Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tibor Selymes
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
DiliBili
Tibor Selymes s-a nascut la Balan (Harghita), 14.05.1970. A debutat in Divizia A (06.03.1988) pentru FCM Brasov ( FCM Brasov - CSM Suceava 3-0). A evoluat la echipa brasoveana pina in vara lui 1990, cand a venit la Dinamo.
Selymes a evoluat in tricoul alb-rosu 3 sezoane, in perioada 1990-1993. A jucat in 83 de partide, inscriind 6 goluri. Ultimul meci pentru Dinamo, pe 9 iunie 1993 cu CSM Resita, partida in care a inscris un gol. A cistigat un titlu cu Dinamo (1991-1992), bifind de asemena 8 meciuri cu alb-rosii in cupele europene: 3 in Cupa Campionilor (1990-1991), 1 in Cupa UEFA (1991-1992), 4 in Cupa Campionilor (1992-1993).
Dupa plecarea de la Dinamo, a evoluat numai in strainatate; a jucat în Belgia, la Cercle Brugge (1993-1996), Anderlecht (1996-1999) si Standard Liege (1999-2001) si in Ungaria, la Haladás (2001-2002) si la Debrecen (2002-2004). Si-a incheiat cariera de fotbalist in Cipru, la AEL Limassol (2004-2005).
Fundasul stinga a evoluat pentru Echipa Nationala in 46 de meciuri (1992-1999). A jucat titular in partidele de la CM 1994 din SUA si la CE 1996 din Anglia.

Visul sau este sa antreneze pe Dinamo. "Eu voi avea tot timpul în cap sa ajung în "Stefan cel Mare". Sunt dinamovist de mic si asa ramân pâna mor. Eu am visat sa joc la Dinamo, nu m-am dus acolo pentru ca doream sa câstig bani mai multi." a declarat Tibor intr-un interviu recent din Prosport.
gavros
tot in ProSport am citit ca isi doreste sa antreneze pe Dinamo
Leaveyou
QUOTE(DiliBili @ 8 Oct 2007, 16:11) *
Eu am visat sa joc la Dinamo, nu m-am dus acolo pentru ca doream sa câstig bani mai multi." a declarat Tibor intr-un interviu recent din Prosport.

Frate Dili asta trebuia să o mărești pentru că eu n-am mai auzit o declarație ca asta. Și sunt de ceva vreme pe lumea asta. Mi se pare cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru un club, pentru culorile lui.
red_dogvitan
De mult nu am mai vazut o declaratie ca asta a unui caine adevarat poate cine stie in viitor poate va avea sansa sa antreneze pe Dinamo.
perovalenciano
Nu sunt multi caini adevarati si de aceea o declaratie ca asta ma unge la suflet. Merci Tyby si te asteptam cu drag.
Myhay_Dinamo
Eu nu stiu dca Selymes a antrenat la vreo echipa de fotbal insa daca el vrea sa arate ca are experienta nu ar fi deloc rau sa vina vreodata antrenor la Dinamo. Dar nu am apucat nici sa ii cunosc palmaresul de jucator. Nu eram nascut pe vremea lui,insa mi-as fi dorit sa il vad jucand in tricoul alb-rosu.
Insa cu siguranta nimeni nu stie daca a avut vreo performanta ca tehnician.

Tibor Selymes:"Raman dinamovist pana mor."
Mi-a placut mult acea declaratie. De dinamovist adevarat nu altceva. HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.