Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suntem carne de tun !!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
BogdanDinamo
Ce se intimpla la Dinamo depaseste orice limita. Am ajuns slugile acestui campionat. Nu mai poti lua o bataie de noi. Chiar nu le ajunge atita umilinta. icon_twisted.gif , chiar nu mai au pic de jena, se cearca ca jigodiile toata ziua, jucatorii in loc sa-si vada de antrenamente se preocupa de ce declaratii sa mai dea.

Nu stiu ce sa mai spun, imi vine sa ma duc peste ei si sa "impart" pumni si picioare in stinga si in dreapta, fie ca vad un jucator, un conducator, un antrenor.
Mai bine ne retragem din campionat, ca rezultatul ar fi acelasi.

M-am convins, din Dinamo cu a mai ramas decit sigla, in rest totul este praf.
Absolut toti trebuie sa plece de la acesta echipa, pina si pe ala de tunde gazonul l-as concedia, nu se mai poate.

Dinule unde vrei sa ne duci nene???

Badea, Cohn, Borcea, Netoiu, Danilescu, Spagaton, Marinesco duceti-va si nu va mai intoarceti nenorocitilor, ne-ati adus in pragul disperatii.
Trebuie mers peste ei nu se mai poate.

revin, cu amanunte, cind ma mai calmez, acum simt ca explodez. icon_evil.gif
Anonymous
Bogdane, ce sa facem? suntem multi in situatia ta! Abia m-am calmat si eu dupa joc, si am mai vorbit cu cativa care sunt in accesi stare!

CE E DE FACUT? TREBUIE SA FACEM CEVA!!!!
BogdanDinamo
Trebuie mers peste ei nu se mai poate, si luati cu fulgi cu tot.
Anonymous
Or fi vandut meciul la pauza ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.