stie sa CENTREZE pe piciorul atacantului sau pe capul lui ;atunci veti vedea si spectacol , pina atunci , mai aveti de asteptat , oricum nu stiu de ce nu-l joaca pe Bostina , care in acest moment e cel mai bun la asa ceva !
marcher
Prin "82, niste brazilieni crescuti pe copacabana cu fotbalul in sange, condusi din teren de socrates si de pe margine de tele santana, innebunisera lumea fotbalului si nimeni nu-i vedea altceva decat campioni mondiali, jucand chiar si-ntr-un picior. Numa" bine, sa vezi dracu-al dracului...apar niste caraghioslacuri de macaronari condusi de unu" Rossi, care nu stiau decat atat: ne echipam, ascultam imnul, dam gol, ne aparam...ura si la gara. Si sa nu va mai spun ca au maturat pe jos cu bambilicii de culoarea cafelei, iar in finala, germania cat e ea de germania, s-a inclinat sub povara lui Zoff la 40 de ani. Mai stie cineva, si intreb tot forumul...echipa braziliei cea ofensiva si exuberanta? Raspunsul e NU. Dar daca intrebi copii de 8 ani cine e paolo rossi, zice ...daaaa, ala de era in echipa aia campioana mondiala. Neneie...in fotbal rezultatul e totul. 1-0 inseamna victorie 4-5 infrangere.
dudu1961
Exact @marcher _Spune cineva mai susde echipa din 2000 , antrenata de Dinu , va aduceti aminte cu Lupescu la mijloc , abia venit di Germania , dumnezeule ce echipa ! Dar unde in campionat ca in Europa ne-am facut de rahat , , de ce faci spectacol cu echipe mici , cum fac si altii pe afara , dar cind ai o echipa puternica in fata nu mai faci spectacol JOCI LA REZULTAT , pentru ca vrei glorie , vrei puncte , astea nu se iau cu spactacol se iau cu tactica , si apoi chiar vreti sa traiti pina la 100 de ani _nu ati vazut ca atunci nu te mai plinge nimeni icon_smile.gif nervi , adrenalina , asa se traieste meciul evillaugh1.gif
cosmin targoviste
Perfect de acord cu dudu si marcher,exact asta vreau si eu sa transmit,1-0=3 puncte si joc mizerabil si 4-5=0 puncte dar joc bun.
marcher
Ce ma surprinde prin topic, este neintelegerea corecta a valorii unui 1-0. Pai...ca echipa, sa fii capabila sa ingenunchezi adversarul dandu-i gol, ca apoi sa te aperi eroic, inseamna valoare nu trompeta. Cine crede ca 1-0 e la indemana tuturor, greseste. Doar marile echipe castiga cu 1-0. Restul pierd cu 2-1,3-1,5-1.
Deci cosmine, e invers ...1-0 joc bun, 4-5 joc mizerabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.