The Game
Oct 7 2007, 12:13 PM
Ce facem cu olandezii? Se pare ca vor lipsi multi jucatori...
razvan_ptm
Oct 7 2007, 03:32 PM
Sa speram ca vom invinge olandezii...mizez pe un 1-0, gol MuTu!
bigbobo
Oct 7 2007, 06:08 PM
Din pacate cred ca ne-o furam...2 - 1 pentru Olanda si cel mai probabil un gol din partea lu' Mutu...
gilutza_d
Oct 7 2007, 06:42 PM
Sa speram ca o sa invingem sau in cel mai rau caz egal.
Myhay_Dinamo
Oct 7 2007, 07:52 PM
Mdea...votul in sondaj nu prea arata optimist...Oricum,Romania va castiga!
Capirossi
Oct 7 2007, 08:34 PM
red_dog_rahova
Oct 7 2007, 08:47 PM
am un feeling pozitiv pentru meciul acesta....ceva imi spune ca vom castiga......sper sa nu ma insel....
Cai Lun
Oct 7 2007, 10:12 PM
Egalul nu ar fi totusi de lepadat, dar cred ca daca e sa ne calificam la turneul final, o vom face doar daca batem Olanda... deci... 2-1 pt. noi - daca nu joaca ovidiu petre si banel...
djmihaitza
Oct 7 2007, 10:27 PM
Lotul Romaniei pentru intalnirile cu Olanda si Luxemburg:
Portari ~ Bogdan Ionuț Lobonț (FC Dinamo București) și Marius Cornel Popa (FC Politehnica 1921 Știința Timișoara)
Fundasi ~ George Cristian Ogăraru (AFC Ajax Amsterdam), petre marin (FC zdeaua București), Gabriel Sebastian Tamaș (AJ Auxerre), dorin nicolae goian (FC zdeaua București), Cristian Eugen Chivu (Internazionale Milano), Marius Marcel Constantin (FC Rapid București), Răzvan Dincă Raț (FC Șahtior Donețk), Ștefan Radu (FC Dinamo București)
Mijlocasi ~ ovidiu petre (FC zdeaua București), Andrei Mărgăritescu (FC Dinamo București), Sorin Ioan Paraschiv (Rimini Calcio), Adrian Cristea (FC Dinamo București), nicolae marius dică (FC zdeaua București), Paul Constantin Codrea (AC Siena), bănel nicoliță (FC zdeaua București)
Atacanti ~ Gheorghe Bucur (FC Politehnica 1921 Știința Timișoara), Adrian Mutu (Fiorentina), Florin Bratu (FC Dinamo București), Ciprian Andrei Marica (VfB Stuttgart) și Daniel George Niculae (AJ Auxerre)
S-a renuntat la Contra (accidentat), la Fl. Petre si Alin Stoica (fara jocuri la echipe de club).
Pentru mine este o surpriza (neplacuta) neconvocarea lui Daniel Coman si a lui Danciulescu.
red_dogvitan
Oct 7 2007, 10:30 PM
Vom obtine victoria preconizez un 2-1 ptr Romania si unul dintre goluri va fi marcat de Mutu
florin_80
Oct 7 2007, 11:00 PM
Nu avem voie sa pierdem acest meci. Desi victoria (totusi, putin probabila) ne asigura calificarea in proportie de 99%, nici un egal nu ar fi rau. Important e sa nu pierdem. Sa vedem ce vor spune zarurile.
red_dog 4 ever
Oct 8 2007, 09:44 AM
Pacat ca nu pot sa ajung la meci dar eu un milion la tribune sau 250 de mii la peluze nu dau nici mort.Sper sa batem si sunt sigur ca Mutu o sa faca un meci mare
Morpheuss
Oct 8 2007, 10:50 AM
Nu cred ca batem Olanda nici intr-o suta de ani cu juma' de echipa a zdelei.Dar asta e.

2-0 pentru Olanda
dudu1961
Oct 8 2007, 10:51 AM
Cred ca va fi foarte greu mai ales ca aprare cucu si.... nu mai ! Daca dementul asta de piturca l-ar fi folosit mai mult pe Radu si Moti , alta era treba asa nu stiu daca ii v-a folosi acum , si se intimpla doamne ferste ceva sa nu dea vina pe ei , dar tinind cont ca va fi Lobi in poarta si ii cunoaste pa amindoi bine , habar nu am , macar i-a convocat ca nici nu stiu ?!
sorin_dog
Oct 8 2007, 11:01 AM
Trebuie sa ne multumim si cu un egal.
bigbobo
Oct 8 2007, 11:21 AM
Nu facem nimic cu egalul in conditiile in care bulgarii reusesc sa bata tot pana la meciul cu Romania. In conditiile unui egal sau a unei infrangeri cu batavii suntem obligati sa nu pierdem in Bulgaria. Cu o victorie sambata suntem calificati 100%. Ma indoiesc insa, dar cine stie, totu-i posibil.
HAI ROMANIA
george_ms
Oct 8 2007, 01:03 PM
Selectionerul s-a aratat deranjat de intrebarea unui jurnalist care vroia sa stie daca Piturca se gindeste sa-l convoace si pe Ionel Danciulescu, unul dintre golgeterii campionatului: O sa-l convoc pe Danciulescu cind o sa fie nevoie de serviciile lui, a venit sec raspunsul tehnicianului. ......Mue lui picturca si toata turma lui d ela steaua
caine_tm
Oct 8 2007, 01:15 PM

hai sa fim oameni seriosi... echipa asta nu are nici o sansa in faat olandei... ce naiba.. cu piti antrenor... nu se poate asta e prea prost ca sa faca o echipa competitiva
degeaba a chemat 5 jucatori de la dinamo... facem pariu ca cel putin 2 vor sta in tribuna

china si bratu au fost si ei chemati... asa ca sa fie... nu ca vor fi si utilitai..
2- 0 pt olanda
cosmin targoviste
Oct 8 2007, 01:15 PM
pai punem pariu ca daca Danciu juca la spurcati acum era convocaat fara nicio problema?Nu aberez deloc pentru ca piti ia doar febletele lui la nationala:ov. petre,p.marin si alti constipati fotbalistic.
The Game
Oct 8 2007, 01:32 PM
Dani Coman nu e convocat??? Pai a avut niste interventii excelente cu Farul,si nu numai...
tiby_reddog
Oct 8 2007, 02:11 PM
reddog_sv
Oct 8 2007, 02:38 PM
Era mai bine daca facea egal Olanda cu bulgarii..dar oricum..cred ca vom bate
Leaveyou
Oct 8 2007, 02:58 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 8 Oct 2007, 14:15)

pai punem pariu ca daca Danciu juca la spurcati acum era convocaat fara nicio problema?
Danciu a plecat de la ăia pentru că s-a certat cu Piți ...
dudu1961
Oct 8 2007, 03:02 PM
Asta are el un dinte impotriva lui Danciu de mai mult timp , de cind a plecat de la musetei si a venit la Dinamo , de aceea cit va fi el la nationala nu-l va convoca pe Danciu ! Sper din tot sufletul sa batem , mai vedem si noi un Campionat macar european cu alt spirit .
The Game
Oct 8 2007, 07:55 PM
Ma rog,pana acum se pare ca Piti a avut dreptate,rezultatele vorbind de la sine. Sa speram pentru binele nostru ca si de data asta sa aiba dreptate.
MosIonRoata
Oct 10 2007, 12:56 AM
Pai la 2-0 Olandezii o sa se opreasca...da' io cred ca Bulgarii nu bat la Tirana.
Cind s-o retrage si Mutu o sa avem meciuri tari cu Malta si Azerbaigeanul.
Sanatate!
djmihaitza
Oct 10 2007, 09:47 AM
Pentru meciul de sambata seara Marco van Basten nu va putea conta pe Van Persie, Sneijder si Mario Melchiot toti fiind suspendati (nu si pentru partida cu Slovenia de miercuri), dar nici pe Dirk Kuyt si Jan Vennegoor of Hesselink, ambii suferind accidentari la tendon.
Lotul Olandei pentru meciurile cu Romania si Slovenia:
Portari: Edwin van der Sar (Manchester United FC), Maarten Stekelenburg (AFC Ajax), Henk Timmer (Feyenoord).
Fundasi: Khalid Boulahrouz (Sevilla FC), Wilfred Bouma (Aston Villa FC), Urby Emanuelson (AFC Ajax), John Heitinga (AFC Ajax), Kew Jaliens (AZ Alkmaar), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Mario Melchiot (Wigan Athletic FC), André Ooijer (Blackburn Rovers FC).
Mijlocasi: Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Nigel de Jong (Hamburger SV), Hedwiges Maduro (AFC Ajax), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid CF), Rafael van der Vaart (Hamburger SV), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar).
Atacanti: Ryan Babel (Liverpool FC), Klaas-Jan Huntelaar (AFC Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool FC) - inlocuit cu Danny Koevermans (PSV Eindhoven), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid CF), Robin van Persie (Arsenal FC), Arjen Robben (Real Madrid CF).
The Game
Oct 10 2007, 02:19 PM
Sper ca cei care se bucurau de absentele olandezilor,s-au calmat cand au vazut lotul...
Myhay_Dinamo
Oct 10 2007, 02:22 PM
Van Der Saar zicea ca daca nu poate juca cu echipa nationala din cauza accidentarii nu va mai juca niciodata.Olanda este adversara Romaniei in preliminariile Euro 2008 dar eu sper ca va mai juca pentru ca Van Der Saar e favoritul meu.Imi place foarte mult acest portar si nu as vrea sa se retraga.
djmihaitza
Oct 10 2007, 02:24 PM
Lotul nostru sau lotul lor?
Eu am fost ingrijorat cand am vazut lotul nostru, m-am speriat cand l-am gasit pe cel al Olandei.
Si daca te gandesti si ce "11" o sa faca nea piti 6-6 te ia cu frisoane....
dudu1961
Oct 10 2007, 02:29 PM
matador
Oct 10 2007, 02:44 PM
un egal ar fi avantajos pt ambele echipe,asa ca prevad un meci gen danemarca-suedia de la euro 2004,cand au lasat italia pe afara
bigbobo
Oct 10 2007, 04:21 PM
Haos si manevre tipic romanesti, ca sa nu le spun tiganesti in distribuirea biletelor pentru meciul de sambata. Din capul locului va spun ca n-am vrut sa ma duc la meci. Am incercat in schimb rost de 3 bilete pentru niste prieteni din Bucuresti.
Treaba sta cam asa, daca stau bine cu matematica:
Capacitatea stadionului este in jur de 17.600 locuri pe scaune, sa spunem 17.000
10 % din capacitate trebuie sa ramana goala conform normelor UEFA
10 % din bilete revin suporterilor batavi
1.000 maxim 2.000 ar trebui sa revina federatiei si sponsorilor.
Rezulta un rest de 11.600 care trebuiau impartite suporterilor romani. Nu stiu exact procentul biletelor care reveneau pentru Bucuresti, Ploiesti etc. Ceea ce va pot spune sigur este ca nu s-au vandut mai mult de 1.000 de bilete la casele stadionului. Am un prieten care a stat la coada de la 6 dimineata si nu a apucat bilet. Populatia de culoare pe care dl. madalin voicu o apara cu atata ardoare a intrat ca prin minune, din nou, in posesia majoritatii biletelor. Relatiile celor de la FRF sunt cat se poate de cordiale cu indienii. Noi suporterii suntem bataia de joc a celor de la FRF. Gandidu-ma la pretul oficial destul de piperat al biletelor de 100 de lei nu pot trage decat urmatoarea concluzie: nesimtirea celor de la FRF a atins cote alarmante chiar si pentru o tara ca Romania...
RUSINE!!!
COSMIN C
Oct 10 2007, 04:26 PM
Penibila si explicatia lui Ionut Lupescu....In Prosport zice ceva de 4000 de bilete pentru sponsori.

Daca nu e o greseala...E strigator al cer.
red_dog 4 ever
Oct 10 2007, 04:31 PM
Eu o sa intru la meci....................binenteles cu pile si relatii ca bilete din p#$@.Era rupere azi la cele 4 case de bilete de la stadion
bigbobo
Oct 10 2007, 04:37 PM
QUOTE(COSMIN C @ 10 Oct 2007, 16:26)

Penibila si explicatia lui Ionut Lupescu....In Prosport zice ceva de 4000 de bilete pentru sponsori.

Daca nu e o greseala...E strigator al cer.
Am vazut si eu Cosmine cifra de 4.000...Da ce naiba au dat invitatii la tot arborele genealogic?...Am impresia ca si Lupescu se complace in manarii cu toti jegosii din federatie...
COSMIN C
Oct 10 2007, 05:08 PM
Pai de ce te miri? Decat niste suporteri recalcitranti care sa strige impotriva capilor fotbalului romanesc, mai bine soacrele si bunicile sponsorilor. Nu-s ei prosti degeaba.
red_dogvitan
Oct 10 2007, 06:10 PM
Si un rezultat de egalitate ar fi foarte bun dupa ce am vazut ce jucatori au olandezii in echipa......
The Game
Oct 10 2007, 06:54 PM
@ djmihaița - ma refeream la lotul olandei,pentru ca unii aveau impresia ca ne va fi mai usor daca ei au multi absenti,dar cred ca acum le este clar si lor ca nu ne va fi cu NIMIC mai usor.
cosmin targoviste
Oct 10 2007, 07:28 PM
Oricum cred ca va fi egal pentru ca Olanda poate sa bage si echipa a treia si tot au jucatori mai valorosi ca 70% din ai nostri(in afara de Lobont,Mutu,Chivu).
dudu1961
Oct 10 2007, 09:39 PM
Unde ati citit ? Aveam pretentii la voi ! @bigbobo si Cosmin.
COSMIN C
Oct 10 2007, 10:01 PM
Eu am citit o declaratie a lui Lupescu , am spus unde. Daca pe mine ma mai poti intoarce ca presa, ca (virgula) car, ca mar, pe Bobo nu ai sanse. A simtit bataia de joc pe propia-i piele.
dudu1961
Oct 10 2007, 10:36 PM
Dac au stadion mic si d-l piti nu mai vrea in bucuresti , ce sa-i fac ! Las' ca-i trece daca bate Romania asa-i @bigbobo ?
bigbobo
Oct 11 2007, 04:43 AM
Sanse mici dudule privind obiectiv dar nu se stie niciodata. O victorie pentru Romania sambata ar pune capat unei campanii de calificare mult mai devreme decat ne-am fi asteptat majoritatea dintre noi dupa semiesecul din partida inaugurara cu Bulgaria. Meciurile cu Luxemburg si Albania vor ramane in mare masura simple formalitati iar returul de la Sofia se poate transforma intr-un simplu meci de palmares.
HAI ROMANIA!!!
The Game
Oct 11 2007, 01:21 PM
Inca o bataie de joc a federatiei adresata suporterilor,dupa cea de la meciul cu Slovenia de la Timisoara...
RUSINE!
djmihaitza
Oct 11 2007, 03:29 PM
Eu chiar nu inteleg ce nu va e clar....
Logica federatiei este simpla si se aplica cu ocazia fiecarui meci al Nationalei. Mai bine vinzi 4000 de bilete a cate 100 lei biletul decat sa vinzi (sa zicem !?!) 10000 bilete a cate 40 lei bucata. Pai fraierii aia de le cumpara (exclus bișnițarii care sunt "băieți dăștepți") nu tre'sa plateasca si pentru smecheri (a.k.a. sponsori si alti oficiali cu "ouțe" sensibile) ?
bigbobo
Oct 11 2007, 06:37 PM
Edwin van der Sar, portarul titular al nationalei Olandei nu va evolua in meciul contra Romaniei. Nu stiu daca este o veste buna sau rea pentru ca sincer n-am idee de valoarea celorlalti portari din lotul Olandei...
The Game
Oct 11 2007, 06:57 PM
Este,indiferent de valoarea celorlalti portari ai Olandei,o veste buna, Van der Sar fiind,dupa parerea mea,cel mai bun portar din Anglia chiar si peste Cech.
MosIonRoata
Oct 11 2007, 09:50 PM
Am scos un egal! 5-5!
Ba, daca juca si Mutu ii bateam si ne calificam!
Sanatate!
Myhay_Dinamo
Oct 11 2007, 11:20 PM
Mosule,trezeste-te!

Inca nu ne-am calificat!5-5 a fost in meciul legendelor Romania-Olanda.Mai avem doua zile pana la calificarea la Euro 2008.Insa eu dupa acest meci spectaculos sper intr-un egal 5-5 in meciul de sambata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.