Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Glume Fotbal
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
qsl111
Mi-a spus un prieten un banc criminal si m-am gandit ca poate e o idee buna sa deschid un subiect despre bancuri.In fond la cat de bine jucam meritam si noi ceva nu...Asadar daca mai stie cineva sau mai aude cineva bancuri va rog puneti-le aici.Sunt pasionat de ele!!!

"Vizita Papei in Romania,acum cativa ani.Ce nu stie lumea este ca a facut o mica escala pe litoral.Ajuns cu papamobilul sau langa un dig,vede niste oameni luptandu-se cu un rechin.Se apropie sa vada care e treaba,si vede 3 dinamovisti chinuindu-se sa salveze un stelist din falcile unui rechin urias.Unul se lupta cu un cutit sa il taie,altul incerca sa-i deschida falcile iarultimul il tragea pe stelist afara...Pana la urma reusesc,omoara rechinul si il salveaza pe stelist.Papa se apropie de ei si le spune:
-Am auzit multe lucruri rele despre rivalitatea voastra si despre actele de huliganism pe care le faceti.Vreau sa va spun ca astazi nu m-ati facut mandru doar pe mine,ci ati devenit un motiv de mandrie pentru intreaga Romanie si pentru tot fotbalul de pe glob.Lumea are ce invata de la voi!Ma mandresc de faptul ca v-am cunoscut bla bla bla.
Si pleaca intr-un nor de praf...
Primul dinamovist:
-Cine era ala?
-Era Papa,el este legatura noastra spirituala cu Dumnezeu...
-Nu prea se pricepe la vanatoarea de rechini...mai e buna momeala aia sau mergem sa luam alta?"

Am adaugat un chestionar pentru ca am dubii ca va prinde ideea mea...Insa mie mi-ar placea sa prinda.
flaviusO
Bun banc ;)
Cainele
Claudiu Raducanu intra intr-un cazino din Bucuresti unde la intrare vede un automat de bauturi racoritoare. Pune niste fise inauntru si "pac" - o cutie de Coca Cola. Mai pune niste fise "pac" - cade o cutie de pepsi. Si tot asa pentru vreo 15 minute.
Un tip in spatele lui, asteapta rabdator minute bune. Dupa care isi pierde rabdarea si intreaba:
- Nu va suparati, imi dati voie sa folosesc si eu aparatul?
La care Claudiu Raducanu raspunde:
- Lasa-ma in pace mosule, nu vezi ca tot castig intr-una?

--------------------------------------------------------------------------------

- Care e asemanarea dintre Rapid si uraganele din Caraibe?
- Devastator pina prin decembrie, dispare spre primavara treptat iar cind vine vara abia mai misca, asteaptand sezonul urmator.

--------------------------------------------------------------------------------

Bula mergea plingand pe strada. Un trecator il intreaba:
- De ce plangi, Bula?
- M-a batut tata.
- Si acum unde te duci asa hotarat?
- La Steaua, ca am auzit ca aia nu bat pe nimeni.

Intr-o scoala paraginita din fundul cartierului Giulesti invatatoarea ii pune pe copii sa ridice mana toti cei care tin cu Rapid. Toata clasa ridica mana entuziasmata, numai un baietel, intr-un colt sta tacut.
- Ionica, ce-i cu tine, tu nu tii cu Rapidul?
- Nu doamna profesoara. La mine acasa tata tine cu Dinamo, mama cu Dinamo, asa ca si eu tin tot cu Dinamo.
- Imbecilule, se rasteste profesoara. Daca tac-tu era ciorditor, ma-ta ciorditoare, atunci tu ce ai fi fost?
- Suporter al Rapidului, raspunde Ionica.

Unui batran suporter dinamovist i-a sunat ceasul. Pe patul mortii el isi cheama fiul si-i zice:
- Fiule iti las ca mostenire abonamentul meu la tribuna 0.
- Da, tata...
- Vreau in schimb sa-mi cumperi un abonament la meciurile din Ghencea iar pe ultimul drum sa-mi invelesti cosciugul in steagul lui Steaua.
- Dar tata, toata viata ai fost devotat lui Dinamo, de ce te schimbi acum pe patul de moarte?
- Da-i in ma-sa, decat sa moara unul de-ai nostri, mai bine unul de-al lor.

- Ce scrie pe scaunele din Ghencea rezervate galeriei steliste?
- "Loc rezervat persoanelor handicapate"

JAF LA CLUBUL RAPID
"Azi noapte la ora 2:00 a avut loc o spargere in sala de trofee a clubului Rapid. Pagubele constau in doua scaune si un covor cu motive florale".

- Numiti doua echipe din Bucuresti care se pot bate de la egal la egal cu Rapidul.
- Dinamo si echipa de rezerve a lui Dinamo

- Care este diferenta intre echipa Steaua si o galeata cu balega de vaca?
- Balega face minuni pe iarba.

Dupa o bataie crancena intre doi doctori ai spitalului militar, are loc prezentarea la tribunal. O sora medicala este chemata sa depuna marturie:
- Tocmai ii facusem analizele lui Victor Piturca si a iesit ca nu mai are de trait decat o luna. Apoi cei doi doctori au inceput sa se ia la pumni.
- Ce aveti de spus in apararea voastra? intreaba judecatorul. De ce v-ati incaierat?
- Eu vroiam sa fiu primul care-i aduce vestea, zice unul din doctori.

Ce ai sa-i spui unui suporter stelist cu amandoi ochii vineti?
Nimic, i-ai spus deja de doua ori.

Din ce pozitie sexuala se nasc cei mai urati copii?
Nu stiu, intreaba-i pe suporterii rapidisti.

Ce e negru cu maro si sta bine la gatul unui suporter rapidist?
Un doberman.

Un stelist, un dinamovist si un rapidist merg pe un drum de tara. La un moment dat ei vad o oaie intepenita cu capul intr-un gard.
Stelistul: Ce bine ar fi fost sa fie Naomi Campbell
Dinamovistul: Ce bine ar fi fost sa fie Jenifer Lopez
Rapidistul: Ce bine ar fi fost sa fie noapte...

Dinamo angajeaza un sofer pe Dinamobil si il trimit cu masina prin tara sa vanda materiale promotionale. Intre Brasov si Sibiu acesta vede un popa care facea autostopul pe marginea drumului. Religios din fire, soferul opreste si-l ia pe parinte. Merg ei si aproape de Sibiu vad pe partea dreapta a drumului un suporter stelist fluturand un steag ros-albastru. Din instinct soferul vireaza spre acesta intentionind sa-l ia pe capota. Insa realizand ca in masina se afla si parintele, soferul trage de volan si il evita in ultima clipa pe stelist, salvindu-i viata. Desi l-a evitat, in momentul trecerii pe linga stelist, s-a auzit o bubuitura ca un fel de tabla infundata. Mirat, soferul priveste in oglinda retrovizoare si-i spune preotului:
- Iarta-ma parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe bietul stelist...
- Nici o problema, raspunde parintele, l-am luat pe spurcat cu usa.
UNGUREANU ROBERT
cum salvezi un stelist de la inec?
...ridici piciorul de pe capul lui.
1948
mijto bancuri ... pacat ca sunt copiate ... astea le spun si stelistii si rapidistii despre noi :))
UNGUREANU ROBERT
de multe ori remixurile au mai mult succes decat originalul. nu vad cum se poate face o comparatie intre noi si turma din ghencea. a fost un moment cand turma era condusa de un cioban, un ospatar si un puscarias barbugiu... nu cred ca se poate pune semnul =.
1948
nu am zis ca ne comparam cu ei ...
UNGUREANU ROBERT
nici nu-mi imaginam, si eu am modificat un banc, ce mi s-a parut interesant, cel cu IQ foarte mic si striga hai sTeaua. nu glumesc, ai dreptate '48.
UNGUREANU ROBERT
de ce nu calci cu masina un rapidist pe bicicleta?
... risti sa fie bicicleta ta. :) bancul asta nu mai este prelucrat doar copiat.
[/list]
qsl111
ma da sunteti de groaza:))daca va spune cineva un banc il disecati pe toate partile si de abia dupa incepeti sa radeti:))?Bancurile sunt bancuri si 90% dintre ele sunt copiate!Credeti ca primu banc care l-am scris eu acolo sus e original:))?Am zis ca mi l-a spus un prieten parca,am mintit,e luat de pe un site al fanilor lui Celtic:))Dar e amuzant,si pare mai bine spus cu Steaua si Dinamo...pentru noi.asa ca astept de la voi glume cu claudiu raducanu copiate dupa cele cu totti si sa incheiem discutia:)
1948
Bloc Notes ala ... :)))
Ciciocle
copiate, necopiate, bancurile de mai sus se potrivesc la perfectie cu subiectii lor (adica cioroii si aurolacii). iar bloc notes ala e unic! il face pe totti pe toate partile :D
si tot in legatura cu bancurile am citit undeva pe net unu despre niste stelisti care fugeau de un dinamovist ca "el e unu' da' noi suntem singuri". super banc da' nu-l mai tin minte....cine il stie poate il pune aici
UNGUREANU ROBERT
se intoarce raluca( logodnica lui zenga ) din concediu petrecut in anglia, fara macaronar.
- iubita mea, cum ti s-a parut londra. povesteste-mi, ce ai vazut?
- tavane, tavane, tavane...
Ciciocle
Un grup de dinamovisti si un grup de stelisti calatoresc cu trenul la o conferinta. Fiecare stelist are cate un bilet. Tot grupul de dinamovisti si-a cumparat un singur bilet. Stelistii dau din cap dezaprobator si in taina se bucura de amenda pe care o vor primi dinamovistii la venirea conductorului. Deodata un dinamovist striga: ”Vine conductorul!" - la care toti dinamovistii alearga si se inghesuie intr-o toaleta. Conductorul verifica biletele stelistilor. Vazand WC-ul ocupat, bate la usa: ”Biletul la control, va rog!" Unul dintre dinamovisti impinge biletul pe sub usa, conductorul verifica si pleaca multumit. La intoarcere, stelistii se hotarasc sa foloseasca aceeasi smecherie. Cumpara deci un singur bilet pt. tot grupul si raman foarte mirati, vazand ca de aceasta data dinamovistii nu au nici macar un singur bilet. Dupa un timp, striga un dinamovist: “Vine conductorul!" Stelistii alearga imediat la toaleta si se incuie acolo. Dinamovistii se plimba comod pana la urmatoarea toaleta. Inainte ca ultimul sa intre, bate la usa toaletei cu stelisti, spunand: "Biletul la control, va rog!"
morala povestii?
Stelistii folosesc cu predilectie metodele dinamovistilor…chiar daca nu le inteleg cu adevarat
UNGUREANU ROBERT
:D frumos!
flaviusO
icon_lol.gif tareeeeee!!!
1948
hahahahha :)))
chimaira
intamplare pe bune cu Claudiu "Blocnotes" Raducanu (preluata de gașca slugilor proaste, la vremea respectiva):

--in timpul meciului cu apulum de anul trecut, 0-0, un spurcat, mirela parca (detaliu neimportant) ia cartonas rosu. meciul se disputa sambata sau duminica iar joia urmatoare aveau meci la southampton.

in vestiar, oile triste rumegand cele doua puncte pierdute, DINAMO se apropia...
la care Bloc Notes izbucneste intr-un acces de neputinta:
"Pai bine, mai, Mirel si acum nu joci cu Southampton...!La naiba!"

...in mintea lui e atat de liniste...
chimaira
oricum, belea bancurile de mai sus icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Dumi-DC
Un rapidist castiga la Loto si-si cumpara un BMW mergand prin Giulesti face pana Se da jos pune cricul si schimba roata moment in care apar alti doi rapidisti: Asa frate ocupa-te tu de roti ca luam noi oglinzile

Care e diferenta dintre o buburuza si Craiova? buburuza are mai multe puncte
gabri999
hahahahahaha
Anonymous
sec (de murfatlar) -adaptat- :
un dinamovist si o stelista pe marginea unei prapastii; ei ii este cald, el ii face vant.
Vlad89
icon_lol.gif misto !!! mai bagati ca is mortale !!
FarfelkugeL
QUOTE(Ciciocle)
si tot in legatura cu bancurile am citit undeva pe net unu despre niste stelisti care fugeau de un dinamovist ca "el e unu' da' noi suntem singuri". super banc da' nu-l mai tin minte....cine il stie poate il pune aici

De fapt era vorba despre o caricatura super tare pe site-ul BOYS innainte (boysdinamo.pisem.net) si erau stelistii INCONJURATI de un caine : "Fugiti el e unul , da' noi sîntem singuri" :D
Golden
acum nu stiu de unde l-am auzi (daca il stiti sa nu ma injurati...sau daca l-am vazut pe aici iar sa nu ma injurati...e de vina memoria :D)
mergea einstein printr-un bar cu scopul de a ajunge la toaleta si se loveste de unu. il intreaba ce iq are...ala: "160"...bine cand ma intorc o sa vorbim de fisiunea nucleara
mai merge el ce mai merge...si da de altul...il intreaba si pe asta ce iq are...asta cica "130"...bine cand ma intorc o sa vorbim de teoria relativitatii....mai merge el ce mai merge si se loveste de altul si il intreaba si pe asta ca pe ceilalti 2 ce iq are...asta cica 20...la care einstein..."hai steaua"
icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif
mari_the_d0g
:D tare nu-l stiam
chimaira
@Golden: intr-adevar s-a mai zis pe aici..nu chiar pe forum...
8)

l-am dat fw si mi-au sarit spurcatii in cap icon_lol.gif :D icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.