Me_Sama
Sep 25 2007, 03:19 PM
Motto: suporter=persoana care simpatizeaza si sustine cu pasiune o echipa sportiva sau anumiti sportivi, la bine si la rau
Chiar daca esti sau nu fan Liverpool, e imposibil sa nu-i admiri pe suporterii acestei echipe. Suporteri care isi sustine echipa, indiferent de scorul de pe tabela. Nu inceteaza sa cante nici cand Liverpool conduce cu 2-0 pe Chelsea intr-un meci din campionat, nici cand este condusa cu 2-0 de Ac Milan, in Liga Campionilor. Pentru ca ei isi iubesc echipa. Ca si noi, de altfel. Diferenta este ca ei stiu sa o arate.
"Va vom uri toata viata" este unul dintre ultimele mesaje pe care noi, suporterii(?), l-am transmis echipei Dinamo. Adica noi, fanii lui Dinamo, le declaram ura vesnica jucatorilor lui Dinamo, cerandu-le in acelasi timp sa castige meci de meci. Cine nu a vazut cu ochii lui bannerul ar putea crede ca e o gluma. Sau ca acesta a fost afisat de stelisti. Pentru ca doar stelistii ii urasc vesnic pe dinamovisti, iar dinamovistii pe stelisti. Asa era regula, nu? Cine a schimbat regulile jocului?
Gigi Becali. Oierul, incultul, ciobanul, retardatul, sau cum mai vreti sa-l numiti. Numai ca acest specimen s-a dovedit mai destept decat noi. Pentru a distruge o echipa, cea mai simpla cale e sa ii intorci pe membrii acelei echipe unii impotriva altora. Si el a reusit sa faca asta. Printr-o simpla afirmatie: le-a dat bani fotbalistilor nostrii sa castige meciul cu CFR Cluj. I-a platit cu 2 milioane/ 1,5 milioane/ 1 milion (depinde de postul pentru care face declaratia) pentru a ajuta indirect pe steaua. Apoi spune ca a glumit. Prin aceste vorbe, "am glumit", Becali face inca o mutare desteapta: din punct de vedere legal, el nu poate fi sanctionat pentru nimic. Degeaba l-ar actiona cineva in judecata, el si-a retras vorbele. Iar noi ramanem cu dilema: a glumit sau nu?
Daca ne amintim cu cata daruire au jucat dinamovistii in acel meci (echipa a 2-a era pe teren, lipsind oameni importanti precum Niculescu si Danciulescu), raspunsul este evident: Becali minte, ca intotdeauna. Nu este nici prima, nici ultima lui minciuna. Dupa acelasi procedeu a incercat sa strice atmosfera si la CFR Cluj, declarand ca 2 fotbalisti de acolo i-au cerut bani pentru a tranti meciul. Numai ca CFR-ul s-a prins de cacialmaua intinsa de el si s-a facut ca nu aude, asigurand in continuare liniste la echipa. Dar la Dinamo...la noi a izbucnit haosul!
Jucatorii trec printr-o perioada proasta. Nu joaca asa cum ne-am dori noi, par ca nu dau totul pe teren. Niculescu, Danciulescu si Catalin Munteanu sunt doar umbre a ceea ce au fost sezonul trecut. Fane greseste copilareste, iar Lobont nu mai intervine salvator. Ok, nu totul merge bine, dar sa arunce primul piatra cel care nu a avut niciodata o perioada proasta in cariera (fie ca asta se rezuma la viata de elev sau la a conduce o firma). Daca am urma exemplul lui Liverpool, ne-am sustine echipa. Dar noi urmam exemplul propriu: ii injuram!
Ce vom obtine in acest fel? Nimic! Injuraturile nu-l vor face pe Niculescu sa alerge mai mult, nici pe Cristea sa paseze mai bine. Dimpotriva! Vor simti o presiune negativa din partea noastra, care ii va determina sa faca greseli pe care in mod normal nu le-ar face. E legea firii, care se aplica in orice domeniu. De fapt, ceea ce s-a intamplat pana acum dovedeste asta: jucatori precum Lobont, Stefan Radu, Niculescu si Danciulescu au declarat ca, daca aceasta atmosfera nu se va schimba, vor pleca de la Dinamo.Reactia noastra: sa plece!
CATA IPOCRIZIE!!! Exista oare cineva care la inceputul sezonului nu se ruga ca acesti jucatori sa ramana la Dinamo? L-am fi strans de gat pe Borcea daca indraznea sa-l vanda pe Fane, produs 100% al clubului, sau pe Lobby, salvatorul nostru, iar acum nu ne pasa. Oare? Uitati-va adanc in sufletul vostru: nu va pasa deloc daca cei mai buni jucatori ai clubului vor pleca?
Miza acestui sezon este mai mare ca oricand, o stim cu totii. Ne este frica de "butoane", de furturi la arbitraj, dar nu vedem cel mai evident lucru: intoarcerea noastra impotriva jucatorilor este mai daunatoare decat orice alta manevra venita din partea adversarilor. Altii nu ne pot distruge, dar noi ne putem autodistruge.
Propun ca la meciurile urmatoare, care vor cantari cu siguranta foarte mult in stabilirea clasamentului final, sa afisam un banner simplu, plin de inteles: "You'll never walk alone!".
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 03:24 PM
Cam de asta avem nevoie pentru a ne redresa,de o impacare.
gilutza_d
Sep 25 2007, 03:26 PM
O impacare cat mai rapida pentru ca altfel o sa fie si mai rau.
matador
Sep 25 2007, 03:42 PM
walk on through the rain...cose you'll never walk alone!!!
Me_Sama
Sep 25 2007, 05:10 PM
Mdea....haideti sa-i determinam sa plece, sa le dam o sansa tinerilor de la echipa a 2-a. De ce sa se chinuie sa retrogradeze cu Dinamo 2 cand o pot face cu Dinamo 1?
dudu1961
Sep 25 2007, 05:19 PM
Deacord , cu ce spui tu , dar de ce iesi sa dai asemenea declaratii ? Si-au pus dementii in cap , cei care nu stiu decit de bita , poftim citesc ca Pulhac si Ropotan sint urmariti de fani , care fani (dementi normal-ca sanatosi nu sint ).De aceea am spus TACI ca mai bine faci ___si demonstreaza pe teren ca esti bun !
Ashtray
Sep 25 2007, 05:22 PM
Aici e Dinamo? Alaturi de oameni slabi, ipocriti care la prima infrangere incep cu mercenarii, conducere si antrenori mafioti, etc...
Sincer va zic, MI-E SILA DE VOI! Nu va auziti??? Nu e 9/11 sa facem teorii ale conspiratiei si sa ne fie rusine ca suntem Dinamovisti!!!
Dar stai...voi NU sinteti asa ceva! Adevarati caini de razboi???NUUU, doar caini vagabonzi...VOUA sa va fie rusine! VOI aveti iz de oaie...
NU! Dinamo e in inimile adevaratilor Dinamovisti!AICI E Dinamo!
Me_Sama
Sep 25 2007, 05:26 PM
@dudu - Omeneste vorbind, tu cum ai fi reactionat in locul lor? Nu era normal sa se apere cumva? Ultimul meci l-au castigat, dar au fost injurati mai tare ca niciodata. Era normal sa ne spuna si parerea lor.
dudu1961
Sep 25 2007, 05:30 PM
Me_sama , nu zic ca nu au dreptate , dar esti SPORTIV in primul rind nu esti frate gunoier , si aia stiu cind sa vorbeasca . Si oricum la prima cearta cu sefu nu as fi spus ca plec ca am o casa de intretinut , si sa mai fac si misto de cei din jur , hai sa fim seriosi , ai vazut ce au cauzat acum cu acele declaratii , mult mai rau , si poate cad in plasa unor dementi jucatori care chiar nu au legatura cu declaratiile sau cu jocul unora .
Me_Sama
Sep 25 2007, 05:34 PM
Dudu, eu nu spun ca ei nu au gresit. Nu sunt de acord cu declaratiile lor, dar chiar si fara aceasta reactie din partea lor, un lucru e cert: ce se intampla acum in galerie la Dinamo nu e bine. Nu e sanatos decat pentru adversarii nostri. Si daca vrem performanta, trebuie sa facem pace. Noi, jucatorii si actionarii, sa luptam iar pentru castigarea campionatului. Pentru ca Zenga are si el dreptate intr-i privinta:L trebuie sa fim o ECHIPA!
costel_dinamovistu
Sep 25 2007, 06:12 PM
Cum te poti numi suporter si tu spui ca iti urasti echipa?? "Suporteri" de astia ar trebui impuscati!!! Eu cand am vazut lista cu cei care vor sa plece (printre care Lobont,Moti, R Stefan, si altii, nu zic de Matrgaritescu si Niculescu) parca s-a prabusit tot cerul peste mine!! Cum se poate face asa ceva?? Cand imi aduc aminte cum le radeam in nas stelistilor si rapidistilor imi sa imi smulg parul din cap!
...................................
Pentru mine Dinamo va ramane singura mea iubire!!
Me_Sama
Sep 25 2007, 06:14 PM
@Costel, cred ca toti ne inghitim acum cuvintele pe care le-am zis stelistilor si rapidistilor. Fara acesti jucatori cel putin sezonul acesta e compromis. O stim cu totii, chiar daca nu vrem sa o acceptam.
Un singur exemplu: amintiti-va cum era fara Moti in teren.
Mister
Sep 25 2007, 06:16 PM
Tot ce e de retinut din aceasta poveste:Toti banii unui cioban/Nu-l cumparau pe Hildan!!!
Me_Sama
Sep 25 2007, 06:18 PM
QUOTE(Mister @ 25 Sep 2007, 19:16)

Tot ce e de retinut din aceasta poveste:Toti banii unui cioban/Nu-l cumparau pe Hildan!!!
Ai dovezi?
Mister
Sep 25 2007, 06:22 PM
Cei care sunt mereu langa echipa au tot dreptul sa ceara plecarea acestor tradatori.Cei care vin doar la meciurile cu Steaua si Rapid nu reprezinta nimic pentru Dinamo si sunt mai josnici chiar decat conducatorii.Dinamo,Dinamo,Dinamo SUNTEM NOI!!!
Nu-mi vine sa cred cum "marii dinamovisti" ne acuza tot pe noi,cei 500-1000 cati om fi care mergem la meciuri sa sustinem echipa.I-am suportat destul,aproape 10 meciuri,nici un rezultat.Aceste mizerii care l-au demis pe Rednic trebuie sa plateasca cu plecarea(Lobont,N@D,Margaritescu,Radu Stefan),cat despre suporterii de seminte,ciocu mic si poate ati putea macar veni la meciuri in loc sa comentati atat si sa sustineti voi echipa mai bine ca noi care ramanem fara voce.SUPORTERI DE REZULTAT,PE Dinamo ATI INGROPAT,ALE ALE ALE ALE ALEO!!!Peluza Sud a avut cel mai bun mesaj pentru voi la meciul cu Lazio...
matador
Sep 25 2007, 07:08 PM
solutia numai una,afara cu fitosii si mai usor cu batranii,ca nu suntem milan...aia au valoare...chestie de management...dar oricine ar fi in teren,il voi sustine!
mihaiul90
Sep 25 2007, 07:08 PM
Acel banner cu "Va vom uri mereu" a fost cea mai idioata idee care putea sa le vina suporterilor de la Sud. Sunt un pic nedumerit ca nu stiu pe cine vor uri mereu... pe Dinamo ? Sau pe jucatori ? Oricare varianta e una stupida. Pe Dinamo nu ai cum sa o urasti, poti doar sa o iubesti neconditionat, iar acesti jucatori nu merita sa fie urati. Cel mult apostrofati, daca intrec masura, poate si putin injurati, dar urati in niciun caz. Fara ei si acum am fi fost fara victorie in ghencea de 18 ani si fara primavara europeana de 17. Asa ca, sa ne mai gandim inainte de a afirma ca ii vom uri mereu.
POOL
Sep 25 2007, 07:57 PM
QUOTE(Mister @ 25 Sep 2007, 19:16)

Da' ai lui Muresan erau mai buni?? sau ai lui paszkani? Ciobanul incearca sa ne destrame si reuseste. Incet, incet elimina toate contracandidatele ..
bianco_rossa
Sep 26 2007, 09:14 AM
@Mister...pai frate hotaraste'te...ori PCH, ori jucatorii ori actionarii au ingropat Dinamo!!!
Atitudinea jucatorilor este una la intimidare pentru ca adevarul doare.Rabdarea are si ea o limita si ceea e cel mai grav din toata treaba asta este faptul ca jucatorii nici macar nu au inteles de ce sunt injurati.....nu in mare parte pentru rezultatele slabe si ratarea obiectivelor propuse, ci pentru nonsalanta cu care trateaza meciurile, pentru atitudinea de "mi se rupe" pe care o au!! Unde sunt cei care anu' trecut bateau tot ce le statea in cale, unde sunt cei care aveau un joc frumos, cursiv?Nu's!!.....Se intampla o data sa pierzi acasa cu o echipa slaba, se mai intampla inca o data, nici in UEFA nu e mai bine..si tot ei vin cu gura mare si cu orgoliile sifonate ... "plecam!"....Plecati oameni buni, ca si asa, de pe vremea cand jucau Lucescu, Nunweiller, Raducioiu, Dumitrache...nu s'a mai remarcat nimeni. Iar un meci bun, o ocazie cu ajutorul careia am castigat ceva nu inseamna nimic in comparatie cu cei care au scris adevarata istorie.
Si pana la urma cine s'a gandit sa plece?...Niculescu venit de la craiova; Danciu, Munteanu veniti de la spurkati; Lobont venit de pe banca de rezerve a italienilor(pacat ca s'a bagat in imputitura asta pentru ca era respectat), Radu care era un nimeni acu' 2 ani.....mai baieti, pai voi nu sunteti dinamovisti si nici macar nu respectati echipa!!!! De ce va e frica? nu va omoara nimeni,dar va atinge unda va doare mai tare

..halal profesionalism!
S'a dovedit ca o parte din jucatori trebuiau dati afara si nu Rednic, asa cum au incercat cei de la conducere sa lase impresia.
Me_Sama
Sep 26 2007, 11:52 AM
Omiti ceva: nimeni nu le-a zis in fata jucatorilor ca joaca prost. Li s-a strigat doar ca au luat bani de la oier. Daca sunt injurati pe nedrept, e normal sa se simta jigniti. Si au motive sa le fie frica...crezi ca au uitat de povestea cu masinile vopsite?
dudu1961
Sep 26 2007, 12:05 PM
@mihai 90 ___daca tu crezi ca pentru o singura victorie merita sa ne umilim in ultimul hal in anul urmator ____ma scuzi dar mie nu-mi trebuie , faceam egal (cum faceam de obicei) si anul asta defilam din nou si in campionat si in Europa __nu umilinta pe care o indur acum , ca am ratat pina la aceasta data tot ce se putea rata :sintem pe lucul care sintem , nu am cistigat nici macar supercupa , nu ne-am calificat in LC cind am avut jocul in mina , s-ar putea sa nu ne calificam nici in gr.UEFA , ce mai vrei mai mult de atit __ EI CE VOR SA LE PUPAM PICIOARELE __cind anul trecut s-au dus in Anglia "la cumparaturi" cind aveau ocazia sa-si demonstreze ce pot , nu mai zic de meciul cu Benfica ?!Hai sa fim seriosi , din partea mea poate sa plece , Dinamo nu a stat nicodata numai in 2-3 jucatori ! ::
bianco_rossa
Sep 26 2007, 12:24 PM
si daca pleaca de la Dinamo crezi ca ar fi in afara oricarui pericol?...io zic ca e mai grav
Me_Sama
Sep 26 2007, 12:32 PM
Eu nu pricep o chestie: ne vaitam ca la Dinamo nu vin jucatori buni, iar acum, cand avem jucatori de valoare, vrem sa plece! Credeti ca daca pleaca Lobby vine Cech? Sau Ronaldinho in locul lui Cristea? Puyol in locul lui Stefan Radu? Poate chiar Kaka in locul lui Niculescu, nu?
Treziti-va! Daca pleaca ei ramanem cu Goian, Oprita, Predescu, Nitu, Musat etc. Nu zic ca astia nu sunt buni, dar or fi ei mai buni decat ce avem acum, cand ei se lupta sa evite retrogradarea din Liga a 2-a?
dudu1961
Sep 26 2007, 01:36 PM
Valoarea unui jucator e nula daca nu are si antrenor care sa i-o puna in valoare , aduceti-va aminte de Cristea cind era Ando antrenor ? oare de ce anumiti jucatori nu au iesit in fata sa spuna ca pleaca ca astia care au iesit acum ?! Moti nu avea nici un drept sa iasa sa spuna asa ceva si nici Stefan si nici Lobont ___pun pariu pe ce vreti voi ca pe astia nu i-a amenitat nimeni , numai ca e ceva foarte PUTRED LA Dinamo ?! si tare as frea sa fiu o musca sa intru in vestiar sa vad ce se vorbeste acolo cind sint numai ei __fara antrenor ?!
Myhay_Dinamo
Sep 26 2007, 03:05 PM
Bravo lor!Asa ar trebui sa faca si fanii dinamovisti.Dar s-a vazut clar ca ce s-a intamplat la Cluj nu a fost sustinere a echipei Dinamo.Oricum...bravo Liverpool!Mi-a placut mult meciul din Cupa Ligii Angliei cu Reading!Torres a fost cel mai tare!La fel si fanii echipei Liverpool!
mihaiul90
Sep 26 2007, 05:18 PM
QUOTE(dudu1961 @ 26 Sep 2007, 13:05)

@mihai 90 ___daca tu crezi ca pentru o singura victorie merita sa ne umilim in ultimul hal in anul urmator ____ma scuzi dar mie nu-mi trebuie , faceam egal (cum faceam de obicei) si anul asta defilam din nou si in campionat si in Europa __nu umilinta pe care o indur acum , ca am ratat pina la aceasta data tot ce se putea rata :sintem pe lucul care sintem , nu am cistigat nici macar supercupa , nu ne-am calificat in LC cind am avut jocul in mina , s-ar putea sa nu ne calificam nici in gr.UEFA , ce mai vrei mai mult de atit __ EI CE VOR SA LE PUPAM PICIOARELE __cind anul trecut s-au dus in Anglia "la cumparaturi" cind aveau ocazia sa-si demonstreze ce pot , nu mai zic de meciul cu Benfica ?!Hai sa fim seriosi , din partea mea poate sa plece , Dinamo nu a stat nicodata numai in 2-3 jucatori ! ::

Nu cred asta, nici macar nu am zis chestia asta. Am spus doar ca nu mi se pare normal sa ii uram. Sa ii apostrofam sau injuram da, dar nu sa ii uram. Nici pe ei, nici pe Dinamo !
marcher
Sep 26 2007, 05:30 PM
Me sama...tu n-ai inteles nimic din ce se intampla. Plutesti undeva intre norii cumulonimbus si cumulus. Nimeni n-are nimic cu clubul, ci doar cu creaturile din teren, care cu mici exceptii si-au batut joc de suporteri, de fotbal, de adevar, de cinste, de Dinamo. Ei sant cei care au ajutat steaua sa intre in CL...si asta nu se iarta. Daca pierdeau cu cfr-eu ce se intampla? Au pierdut cu bistrita si vasluiul si nu le-a luat nimeni capul. Noi sîntem cu Dinamo, nu cu ei.
Me_Sama
Sep 26 2007, 06:04 PM
Marcher..bine ca m-ai lamurit tu, ca eu nu pricepeam nimic.
Crezi ca Dinamo va fi mai buna fara ei? Crezi ca putem aduce pe cineva mai bun decat Lobont? Crezi ca Fane si Moti pot fi atat de usor inlocuiti? Nu uita ca asta e un sezon deosebit de important..oare merita sa-l sacrificam asa usor?
Mi se pare incredibil ca poti uri niste jucatori pentru ca au castigat un meci! Si nu mai pretinde ca e si din vina banilor primiti de la Becali, ca NU exista nicio dovada in acest sens! Eu prefer sa-i cred pe ei, nu pe unul care are tot interesul sa distruga clubul!
Oricum, situatia din acest moment mi se pare un pic scapata de sub control. Daca protestele la adresa jucatorilor vor continua, nu avem nicio sansa sa mai facem performanta in acest sezon. Si mi se pare ca ne-am merita soarta!
marcher
Sep 26 2007, 06:13 PM
Onoarea in viata, este mai importanta decat banii si gloria. Iar ei si-au pierdut onoarea ajutand steaua. Orice se face, dar nu ajuti steaua. Asta ne face sa credem ca s-au vandut. Nimeni nu face nimic pe gratis. Si eu nu pot sa cred, de fapt nici nu vreau, ca Dinamo a ajutat-o pe steaua pe gratis.
Me_Sama
Sep 26 2007, 06:20 PM
De ce nu i-am injurat atunci? De ce atunci cand am sarbatorit castigarea campionatului i-am aplaudat? De ce am asteptat sa joace prost, ca sa le punem cutitul la gat? De ce sunt injurati si Niculescu, Danciulescu si Margaritescu, care nu au jucat in acel meci? De ce nu ne gandim si la viitor? Preferi un Dinamo cu jucatori curati (asta presupunand ca acestia sunt "patati", dupa cum zice incultul ala), dar pe locul 9-10, decat un Dinamo cu acesti jucatori, pe locurile 1-2?
DarkSide
Sep 26 2007, 06:35 PM
Suporterii minunati ai lui Liverpool ? Aia oarecum au inventat huliganismul. Ce-ti spune tie, Me_Sama, ziua de 29 mai 1985?
Me_Sama
Sep 26 2007, 06:39 PM
DarkSide, eu ma refer la prezent, nu la trecut. Iar Liverpool era doar un exemplu. Sunt si alte echipe unde fanii ii sustin pe jucatori in momentele grele.
DarkSide
Sep 26 2007, 06:40 PM
Dar ei ne-au sustinut pe noi in momente usoare?
Me_Sama
Sep 26 2007, 06:43 PM
Datorita cui am avut acele momente fericite?
DarkSide
Sep 26 2007, 06:50 PM
Datorita setei dupa bani a actionarilor care se vedeau in grupele "sampions lig". Datorita faptului ca unii dau bani mai multi la jucatori ca sa apara ei la televizor. Chestiile astea s-au pierdut. Te-ai vandut la echipa spurcata de la capatul sudic al tramvaiului 41 ? Mori. (nu ma refer fizic) Tu crezi ca Arsenal ar face asta cu Totenham? Liverpool cu Everton? Real cu Barca? Inter cu Milan? Roma cu Lazio? Daca da, astept cu nerabdare sa ma contrazici.
Leaveyou
Sep 26 2007, 07:23 PM
Frate d'adevărat ești DarkSide
Click to view attachment
cosmin targoviste
Sep 26 2007, 07:29 PM
QUOTE(DarkSide @ 26 Sep 2007, 19:50)

Datorita setei dupa bani a actionarilor care se vedeau in grupele "sampions lig". Datorita faptului ca unii dau bani mai multi la jucatori ca sa apara ei la televizor. Chestiile astea s-au pierdut. Te-ai vandut la echipa spurcata de la capatul sudic al tramvaiului 41 ? Mori. (nu ma refer fizic) Tu crezi ca Arsenal ar face asta cu Totenham? Liverpool cu Everton? Real cu Barca? Inter cu Milan? Roma cu Lazio? Daca da, astept cu nerabdare sa ma contrazici.
Roma cu Lazio nu s-ar fi dat la o parte pentru ca aia din Italia sunt cu ochii pe ei,la fel si Inter cu Milan.
matador
Sep 26 2007, 08:21 PM
QUOTE(DarkSide @ 26 Sep 2007, 19:35)

Suporterii minunati ai lui Liverpool ? Aia oarecum au inventat huliganismul. Ce-ti spune tie, Me_Sama, ziua de 29 mai 1985?
pai noi presupunem ca evoluam luand ce e mai bun,adevarat?
marcher
Sep 26 2007, 08:34 PM
QUOTE(Me_Sama @ 26 Sep 2007, 19:20)

Preferi un Dinamo cu jucatori curati (asta presupunand ca acestia sunt "patati", dupa cum zice incultul ala), dar pe locul 9-10, decat un Dinamo cu acesti jucatori, pe locurile 1-2?

In ce filme povestesti matale de locul 1-2? Trezeste-te , spala-te pe ochi si cauta pe teletext pa tvr, pag 209 sa vezi clasamentul.
mihaiul90
Sep 26 2007, 09:40 PM
QUOTE(DarkSide @ 26 Sep 2007, 19:50)

Tu crezi ca Arsenal ar face asta cu Totenham? Liverpool cu Everton? Real cu Barca? Inter cu Milan? Roma cu Lazio? Daca da, astept cu nerabdare sa ma contrazici.
Aici ai foarte mare dreptate. Aia de la Atletico au preferat sa si-o ia cu 6-0 acasa de la Barcelona decat sa bata si sa ajute Real-ul sa ia titlul... iar noi ne-am facut de ras si ne-am ajutat rivala de moarte in loc sa o lovim cand era la pamant si aveam aceasta posibilitate. Ce am obtinut in urma miscarii facute de noi ? Numai scandal si o forma proasta !
Justme
Sep 26 2007, 10:58 PM
VargVikernes
Sep 27 2007, 10:28 AM
Diferenta e ca asa cum suporterii lor sunt "oameni", asa si fotbalistii sunt "oameni". Cand ai vazut tu un roman sa faca mai mult decat e nevoie? Eu nu prea am vazut, deci cred ca reactia suporterilor e pe masura jucatorilor.
Leaveyou
Sep 27 2007, 12:05 PM
QUOTE(Justme @ 26 Sep 2007, 23:58)

1. Au jucat cu frații lor mai mici.
2. Le-am luat-o deja înainte și așa rămânem, atâta că steaua mai sus de locul 5 - 6 nu urcă. Nici noi de 3 - 4.
Click to view attachment
gavros
Sep 28 2007, 11:23 AM
QUOTE(mihaiul90 @ 26 Sep 2007, 22:40)

Aici ai foarte mare dreptate. Aia de la Atletico au preferat sa si-o ia cu 6-0 acasa de la Barcelona decat sa bata si sa ajute Real-ul sa ia titlul... iar noi ne-am facut de ras si ne-am ajutat rivala de moarte in loc sa o lovim cand era la pamant si aveam aceasta posibilitate. Ce am obtinut in urma miscarii facute de noi ? Numai scandal si o forma proasta !
si "respectul" lui becali care nu o sa mai zica nimic rau de Dinamo vreodata
daca au luat bani de la cioban, intr-adevar nu merita iertati
dudu1961
Sep 28 2007, 02:03 PM
"daca au luat bani de la cioban nu trebuie iertati " CORECT si total de acor , in rest mai terminati fratilor cu prostiile astea ca trebuia sa dam meciul clujului , ce trebuia sa faca rezervele noastre sa-si dea autogol , sau sa scoata eventual portarul sa joace fara el . mai terminati cu prostiile astea __si ce dracu au facut in UEFA s-au facut de rahat ! Incetati gata eu m-am saturat sa tot aud ca trebuia sa dam meciul alora , PENTRU CE SI DE CE ?
perovalenciano
Sep 28 2007, 03:45 PM
Lasati naibii chestia asta daca trebuia sau nu dat meciul cu cfr-ul. Acum suntem noi la greu si nu cred ca imi poate spune cineva ca franarii sau altcineva ne vor ajuta sa iesim din dificultati. Asa cum Dinamo tre sa se bazeze doar pe fortele proprii ,asa si ceilalti tre sa -si faca singuri viata usoara.