Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo 2 si Centrul de copii si juniori
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Morpheuss
Dinamo II - FC Botosani 1-1 (Bucsa min 50/ Tincu min 9)
COSMIN C
Aseara, FCM Bacau - Dinamo 2, 1-1, au inscris Vraciu in min 5 si Campos in min 27. Cu o victorie, 4 egaluri si o inffrangere Dinamo 2 ocupa dupa 6 etape locul 12.
cosmin targoviste
Campos,adica ala de la echipa mare ?
Bascanu
da
djmihaitza
Patru mari ocazii de gol a avut Huiban, nici una fructificata. De fiecare data, tinta suturilor sale a fost portarul Matache: min. 50 / de la 8 metri, min. 60 / tot din interioirul careului, min. 65 / de la 2 metri!!, min. 80 / pe coltul scurt, din apropiere. In acest festival al ratarilor bacauane s-au mai angrenat Darie, singur cu portarul la 10 metri de buturi, Vraciu, Dobos, lovitura slaba de cap din marginea careului mic, Spiridon - lovitura de cap respinsa de Corcoveanu de pe linia portii, Bucsa - tentativa nereusita de autogol, Dobirceanu - sut de la 25 de metri sub transversala, pe portar, Cojocaru - sut putin alaturi din lovitura libera etc. De cealalta parte, dinamovistii s-au miscat bine pe teren si puteau chiar sa cistige daca, in prelungiri, Miranda, aflat la marginea careului, ar fi nimerit tinta.
S-au dat, totusi, doua goluri. Primul a fost marcat de Vajou (min. 5) printr-o lovitura de cap din careul mic dupa un corner executat de Dobos. Campos a restabilit egalitatea printr-un sut la vinclu, pe coltul scurt, mingea fiind deviata de Bosancu in traiectoria sa spre gol.
Iarasi dezamagire in tabara bacauana, iarasi puncte pierdute pe teren propriu, convergente catre o pozitie foarte grea in clasament. La acest meci fotbalistii bacauani au avut echipament nou. Jocul lor, din nefericire, a ramas la fel de ineficient.
FCM Bacau: Ignatescu - Bosancu, Vajou, Spiridon, Dobirceanu - Vraciu (76, Banu), Taban (58, Cojocaru), Raimy, Dobos - Huiban, Darie (63, Boghian); antrenor Cristi Popovici
Dinamo II: Matache - Nae, Grigore, Diabate, Corcoveanu - Petrescu (75, Nitu), Bucsa, Marcu (79, Damaschin), Campos (60, Bira) - Miranda, Voican; antrenor Emil Ursu.

(Ziarul de Bacau)
djmihaitza
In returul sezonului trecut, mai precis pe 10 Mai a.c.:
Prefab Modelu - DINAMO II ~ 9-2!!!

Azi in Liga 2, etapa a 11-a:
Dinamo II - Prefab Modelu ~ 1-0 (Attoukora '12)
Cai Lun
Si in turul trecut ii batusem cu 3-2...
cainele_fcd
bgp, handicapatii astia de la steaua... le-a facut becali academie, am auzit ca cica au niste conditii exemplare si ca multi copii se pregatesc foarte bine. mno acuma noi ce facem, stam cu miinile in sin? hai ca trebuie neaparat sa ne facem si noi o institutie de predare a fotbalului, sa luam cei mai talentati copii din tara si sa creasca la Dinamo, sa aiba cele mai bune conditii din tara, sa stie de mici ce inseamna sa joci fotbal. Consider ca e unul dintre cele mai bune mijloace de a duce spiritul luptator dinamovist mai departe, de-a lungul generatiilor.
cosmin targoviste
QUOTE(Cai Lun @ 25 Oct 2008, 22:32) *
Si in turul trecut ii batusem cu 3-2...

Deci sa ne pregatim de retur...
stef 22
CS Buftea - Dinamo II 1-0 (Axente '5). Ce inceput prost de meci...

1-1 (Voican '30)
redmania
Da, am batut 2-1.

Unde putem gasi primul 11 folosit azi, schimbarile,etc ?...mi-e lene sa caut pe net...
Mirunik
In min. 15 Dinamo II conducea cu 2-1 Ploiestiul, goluri marcate de Damaschin (din penalty dupa un hent in careu) si Lemnaru din centrarea lui Campos.

min 21 Schimbare la Dinamo: iese Busca, intra C. Petrescu

min 25 Fc Ploiesti reuseste egalarea, gol Ciobanu
Mirunik
min 35 Alexe nu conteneste sa centreze la poarta lui Dinamo II, dupa ce in urma cu 10 minute a centrat pt golul lui Ciobanu

min 44 Se schimba rolurile, centrare Ciobanu, gol Alexe

min 45 La pauza scorul este 2-3

min 46 Iese Grigore, intra Coanda

min 55 Scor 2-4, apararea lui Dinamo jos de tot, inclusiv portarul Raduta, care nu se intelege deloc cu fundasii; din nou centrare Alexe, gol Ciobanu

min 83 Gol Lemnaru

min 90 Scor final 3-4
Am putea spune ca se razbuna transferurile. Alexe a fost poate cel mai bun om de pe teren. Lui Awoa ala nu i-as permite nici macar cu virful ghetei sa atinga iarba de pe Florea Dumitrache! Nici Campos nu pot spune ca si-a gasit locul la Dinamo II, dar mai bine ii sta acolo decit la prima echipa.
Cai Lun
Eu cred că a fost un pui de blat. Dar una peste alta, evoluția scorului și întorsăturile raportului de forțe din teren descriu un meci spectaculos. Nu a fost chiar așa. Dinamo 2 e o echipă compusă din jucători fără orizont, și asta se vede...
redmania
Numai titularizarea lui Busca spune totul despre corectitudinea meciului...

Iar in poarta Raduta in locul lui Matache...Hai ca in cazul portarului mai ai o scuza, poti spune ca Dinamo II creste jucatori ( Raduta) si nu trebuie sa joace neaparat un plafonat si limitat ca Matache.
COSMIN C
QUOTE(redmania @ 3 Nov 2008, 11:51) *
poti spune ca Dinamo II creste jucatori ( Raduta) ....

E gluma anului.... Dinamo nu mai creste nimic. Ma intreb, daca am arunca o privire pe la juniori, pe la echipa aia a lui Dragnea, care e chipurile Dinamo III, ce am constata?

Suna patetic, stiu, dar zau ca imi rasuna in minte vorbele alea: Muntii nostri aur poarta / noi cersim din poarta-n poarta....N-are leg cu fotbalul...Asta mi-a trecut prin minte cand l-am vazut pe Alexe inscriind. Si cand am vazut cat de apreciat e de suporterii ploiesteni... O fi fost blat, nu zic nu, dar sa ma ierte Dumnezeu, prea nu mai castigam ....va mai amintiti cum Dinamo 2 a retrogradat? Nu-i placea bisnitarului de echipa asta, nu-i trebuia, si slugile s-au conformat...Acum ce mai e?
Mirunik
QUOTE(redmania @ 3 Nov 2008, 11:51) *
(...) poti spune ca Dinamo II creste jucatori ( Raduta) si nu trebuie sa joace neaparat un plafonat si limitat ca Matache.

Creste pe naiba, are vreo 23 de ani Raduta. L-o aruncat netoiu asta-vara in curtea noastra.
djmihaitza
Dinamo II - FCM Dunarea 1-0 (1-0)
FCM Dunarea a jucat sambata impotriva celor de la Dinamo II, intr-o partida ce a contat pentru penultima etapa din Liga a II-a. Deși iși propusesera sa ia un maximum de puncte in ultimele jocuri oficiale din acest an, fotbaliștii galateni nu au reușit sa-și atinga acest obiectiv. Prima repriza a confruntarii cu cea de-a doua formatie a clubului din Șoseaua "Ștefan cel Mare" a fost echilibrata, dar fazele de poarta au cam lipsit. Diferenta a fost facuta cu opt minute inainte de finalul primului mitan cand Velescu a deviat nefericit o minge in propria poarta. Dunarenii au controlat jocul in partea a doua, cand și-au creat 3-4 ocazii prin Barladeanu și Tudorie, ratate insa. De remarcat ca antrenorul Danut Oprea nu a putut conta pe serviciile a trei piese importante: Emil Cristian, suspendat in urma cumulumului de cartonașe galbene, Cucu și Enache, ambii cu probleme medicale in timp ce de partea cealalta gazdele au primit intariri serioase de la echipa mare care se situeaza pe locul doi in Liga I și astfel FCM Dunarea a trebuit sa se recunoasca invinsa.
(Monitorul de Galati)

Sf. Nicolae va veni la Dinamo2 nu cu un bat, ci cu ditamai paru' si cu o deplasare in orasu' lui "Pinalti":
Etapa 17 ~ 06.12.2008 ~ Ceahlaul Piatra-Neamt - Dinamo II
djmihaitza
Ceahlaul Piatra-Neamt 4-0 Dinamo II Bucuresti

Ceahlaul Piatra Neamt este echipa care ocupa locul 1 al clasamentului Ligii a II-a, Seria I, dupa disputarea meciului de pe teren propriu cu Dinamo II Bucuresti, in etapa cu numarul 17 a turului, ultima a primei jumatati a sezonului. Dupa 90 de minute a avut o prestatie excelenta, cu multe goluri si numeroase faze de poarta care l-au pus in dificultate pe Florin Matache, echipa lui Florin Marin a invins cu 4-0 (2-0).

Inceputul partidei a apartinut in totalitate gazdelor, care au deschis scorul repede, in minutul 8, cind Gafita a inscris din mijlocul careului bucurestean, mingeas revenindu-i din bara dupa un sut frumos al lui Badescu. Atacurile gazelor au continuat si Cebotaru ('13) a marcat in poarta lui Dinamo II, dupa o centrare venita de la Gafita.

3-0 a fost in minutul 67, cind Tudosa, intrat in repriza secunda in locul lui Cebotaru, a sutat din marginea careului de 16 metri si Gafita a deviat atit cit a trebuit pentru a il invinge pe Matache. Trei minute mai tirziu tabela s-a modificat din nou, Marius Burlacu invingindu-l pe Matache in urma unei patrunderi in zona centrala si a unui sut de la 16 metri.

(SportNeamt)

Dinamo II incheie turul pe #12, 4 victorii, 4 egaluri, 7 infrangeri, 16 puncte, golaveraj 16:27.
COSMIN C

DINAMO II

Portari
OPREA Alexandru
VLAD Andrei

Fundasi
BUSCA Georgian
AWOA Felix
NITU Andrei
SOARE Mirel
TOPOR Bogdan
NAE Ionut
DRAGOMIR Alexandru

Mijlocasi
MOISE Sebastian
NEGRUT Daniel
MARCU Georgian
LEKIC Nikola
BUCSA Dan
DRAGALINA Dragos
CORCOVEANU Ninel
PREDESCU Cornel
MANU Mihai
ATTOKOURA Anoh
KUZMANOVIC Nemanja
PASTOR Marius

Atacanti
VOICAN Andrei
MENDY Jean Philippe
BADAUTA Catalin
STANESCU Raphael

Conducere tehnica

Antrenor principal: TALNAR Cornel
Antrenor secund: AUGUSTIN Ionel
Antrenor portari: MORARU Dumitru
Preparator fizic: OAIDA Mircea

Lista jucatorilor care pot evolua la Dinamo II

MATACHE Florin
BLAY George
HOMEI Sergiu
GRIGORE Dragos
GOIAN Lucian
PULHAC Cristian
MUSAT Nicolae
MELINTE Cristian
VRANJKOVIC Vojislav
ZICU Ianis
MALICK Papa
THIAGO Alberto
ZE KALANGA Baptista
MIRANDA Osvaldo
BRATU Florin
Nexus
Lekic si Kuzmanovic, cine sunt astia si de unde au ''rasarit''??
Cai Lun
De Kuzmanovici am mai auzit, celalat.....
djmihaitza
Nikola Lekici joaca inca din tur. Nici eu n-am idee de unde a aparut, dar e PAMANT. L-am vazut in prima repriza a partidei cu Sportul Studentesc (0-2) cand am facut si poza de mai jos (avea nr. 17 pe tricou):

Emil Ursu l-a schimbat la pauza acelui meci. Nu-mi amintesc sa-l mai fi utilizat titular de atunci atat Ursu cat si Talnar.
DiliBili
ambii sunt veniti inca din vara lui 2008 la noi. Au jucat pana acum in cateva meciuri la cainii mici
florin_80
Foarte slab lotul de baza al echipei a doua. Daca macar 2 dintre aia fac pasul spre prima echipa, e mare minune. Vad in echipa niste jucatori care erau si acum vreo 4 ani. Pentru ce mai sunt tinuti? Cei mai buni juniori, gen Alexe, ii imprumutam (desi trebuia sa faca pasul spre prima echipa pana acum), in schimb, tinem toate vomele. Talnar spune ca jucatorii din lot au pana in 21 de ani. Ii enumar macar 5 care au peste 22 de ani.
Cai Lun
Ia sa vedem.
POOL
Florin, n-ai de unde sti cat e de slab lotul. Toti jucatorii care au avut peste 21 de ani au fost imprumutati sau vanduti de aceea probabil sunt multe nume de care nu am auzit.
florin_80
Andrei Vlad (1984), Busca Georgian (1985), Alexandru Dragomir (1985), Marius Pastor (1984). Mda, nu sunt 5, sunt vreo 4 icon_rolleyes.gif . Toti astia au peste 22 de ani (24-25 de ani). Sau gresesc eu? Alti 5 (Dragalina, Nae, Nitu, Moise, Mendy) fac 22 anul asta, deci tot nu se incadreaza la..."La ora actuala avem in lot jucatori intre 16 si 21 de ani. Nici unul peste 21 de ani."
Cai Lun
Da... si eu am stat putin pe ganuri cand a zis Talnar treaba aia... O sa il intreb cu prima ocazie...
Nexus
Oameni buni, omul a vrut sa spunca ca echipa e formata doar din jucatori tineri, nu cred ca stie Talnar ce varsta are fiecare. Oricum, sunt de acord cu @florin_80, mi se pare cam slabut lotul, in afara de voican.
POOL
De Vlad si inca unul, am citit pe undeva ca au fost retrogradati la echipa a 3-a. icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
Mda...1-4 cu Tulcea . Excelent inceput .
POOL
Tulcea se bate la promovare. Baietii au condus cu 1-0, nu stiu ce s-a intamplat dupa.
COSMIN C
Pai se lasa sec maine. Vreun blat de tort, ceva?
Asta de incurajare, ca sa nu zic ca suntem praf, tandari.
Capirossi
Dinamo 2 e o gluma proasta la ora asta. Daminuta, Bratu & Predescu nu au fata de Dinamo dupa cum evolueaza la echipa a doua. Inca o dovada a managementului defectuos al cuplului de imbuibati Badea-Borcea.
luis
Dinamo 2 se va reorganiza in liga a 3-a si sunt convins vor reveni repede in liga 2-a.
FarfelkugeL
Tot clubul Dinamo "lucreaza" numai pe baza de pila si spaga, cum vreti voi sa fac performanta nu pot sa inteleg. Inca de la cea mai mica grupa de juniori pana la echipa a 2a (Dinamo II) si continuand chiar cu prima echipa sunt introdusi jucatori (majoritatea) pe baza de spaga si putini pe pile, functioneaza mult mai bine spaga.

Acum nu stiu cine sunt nenorocitii mai mari, cei care le dau niste salarii mizere si distrug clubul de atatia ani de zile si spiritul dinamovist, sau cei care doar distrug echipele mici.
farkas
Dinamo trebuie sa aiba grija de sectorul juvenil, caci dupa Pitesti a scos in ultimii 20 de ani cele mai multe valori!
rudy_dinamo
ce transferuri s-au facut in aceasta pauza de iarna la Dinamo 2? Stiu ca au venit 2 jucatori de la Alba si inca un nigerian, in rest?
miste_r
In acest wee,in Bucuresti, pe stadionul Juventus Colentina ,a avut loc cea mai importanta competitie care se adreseaza copiilor cu varse intre 10 si 12 ani din Ro.

Dinamovistii mici au iesit campionii fazei zonale Bucuresti,invingand dupa un meci dramatic pe cei de la Petrolul 95.(scor 3-2)
Ei vor reprezenta Bucurestiul la turneul final din Timisoara de la sf lunii mai,unde se vor lupta pt campionatul mondial al cluburilor din Madrid, la Danone Nations Cup.

Felicitari noii generatii,bafta la TM si multumiri suporterilor prezenti in acest wee alaturi de ei! verystrange.gif
DiNAMO!!!

poze cu camioniiiiii pe FB ,cupahagidanone. :)

Ps.baiatul lui Ganea a fost golgheterul turneului.
Andrei Fc Dinamo
Va rog mult de tot!!! MESAJ IMPORTANT!!!! Joc la dinamo Juniori 18 ani Joi pe data de 23.06.2011 Disputam finala nationala la varsta noastra cu Fc Timisoara! Va rugam din toata inima sa veniti sa ne sustineti si sa facem o atmosfera asa cum numai PCH stie!!! Joi ora 20:00 pe terenul din Buftea!! va imploram din toata inima sa ne sustineti pt culorile noastre si pentru un prim titlu major din acest an pt clubul dinamo!!! MULTUMESC!
FarfelkugeL
Sigur? Tu scrii Dinamo cu "d" mic si Bragadiru cu "T" mare... Finala nu a fost pe 20 (din gașca slugilor proaste stiu)?
FarfelkugeL
Finala e pe bune la ora 8, se merge!
farkas
Centrul de juniori produce.Si in acest an , Dinamo a jucat doua finale la nivel de juniori, iar noi aducem pe bani grei rebuturi de afara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.