Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Primera Division
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
marcher
Bate realul...nici o sansa ptr blau-grana
Mirunik
bag.gif
Dupa Manchester-Sunderland, pe care din masochism l-am vazut si-n reluare, m-am gindit ca va trece ceva vreme pina sa-mi mai stea asa inima la un meci. Iaca m-am inselat. Cu diferenta ca Barca a marcat un gol mai mult ca ManUtd, dar si ala a fost in prelungiri. Iar Realul a avut ocazii bune prin Drenthe si Palanca.
Jucatorii meciului: Valdez si Casillas (chiar daca a luat 2). Spaniolii l-au ales pe Messi cel mai bun de pe teren. A fost, dar doar o jumatate de ora, timp in care l-a umilit pe dragu meu Sergio Ramos, care nu prea e in forma.
Salgado nu merita sa fie titular la Real. Problemele ramin la mijloc, dar zic ca se vor rezolva in iarna asta.
Raikkonen
In niciun caz Valdes omul meciului, a avut o singura treaba mare de facut la ocazia lui zDrentZe si o ciupeala al lui Palanca.
Casillas a aparat un penalty cat se poate de previzibil, Eto'o jucator de picior drept, sut in stanga portarului la semi-inaltime, aia o apara si Pancu. Messi si Henry stiu sa traga de 10 ori mai bine, Eto'o a ratat multe penaltiuri importante.
Posesia a fost calcare in picioare, nici daca juca cu Dinamo din turul asta nu facea 75% Barcelona, s-au aparat de frica scorului real, daca ieseau la joc ca si Atletico, Valencia sau Sevilla si-o luat cat astea 3 la un loc.....
Au intrat kamikaze la Messi tot meciul, l-a trimis Ramos pe Ramos pe partea lui Messi special pentru asta.
MOM = Puyol, pe 2 ar fi Yaya care a sters pe jos cu mijlocul realului.
Mirunik
Just.

Dar eu am zis punctul meu de vedere. Si nici n-am pretentia sa fiu super obiectiva dupa doua ore de vazut Realul jucat pe degete.
Cu tot jocul bun facut de Puyol si mijlocul inexistent al Realului, daca Valdes nu apara mingea lui Drenthe nu mai aveai ce vedea.
Se inchidea Realul de tot si era gata meciul, nu cred ca scotea nici remiza Barca.
Nu-s de acord ca penalty-ul a fost ratat de Eto`o, ramin la parerea ca meritul e al lui Casillas.
MosIonRoata
Arbitrul meciului F.C.Barcelona-Real Madrid, Luis Medina Cantalejo, a fost de-a dreptul criminal!
In prima repriza a refuzat oaspetilor un pinalti clar, iar cind Madrilenii au scapat singuri pe contaatac
a oprit jocul pentru a acorda cartonas galben unui jucator ala cechipei gazda!!!
In repriza a doua, exasperat ca Mesi si compania nu erau in stare sa dea gol, infractorul a inventat
un pinalti pentru gazde dovedindu-se a fi fost al doisprezecelea, si cel mai important,
jucator al echipei gazda!!!
Daca am trai intr-o lume normala, acest bandit ar fi trebuit sa paraseasca incinta stadionului in duba politiei si
cu miinile in catuse la spate, dar nu traim intr-o lume normala, ci traim intr-o lume in care echipa
unicef-ului (organizatie criminala vinovata de genocid) este aparata cu dintii de arbitri ca nu carecumva sa
mai manince bataie de la niste neica nimeni asa cum s-a intimplat in prima etapa cind a incasat-o de la o
nou promovata.

Huooooo!!!!
Raikkonen
QUOTE(Mirunik @ 15 Dec 2008, 13:34) *
Se inchidea Realul de tot si era gata meciul, nu cred ca scotea nici remiza Barca.
Nu-s de acord ca penalty-ul a fost ratat de Eto`o, ramin la parerea ca meritul e al lui Casillas.

Tu ce joc de 2 ore ai vazut? Daca dadea Drenthe gol se inchidea Realul!? Ce sa-si mai inchida Realul, slitzul? verystrange.gif
Tu ai impresia ca Eto'o e Florin Batranu si Casillas e Gregory Delwarte? 010.gif Ca altcumva nu-mi explic de unde ai scos-o crazy.gif.
Domle, la astia mari, sa executi ca jucator de picior drept in stanga portarului la semi-inaltime e cea mai standard si usor de executat lovitura de pedeapsa in acelasi timp si cea mai usor de aparat, ca nu degeaba se spune ca un penalti nu se apara ci se rateaza iar in cazul asta : omfg.gif. Casillas n-a facut nimic iesit din comun, n-a scos decat un penalty care il scoatea orice portar care se arunca in stanga.

@MosIonRoata: I-al pe Porumboiu de mana si scrie o carte despre conspiratii & corporate terrorism ca sigur il trimiti pe Dan Brown la pensie. Auzi la el, echipa Unicef-ului icon_lol.gif
Mirunik
Da, slitul, bravos! tongue.gif De minune s-au facut oricum, s-au aparat cu 11 si au iesit cum au putut pe contraatac, chiar crezi ca le-ar fi fost greata sa apere un 1-0? Posesie 80 pentru Barca, dar cred c-ar fi reusit Realul sa cistige; nemeritat, recunosc, dar cred ca de atita lucru erau in stare. Nu ma intelege gresit, nu pun sub semnul intrebarii meritul Barcelonei de-a cistiga meciul.

Ronaldo, Mutu, cu scaritele alea, alea-s penalty-uri ratate, nu ma mai innebuni.
Raikkonen
Sa dai pe centru are o sansa de reusita mai mare decat sa tragi unde e mai comod dar si mai usor pentru portar de prins, in special cand nu bagi fenta.
Barcelona avea o gramada de jucatori care trag mai bine decat Eto'o, de la meciul ala Camerun cu Egipt cand il injura pe ala ca a ratat si nu s-a mai calificat Camerun la Mondiale vad ca o face de oaie de fiecare data, cel mai penal atunci cu Coasta de Fildes cand au transformat toti ( inclusiv el prima data ) si la a12-a runda a dat-o in balarii.
Raikkonen
Dominare in continuare a Barcelonei in campionat, 5-0 cu Deportivo.
La finalul turului 59 de goluri marcate doar 13 primite ( +46 ) si 50 de puncte din 57 maxim posibile.

De meciul Realului cu Osasuna nu zic nimic sa nu se mai supere unii, dar asa ceva nu-mi amintesc sa fi vazut nici macar in Romania ce ii s-a intamplat lui Juanfran.
cosmin targoviste

Cam asa se prezinta clasamentul in Primera . Barca domina clar ! Visca Barca !
POOL
Au echipa ce sa mai discutam. La ei practic portarul e mai slab, in rest au cate 2 jucatori buni pe fiecare post.
Morpheuss
Mareata Barcelona, aceasta regina in Spania a incasat-o cu 4-3 de la Atletico si au mai ramas 4 puncte intre inegalabila Barca si pricajitul Real, campioana ultimilor 2 ani.
Raikkonen
Incep sa revina din nou punctele, 1-1 la Madrid intre cele doua echipa, Huntelaar in offside, dar fie, tusierii nu dorm pe saltea doar in Romania.
Aguero a scapat in ultima faza a meciului ca si Cristea sezonul trecut la Cluj si s-a dat offside, nu se bea Red Bull doar in Romania 010.gif
N-am putut sa vad meciul Barcelonei ca aveau streamuri proaste si cum ma uit pe TV prin cablu HDMI am zis sa ma uit la Madrid, no offense, dar jocul ca infect, aparare visatoare la golul lui Forlan, erau 2 liberi in mijlocul terenului puteau sa reia fiecare care vinclu vroiau, Casillas e aparatorul lor, fara el ar fi de rau.
Personal am vrut ca Real sa bata Liverpool ca eu sunt suporter al fotbalului spaniol in general si o duc rau de tot in ultima vreme in Cupele Europene, nici in UEFA nu mai fac nimic.

Singurul lucru la Real e Robben pe dreapta patrundere spre mijloc, doar acolo pareau mai periculosi dar Robben se strica la finalizare. Sanse mici sa mai treaca de Liverpool cu toate ca un 0-1 acasa e accesibil.

Barcelona a facut un meci in stilul ei cu Bilbao ( finalista Cupei ), au fost vreo 20 de ocazii clare, bara lovita de N* ( NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN* ori ) de catre Eto'o si Henry dar doar 2-0.
Perioada asta de 3 meciuri mai slabe s-a vazut si in 2005-2006 tot prin iarna, Valencia s-a apropiat la 4 puncte de la 12 dar totul a revenit la normal pana la final fara nicio mare emotie, e normal in campionatele obositoare sa ai o perioada de relaxare.

Iara vad o echipa din Spania eliminata in optimi ca Sevilla anul trecut, Villareal deabia a scos un 1-1 acasa cu Panatinaikos care IMO nu a fost un scor corect ( gol anulat Panatinaikos, penalty inventat pentru Villareal ).
Atletico are sanse mici cu Porto de care au fost dominati acasa.
Realul trebuie sa spere la un miracol la Liverpool.
Barcelona e in aceeasi situatie ca si Manchester anul trecut in optimi.
luis
QUOTE(Clau_Goool @ Dec 10 2008, 12:00 PM) *
Sper sa fie de bun augur si sa le dea Barca nu 4-0 cum le-a dat la Valencia ci un 6-0 ca la tenis...

Si eu iubesc Dinamo!
Raikkonen
Meciul de aseara din clasic imi aminteste si faptul ca Dinamo putea sa stearga la fel de bine pe jos in primavara cu clubul din ghena. Cand iti domini in asa hal adversarul, chiar e pacat ca rival sa nu-l distrugi in halul in care i-au distrus baietii aseara pe bombonel 7 si baieti lui special no one.
Cai Lun
A fost un meci deosebit, intr-adevar. De povestit nepotilor... Barca pare sa fi inventat, intr-adevar, un nou stil de joc.
redmania
Un meci excelent intr-adevar dar Barca n-a descoperit nimic, nici tiki-taka, nici asezarea in teren.
rew
putea fi un meci excelent numa daca batea pe alti spurkati, asa a fost doar o bulangeala, au violat un boschetar beat. si sorinacio in forma maxima cu pandurii nu lua atitea.
redmania
:))
nici eu n-am savurat meciul, dar meciul a fost excelent chiar si pentru neutri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.