Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cei mai buni antrenori ai lumii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
dudu1961
3stooges.gif Ce cauta si Domenech la cea a Frantei !
Morpheuss
Click to view attachment Si pitzi la cea a Romaniei! 010.gif
stef 22
Jose "Za special one" Mourinho:"Nu sunt cel mai bun din lume, dar cred ca nimeni nu ma depaseste!"

Numai Rednic te depaseste...parerea mea drunk.gif
redmania
Clar Ferguson e cel mai bun.
Dar si Mourinho e dat dracu.

Ferguson imi place pentru ca ia tineri super-talentati pe care ii munceste 1-2 sezoane dupa care devin titulari iar echipa se foloseste de ei pentru muuuulti ani (vezi Giggs, Keane, Ronaldo, Scholes,etc)

Wenger descopera si tineri pe bani putini dar a si cheltuit pe unii jucatori : Reyes 40 milioane, Hleb vreo 20, etc...Si totusi la nivelul lui Arsenal ar trebui sa mai castige cate ceva...nu doar sa descopere tinere talente. De asta l-am votat pe Ferguson. Si el alege tineri dintre cei mai talentati, dar reuseste sa si aiba echipa tare mai mereu.
cosmin targoviste
Niciodata nu o sa picam de acord care e cel mai bun antrenor al lumii pentru simplul fapt ca el nu exista . Fiecare antrenor are perioade bune si perioade mai putin bune . Mai degraba putem spune cine e antrenorul momentului...
Adica Scolari . De ce Scolari ? Pentru ca a reusit sa repuna Chelsea pe picioare dupa ce moral,echipa era terminata dupa finala UCL pierduta pe nedrept cu Manchester United . Pentru ca nu a cerut niciun transfer,spre deosebire de Mourinho. Pentru ca e un tip de bun-simt,care nu se razboieste prin presa si nu se da rotund.
The Game
QUOTE(stef 22 @ 21 Sep 2008, 0:29) *
Jose "Za special one" Mourinho:"Nu sunt cel mai bun din lume, dar cred ca nimeni nu ma depaseste!"

Numai Rednic te depaseste...parerea mea drunk.gif

Nu Rednic, ci piturca! 010.gif

Cred ca nu trebuie sa uitam si de Aragones, pana la urma a luat EURO cu Spania.
Clau_Goool
Dar de noul antrenor al Spaniei, fost castigator de Sampion Lig ce ziceti, da da el e, Boschet fost la Real.
Ei ?!?
gavros
ma nu cred ca exista un antrenor care sa fie cel mai bun, fiecare dintre acestia de sus au avut sau au o perioada de glorie
dudu1961
Are dreptate gavros , nu poti spune numai de unul ca-i cel mai bun , toti cei enumerati de noi aici , au mai avut esecuri , unele chiar rusinoase , singur care se mentine dar nu ca performante neaparat , pentru ca si el a avut in 20 ani destule esecuri usturatoare , este Ferguson .
la noi intradevar in afara de Covaci si Angelo Niculescu , restul sint praf , de aceea avem si juniorii pe care ii avem si antrenorii pe care ii avem , degeaba se duc la echipele mari sa vada cum se procedeaza acolo , tot ca la romani antreneaza singurii care vad altceva sint (stiu ca se vor supara unii pe mine icon_rolleyes.gif ) sin Razvan Lucescu si Dan Petrescu , in rest Dumnezeu cu mila !
Raikkonen
QUOTE(redmania @ 21 Sep 2008, 1:57) *
Clar Ferguson e cel mai bun.
Dar si Mourinho e dat dracu.

Ferguson imi place pentru ca ia tineri super-talentati pe care ii munceste 1-2 sezoane dupa care devin titulari iar echipa se foloseste de ei pentru muuuulti ani (vezi Giggs, Keane, Ronaldo, Scholes,etc)

Wenger descopera si tineri pe bani putini dar a si cheltuit pe unii jucatori : Reyes 40 milioane, Hleb vreo 20, etc...Si totusi la nivelul lui Arsenal ar trebui sa mai castige cate ceva...nu doar sa descopere tinere talente. De asta l-am votat pe Ferguson. Si el alege tineri dintre cei mai talentati, dar reuseste sa si aiba echipa tare mai mereu.

Nici vorba sa fi costat Reyes 40 de milioane ( euro vrei sa zici? ).Reyes a costat 10 milioane de lire plus inca cateva milioane pentru succesul ulterior de la club. Iar Hleb a costat 15 milioane cand a venit de la Stuttgart.
Apararea cu care a jucat Arsenal in sezonul 2005-2006 din Champions League in fazele eliminatorii pana la Paris ( Eboue, Toure, Senderos si Flamini ) a costat sub 5 milioane si nu au primit niciun gol.
Jucatori precum Anelka ( 500.000 in, 23 de milioane out dupa numai un an ) sau Overmars ( 7 milioane in, 40 out dupa 3 sezoane ) sunt doar unele exemple.
The Game
Pana una alta, Capello a pus pe picioare nationala Angliei. Sau cel putin pana acum. Aici se vede valoarea antrenorilor.
Raikkonen
Dupa unul ca McClaren, pare un lucru incredibil dar nationala albionului este una foarte puternica. Daca nu apuca ei sa castige macar un Euro e ca si cum Brazilia din 1970 sau Argentina 1986 n-ar fi castigat nimic.
flaviu_bad_dog
cei mai buni cred k sunt alex ferguson si wenger care va fi cel mai bun cand va reusi sa castige un trofeu cu echipa cladita de el in prportie de 100%
Raikkonen
Pai ce jucatori de la Arsenal si Manchester jucau cand au venit Wenger si Ferguson la echipe?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.