Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Primera Division
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
The Game
Clasamentul actual :

1.Real Madrid 19 pct

2.Villareal 18 pct

3.Valencia 18 pct

4.Barcelona 17 pct

...

10.Sevilla 9 pct

Etapa 8

Sambata 20 Octombrie 2007

Levante - Sevilla 0-2
Deportivo - Valencia 2-4
Villareal - Barcelona 3-1
Espanyol - Real Madrid

Duminica 21 Octombrie 2007

Valladolid - Bilbao
Betis - R. Santander
Getafe - Real Murcia
Huelva - Mallorca
Atletico M. - Zaragoza
Almeria - Osasuna
Raikkonen
Barcelona a pierdut la Villareal dupa ce submarinii au avut 2 penaltiuri transformate de Senna, a inscris Bojan primul sau gol in Primera pentru Barcelona.

Realul a pierdut la Barcelona cu Espanyol 2-1, au inscris golul de onoare in minutul 90.
caine_berceni
Forza Valencia football.gif
Clau_Goool
Sevilla [2 - 0] Real Madrid

19' [1 - 0] S. Keita

21' [2 - 0] L. Fabiano

Acum e minutul `30 al meciului ...
razvan_ptm
Barcelona 3-0 Real Betis

'33 - Henry
'53 - Ronaldinho
'90 - Ronaldinho
Clau_Goool
Rezultate finale, duminica 4`11`2007 :

Atletico Madrid 3 - 4 Villarreal

Levante 3 - 0 Almeria

Osasuna 0 - 2 Getafe

Racing Santander 1 - 1 Espanyol

Real Murcia 0 - 2 Deportivo La Coruna

Zaragoza 2 - 3 Valladolid

Barcelona 3 - 0 Real Betis
The Game
Si-a revenit dințosul ...
razvan_ptm
Uitati cum arata clasamentul dupa 11 etape :

1.Real Madrid 25p
2.Barcelona 24p
3.Villareal 24p
4.Valencia 21p
5.Atletico Madrid 21p
...
10.Sevilla 15p

Sevilla are doar 10 meciuri jucate, ei mai avand o restanta cu Osasuna!
DiliBili
rezultate etapa a XII-a

Getafe 2-0 Barcelona
Valencia 3-0 Murcia
Valladolid 1-0 Levante
Betis 2-1 Zaragoza
Recreativo 1-0 Osasuna
Deportivo 0-1 Racing
Almería 0-0 Atlético
Espanyol 2-1 Athletic
Real Madrid 4-3 Mallorca
Villarreal 3-2 Sevilla

clasament

Loc - echipa - puncte

1 Real Madrid CF - 28
2 Villarreal CF - 27
3 FC Barcelona - 24
4 Valencia CF - 24
5 RCD Espanyol - 22
6 Club Atlético de Madrid - 21
7 Real Racing Club Santander - 20
8 Real Zaragoza - 17
9 RCD Mallorca - 16
10 Sevilla FC - 15 (11 meciuri)
11 Getafe CF - 14
12 Athletic Club Bilbao - 13
13 Real Murcia CF - 13
14 Real Valladolid CF - 13
15 CA Osasuna - 12 (11 meciuri)
16 UD Almería - 12
17 RC Deportivo La Coruña - 12
18 RC Recreativo de Huelva - 12
19 Real Betis Balompié - 11
20 Levante UD - 4
bigbobo
Real Madrid 4-3 Mallorca...Mallorca a dat un gol fenomenal...
gavros
si faza de la primul gol a lui Robinho a fost frumoasa
The Game
Saturday December 8

Athletic Club 0 - 1 Real Madrid
Osasuna 0 - 0 Valencia

Sunday December 9

Racing Santander 3 - 1 Mallorca
Sevilla 3 - 1 Real Murcia
U.D Almería 1 - 0 Valladolid
Villarreal 0 - 1 Real Betis Balompié
Levante U.D 0 - 2 Recreativo de Huelva
Zaragoza 3 - 3 Espanyol
Atlético de Madrid 1 - 0 Getafe C.F
Barcelona 2 - 1 Deportivo de la Coruña

Clasament

1 Real Madrid 15 11 2 2 20 35
2 Barcelona 15 9 4 2 17 31
3 Atlético de Madrid 15 9 3 3 13 30
4 Villarreal 15 9 1 5 4 28
5 Espanyol 15 7 6 2 5 27
6 Racing Santander 15 7 5 3 2 26
7 Valencia 15 8 1 6 -3 25
8 Mallorca 15 5 5 5 1 20
9 Sevilla 15 6 1 8 6 19
10 Zaragoza 15 5 4 6 -1 19
11 U.D Almería 15 5 4 6 -2 19
12 Getafe C.F 15 5 3 7 -2 18
13 Recreativo de Huelva 15 5 3 7 -7 18
14 Osasuna 15 4 5 6 -1 17
15 Athletic Club 15 4 5 6 -2 17
16 Valladolid 15 4 4 7 -6 16
17 Real Murcia 15 3 6 6 -7 15
18 Real Betis Balompié 15 3 5 7 -8 14
19 Deportivo de la Coruña 15 3 4 8 -9 13
20 Levante U.D 15 2 1 12 -20 7
matador
fenomenal meci,atletico-getafe!!! frente atletico HAITA_DINAMO.gif ,rojiblancos,ca noi!!
The Game
Cu Gurița in poarta ultimele 15 minute Getafe icon_biggrin.gif
matador
vorba oierului,"mare branza".
Raikkonen
Ce tot cauta jucatorii de teren romani de prin strainatate intre buturi? Mai intai Pancu si apoi Contra, probabil ca nu aveau un jucator mai slab la care sa renunte din teren :))))

Oricum, Atletico misca dupa atatea transferuri scumpe dar tot s-au umilit pe Camp Nou la acel 3-0 pentru Blaugrana.
The Game
Valencia - Barcelona 0 - 3
Eto'o a "îngropat" Valencia chiar pe Mestalla cu două goluri superbe, iar Gudjohnsen a închis tabela cu un scor de neprezentare pentru gazde.Victoria Barcelonei nu părea să fie pusă deloc în pericol de Valencia, dar "drama" s-a întâmplat cu trei minute înainte de pauză, când Messi a cerut înlocuirea pentru o accidentare la genunchiul stâng. Verdictul a picat ca un trăznet: vedeta Barcei va lipsi în El Clasico de săptămâna viitoare.
cosmin targoviste
Nasol.In Spania Barca e cea mai tare.Eu sunt fan Barca.Sper sa ia campionatul.
The Game
El CLASICO

STATISTICA

• Cea mai mare diferenta dintre cele doua echipe s-a înregistrat pe 3 februarie 1935, atunci când "albii" le-au administrat catalanilor un 8-2 pe teren propriu.

• Cel mai prolific marcator din "El Clasico", pentru madrileni, este celebrul Alfredo di Stefano, cu 14 reusite, urmat de Gento si Raul, ambii cu câte 10 goluri. Din tabara Barcelonei iese în evidenta Cesar Rodriguez, care "a perforat" poarta "albilor" de 12 ori, în perioada 1942-1955.

• Gento (31, Real Madrid) si Miguel Bernardo (25, FC Barcelona) sunt fotbalistii care au cele mai multe derby-uri la activ.

• In ultimele 23 de partide jucate pe "Camp Nou", Real Madrid s-a impus o singura data, cu 2-1, în sezonul 2003-2004.

• 16 jucatori au disputat de-a lungul vremii "El Clasico" purtând ambele tricouri: Alfonso, HAGI, Celades, Figo, Hilario, Laudrup, Luis Enrique, Milla, Muller, Nando, Navarro, Prosinecki, Ronaldo, Samitier, Schuster si Tejada. Daca va juca azi, argentinianul Javier Saviola ar putea fi ultimul intrat pe aceasta lista.

• 1943 este anul când s-a disputat cel mai spectaculos episod din istoria partidelor dintre Barcelona si Real, scor 5-5.

• 202 partide oficiale au jucat cele doua mari rivale, prima având loc pe 13 mai 1902, în cadrul Cupei Coronacion (n.r. - actuala Cupa a Spaniei).

• 7.251.000 de telespectatori au vazut la televizor ultimul derby Barcelona - Real Madrid.

• Dintre jucatorii care evolueaza în prezent la FC Barcelona, Ronaldinho are cele mai multe goluri marcate în poarta Realului, 5.
Myhay_Dinamo
Dupa parerea mea,nu cred ca trebuie sa ma iau dupa statistica.Real Madrid va castiga,chiar daca in ultimii doi ani nu au invins Barcelona in meciul jucat pe Camp Nou.Barcelona-Real Madrid 0-3!Goluri marcate de Ruud Van Nistelrooy!Real Madrid campioana!
Clau_Goool
Hai ca esti glumet. Nu bate Real pe Barca cu 3-0 pe Nou Camp 10 ani de acum incolo. Cel mai mult daca scoate Realul un egal pe stadionul Barcelonei. Oricum eu merg pe o victorie la un gol diferenta pentru Barcelona ...
The Game
Real Madrid este clar peste Barcelona la ora actuala.
Clau_Goool
Poate e peste ea, dar nu o sa castige pe Nou Camp si mai ales cu 3-0 aia e clar ...
red_dogvitan
Cred intr-o victorie a Barcelonei la limita...
The Game
QUOTE(Clau_Goool @ 23 Dec 2007, 14:59) *
Poate e peste ea, dar nu o sa castige pe Nou Camp si mai ales cu 3-0 aia e clar ...

Cu 3-0 evident ca nu, dar daca tii minte in 2006 cand Barcelona a iesit campioana si Real era clar sub ea, au deschis scorul si meritau sa castige daca nu era penalty-ul ala. Deci e posibil ...
Clau_Goool
Vom trai si vom vedea. Deseara cu incepere de la 20.oo. Un traieler destul de fain aici : http://www.youtube.com/watch?v=8qhLKHUUus0
CHIVU
Daca straluceste Ronaldinho,Realul nu are nici o sansa.Ati vazut ce o zis si Casillias.Nu cred ca va fii un scor mare va fii unu la limita .
Morpheuss
Sper ca meciul sa fie pe masura asteptarilor. Apropo, unde pot vedea live partida? icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Eu o sa vad partida live intr-un sports bar. Nu prind boom-ul lui pește ...
The Game
Eu chiar n-am unde sa vad :( Boom ne-a terminat si anul asta si anul trecut ...
Morpheuss
Deci nu vad El Clasico... bag.gif
Clau_Goool
Il puteti vedea pe site-ul dat de razvan_ptm. Eu acum ma uit pe acel site la Inter - AC Milan, si deseara o sa fie si Barca - Real pe acelasi site ...
The Game
La mine cel puțin merge foarte prost ... Si am instalat programele cerute acolo, nu stiu daca e din cauza asta, dar acum nu imi mai recunoaste driverul de sunet ...
Myhay_Dinamo
BOOM este televiziune prin satelit.Doar cine are BOOM poate vedea meciul.@Clau,spune-mi si mie cum se numeste site-ul ala,de care tot vorbiti acolo. HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Iti dau eu un program cu care sa vezi meciurile. Mie nu mi-a aparut inca nici o problema, merge brici ...
site-ul e : www.myp2p.eu
Cel_mai_rosu
Incercati www.rojadirecta.com sa vedeti programele pe care se transmit meciurile !
Morpheuss
Este 1-0 pentru Real la pauza. Baptista a marcat un gol foarte frumos in minutul 36. bananasmile.gif
The Game
Unde esti Claule ... 010.gif
Morpheuss
S-a terminat 0-1 bananasmile.gif Totusi, un joc slab.... icon_rolleyes.gif
Myhay_Dinamo
Am suferit la fiecare faza a meciului.Mereu ma tot speriam sa nu primeasca gol Real Madrid.Casillas si-a salvat echipa,insa a fost si mult noroc.Jucatorii Barcelonei au avut si multe suturi pe langa poarta si in bara portii.Mi-a placut si golul lui Julio Baptista din prima repriza.A fost extraordinar!Pacat ca nu au reusit sa marcheze si in a doua repriza.Meritau catalanii aia sa primeasca doua goluri.Le crestea dezamagirea. 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
The Game
Superb golul Realului! icon_rolleyes.gif
reddog_sv
Marca, dupa El Clasico: "Craciun alb" nana2.gif

Cea de-a doua victorie a Madridului in ultimii 23 de ani pe Camp Nou a exaltat Madridul. Golul lui Baptista i-a facut pe fanii "albilor" sa viseze frumos. Real Madrid invinge mai clar decat o arata scorul in fata unei audiente record pe Camp Nou si se distanteaza la sapte puncte.

"Craciun alb", titreaza cei de la Marca dupa un El Clasico mai lipsit de stralucire ca oricand si cu un Ronaldinho, o fantoma vie a fostului extraterestru.
Clau_Goool
QUOTE(The Game @ 23 Dec 2007, 21:35) *
Unde esti Claule ... 010.gif

Aici sunt tinere. Ce sa zic, victorie meritata a Realului si nimic altceva ...
Cel_mai_rosu
Foarte frumos golul lui Baptista da urat meci !
The Game
CIFRELE DERBY-ULUI

112 companii media au fost acreditate pentru acest meci, dintre care: 55 de ziare, 16 televiziuni, 27 de posturi de radio, 14 agentii de presa.

16 tari au fost reprezentate în tribunele stadionului “Camp Nou” de jurnalistii acreditati pentru aceasta partida.

27 de cabine de transmisie au fost folosite de crainicii TV prezenti pe “Camp Nou”.

225 de camere de securitate au vegheat la buna desfasurare a ostilitatilor din tribune.

70 de litri de vopsea ecologica au fost folositi pentru a se trasa liniile terenului.

52 de aspersoare au fost folosite pentru a uda iarba înaintea derby-ului.

FC Barcelona: Valdes - Puyol (Zambrotta '77), Marquez, Milito, Abidal - Xavi (Bojan '81), Y. Toure, Deco (Giovani '58) - Iniesta, Eto'o, Ronaldinho. Antrenor: Frank Rijkaard

Real Madrid: Casillas - Sergio Ramos (M. Torres '87), Pepe, Cannavaro, Heinze - Sneijder (Gago '78), Diarra, Baptista - Raul, Van Nistelrooy, Robinho (Robben '84). Antrenor: Bernd Schuster
POOL
In la Liga, Realul are prima sansa. Insa si realul mai are prostul obicei sa joace bine cu Barca, Villareal, Valencia si sa piarda punte cu formatii mai mici cum ar fi Huelve almeria... Campionatul inca nu e jucat.
The Game
REZULTATE DIN 16-IMILE CUPEI SPANIEI

GETAFE - Burgos 4-1 (în tur, 1-0; la gazde, Cosmin Contra nu a fost în lot),
FC BARCELONA - Alcoyano 2-2 (în tur, 3-0),
REAL MADRID - Alicante 2-1 (în tur, 1-1),
VILLARREAL - Las Palmas 2-1 (în tur, 4-2),
Murcia - VALLADOLID 2-3 (în tur, 1-1),
HUELVA - Xerez 1-1 (în tur, 1-0),
ATLETICO MADRID - Granada 1-1 (în tur, 2-1),
BETIS - Elche 3-0 (în tur, 1-1),
SANTANDER - Malaga 2-0 (în tur, 0-0),
FC SEVILLA - Denia 4-3 (în tur, 1-1)
Deportivo La Coruna - ESPANYOL 1-2 (d.p.) (în tur, 1-1),
MALLORCA - Osasuna 4-0 (în tur, 0-2),
ATHLETIC BILBAO- Hercules 2-0 (în tur, 2-2)
VALENCIA - Real Union 3-0 (în tur, 2-1).
Myhay_Dinamo
S-au facut de ras echipele mari din Spania in Cupa.F.C. Sevilla a castigat cel mai greu meciurile cu Denia.
Clau_Goool
Etapa a 19-a

FC Barcelona - Real Murcia 4-0 - http://www.dailymotion.com/relevance/searc...na-murcia_sport
Athletic Bilbao - FC Sevilla 2-0

Astazi :

Betis Sevilla - Getafe
Osasuna Pamplona - Racing Santander
Valladolid - Recreativo Huelva
Almeria - Espanyol Barcelona
Villarreal - Deportivo La Coruna
Zaragoza - Mallorca
Levante Valencia - Real Madrid
Atletico Madrid - CF Valencia

Clasamentul in acest moment : - primele 5 clasate

1. Real Madrid 44p 39-14 18 meciuri
2. FC Barcelona 40 38-13 19 meciuri
3. Espanyol Barcelona 36p 29-19 18 meciuri
4. Atletico Madrid 34p 34-19 18 meciuri
5. Villarreal 32p 30-27 18 meciuri
The Game
S-a cam terminat pentru Barcelona ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.