Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sub supraveghere
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
ManoWar
Auziti de ce e nickul meu sub supraveghere? am facut ceva rau?
Anonymous
Da, l-ai insultat pe qsl111. Nu acceptam asa ceva!

Vezi aici: http://www.cucuriguboys.net/forum/viewtop...php?p=3793#3793
ManoWar
nu pe qsl da pe Militia...... nu vezi ca e quoted mesajul principal. Imi pare rau ca am injurat dar ma oftica fazele de genu ala la culme...
Anonymous
QUOTE(ManoWar)
nu pe qsl da pe Militia...... nu vezi ca e quoted mesajul principal. Imi pare rau ca am injurat dar ma oftica fazele de genu ala la culme...

Altadata incearca sa fii mai ponderat in limbaj... icon_wink.gif
Sezran
ca altfel ... banned.gif
ManoWar
ca altfel ce ma banati ca pe fish... :(
Anonymous
exact. si o sa primim si de la tine amenintari. daca vrei, iti dau si adresa mea. cred ca ar fi mai bine. oricum, prefer sa stau la o bere de vorba si sa explic ce si cum decat sa ma cert pe un forum de ce e bine asa si nu e bine altfel.
ManoWar
Domnule radu nu vreau sa amenint pe nimeni. Nu sant persoana de genul ala. Dar uite sunt "sub supraveghere" pentru o saptamana deja. Daca incepeti sa banati persoane pentru chestii inutile (macar la mine ati avea un motiv ca am injurat de 2 ori). O sa pierdetii. Desi nu sant de acord cu fish prin ce a spus, dar nu aveati nici un motiv sa il banati. Nu a injurat nu a zis nimic. Singura crima este ca si-a spus parerea.....
Sezran
te inseli ManoWar. puteti sa va spuneti parerea linistiti. orice parere, alba, neagra, gri, cum credeti voi. NIMENI nu ia ban sau alta pedeapsa doar pentru asa ceva.
Anonymous
Manowar, pentru Fish nu a fost prima data... nici a doua.. a fost a 3-a sau a 4-a oara, deci merita asta. I-am si atras atentia. O sa te scot de pe "Sub supraveghere", dar tine minte ca nu-mi pasa ca te superi sau nu. eu vreau sa curat limbajul de pe site-ul asta si sa opresc injuriile intre suporteri, nu e mai bine la o bere impreuna decat sa te injuri cu el pe un site?
ManoWar
Ai dreptate, nu este bine sa te injuri cu altu. Imi pare rau ca am facut-o si imi si cer scuze pentru chestia asta. A fost o iesire de moment care chiar putea iesi intrun conflict. Sper din tot sufletul sa nu banati oameni din motive in concludente ca ar fi o chestie chiar rea si ar indeparta unii oameni de la venirea pe site daca se intampla chestii de genul asta.
Anonymous
Clar. Nu banez pe nimeni fara motiv si din prima. Intai vine avertismentul si apoi o discutie, asa cum am facut si cu tine. Si daca e totul ok, mergem mai departe.
qsl111
Hei,Sezran,ai spus ca "puteti sa va spuneti parerea linistiti. orice parere, alba, neagra, gri, cum credeti voi. NIMENI nu ia ban sau alta pedeapsa doar pentru asa ceva."Esti sigur?Mie mi-a fost atrasa atnetia pe un topic exact pentru asta,pt ca mi-am exprimat parerea despre suporterii lui cska si despre problema "rromilor". :) Te asigur eu ca daca intra un stelist aici si isi exprima parerile,va lua ban :) .
Anonymous
eu te asigur ca nu
Sezran
hai nu zau? si de unde stii tu asa sigur???????? ia cauta putin si sa vezi ca exista mesaje scrise de stelisti. sau poate tu nu faci diferenta intre a exprima o parere si a jigni pe altii doar pentru ca asa ti se pare normal.

ps: parerea mea este ca acest topic si-a depasit utilitatea. propun inchiderea lui.
Anonymous
L-am inchis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.