Leaveyou
Oct 12 2007, 11:42 AM
perovalenciano
Oct 12 2007, 03:23 PM
De ce sa nu batem Olanda? Or avea ei o echipa ticsita cu vedete dar in ultimul timp , ca joc, au dezamagit. Sper sa continue tot asa si in meciul de maine si la final sa ne bucuram noi. Si ca sa fiu sincer as paria si pe un semiesec al castravetarilor in Albania. HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!
bigbobo
Oct 12 2007, 04:43 PM
Obiectiv si eu merg pe un semiesec al Bulgariei in Albaniei. La noi totul este posibil dar prima sansa o are Olanda. HAI ROMANIA!!!
Clau_Goool
Oct 12 2007, 04:57 PM
E cazul sa mai scoatem si noi capul in lumea buna a fotbalului, atat european cat si mondial. Prima sansa este acest meci cu Portocala mecanica. Putem spera intr-o victorie cu conditia sa nu practicam jocul facut cu nemtii la Koln. Sper intr-un 1/x, nici nu imi pica iN minte varianta infrangerii sau cel putin nu vreau sa ma gandesc la ea ... V-I-C-T-OR-I-E !!!
The Game
Oct 12 2007, 07:28 PM
Chiar a fost o seara reusita aseara la Cluj si atmosfera in tribune foarte frumoasa. A fost cineva? Clau Gol?
bigbobo
Oct 12 2007, 07:45 PM
Nici macar nu am apucat sa vad finalul...La naiba cu "romanele"...Prietenii stiu de ce...
Capirossi
Oct 12 2007, 08:22 PM
Tare de tot

mos ion. Are un decalaj de 48 de ore cam dubios. Mos Ioane cand iesi din Zona Crepusculara ?
COSMIN C
Oct 12 2007, 08:33 PM
Eu cred ca "ezista" o explicatie.... Nu ne lasa Mosu' asa nelamuriti.
Clau_Goool
Oct 13 2007, 10:02 AM
QUOTE(The Game @ 12 Oct 2007, 20:28)

Chiar a fost o seara reusita aseara la Cluj si atmosfera in tribune foarte frumoasa. A fost cineva? Clau Gol?
Eu nu am obiceiul de a calca pe stadionul franarilor, merg doar cand joaca Dinamo si U, in rest nu pun piciorul acolo ...
djmihaitza
Oct 13 2007, 10:42 AM
Probabil:
---------------Lobonț -----------
Ogăraru - Tamaș - goian -Raț
--Codrea - ov. petre - Chivu--
-------nicoliță ------- Mutu-----
------------Marica-----------
----------------------------------------
-----------Van Nistelrooy-----------
Ryan Babel (Arjen Robben ) --- Van der Vaart
Seedorf -De Zeeuw - Van Bronckhorst
Bouma - Mathijsen - Heitinga - Ooijer
-----------Stekelenburg-------------
Certitudini:
Central
Kyros Vassaras (GRE)
Asistenti
Dimitrios Bozațidis (GRE) Dimitrios Saraidaris (GRE)
Al patrulea arbitru
Georgios Kasnaferis (GRE)
Observator UEFA pt. arbitrii
Volker Roth (GER)
Pronostic:
X-pauza / 1-final, gol Florin Bratu care-l inlocuieste pe balanel.... (as vrea eu !!!)
The Game
Oct 13 2007, 11:28 AM
Cei de la Sport.ro il dadeau pe Petre Marin in locul lui Ogararu,sper sa ai tu dreptate,Marin e demult depasit...
In alta ordine de idei,cum e vremea la Constanta?
cata_biancorosso
Oct 13 2007, 11:38 AM
e frig si innorat....
dudu1961
Oct 13 2007, 11:54 AM
Se anunta vint puternic .
Macar sa fie asta ghinionul !
matador
Oct 13 2007, 11:55 AM
sper la un egal
cata_biancorosso
Oct 13 2007, 01:59 PM
vreo 20 de min a plouat torential dupa care s-a mai potolit....
The Game
Oct 13 2007, 02:04 PM
Inca un impediment pentru cei care se duc la meci..vremea.
Myhay_Dinamo
Oct 13 2007, 02:42 PM
Asa e. Si pentru mine e greu. Eu voi cauta un loc sa vad meciul pe un ecran mare, dar e mai greu pe frigul asta.
bigbobo
Oct 13 2007, 04:35 PM
La Constanta ploua in continuare si este frig. O vreme foarte urata. Am zarit cativa suporteri olandezi prin oras. Super ok oamenii. Unii dintre ei erau destul de beti asa ca vremea nu va constitui un impediment pentru acestia.

HAI ROMANIA!!!
Raikkonen
Oct 13 2007, 04:39 PM
Romania 1-3 Olanda
Mutu / Ruud, Van Bronkhorst, Ogararu autogol
djmihaitza
Oct 13 2007, 04:44 PM
Optimismul tau debordant este de admirat, "Tunarule" !
cosmin targoviste
Oct 13 2007, 04:45 PM
Cel mai optimist roman

Romania-Olanda3(Bratu 60',78,92')-2(Ruud 20'.90')
razvan_ptm
Oct 13 2007, 04:47 PM
Tu chiar vrei sa murim de inima ?
The Game
Oct 13 2007, 04:54 PM
Raikkonen...ce pot sa zic... WOW!
Romania - Olanda 1-0 (Mutu 88' - dintr-un penalty inexistent )
gilutza_d
Oct 13 2007, 06:44 PM
The Game
Oct 13 2007, 08:06 PM
Am jucat slab spre foarte prost.
The Game
Oct 13 2007, 09:27 PM
Special pentru Stoichkov si bulgari : Mamaligki,go home!
Myhay_Dinamo
Oct 13 2007, 10:30 PM
gilutza_d
Oct 13 2007, 10:55 PM
Clau_Goool
Oct 13 2007, 10:55 PM
HAI Romania !!! Bravo baieti ... Doar victoria conteaza ...
MosIonRoata
Oct 14 2007, 12:55 AM
Calificarea se mai poate pierde bine-mersi daca nu cistigam in Luxemburg,
lucru nu chiar asa de imposibil avind in vedere ca Mutu nu joaca si ca Luxemburgul
a cistigat in Bielorusia.
Sanatate!
cosmin targoviste
Oct 14 2007, 07:18 AM
Pentru golul asta,Goian are tot respectul meu de acum inainte!Bravo Romania!!
Ashtray
Oct 14 2007, 08:11 AM
Joc defensiv cacacios, dar care a dat roade! SINTEM CALIFICATI dupa 8 ani la un campionat european/mondial!!!
Capirossi
Oct 14 2007, 09:23 AM
Joc inteligent, echipa mare, rezultat istoric. Respect Piturca. Bravo Goian. Super Lobby.
The Game
Oct 14 2007, 09:45 AM
Am vazut ca s-a facut atata tam-tam pe seama acelui presupus offside,toti jucatorii fiind intrebati de asta ...
Mai oameni buni,din cate stiu eu,nu este offside atunci cand mingea vine de la adversar,ori mingea a venit clar de la Stekelemburg!
marcher
Oct 14 2007, 09:48 AM
Regulamentul jocului de fotbal nu e cum vrem noi. A fost off-side, mare cat roata carului, asta deoarece in momentul loviturii de cap al lui codrea, COIan era in pozitie afara din joc. Inca o data, norocul proverbial al ovinelor iese la iveala. Daca era unul de-ai nostri, se semnaliza off-side. 100%.
bigbobo
Oct 14 2007, 09:48 AM
Rezultat mare dupa un meci urat. Atmosfera de 2 lei in tribune. Felicitari Romania!!!
Raikkonen
Oct 14 2007, 09:50 AM
Mai vine si o calificare a acestei nationale odata la 20 de ani, hai sa sarbatorim, avem ce sa vedem in Iunie ( cu toate ca de la Euro, nu meciurile Romaniei ma intereseaza ).
Din partea mea, golul lui Goian nu are nicio valoare, nu ma intereseaza ca e stelist dar de ce sa aiba vreo valoare? A marcat pentru Dinamo cumva? A marcat un autogol pentru steaua in minutul 90 pe Ghencea, doar asa sa ingroase tabela de la 4-0 la 5-0 pentru Dinamo? Mai presus de astea a fost SI OFFSIDE.
Mi-ar fi placut sa vad in aceeasi situatie, dupa 0-0 cu Olanda acasa sa inscrie Petrov sau Anghelov tot asa un gol cu capul din offside, cred ca ar fi spart cabina comentatorilor, s-ar fi vorbit de asta ca de celelalte, 30 de ani ca si "mana lui Carew" care clar a fost a lui Chivu, "plaja de pe Lia" sau eternul Urs Meier.
Probabil alea 3 meciur cu 0 puncte, maxim 1 gol si cel putin 5 primite o sa poata da tonul unor astfel de oftici tipice, ce-i drept pe mine nu ma intereseaza absolut nimic, o sa ma uit la un meci al Romaniei doar daca echipa cu care joaca este una care ma intereseaza in mod special.
The Game
Oct 14 2007, 10:02 AM
Era in pozitie afara din joc,dar mingea a venit de la Stekelemburg...
gavros
Oct 14 2007, 11:07 AM
@The Game a fost offside chiar daca mingea a fost respinsa de portar, una e sa vina direct de la adversar si alt e sa o devieze sau sa o respinga atunci cand mingea vine de la un coechipier
mihaiul90
Oct 14 2007, 11:37 AM
QUOTE(cosmin targoviste @ 14 Oct 2007, 8:18)

Pentru golul asta,Goian are tot respectul meu de acum inainte!Bravo Romania!!
Nu si pe al meu. Ramane tot o oaie spurkata pe care nu o sufar. Un gol inscris din offside nu schimba cu mult datele problemei...
dudu1961
Oct 14 2007, 11:39 AM
Care-i problema ?

La cit ne-au furat la celelalte campanii de calificare , ce a fost aseara a fost nimic , sau ati uitat

Conteaza ca sintem in proportie de 99% calificat si a inceput sa ne mai surida si noua norocul si nu vom mai privi la tv sa tinem cu alti la un turneu final , vom tine cu ai nostri
gavros
Oct 14 2007, 11:41 AM
Mutu, Codrea si nicolita nu vor juca impotriva Luxemburgului, moment in care sper sa ii vad in teren pe
Bratu si
CristeaHai Romania !
reddog_sv
Oct 14 2007, 12:02 PM
Piturca a demonstrat inca odata ca este un antrenor valoros...chiar daca e spurkt pana-n maduva oaselor, bravo lui!!
Acum nu ne mai ramane decat sa ne pregatim sa trecem de grupe la EURO..pentru ca avem forta..sau vom avea
The Game
Oct 14 2007, 12:20 PM
@ gavros - normal ca dintr-o respingere sau deviere,ca doar nu ne-o da pasa...
gavros
Oct 14 2007, 12:44 PM
ma, nu e offiside atunci cand, spre exemplu, un fundas vrea sa dea mingea la portar, dar o da la un adversar care e in offside, insa daca un jucator juteaza la poarta, mingea este respinsa si ajunge la un coechipier care se afla in afara jocului atunci cand a tras, e offside clar
deci, la goian a fost offside, dar asta nu mai conteaza
Clau_Goool
Oct 14 2007, 01:10 PM
Daca a fost sau n-a fost offside ma doare chiar in patina. La Carew a fost hent din luna si nu a contat pentru nimeni. Asa ca ma bucur ca am batut dintr-o astfel de faza, astfel vedem ca nu doar noua ni se intampla nedreptati. Pentru mine nu conteaza cine a dat golul, pana la urma a jucat pentru Romania si nu pentru stioaia, deci a adus o victorie pretioasa pentru tara nu pentru oieri. La anul ne vedem in Austria si Elvetia ...
Ashtray
Oct 14 2007, 01:21 PM
@ Raikonnen : Inteleg ca te doare-n inghinale de Romania da' nu trebuie sa te dai mare pe aici cu gindirea ta de marmota.
P.S: Du-te la englezii tai, ca nici de Dinamo nu cred ca iti pasa !!!
COSMIN C
Oct 14 2007, 01:44 PM
Nu am avut emotii inainte de meciul asta pentru ca nu-mi pasa cum se termina, nu am lesinat de fericire pentru ca in continuare nu-mi pasa, de fapt nici n-am vazut intreg meciul, decat vreo jumatate din prima repriza si jumatate din a doua....Cred ca trebuie sa merg sa ma caut...
florin_80
Oct 14 2007, 02:06 PM
Nu stiu, dar am senzatia ca aceasta victorie nu a mai produs o bucurie atat de mare. A fost una retinuta. Poate si pentru ca ne dezobisnuisem cu astfel de momente ale nationalei, dar si pentru ca, cei mai in varsta, nu sunt atat de entuziasmati dupa un astfel de meci dupa ce au trait meciuri de referinta ale nationalei.
COSMIN C
Oct 14 2007, 02:09 PM
Calificarea asta legitimeaza, inca o data, o echipa aflata la conducerea fotbalului romanesc de care sincer m-am cam saturat. Ca sa nu spun ca deja imi e scarba.
E presul sub care se poate ascunde in continuare gunoiul, la adapostul acestei calificari, caracatitei ii pot creste in continuare tentacule mult mai puternice.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.