Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Loc de dat cu capul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Me_Sama
Ceea ce s-a intamplat in ultimele zile depaseste orice imaginatie. A injura jucatorii in ultimul hal din cauza unor vorbe spuse de oier e inadmisibil. E adevarat ca evolutiile lor din ultima vreme au contribuit la aceasta situatie, dar totusi s-a ajuns prea departe. Mai grav este ca aceasta situatie defavorizeaza echipa Dinamo: jucatorii NU vor juca mai bine daca sunt supusi unei presiuni negative din partea noastra, vor dori sa plece, alti jucatori NU vor mai dori sa vina la Dinamo, imaginea clubului are de suferit. Si toate astea in timpul celui mai important campionat din istoria clubului!
E normal sa avem nemultumiri, dar a fi suporter inseamna sa-ti sustii echipa la bine si la rau. Sa luam exemplul celor din Occident, care merg pe stadion doar pentru a-si incuraja favoritii, indiferent de situatia echipei!
In loc sa injurati pe stadion, exprimati-va nemultumirile aici. Criticati pe cine vreti, dar pe stadion strangeti din dinti si incurajati-i, pentru ca sunt ai nostri. Ne convine sau nu, p-astia ii avem, cu ei defilam. Desi e adevarat ca suporterii sunt sufletul unei echipe, este nevoie si de jucatori (noi nu putem juca in locul lor!).
PE STADION SA MERGEM DOAR CA SA-I INCURAJAM!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Hatzu
Asa ar fi normal ca suporter sa fii mereu alaturi de echipa. Nu zice nimeni sa fii mereu incantat si fericit, asta e, echipa mai joaca si prost din cand in cand. Atunci, nu ii incurajezi, ii tratezi cu indiferenta dar nu sa ii injuri si sa ii faci mercenari. Nimanui nu cred ca i-ar conveni.
Nu am citit regulamentul
frate eu asa ceva nu am mai vazut la nici o echipa...sa fie injurati jucatorii in halul asta de proprii suporteri...dinamovistilor nu uitati ca la meciul cu popolazio am fost apreciati de toti dusmanii ca fiind cea mai frumoasa galerie...ce se intampla cu voi...pentru cei care contesta echipa sa nu uite ca aceasi jucatori ne-au adus titlu 18...au umilit pe spurcati pe cioroi..si p toti...haideti la stadion sa ii incurajam...

ps:cine a uitat ce inseamna a fii dinamovist...http://www.youtube.com/watch?v=K7uD6ysm7J8
dudu1961
Cind vom cistiga o cupa europeana , atunci "nu merita sa fie injurati " pina atunci in afara de campionat si cupa in jegul asta de fotbal romanesc ce mari performante au fotbalistii lui Dinamo ? ______Cind vor fi o LIPA < Dan Grecu (apropo ca ne-a adus COSMIN aminte ca azi e ziua lui ) Patzaichin ,etc..... atunci da ,pina atunci sa joace dracului fotbal !
COSMIN C
Me_Sama, tot spui ca povestea asta e inadmisibila, vrei sa inceteze, dar deschizi un topic si un sondaj.... "Loc de dat cu capul"....Asa cum spunea si Cai Lun mai exista un topic unde sa va/ne revarsati/revarsam furia dupa meciuri. Asa ca, rostul astuia chiar nu-l vad.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.