Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Augustin
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
COSMIN C
S-a nascut pe 11 octombrie 1955 la Bucuresti.

Cifrele carierei sale:

Primul meci in div A: Dinamo București - Chimia Rm.Vâlcea 5-0-23.04.1975
Ultimul meci in divizia A: Rapid București - FC Argeș Pitești 2-0

A fost legitimat la Dinamo in 1973, unde a ramas pana la jumatatea sezonului 1985-1986 ( in acesta perioada, un singur sezon, 1976-1977 a jucat la Jiul). Si-a incheiat cariera in div B la Unirea Slbozia, in sezonul 1989-1990. ( a mai jucat pentru Victoria Bucuresti, in perioada '85-88, Rapid o jumatate de sezon, 1988-1989, cealalta jumatate gasindu-l la Chimia Ramnicu Valcea)

A jucat in divizia A 383 de meciuri, inscriind 111 goluri.
A evoluat pentru Dinamo in 27 de partide in cupele europene, inscriind 8 goluri.
Pentru echipa nationala a jucat de 34 de ori si a marcat 3 goluri.

Maine implineste 52 de ani. La multi ani!

Oneata pentru DinamoMania.
bigbobo
La Multi Ani Ionel Augustin!!! Multa sanatate ca-i mai buna decat toate!!! Sa ne traiesti!!!
MILITARI red dog
La multi ani Oneata ! sanatate si sa revii la Dinamo ca aici tie locul!
Capirossi
Tinerel domnul Oneata. Multa bafta in antrenorat.
COSMIN C
Golul in poarta lui Stein. De fapt golurile acelui meci. Daca are cineva un filmulet mai bun.....
gilutza_d
La multi ani domnule Oneata!
Cai Lun
La multi ani, Augustin-Gura Bogata...
dudu1961
La multi ani Augustin !

Nu mai confunda Clubul Dinamo cu sleahta care conduce fotbalul din club !
COSMIN C
"Imi doresc sa fiu sanatos in continuare si sa mai apuc si eu iarasi vremuri ca acelea cand Dinamo era o forta a Europei. Pe-atunci nu prea aveam adversari in tara si nu ne era teama de nici o alta echipa in cupele europene", a spus Augustin pentru site-ul oficial al clubului.

si a continuat:

"Imi amintesc cu placere de acele vremuri. Alta mentalitate... Eram mai uniti, ne ajutam intre noi... Imi aduc aminte ca am intarziat inainte de meciul cu Dukla Praga. Lipsisem o zi aproape si Nicolae Nicusor, antrenorul de-atunci al lui Dinamo, voia sa ma excluda din lot. Au sarit in apararea mea mai multi colegi. In tur nu am jucat, dar returul l-am prins".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.