Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CAND DRACU NE MAI REVENIM ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ZOCCOLO DURO
M-am saturat sa astept meci de meci ,revenirea....marea revenire.....Cine sa-si mai revina? In trecut schimbam antrenor dupa antrenor,cand nu mergea ceva....Dar acum simpt ca Andone nu e vinovat.....pe cine sa mai schimbam fratilor?
ReDBullD0G
Eu unul am mai spus chestia asta si o sustin in cotinuare....eu cred ca vor sa`l "lucreze" pe Andone...e singurul mod in care se poate explica jocu` lor lamentabil...ptr ca DINAMO n`a stat niciodata in nici un jucator...Nici in Barcauan...nici in Alexa(Desi fie vb intre noi...omu` era prea tare):)...si nu cred ca plecarile celor doi au putut conta atat de mult...Si totusi...cu apararea ne obisnuisem ca era varza dintotdeauna...da`....atacu ala al lor...faimosu` N&D...nu se mai aude nimic de el....Si se laudau ca scot album de 40 de "piese"...RUSINE!!!
ZOCCOLO DURO
nu stiu daca vor sa-l lucreze pe Ando,dar sti ce ma ataca mai mult? bai nene zici ca sunt morti...!!! nu intra si ei la rupere....le este frica sa nu se accidentaze....INCREDIBIL !!!
dar parca de la meci la meci.....suntem mai slabi....Unde-i GRINTA aia de care tot vorbim?Mai ales unii ca Dinu .....Mie imi bubie capul de nervi ,si parca vad ca astia sunt prin baruri sau le canta tiganii.....HALAL PROFESIONISTI !!!
RedBoy
Niciodata atata timp cat vom avea conducerea asta si ratatii - handicapati de jucatori adusi de interesele jigodiilor din conducerea. Nu vom face decat sa ne mintim in continuare singuri si sa visam......
as in timp ce ei se vor umple de bani............iar noi de ulcer, nervi, rusine si amenzi!!!!!
ZOCCOLO DURO
Eu unul m-am cam saturat....am fost si la meciul cu National,si la pauza am iesit cu baietii la bere....restul meciului l-am vazut la REDDOGS....Asa ceva ,altadata nu as fi facut nici mort....dar acum parca nu mai am putere sa-i sustin....ca sa nu mai vorbesc ,cate am indurat azi de la spurcatii de la munca....
Astia vor sa ne bage in pamant....
Poate nu sunt suporterul "exemplu"(unul adevarat trebuie sa-si sustina echipa si la bine dar mai ales la greu....)dar eu unul nu mai am puterea sa sustin echipa asta aberanta...
Echipa asta nu merita o peluza ca P.C.H.....dar poate gresesc...
1948
Conducerea trebuie schimbata ... de fapt trebuia schimbata de mult !!!!!
Militia Romana
Fratilor tare mi-e ca retrogradam cu astia. Rade o tara intreaga de noi, am ajuns de rasu curcilor cu astia. si-au batut joc de noi, ce-am ajuns oameni buni, sa fim ciuca batailor in Romania si in Europa..
1948
Asta cam asa e ... tare mi`e frica de ce urmeaza ...probabil o sa mai treaca mult pana o sa avem si noi o echipa mai buna ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.