Incep sa revina din nou punctele, 1-1 la Madrid intre cele doua echipa, Huntelaar in offside, dar fie, tusierii nu dorm pe saltea doar in Romania.
Aguero a scapat in ultima faza a meciului ca si Cristea sezonul trecut la Cluj si s-a dat offside, nu se bea Red Bull doar in Romania

N-am putut sa vad meciul Barcelonei ca aveau streamuri proaste si cum ma uit pe TV prin cablu HDMI am zis sa ma uit la Madrid, no offense, dar jocul ca infect, aparare visatoare la golul lui Forlan, erau 2 liberi in mijlocul terenului puteau sa reia fiecare care vinclu vroiau, Casillas e aparatorul lor, fara el ar fi de rau.
Personal am vrut ca Real sa bata Liverpool ca eu sunt suporter al fotbalului spaniol in general si o duc rau de tot in ultima vreme in Cupele Europene, nici in UEFA nu mai fac nimic.
Singurul lucru la Real e Robben pe dreapta patrundere spre mijloc, doar acolo pareau mai periculosi dar Robben se strica la finalizare. Sanse mici sa mai treaca de Liverpool cu toate ca un 0-1 acasa e accesibil.
Barcelona a facut un meci in stilul ei cu Bilbao ( finalista Cupei ), au fost vreo 20 de ocazii clare, bara lovita de N* ( NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN* ori ) de catre Eto'o si Henry dar doar 2-0.
Perioada asta de 3 meciuri mai slabe s-a vazut si in 2005-2006 tot prin iarna, Valencia s-a apropiat la 4 puncte de la 12 dar totul a revenit la normal pana la final fara nicio mare emotie, e normal in campionatele obositoare sa ai o perioada de relaxare.
Iara vad o echipa din Spania eliminata in optimi ca Sevilla anul trecut, Villareal deabia a scos un 1-1 acasa cu Panatinaikos care IMO nu a fost un scor corect ( gol anulat Panatinaikos, penalty inventat pentru Villareal ).
Atletico are sanse mici cu Porto de care au fost dominati acasa.
Realul trebuie sa spere la un miracol la Liverpool.
Barcelona e in aceeasi situatie ca si Manchester anul trecut in optimi.