ManoWar
Sep 19 2004, 09:27 AM
Am stat asa intro sambata/duminica noapte si am revazut casetele de la meci ( lucru foarte dureros de altfel). Si am observat o chestie. La noi in echipa sa uitat de mult cuvantu TEAMPLAY adica pase bengoase la coechipieri centrarii si infine joc de echipa.
De la meciu cu manchester am observat un joc al echipei in care fiecare incearca sa de-a gol. Uitati-va la rezumatu dinamo-manchester si o sa vedeti ca niculescu (la golu nostru nr 1) a sutat pe poarta dar a ricosat mingea la danciulescu de la un fundas englez.... si exemplele pot continua pana dimineata.
Noi nu avem problema de valoare... cum nasamiu (pe dealtfel bou) de ioanitoaia a spus ca dinamo nu are valuare. Tocmai eu sustin si inca cred ca avem ce-l mai bun/ Talentat lot din tara. Dar este u lipsa crunta la nivelu jocului de echipa.... Si din asta iese si puzdenia de greseli personale facuta de iordache and CO.
Spunetimii parearea voastra va rog...
florin_80
Sep 19 2004, 09:37 AM
Totul pleaca de la linia de mijloc.Nici nu construieste dar nici nu ajuta faza defensiva.Nu numai fundasii sunt de vina pentru ca se iau atatea goluri.Sunt foarte multe cazurile cand atacantii adversi ajung fata in fata cu cate un fundas de la Dinamo,si,cum valoarea acestuia e indoielnica (oricare din ei) si mai are si niste intrari primitive,se ajunge unde stim cu totii.
La Belgrad linia de mijloc a fost formata din Balan-Margaritescu-Tames-Semeghin.Pe langa faptul ca sunt numai liliputani,valoarea lor este scazuta.Este o linie de mijloc care nu poate probleme nici macar unei trupe de juniori.
englandunited
Sep 19 2004, 10:39 AM
asta este adevarul ! nu avem mijloc ! Cred ca Goian la ora actuala este o solutia si pentru aparare si pentru mijloc ! nu jucam nimic la mijloc dar Ando merge pe aceiasi......unde e Pacurar ?! de ce Petre joaca tot in stanga cand se vede ca nu joaca nimic acolo......
1948
Sep 19 2004, 01:22 PM
Jocul merge prost ... se gresesc pase usoare ... si nu cred ca este lipsa de concentrare ... avem nevoie de un nou Alexa la mijloc
flaviusO
Sep 20 2004, 04:54 PM
Ne-au invatat prea bine adversarii, nu mai avem superioritate pe faza de atac, atacam doar in doi N+D, de aceea si randamentul scazut al celor doi, nu cred ca sunt iesiti din forma, dar e foarte greu cand se gasesc doar ei doi impotriva a 4-5 fundasi...
ReDBullD0G
Sep 20 2004, 06:07 PM
Greseala tactica a lui Andone...dupa mine este faptul ca tot incearca sa joace un fel de 4-3-3.....acordandu`i lui Petre libertate de miscare in spatele varfurilor...uitati`va mi atent la meciuri si veti vedea ca petre joaca si in stanga si in dreapta....in acest fel se creeaza acel gol pe banda dreapta...unde Balan sau Irimia...dupa caz...raman in inferioritate...oricat ar incerca margaritescu sa ocupe locu` lasat liber!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.