djmihaitza
Oct 1 2007, 11:15 PM
Asteptam aici intrebari, nelamuriri, sugestii pentru orice intalnire sportiva ce v-ar trezi interesul.
RED75
Oct 2 2007, 08:45 AM
Salut initiativa. Eu n-am avut prea mult timp in ultima vreme sa ma documentez nici la cel cu fotbal si am cam dat rateuri

, totusi as vrea sa particip.
Rog initiatorii sa posteze, daca stiu, niste link-uri mai serioase de unde ne-am putea informa putin asupra evolutiilor din sporturi precum rugby or volei.
djmihaitza
Oct 2 2007, 11:42 AM
Datorita participarii celor doua echipe in Cupele Europene la Handbal meciul
Steaua MFA Bucuresti - Dinamo Baumit Bucuresti (handbal masc.) fiind reprogramat se va inlocui cu AEK Athens - Dinamo Baumit Bucuresti (cupa EHF turul 2 retur).
VOLEI ~ Programul echipelor care participă în competitii internationale au determinat numeroase schimbări de date în calendar, astfel:
Volei Club Unic LPS Piatra Neamt - Dinamo Bucuresti (volei feminin Divizia A1), din 6.10 se joacă în 25.10.
Din aceasta cauza meciul respectiv va fi inlocuit in concurs cu sfertul de finala de la Cupa Mondiala de Rugby
Noua Zeelanda - Franta.
Cei care au postat pronosticurile pana acum sunt rugati sa faca modificarile de rigoare.
Ne cerem scuze pentru schimbarile survenite si va multumim pentru intelegere.
@RED75
Recomand urmarirea topicurilor de profil din sectiunea CS Dinamo. Acolo vom aduce toate informatiile de interes "alb-rosu".
bigbobo
Oct 8 2007, 11:31 AM
Felicitari celor care au mers pe Franta si Anglia in partidele de la Cupa Mondiala de rugby
bigbobo
Oct 12 2007, 05:08 PM
@tussybau vezi c-ai postat meciurile din prima etapa...Suntem la etapa a II-a...
Bascanu
Oct 12 2007, 06:07 PM
A fost anuntat deja. Dar vad ca tot nu schimba pronosticul.....
bigbobo
Oct 16 2007, 10:01 AM
djmihaița am o intrebare:
Am postat meciurile pentru etapa a III-a insa vreau sa stiu daca pronosticurile pentru partidele de rugby de la Cupa Mondiala se refera la "cine castiga finala mica, respectiv finala mare", sau la "rezultatul dupa finalul timpului regulamentar"? Acum 4 ani Anglia a castigat Cupa Mondiala de rugby dupa 2 reprize de prelungiri scorul fiind egal dupa cele 80 de minute regulamentare.
djmihaitza
Oct 16 2007, 10:09 AM
Observatia este justa. Imi asum greseala.
Avand in vedere ca pana acum s-a intamplat ca la baschet sa se inregistreze egalitate la sfarsitul timpului regulamentar, iar noi am luat in calcul rezultatul oficial afisat pe site-ul FRBaschet, deci cel de DUPA prelungiri, vom merge si de data asta pe sistemul "Winner of ...."
bigbobo
Oct 16 2007, 10:15 AM
Multumesc pentru promptitudine...
djmihaitza
Oct 18 2007, 10:54 AM
Cu scuzele de rigoare anuntam ca asteptam pronosticurile voastre pana cel tarziu maine, vineri, ora 17.00.
Schimbarea a survenit datorita meciului Dinamo-Gealan - Atlassib (baschet masculin) care de va disputa maine in sala Floreasca, deci cu o zi inainte, si nu sambata cum era anuntat.
djmihaitza
Nov 2 2007, 03:53 PM
In etapa a IV-a avem o "raritate". Un user a pronosticat corect la toate cele 10 meciuri din program.
De comun acord cu Bâscanu, am hotarat sa premiem de fiecare data o astfel de "performanta" cu 2 puncte extra.
Clasamentul se va afisa azi dupa ora 17.30.
djmihaitza
Nov 22 2007, 12:46 PM
QUOTE(djmihaița @ 13 Nov 2007, 13:13)

Etapa a V-a (02-06 Nov.)
7. CS Dinamo-Gealan București - BCM ELBA Timișoara (baschet, Divizia A) ~ amânat pt. 21 Nov.
Etapa a V-a (02-06 Nov.)7. CS Dinamo-Gealan București - BCM ELBA Timișoara (baschet, Divizia A) ~
2 Scor: 80-89
In urma acestui rezultat clasamentele raman identice datorita faptului ca toti userii ce au postat in Etapa a V-a au mers pe o victorie a CS Dinamo-Gealan.
Clau_Goool
Nov 30 2007, 08:27 PM
Bascane, eu zic sa nu ti se ia nici un prono in considerare, deoarece si eu am uitat sa postez prono-urile, asa ca daca ti se iau tie in considerare cele de maine sa zic, as vrea sa postez ca sa mi se ia si mie
Bascanu
Nov 30 2007, 09:25 PM
iti deschid topicul ca sa poti posta si tu. Dar totul depinde de ce decide seful concursului
gavros
Nov 30 2007, 09:30 PM

si eu am uitat sa postez
djmihaitza
Nov 30 2007, 09:56 PM
Cine mai are de postat s-o faca pana maine dimineata la 10.00, ora la care incepe meciul de rugby.
Pentru cine a pus pronosticurile dupa ora 18.30 nu se va lua in considerare meciul 8 indiferent de pronostic.
gavros
Nov 30 2007, 11:08 PM
8. Romania Grecia, macar spune-ne si noua cat s
-a terminat
djmihaitza
Dec 3 2007, 12:55 PM
Cand am plecat eu de la munca si am inchis topicul, Romania castigase primul set 25:21 si era 5:3 in al doilea pentru noi.
Ajungand acasa am constatat dezastrul: ne batusera grecii cu 3-1 (25:21, 22:25, 21:25, 15:25).

In alta ordine de idei, la etapa a 9-a voi afisa clasamentul mai tarziu decat de obicei deoarece meciul #4. CSA steaua Bucuresti - RC Farul C-ta (rugby) si meciul #7. BC Targu Mures - BCMUS Argeș Pitești (baschet) au fost reprogramate pentru 17 Dec. si, respectiv, pentru 12 Dec.
stef 22
Dec 4 2007, 12:21 PM
Concursul asta incepe sa devina din ce in ce mai interesant, mai ales ca acum ati diversificat oferta de pronosticuri cu box si snooker
redscorpion
Dec 8 2007, 10:13 AM
Am " intarziat " 8 minute , sper ca mi se iau in considerare pronosticurile !
Mersi , anticipat !
bigbobo
Dec 19 2007, 11:56 PM
S-a luat sau se va lua vacanta si la Prono ExtraFotbal?
djmihaitza
Dec 20 2007, 12:46 AM
- la handbal e pauza atat la fete cat si la baieti;
- la polo sambata - duminica se joaca meciurile ultimei etape. Urmeaza meciurile de pregatire pentru JO Beijing 2008 ale Naționalei;
- la volei baieti in week-end ultima etapa, fetele jucand tot la sfarsitul saptamanii returul in Cupele Europene;
- la baschet ar fi fost ceva meciuri avand in vedere derby-ul Dinamo - Asesoft, dar din cate am ințeles se va juca joi la 6 seara;
- snooker, turneul din Anglia a fost ultimul al acestui an;
- box, 22-23 ar fi fost EU Tittle, WBC International Tittle si WBC Latino Tittle. M-am uitat peste combatanți: cvasi-necunoscuți;
- tenis, urmatorul tuneu 14.Ian.2008 Australian Open Melbourne;
- hockey inca se joaca, Finlanda, Cehia, Slovacia (mai importante).
La toate astea s-ar adauga faptul ca Bogdan nu prea are timp fiind implicat intr-un proiect local din cate stiu, iar eu am ceva mai mult de lucru zilele acestea datorita rapoartelor de sfarsit de an.

OK, am mințit, si eu si Bogdan avem de facut cozonaci, topim slanina pentru jumari si untura, am pus ceva deoparte si pentru pomana porcului .... proiectul local al lui Bascanu este de fapt palinca asa ca tre'sa fiu cu ochii pe el.
Serios vorbind, in seara asta am aflat ultimele rezultate pentru definitivarea clasamentului general. Sper sa-mi "rup" azi (Joi) vreun sfert de ora sa-l pot pune la punct si afisa.
Deci, pariem la anu', care mai de care mai "inspirați"!
PS. "Intarziații" sunt datori la greu, le-am luat in considerare pronosticurile chiar daca au fost postate
dupa "dead-line".
Capirossi
Dec 20 2007, 10:49 AM
Recomandare : axati-va pe pronosticuri din biliard, poker, inot sincron, dans aerobic si va dau pronosticul exact la cine o sa fie pe ultimul loc la sf. competitiei.
stef 22
Jan 17 2008, 02:46 PM
A inceput unul dintre cele 4 turnee de mare slem din tenis: Australian Open. Poate etapa viitoare gasim macar un meci si la pronosport.
djmihaitza
Jan 18 2008, 10:27 AM
Chestia asta nu se poate face decat de pe-o zi pe alta. Australian Open dureaza 2 saptamani si se joaca in fiecare zi, insa nu poți sti de luni, marți sau miercuri (cand se afiseaza etapa) ce meciuri vor fi sambata sau duminica.
Mie imi este practic imposibil sa anticipez de la inceputul saptamanii viitoare ce finale vom avea la fete, la baieți sau la dublu.
Clau_Goool
Feb 11 2008, 05:45 PM
Tinere, un clasament nu ne dai ca sa stim cum mai stam si noi ?
djmihaitza
Feb 11 2008, 06:02 PM
Dupa etapa asta, incerc sa incropesc unul, cel mai probabil pe 18 sau 19 Feb.
Unele meciuri au fost amanate (de ex. BC Argeș Pitești - CSU Asesoft Ploiești care se va juca pe 20 Feb. si Oțelul Galați - Rulmentul Urban Brasov la handbal fete care se va juca undeva la sf. lui Martie sau inceputul lui Aprilie), iar unele din Etapa 15 sunt programate 12-13 Feb.
gavros
Feb 22 2008, 06:24 PM
1. rapid Dromeas Bucuresti - csu Ploiesti (baschet)
csu ploiesti e asesoft ?
djmihaitza
Feb 22 2008, 06:43 PM
Stiu ca nu-i frumos sa raspunzi la o intrebare cu o alta, dar:
Mai are Ploiestiul alta echipa de baschet in Divizia A?
Asesoft este sponsorul ce si-a asociat numele cu CSU Ploiesti, precum Dinamo Baumit (handbal), Dinamo Gaz Sud (rugby) sau Dinamo Secrom (ciclism) ca sa-ți dau macar 3 exemple.
gavros
Feb 27 2008, 03:55 PM
nu prea ma pasioneza baschetul si nu stiu asa multe si de aceea am intrebat
* Irlanda Scoția (23 Feb. 2008, 17.00 local time)
* Franța Anglia (23 Deb. 2008, 21.00 local time)
vreau sa stiu si eu cat s-au terminat meciurile astea, fiindca nu gasesc pe net
Clau_Goool
Feb 27 2008, 04:03 PM
Ireland 34 - 13 Scotland - Croke Park
France 13 - 24 England - Stade de France
bigbobo
Apr 4 2008, 08:09 AM
Dj Mihaita nu sunt sigur dar am impresia ca partida Stiința Municipal Dedeman Bacau UCM Resița (handbal baieți, LN) s-a disputat marti sau miercuri...
djmihaitza
Apr 4 2008, 10:43 AM
Da bigbobo, acum am vazut si eu. Nu stiu cand s-a jucat da' am aflat ca s-a terminat 38-40. Am gasit si-o explicație: UCM Resița joaca Duminica prima mansa a semifinalei Challenge Cup cu Benfica.
In concluzie, pronosticurile pentru meciul 7 al Etapei 23 nu se iau in considerare.
bigbobo
Apr 4 2008, 02:04 PM
Merci...
bigbobo
Apr 26 2008, 02:42 PM
S-a terminat concursu' Mihai?
djmihaitza
Apr 26 2008, 03:29 PM
Deloc, Bogdan. Doar ca de Sfintele Pasti nu se joaca decat .... fotbal.
bigbobo
Apr 26 2008, 04:01 PM
Aaaa....Ok...Merci pentru raspuns...
Clau_Goool
Apr 28 2008, 02:35 PM
Echipa Alpla HC Hard cu care joaca UCM Resita finala la handbal din ce tara este ?
djmihaitza
Apr 28 2008, 03:06 PM
Österreich, adica Austria.
bigbobo
Jun 2 2008, 09:22 PM
Dupa cate se pare am castigat doarece DiliBili si djmihaitza au ratat sa posteze pe rand in ultimile 2 etape... Victoria trebuia sa fie a unuia dintre voi baieti...
Clau_Goool
Aug 5 2008, 08:44 PM
Sper ca si acest concurs va merge mai departe. Mi-ar parea rau sa se intrerupa ...
bigbobo
Aug 5 2008, 08:59 PM
Din pacate nu a avut cautare ca si in cazu' fotbalului...
Clau_Goool
Aug 5 2008, 09:22 PM
Asta e macar e bine ca suntem prezenti la joc astia cati suntem. Sper sa fie o urmare a lui ...
Clau_Goool
Oct 14 2008, 09:18 AM
Concursul acesta nu mai continua in toamna asta ?!?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.