Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ivan Gvozdenovic
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
djmihaitza
Jucatorul s-a antrenat azi cu Dinamo si va semna pana in 2010 conform declaratiei lui Cristi Borcea.

Data, Locul Nasterii: 19-Aug.-1978, Bor (Serbia)
Greutate: 80Kg.
Inaltime: 1.85
Cluburi la care a activat: FK Radnicki Pirot (1991-92), Napredak Kruševac (1992-93), Steaua Rosie Belgrad (1993-98), Milicionar (1998-99), Steaua Rosie Belgrade (1999-03), FC Bruges (Din 01.07.2003, contract pana in 2007)
Jucator de picior stang.
Sub culorile Nationalei Serbia-Montenegro (ex-Iugoslavia) a fost convocat de 7 ori, prima oara in Septembrie 2001 (Iugoslavia vs. Slovenia 1-1)

Palmares:
2 titluri de campion (2000, 2001) cu Steaua Rosie Belgrad si unul cu FC Bruges (2004-2005)
3 Cupe ale Serbiei cu Steaua Rosie Belgrad si o Cupa a Belgiei cu FC Bruges (2003-2004)
Cu FC Bruges a participat de 3 ori in Cupa UEFA (2003-2004, 2004-2005, 2005-2006) si de doua ori a fost prezent in grupele UEFA Champions League (2003-2004, 2005-2006).
bigbobo
Sa vedem ce-i poate pielea...Oricum BINE AI VENIT!!!
florin_80
Cei de la echipa a doua se vor ingropa incet-incet. Tot asa, Borcea. Te sustinem in demersul tau de a aduce cat mai multi expirati, pentru ca suntem condamnati sa castigam titlul, sa mergem in CL, sa trecem de grupe si sa speriem Europa cu ei.
The Game
Oare de ce nu i-au prelungit FC Bruges contractul? ...
caine_berceni
Bun venit, Gvozdenovic HAITA_DINAMO.gif
gavros
cine mai e si asta, pt ce l-a adus, noi avem nevoie de un fundas dreapta nu stanga, dar in fine .... daca e mai bun decat Munteanu si Bostina e bine
Myhay_Dinamo
QUOTE(florin_80 @ 22 Oct 2007, 17:52) *
Cei de la echipa a doua se vor ingropa incet-incet.

Din pacate,ai dreptate in ceea ce spui.Ca sa nu mai vorbesc cat de mult ma ia capul cu pocnituri de cate ori tot spune Borcea ca Dinamo e condamnata sa,sa,sa si iarasi sa. bootyshake.gif Borcea!
stef 22
A venit gratis??? Si daca nu, cat a costat???
Ashtray
Liber de contract, cum altfel?
Cai Lun
Savana acopera, vino, Gvozdanovic, si descopera! gunshot.gif
razvan_ptm
wtf.gif Cine dracu mai e si asta ?
stef 22
Nu stiu de ce dar ii prevad soarta lui Leo Lerinc....
catalinmv2002
Gvzdenovic nu e de nivelul lui Lerinc adus din Cipru. asta e chiar bun. a jucat in UCL, in UEFA, in nationala Serbiei. acu cautam calul de dar ! pana la proba contrarie am incredere in el. bafta
redmania
n-am nici o speranta cu asta...
si mai ia si o caruța de bani, 200.000 la semnatura si 150.000 contract...
pe urma vindem din titulari ca sa acoperim cheltuielile...
mihaiul90
Sper sa fie mai bun decat Izvoranu... pretentii mai mari nu am fiindca stiu cat de "valorosi" sunt acesti jucatori adusi pe gratis.
Radu10mai
daca tot luam jucatorii astia, 3 la 10.000, e clar ce echipa de champions league ne facem iar, macar are borcea si turcu motiv sa spuna iar ce multi jucatorii au adus...si cum ca nu au plecat nimeni, vedem noi champions league la anul si la multi ani complaining.gif
dudu1961
icon_confused.gif Inti sa-l vedem la joc sa vedem ce este in stare sa joace ;si ovidiu petre joaca in nationala Romaniei !!!!!!!!!!!!
Capirossi
La muian seamana cu jegosu' de Gabi Popescu. Daca seamana si la joc, e bine. Sa nu-i semene la caracter.
Leaveyou
Și eu ziceam că seamănă cu Ibrahimovici Click to view attachment rofl.gif
gilutza_d
welcome.gif Gvozdanovic.Sa vedem ce poate. icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
QUOTE(catalinmv2002 @ 22 Oct 2007, 20:53) *
Gvzdenovic nu e de nivelul lui Lerinc adus din Cipru. asta e chiar bun. a jucat in UCL, in UEFA, in nationala Serbiei. acu cautam calul de dar ! pana la proba contrarie am incredere in el. bafta

Si banel a jucat in UCL icon_lol.gif , oricum bafta Gvzdenovic!
matador
suna a umplutura!!!!
perovalenciano
Sa speram ca prin joc o sa "ne condamne " sa il iubim. BUN VENIT!!!!!!!!
red_dogvitan
Pentru debutul sau la echipa s-a miscat destul de bine in seara asta
razvan_superdog
Pe mine nu m-a impresionat, ba chiar mi s-a parut destul de lent desi a intrat pe final. Sper sa ma insel, dar astia care apar la mijloc de sezon sunt dubiosi....
perovalenciano
Nu a impresionat la debut dar cred ca merita un pic de rabdare. Habar n-am ce i-a spus Zenga sa joace da parca nu prea stia unde se afla.
bigbobo
A fost slabut aseara. Pentru primul meci la Dinamo are circumstante atenuante. Sper sa nu fie inca un mare fas adus in curtea lu' Dinamo...
The Game
Parerea mea ca a fost "bunicel". I-a iesit un dribling in careu,dar cam atat.A avut cam putin timp la dispozitie oricum,sa-l vedem in meciurile viitoare.
alin-berceni squad
ar trebui jucat,se vede ca are stofa de fotbalist.decit sa-l bage pe petarda de izvoreanu e mai indicat sa-l incerce macar 20 min.pe meci pe sirb
Chiar si titular in locul lui Pulhac care e iesit total din forma
gavros
QUOTE(Topicul lui Silviu Izvoranu)
sper ca acum va e jena,dupa ce ati spus ca e un transfer reusit

daca o sa joace, dupa un timp acelasi lucru o sa zici si despre el
Cel_mai_rosu
Mai e la Dinamo sau a plecat si asta ca nu l-am mai vazut in prima echipa si nici la Dinamo II
adrivali
Poate a jucat ceva fotbala la viata lui, dar acuma nu prea se mai vede acest lucru!
Oare va mai juca sau va plkeca ca multi altii?
COSMIN C
S-a rezolvat dilema ta. A plecat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.