Dumi-DC
Jun 26 2005, 10:33 AM
Cf Prosport conducatorii nostri au mai facut o afacere proasta
au cedat locul lui Dinamo2 nouinfiintatei Unirea Alba-Iulia dar aceasata echipa il va avea antrenor pe Talnar si probabil si lotul de jucatori de la Dinamo 2 echipa fiind tot un satelit al lui Dinamo cum Apulum s-a desfiintat si Unirea e satelit Alba Iulia nu paote avea echipa in A dezavanataj ei Si cum Alba Iulia e la distanta mare de Dinamo fata de locul unde juca Dinamo 2 inainte va fi mult mai greu sa urmarim jucatorii tineri ca ilie Iordache, Pacurar, Cristea sau altii pe care Andone i-ar putea lasa la echipa a doua dezavantaj noi Deci o afacere care nu avantajeaza nici pe Alba-Iulia nici pe noi tipic bbnc
Vlad89
Jun 26 2005, 01:04 PM
Pacat ....
COSMIN C
Jun 26 2005, 02:56 PM
Dar Unirea Alba Iulia se va bate pentru promovare , va avea un obiectiv, Dinamo II parea ca joaca de amorul artei , si, sa ne fie cu iertare, vedetele de la prima echipa trimise de Andone la echipa lui Talnar se comportau de parca erau la batalionul disciplinar. Nu mi se pare chiar un capat de lume.
P.S. Cum adica Unirea e satelit ?! Al cui ? Al nostru ? De cand ?
dinametuu
Jun 26 2005, 03:53 PM
ciudata afacere au mai facut ai nostri...cred ca au iesit ceva bani(bineinteles doar lor, nu si clubului...nu ar fi avut rost)
Dumi-DC
Jun 26 2005, 04:02 PM
Asa spun ambele ziare ca Dinamo 2 a devenit practic Unirea Alba Iulia echipa ce nu are nici o legatura cu foata Apulum care intre timp a fost desfiintata In plus Prosport spune ca echipa nu va avea drept de promovare ceea ce inseaman ca e satelitul nostru desi nu se face nici unde o referire la lotul de jucatori de la Dinamo 2
Cu toate acestea mai circula o varinata Se pare ca unirea Alba- Iulia evolua in divizia C si ca luand locul lui Dinamo 2 echipa a doua a lui Dinamo va juca in Divizia C un posibil antrenor fiind Ion Marin Actionar principal la Unirea Alba-Iulia va fi conform gașca slugilor proaste Borcea care are si afaceri acolo iar antrenor dupa cum v-am spus Talnar
Dumi-DC
Jun 27 2005, 09:29 AM
Se pare ca s-au mai clarificat lucrurile
Astfel Alb-Iulia va fi satlit numai pentru un an urmand sa dispuna de lotul lui DInamo2 in aceasta perioada, urmand ca in anul urmator echip sa se separe de Dinamo avand drept de promvare si avand in continuare lotul lui Dinamo2 Se pare ca Borcea(care va avea 49% din actiuni) va beneficia de ajutor in unele afaceri in zona explicandu-se astfel motivul tranzactiei
senza tregua
Jun 27 2005, 03:22 PM
Localnicii pun esecul lui apulum in seama primarului aliantei, care nu s-a interesat de loc de echipa. In schimb acum e brusc interesat de ea, FC Unirea din c fuzioneaza cu Dinamo 2 si rezulta unirea, satelit doar un an. Ca o coincidenta si primarul din Alba Iulia se ocupa tot de GPL (statii de distributie)
dinametuu
Jun 27 2005, 04:08 PM
mi-e scarba de chestiile astea...borcea..ce sa te astepti de la el
ciudat este faptul ca se degaja impresia ca el face ce vrea pe la Dinamo, nimeni nestandu-i in cale..
DiliBili
Jul 1 2005, 05:16 PM
Alba Iulia e printre orasele din Romania unde cainii sunt majoritari
....nu cred ca s-a mutat acolo dinamo2 pentru ca Borcea are afaceri
...acum vreo 10 ani era ideea ca Dinamo sa joace unele mecviuri la Alba Iulia
stefan2005
Nov 9 2005, 11:45 AM
DACA SI DINAMO 2 SE DESFINTEAZA SI SECTIILE DE JUNIORI NU MAI SUNT MA INTREB LA CE MAI FOOSESC TERENURILE ALEA DIN CLUB SI TOATE PREGATIRILE FACUTE????????
FarfelkugeL
Nov 9 2005, 12:14 PM
Pai ce nevoie este de sectiile de juniori ???
Adica sa nu se mai dea bani pe jucatori sau sa vina jucatori cu titilul de imprumut si impresarii ce sa mai faca ?
Marile echipe au sectii de juniori (TOATE MARILE ECHIPE AU SUPER JUNIORI PE CARE DOAR II FORMEAZA, NU MAI DAU BANI PE EI !!!)
LAsa...asa o sa aiba saracul giovanni mai multi bani sa isi mai ia si el o masina doua...
GIOVANNI LASA-NEEEE !!!!
stefan2005
Nov 9 2005, 12:17 PM
Asta e - acum ceva ani parca zicea cineva ca o sa faca un fel de ajax - in fine suntem departe de asa ceva si sunt curios cat de mult poa sa coste 5 sectii pentru fiecare categorie de varsta.... sau se considera ca la 18 ani pleaca de capul lor chiar nu se gaseste o metoda sa ii pastram..?????
zicu7
Nov 9 2005, 12:43 PM
mai ce pot sa zic...este adevarat...toate marile echipe au sectii de copii si juniori iar unele au deschis scoli de fotbal chiar prin cele mai indepartate colturi ale lumii..am auzit de intentia lui giovanni ....nu sunt de acord cu ea dar daca va aduce el la club din alte tari jucatori tineri peste ceea ce avem noi in lot il voi sustine...
Dust
Nov 9 2005, 03:17 PM
mi se pare o porcarie sa se inchida astea...e cea mai mare timpenie a clublui....
alexyutza
Nov 9 2005, 08:24 PM

O sa aduca Giovanny jucatori tineri din strainatate mai buni decat cei de la noi ? Cand...am mai auzit noi promisiuni din astea ! Pana se apuca de " descoperirea tinerelor talente ", mai bine ar imbunatatii lotul de seniori , pt ca avem si noi unele lipsuri deloc naglijabile !
Sectile de juniori nu ar trebui desfintate . Se face o mare nedreptate fata de pustii talentati care se pregateau cu drag si patima pt a deveni intr-un viitor apropiat asemenea idolilor lor ( marii jucatorii dinamovisti ). Si clubul Dinamo are nevoie de sectile de copi si juniori . Nu stiu ce club care se considera european si emite pretentii isi rateaza sansa de a forma si creste tineri jucatori talentati care in viitor se vor dovedi de mare folos pt lotul de seniori.
Dinamo ii o parte frumoasa de istorie nu o agentie de turism !!!!
Cai Lun
Nov 11 2005, 01:43 AM
Da' de unde ati scos-o pe asta cu desfintarea sectiilor de juniori si a echipei a 2-a?? Nu sunt eu in teme? Am pierdut ceva? Eu nu am auzit nimic, spuneti-mi si mie, sa am si io motiv sa ii injur!!
LeX
Nov 11 2005, 02:10 AM
mie mi-a ajuns pe la urechi, bine adevarul adevarat nu se stie pentru ca bineintels a intrat pe fir ioan care ne arata alta sorcova. adica s-a renuntat la "unele" grupe de juniori, adica se vor intretine din sponsorizari. daca clubul propriu-zis nu este interesat de ei, aratati-mi mie sponsorii care sunt.
se vorbeste ceva prin presa si de desfiintarea de la anu a lui "dinamo II"
ce sa mai circula o gramada de porcarii, nu poti sti ce este adevarat si ce nu, cert este ca trebuie sa avem grija la manevre d-astea fiind patiti cu Ianul ar trebui sa suflam si-n iaurt pana nu ne trezim si fara scaune pe stadion. personal am o parere foarte proasta despre conducerea clubului. pe langa gura bogata si manierele de tara ale lui borcea acum au aparut si
astia din neamul becali ca sa alcatuiasca un trio fantastic gata sa concureze la orice ora cu "oierul"
Cai Lun
Nov 11 2005, 02:26 AM
QUOTE(LeX @ 11 Nov 2005, 2:10)

[...] ar trebui sa suflam si-n iaurt pana nu ne trezim si fara scaune pe stadion. [...]
Da, pai si eu imi aduc aminte ca juniorii erau intr-o vreme organizati solid, adica erau cam 3,4 chiar 5 grupe pt. fiecare generatie... acum nu mai stiu ce a mai ramas. Era si acolo ceva paine, pt. ca toti fostii jucatori dinamovisti care ramasesera in preajma clubului era bagati antrenori la juniori...
Pe de alta parte ma gandesc ca daca au renuntat la colaburarea cu Poiana Campina ar fi logic sa pastreze Dinamo 2... dar... banii vorbesc s idoar ei conteaza... sper sa nu ajungem de rasul curcilor!
COSMIN C
Nov 11 2005, 12:36 PM
Din pacate , Dinamo 2, nu este ceea ce ar trebui sa fie. Echipa asta nu are nici un obiectiv. Sigur, nu are voie sa promoveze, dar ceva obiective ar trebui stabilite, nu stiu, clasarea in primele cinci in serie, accederea intr-o faza superioara a Cupei Romaniei...Altfel, baietii aia joaca in doru' lelii, cu o lehamite cumplita. Ce e mai rau , e ca Dinamo 2 a devenit un fel de batalion disciplinar, cum face unul o gafa e trimis la echipa a II-a.
Credeti ca Baltoi ( il dau ca exemplu pentru ca e cazul cel mai recent), isi va da sufletul pe teren, prin div.B ? Daaaa, teoretic asa ar trebui sa faca, sa demonstreze ca a fost doar o greseala nenorocita, dar avand in vedere mentalitatea fotbalistului roman.....Cu mici exceptii , care, ori nu exista, ori nu-mi vin mie acum in minte, cei care sunt pedepsiti sa joace la echipa a doua, asteapta sa treaca timpul, sa gafeze altul sa-i ia locul, sau sa vina perioada de transferuri , sa plece la alta echipa, suparat , bineinteles, pe viata, pe club, pe suporteri...
Cai Lun
Nov 11 2005, 03:15 PM
...suparat poate si pe el!...
Da, treaba asta cu satelitii e ralativa. E greu de spus daca e sau nu utila.. pana la urma probabil ca e mai interesant sa te antrenezi cu echipa mare decat sa joci cu echpa a 2-a...
caine_berceni
Nov 11 2005, 04:08 PM
cine a scoasa si pe asta ma ,cred ca ati inteles gresit Giovani vrea decat sa desfiinteze grupele de 95,96 si 97
paddy
Nov 11 2005, 04:28 PM
COSMIN C
Intradevar nu are nici un obiectiv, dar produce bani, prin conbinatile care le fac in divizia B , asa ca exista totusi un interes, crezi ca Borcea are fata de prost
Cai Lun
Nov 11 2005, 05:05 PM
QUOTE(paddy @ 11 Nov 2005, 16:28)

COSMIN C
Intradevar nu are nici un obiectiv, dar produce bani, prin conbinatile care le fac in divizia B , asa ca exista totusi un interes, crezi ca Borcea are fata de prost

...pai, sincer sa fiu, eu cred ca are!!!
Mi se pare insa stupid sa desfintezi grupele cele mai tinere! E o politica idioata si sinucigasa! Adica le desfintezi si cand vor ajunge astea in 4-5 ani sa dea juniori la echipa mare ce faci?... o iei in brate! Ce facem acuma' transferam si juniorii?!
paddy
Nov 11 2005, 06:51 PM
Am vrut sa spun altceva in fine, cel putin bine ca ai inteles tu

...se fac destule conbinati in divizia B , iti dai seama sa cistige grupa, o sa vinda locul, si se vor umple de bani, si multe altele.
Mai rau e ca a ajuns un fel de bau, bau, pentru cei de la prima echipa.
Cai Lun
Nov 11 2005, 07:34 PM
Mdea... mai rau e ca, din pacate nici macar acest bau bau nu ii mai sperie pe unii... Ceea ce, in fond, e rau pentru ei, ca fotbalisti se mai gasesc. Daca ei nu au ambitia sa isi demonstreze valoarea doar n-o sa ne rugam noi de ei!...
Cai Lun
Nov 11 2005, 10:31 PM
QUOTE(Diabolik_kidd @ 11 Nov 2005, 20:44)

[...] Ai perfecta dreptate Cyber dog,insa ceea ce tu nu stii,apropo de centrul de copii si juniori este faptul ca nimeni nu poate ajunge acolo daca nu are ceva pile,sau ceva bani pusi deoparte.(scuze,stiu ca nu acesta este subiectul topicului insa nu m-am putut abtine sa fac aceasta remarca)

Nu vreau sa lungesc off topicul acolo, asa ca m-am mutat aici:
1.@ CyberDog - Nu sunt chiar asa de multi bani la juniori. Adica sunt, in copmaratie cu viata din romania, dar nu cu cea de la echipa mare. Amintiti-va ca Marica avea salariu' de 2000 E cand Petre avea 160! Si plus de asta majoritatea juniorilor chiar sunt dinamovisti pur sange - nu sunt la Dinamo pt. bani cat mai ales din devotament...
2. @ Diabolik - Intr-adevar, eu as zice ca e o "mafie" la nivelul centrelor. De multe ori antrenorii ti-o spun in fata. Si eu am patit-o... e complet dezamagitor si debusolant pentru un pusti de 10 ani sa auda ca acolo vin numai baiatii si nepotii lu' X si Y... si ca daca el vrea sa joace sa se duca pe la CSS-uri... Oare cati Catalini si cati Florentini s-au pierdut din cauza asta?...
CyberDog
Nov 11 2005, 10:59 PM
QUOTE(Cai Lun @ 11 Nov 2005, 15:31)

Nu vreau sa lungesc off topicul acolo, asa ca m-am mutat aici:
1.@ CyberDog - Nu sunt chiar asa de multi bani la juniori. Adica sunt, in copmaratie cu viata din romania, dar nu cu cea de la echipa mare. Amintiti-va ca Marica avea salariu' de 2000 E cand Petre avea 160! Si plus de asta majoritatea juniorilor chiar sunt dinamovisti pur sange - nu sunt la Dinamo pt. bani cat mai ales din devotament...
2. @ Diabolik - Intr-adevar, eu as zice ca e o "mafie" la nivelul centrelor. De multe ori antrenorii ti-o spun in fata. Si eu am patit-o... e complet dezamagitor si debusolant pentru un pusti de 10 ani sa auda ca acolo vin numai baiatii si nepotii lu' X si Y... si ca daca el vrea sa joace sa se duca pe la CSS-uri... Oare cati Catalini si cati Florentini s-au pierdut din cauza asta?...
Cai Lun,
Ce intelegi tu prin bani multi?
Se vorbeste in Romania cu o lejeritate fantastica despre sume de bani ce in America sunt categorisite a fi mari, la orice nivel de trai. De la sute la sute de mii de dolari.
Romanul zice "100 de dolari" cu o usurinta extrema, de parca n-ar insemna nimic. Afla ( daca nu stiai ) ca hamericanciul pretuieste fiecare quarter ( 25 de centi ). Zicem 2000 E , 160 E, 120.000 $ de parca vorbim de doua chile de cartofi. D-aia s-a invatat gasca la ciordeala, in fotbal si in afara lui.
In fotbalul de la nivelul juniorilor, in Romania, antrenorii cer inca bani de la "viitorii fotbalisi" ( de fapt de la parintii lor ), ca sa-i tina in echipe sau sa-i promoveze. Cu alte cuvinte, ca sa faci bani, trebuie sa dai bani, asa ca antrenorul de copii si juniori cere pe fata, castigand de la club doar cam cat sa-i ajunga de-o bere cu prietenii. Pila e si ea la moda,asta intra in normalitatea universala.
Asa ca devotamentul fata de culorile unui club, care ar trebui sa fie cultivat din juniorat, este de fapt sters cu buretele de pe tabla de fotbal chiar de catre cei care ar trebui sa il propovaduiasca. Ce sa invete copii aia, decat ca cel mai important lucru e sa faci bani, cat poti si pe unde poti....
Cai Lun
Nov 12 2005, 12:02 AM
QUOTE(CyberDog @ 11 Nov 2005, 22:59)

Cai Lun,
Ce intelegi tu prin bani multi?
Se vorbeste in Romania cu o lejeritate fantastica despre sume de bani ce in America sunt categorisite a fi mari, la orice nivel de trai. De la sute la sute de mii de dolari.
Romanul zice "100 de dolari" cu o usurinta extrema, de parca n-ar insemna nimic. Afla ( daca nu stiai ) ca hamericanciul pretuieste fiecare quarter ( 25 de centi ). Zicem 2000 E , 160 E, 120.000 $ de parca vorbim de doua chile de cartofi. D-aia s-a invatat gasca la ciordeala, in fotbal si in afara lui.
In fotbalul de la nivelul juniorilor, in Romania, antrenorii cer inca bani de la "viitorii fotbalisi" ( de fapt de la parintii lor ), ca sa-i tina in echipe sau sa-i promoveze. Cu alte cuvinte, ca sa faci bani, trebuie sa dai bani, asa ca antrenorul de copii si juniori cere pe fata, castigand de la club doar cam cat sa-i ajunga de-o bere cu prietenii. Pila e si ea la moda,asta intra in normalitatea universala.
Asa ca devotamentul fata de culorile unui club, care ar trebui sa fie cultivat din juniorat, este de fapt sters cu buretele de pe tabla de fotbal chiar de catre cei care ar trebui sa il propovaduiasca. Ce sa invete copii aia, decat ca cel mai important lucru e sa faci bani, cat poti si pe unde poti....
In primul rand iti multumesc ca nu m-ai injurat pt. faptul ca am scris Romania cu "R"... MEA CULPA.
In al 2-lea rand sunt total de acord cu tine! Nu am nimic de contestat. Am insa o mica diferenta de interpretare. Motivul pentru care parintii dau bani ca sa isi tina copii la Dinamo este si atasamentul fata de culori. Daca tata e dinamovist de mic, iar eu sunt aschia aia care nu a sarit departe de trunchi atunci si eu voi fi caine pana la moarte. Motiv suficient pentru amandoi ca sa acceptam sa il ghiftuim pe antrenor. Iar daca tata e suficient de atent incat sa nu ma faca sa imi dau seama, atunci eu chiar cred ca sunt la juniorii dinamovisti pentrui ca merit si sunt talentat... Spagile fiind la moda, nimeni nu face un capat de tara din asta si slujeste obidit in continuare sistemul. Schimbarea poat veni doar biologic, altfel creierele sunt prea spalate.. in fine.
Pe partea ailalta sunt si oamenii simpli, care sunt devotati lui Dinamo doar cu inima, nu si cu buzunarele. Copiii lor ajung pe la un CSS in cel mai bun caz, dar de obicei ies cu lacrimi in ochi pe poarta stadionului si nu vor sa mai auda de fotbal...
Cand spuneam ca sumele nu sunt mari la centrele de juniori ma gandeam in primul rand la banii investiti de club. Dupa socoteala mea, cu cei 160.000 ai lui Fl. Petre centrele de juniori pot trai un an de zile... Judecand dpdv al unui club ca Dinamo cred totusi ca asta chiar nu e mult...
CyberDog
Nov 12 2005, 01:58 AM
QUOTE(Cai Lun @ 11 Nov 2005, 17:02)

In primul rand iti multumesc ca nu m-ai injurat pt. faptul ca am scris Romania cu "R"... MEA CULPA.
In al 2-lea rand sunt total de acord cu tine! Nu am nimic de contestat. Am insa o mica diferenta de interpretare. Motivul pentru care parintii dau bani ca sa isi tina copii la Dinamo este si atasamentul fata de culori. Daca tata e dinamovist de mic, iar eu sunt aschia aia care nu a sarit departe de trunchi atunci si eu voi fi caine pana la moarte. Motiv suficient pentru amandoi ca sa acceptam sa il ghiftuim pe antrenor. Iar daca tata e suficient de atent incat sa nu ma faca sa imi dau seama, atunci eu chiar cred ca sunt la juniorii dinamovisti pentrui ca merit si sunt talentat... Spagile fiind la moda, nimeni nu face un capat de tara din asta si slujeste obidit in continuare sistemul. Schimbarea poat veni doar biologic, altfel creierele sunt prea spalate.. in fine.
Pe partea ailalta sunt si oamenii simpli, care sunt devotati lui Dinamo doar cu inima, nu si cu buzunarele. Copiii lor ajung pe la un CSS in cel mai bun caz, dar de obicei ies cu lacrimi in ochi pe poarta stadionului si nu vor sa mai auda de fotbal...
Cand spuneam ca sumele nu sunt mari la centrele de juniori ma gandeam in primul rand la banii investiti de club. Dupa socoteala mea, cu cei 160.000 ai lui Fl. Petre centrele de juniori pot trai un an de zile... Judecand dpdv al unui club ca Dinamo cred totusi ca asta chiar nu e mult...
Coane, in primul rand, eu nu injur fiindca ar trebui sa ma bannez singur.
In al doilea rand, nu injur din obicei, nici chiar pe cei care scriu Romania cu r mic.
In al treilea rand, eu n-am zis nimic de Dinamo, ci de cluburile din Romania.
In al patrulea rand, parintii dau banutzu fiindca li se cere si stiu foarte bine ca daca nu sar la cap, taie singuri craca de sub piciorele copilului.
In al cincilea rand, te intreb ceva...Ai vazut vreodata casa lui Don Giovanni ? Numai din bazinul de inot se poate finanta centrul de copii si juniori al lui Dinamo, timp de vreo doi ani de zile.
Am ramas fara randuri.
caine_berceni
Nov 12 2005, 02:28 AM
Asa sa revenim putin
Cai Lun
Nov 12 2005, 08:46 PM
QUOTE(CyberDog @ 12 Nov 2005, 1:58)

Coane, in primul rand, eu nu injur fiindca ar trebui sa ma bannez singur.
In al doilea rand, nu injur din obicei, nici chiar pe cei care scriu Romania cu r mic.
In al treilea rand, eu n-am zis nimic de Dinamo, ci de cluburile din Romania.
In al patrulea rand, parintii dau banutzu fiindca li se cere si stiu foarte bine ca daca nu sar la cap, taie singuri craca de sub piciorele copilului.
In al cincilea rand, te intreb ceva...Ai vazut vreodata casa lui Don Giovanni ? Numai din bazinul de inot se poate finanta centrul de copii si juniori al lui Dinamo, timp de vreo doi ani de zile.
Am ramas fara randuri.
Pai timpul trece, leafa merge.. noi cu drag muncim... Pardon! Am vrut sa zic: Timpul trece, spaga curge, noi cu drag antrenam... Romania.. ai uitat? Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!
PS> Se vede ca te-ai dezlipit de plaiurile mioritice, in locul tau sa vezi cum dadeam banuri la lumea si ceream dupa aia spaga ca sa ii "reabilitez"! ...
CyberDog
Nov 12 2005, 09:17 PM
QUOTE(Cai Lun @ 12 Nov 2005, 13:46)

Pai timpul trece, leafa merge.. noi cu drag muncim... Pardon! Am vrut sa zic: Timpul trece, spaga curge, noi cu drag antrenam... Romania.. ai uitat? Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!
PS> Se vede ca te-ai dezlipit de plaiurile mioritice, in locul tau sa vezi cum dadeam banuri la lumea si ceream dupa aia spaga ca sa ii "reabilitez"! ...

Buna idee! Iar din spaga, mai bine investesc in centrele de copii si juniori de la Dinamo si ma fac al "optulea magnific"!
" Ca sa moara dusmanii de ciuda ! " (Ghici pe cine am citat ?)
Asa e, a fi roman este o meserie complicata ....
FarfelkugeL
Jan 11 2006, 01:36 PM
Am citit un articolas..
Timişorenii vor un puşti dinamovist
Petric Ruben, un atacant în vîrstă de 17 ani, care evoluează la Dinamo şi este selecţionat în naţionala de juniori, s-a arătat dispus să vină la Timişoara şi să lucreze sub comanda lui Hagi. Ruben nu mai vrea să semneze cu Dinamo şi vrea cu orice preţ să joace pentru Poli. Oficialii bănăţeni s-au interesat de calităţile tînărului fotbalist şi aşteaptă aprobarea lui Hagi pentru a-l aduce la Timişoara. (gașca slugilor proaste)
De ce nu se insista pe centrele de copii si juniori ??? becali zice ca nu sunt destui bani...
Pai daca nu incercai sa desfiintezi centrele de juniori si copii (toate marile clubuiri au asa ceva apropos), poate ar mai veni si de acolo fara sa dai bani (..sau in cazul tau sa aduci jucatori din afara care nu mai joaca pe la cluburile la care au fost vanduti - si ii mai aduci si sub forma de imprumut fara optiune de cumparare !!!).
caine_berceni
Jan 11 2006, 02:04 PM
Inca un motiv sa-l injuram pe Becali
Sper sa nu plece Ruben
COSMIN C
Jan 11 2006, 02:16 PM
Mda, am citit si eu articolul. Pleaca gratis banuiesc. Vechea poveste cu juniorii...
caine_berceni
Jan 11 2006, 02:39 PM
Da daca nare inca impresar probabil ca va pleca gratis inca o pierdere
COSMIN C
Jan 11 2006, 02:48 PM
caine_berceni, ce legatura are impresarul ? Din cate stiu exista niste reglementari privind juniorii, sa ne aducem aminte cum a plecat Marica .Poate se pricepe cineva mai bine la regulamente si ne lumineaza .
Rossi
Jan 11 2006, 02:54 PM
becali nare bani sa tina centrele de juniori da sa aduca jucatori gen muntanu are...mai bine dam bani pe jucatori trecuti de vremea lor de gratie decat sa crestem noi proprii nostri jucatori... jucatori dinamovisti puri
FarfelkugeL
Jan 11 2006, 03:01 PM
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 11 Jan 2006, 14:54)

becali nare bani sa tina centrele de juniori da sa aduca jucatori gen muntanu are...mai bine dam bani pe jucatori trecuti de vremea lor de gratie decat sa crestem noi proprii nostri jucatori... jucatori dinamovisti puri
Pai costa sa tii un junior nu ? cand asa poate sa ia un jucator cu imprumut (doar e impresar, are impresii), il arunca din nou "in joc" si pe urma il vinde !
giovani- te suporta cineva ?
caine_berceni
Jan 11 2006, 04:30 PM
Mane da pe Marica am luat bani in schimb pe asta luam Ciuciu daca nu ma insel parca si pe Mitea am luat ceva
Pai mane daca avea impresar automat avea contract si cu Dinamo eu asta vreau sa zic ca nu ne alegem cu nimica in afacerea asta
LeX
Jan 11 2006, 04:31 PM
deci juniorii nostri prefera sa joace la poli. ce frumos nu?
caine_berceni
Jan 11 2006, 04:59 PM
Pai sunt juniori la Dinamo care tin si cu Stiaua
Da pt. banii si pt sa se afirme mai repede ce nu face omul si eu sau tu poate am fi ales la fel
FarfelkugeL
Jan 11 2006, 05:10 PM
Lex, normal ca prefera sa joace la "euro"

poli din moment ce bou ala de fecali face scandal dupa scandal, il da pe Ando afara si toate chestiile !
MORI BECALI !
alexyutza
Jan 11 2006, 07:02 PM
Ati spus ca prefera sa joace pt poli decat pt Dinamo . I-a propus cineva sa joace la Dinamo 2 ?
Daca poli il vrea , inseamna ca e destul de bun , deci ar puteasajoace si la echipa mare ,macar de proba.
Nu ma mai mir ca fiotbalistii incep sa evite clubul Dinamo , fie ei si ai nostrii . Pai la cate scandaluri au avut loc in ultima vreme , antrenor demis cu toata ca a dus echipa pe 1 loc , salariile fotbalistilor reduse , etc , la ce sa ne asteptam ?
Sa-i multumim lui becali , el e raspunzator pt asta ...
Dust
Jan 11 2006, 07:37 PM
ma rog ... oricum...tineti minte numele Manu Mihai ... e junior la Dinamo.... seria 1990 ... capitan de echipa...e la mine in liceu...e f posibil sa auziti de el in urmatorii ani...joaca super super bine
COSMIN C
Jan 11 2006, 08:34 PM
caine_berceni,
Nu cred ca e chiar asa . Am sa ma documentez si revin.
florin_80
Jan 11 2006, 08:52 PM
Eu stiu ca juniorii nu pleaca chiar asa de capul lor. Sunt legati de club pe perioada junioratului, apoi, dupa ce-si termina junioratul, ei sunt obligati sa incheie un contract de profesionist cu acel club pe o perioada de 2 ani (sau 3 ani, nu mai retin exact). Daca jucatorul refuza el va fi suspendat pe acea perioada de timp. Poate ca suna aiurea, dar chiar asa erau regulamentele la noi. Acum nu stiu daca nu cumva s-au schimbat.
nunweiller
Jan 11 2006, 09:04 PM
Doar nu se va termina lumea cu juniorul ala de care nu a auzit nimeni.
Cred ca sint si scandaluri provocate de presa din Romania. Giovania fost arogant cu toti si acum toti il ataca sau ii creaza scandaluri aiurea.
Ati vazut ce-au facut aia de la Fanatik: au inventat o stire doar ca sa il infunde pe dobitocul asta de beeeeeeeecali.
Eu zic sa nu ne ambalam. Borcea, Netoiu si chiar berbecul ala Turcu tin cu Dinamo, iar asta e bine. Eu zic sa avem rabdare.
Dust
Jan 11 2006, 09:08 PM
da..dar acum Becali este lasat sa ia deciziile..si isi bate joc
COSMIN C
Jan 11 2006, 09:11 PM
Asa e, florin_80, are dreptate, sunt niste conditii !
nunweiller, nu e vorba despre juniorul ala neaparat, ci despre niste principii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.