cosmin targoviste
Sep 25 2007, 02:55 PM
Dupa ce suporterii i-au atacat vehement pe jucatori , mare parte din ei se gandesc la plecare!
Aceasta situatie se poate privi din 2 puncte de vedere.
Daca se dovedeste ca au luat bani,atunci e clar,trebuie taiat in carne vie.
Daca nu se dovedeste nimic,atunci cred ca ar trebui sa bagam capul in pamant si sa ne gandim de ce aceste proteste nu au venit atunci,in momentul acela cand toti jubilam ca le dadusem o palma morala tuturor si ca Dinamo juca perfect,si au venit acum cand echipa nu merge.
Eu prefer sa nu ma pronunt pentru ca nu sunt deocamdata dovezi clare.La cat de nebun il stiu pe oier,cred ca e in stare sa faca misto pe o chestie de asta,dar la cum ii stiu pe actionarii "spartani" ,cred ca sunt in stare sa se vanda.
Voi ce ziceti?
Me_Sama
Sep 25 2007, 02:59 PM
Parerea mea e ca nu s-a luat niciun ban. Becali s-a contrazis singur, spunand mai intai ca a dat 2 milioane, apoi 1,5 milioane, apoi 1 milion..nici el nu mai stie. Nu poate fi actionat in judecata, pentru ca a zis "am glumit".
Prost de data asta nu e oierul, ci noi! Am pus botul la ce a zis, am sarit la gatul jucatorilor si acum riscam sa distrugem echipa. Daca ar fi plecat baietii in vara, Borcea ar fi fost linsat. Acum nu ne pasa. Ne meritam soarta!
mihaiul90
Sep 25 2007, 03:05 PM
Eu zic ca e de ajuns. S-a protestat, s-a injurat, s-au spus vorbe grele. Jucatorii n-au jucat nimic, fanii n-au venit la stadion, iar cei care au venit au injurat jucatorii etc. Insa acum ajunge. Trebuie sa strangem randurile, pentru ca balivernele fraierului ala care matura cacareze de oi cand era mic nu ne-au facut decat rau, ne-au facut sa ne certam intre noi si sa mearga prost echipa. Haideti sa avem incredere in baieti si sa ii iertam macar de data asta.
SI HAIDETI SA LE ARATAM ASTORA CE INSEAMNA Dinamo!
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 03:08 PM
Tind sa fiu de acord cu tine.
red_dogvitan
Sep 25 2007, 03:15 PM
Totul ar trebui sa se termine aici si totul sa revina incet,incet la normal
nunweiller
Sep 25 2007, 03:15 PM
Ieri, intr-o discutie pe blogul personal, dupa nenumarate intrebari legate de valiza cu bani a lui becali, lobont s-a hotarit sa raspunda :"Dinamo NU A LUAT BANI" si sa completeze cu o amenintare cu plecarea. Daca observam ca Dinamo nu este egal cu lobont, putem presupune in continuare ca el, personal, ar fi putut sa ia bani. Discutia s-a incheiat oarecum cu succes, omul incercand sa nege ca ar fi luat bani de la gigi.
Ce s-a gindit conducerea noastra (probabil Borcea - si el implicat in eveniment)? Ia hai sa-i punem noi pe baieti sa dea declaratii la site-ul oficial cum ca sint hotariti sa plece? Ce-o sa iasa? Scandal mare de tot! Jucatorii vor fi balacariti de toti si indemnati sa plece, ei ii vor putea comercializa linistiti si fara grija pe tradatori si uite-asa se va duce pe apa simbetei cea mai promitatoare echipa de dupa revolutie.
Personal, eu as prefera ca Borcea sa plece pentru ca el a girat evenimentul respectiv si pentru ca tot sub conducerea lui, prin declaratii pe site-ul oficial al clubului, a fost declansat un adevarat razboi intre suporteri si jucatori. De asemenea, cred ca si un jucator ar trebui sa plece (Lobont) pentru ca el a fost cel care a facut imparteala banilor pentru jucatori (sa ne reamintim ce a declarat gigi: "Toata viata le voi fi recunoscator lui Rednic si Lobont."). Rednic a plecat, Teja a plecat, au mai ramas Lobont si Borcea.
Ce nu inteleg eu? De ce ii baga la inaintare pe Niculescu si Danciulescu, care nu au jucat in meciul respectiv sau pe C. Munteanu, care a fost inlocuit pentru randamentul slab din timpul meciului? Niculescu a luat rosu special la Iasi ca sa nu fie bagat in porcaria cu CFR-ul.
Chiar asa de mult isi doresc sa scoata bani din transferuri? Chiar asa de mult vor sa scape de jucatorii cu contracte mari? Daca e asa, atunci ar fi mai bine ca actionarii sa plece primii, cu ei sa inceapa exodul.
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 03:18 PM
Daca s-au luat bani,vrem dovezi clare!Nu ce zice un mascarici la TV.
Me_Sama
Sep 25 2007, 03:23 PM
QUOTE(nunweiller @ 25 Sep 2007, 16:15)

De asemenea, cred ca si un jucator ar trebui sa plece (Lobont) pentru ca el a fost cel care a facut imparteala banilor pentru jucatori (sa ne reamintim ce a declarat gigi: "Toata viata le voi fi recunoscator lui Rednic si Lobont."). Rednic a plecat, Teja a plecat, au mai ramas Lobont si Borcea.
Tu pe cine crezi: pe Bogdan Lobont sau pe Gigi Becali?
Era o intebare retorica, raspunsul l-ai dat deja in psotul anterior
Mister
Sep 25 2007, 03:26 PM
Sa plece toti din conducere!!!
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 03:27 PM
@nunweiller - si ce ai fi vrut sa faca Lobby sa se dea la o parte?In ghena cand ne-a scos de atatea ori iti placea Lobont?Era printre cei mai buni din Europa?
nunweiller
Sep 25 2007, 03:31 PM
retorica, neretorica, cred ca toata criza de acum e rodul povestii de asta vara. si cred ca pina cind toti cei care sint implicati nu vor pleca, criza va continua la Dinamo. nu este o problema de morala, este o problema de incredere la echipa.
@ cosmin targoviste
n-are nicio treaba valoarea cu caracterul. degeaba a aparat bine daca a fost de acord sa joace pentru steaua in meciul respectiv. nu ai observat si tu ca jucatorii nu se mai inteleg intre ei, ca nu se mai sprijina in timpul jocului. de unde crezi ca a aparut treaba asta? de ce crezi ca aveau o problema cu rednic?
E clar ca vinovatul nr 1 e Borcea si vinovatul nr 2 e Rednic, dar si Lobont are partea lui de vina.
Intrebare: tie ti-a convenit cind a santajat cu plecarea? crezi ca un jucator care vine, joaca 8 luni si dupa aia vrea sa plece la primele probleme e un jucator pe care Dinamo se poate baza?
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 03:36 PM
Si de ce tu si ceilalti care fac acum urat,nu faceati asa la momentul ala?Cand il vedeati pe becali cu fularul nostru in mana si strigand AUGH AUGH AUGH,vi se parea cea mai grea umilinta posibila adusa stelei.De ce toti jubilau atunci?De ce nimeni nu zicea nimic?Poate pentru ca echipa nu mergea asa prost ca acum.
A,si inca ceva.In cazul in care Dinamo face un meci mare la Cluj si bate,se va sterge tot ce s-a scris,spus si urlat pana acum cu buretele?Singura problema sunt rezultatele,e clar.
Me_Sama
Sep 25 2007, 03:38 PM
@nunweiller - Sa plece toti, ca oricum nu sunt buni. Lobont e cel mai varza portar ever, Niculescu si Danciulescu habar n-au sa dea un gol, Stefan Radu e unul dintre cele mai proaste produse ale clubului Dinamo, Munteanu nu stie sa dea o pasa corecta, Moti mai bine ramanea accidentat etc etc etc. Stiu, cand citesti asta vrei sa ma contrazici..e normal!
Cu cine jucam daca pleaca ei? Cu cei de la Dinamo 2, care nu fac fata in Liga a 2-a??? Sau credeti ca actionarii vor aduce altii mai buni? Poate pe Cech portar si pe Ronaldinho in locul lui Cristea, ca am auzit ca si ala vrea sa plece de la Barcelona...
De ce nu mai avem incredere in ei? Pentru ca asa a zis oierul! Chiar nu vezi ca oierul distruge pe Dinamo?
nunweiller
Sep 25 2007, 03:41 PM
1. nimeni nu stia atunci ce era in spatele afacerii.
2. lipsa rezultatelor e o consecinta a acelei afaceri si a lacomiei lor.
3. din partea mea poate sa ramana lobont la Dinamo toata viata (e si cel mai mare dinamovist in viata :D), oricum m-am obisnuit sa mincam bataie de la toti, m-am obisnuit cu golurile lui pe coltul scurt, pe cele din suturi de la distanta s.am.d. dar daca pleaca, va pleca pentru bani nu din cauza suporterilor.
matador
Sep 25 2007, 03:50 PM
eu zic ca a fost o teapa de-a oierului,care nu a dat mai nimic,dar in schimb baga jordia prin gard sa ne intarate....calmati-va si aveti grija la alte capcane
dudu1961
Sep 25 2007, 04:44 PM
Am spus si repet din nou EU PERSONAL NU L_AM CREZUT PE CIOBAN ___si nu il cred in nimic _____DAr daca el minte , da-l domnule in judecata pentru CALOMNIE ! Ce vrei sa vin eu suporter sa fac asta , si mai citesc tot felul de scenarii , nu sint OBOSITI -e clar nu mai dau randamentul de anul trecut , dar nu-ti bate joc de noi , nu ne arata semne oscene si faci misto de minge pe teren ., Cum poti tu sa spui care ai crescut la Dinamo (raduStefan) ca te-ai saturat cine esti ;un pusti care abia ai scos capul in lume dar te dai mare vedeta ?!
Me_Sama
Sep 25 2007, 04:46 PM
QUOTE(dudu1961 @ 25 Sep 2007, 17:44)

Am spus si repet din nou EU PERSONAL NU L_AM CREZUT PE CIOBAN ___si nu il cred in nimic _____DAr daca el minte , da-l domnule in judecata pentru CALOMNIE !
Becali a spus apoi ca a glumit. Incredibil, dar din punct de vedere legal nu i se poate face nimic, pentru ca a dezmintit tot. Crede-ma, vorbesc in cunostinta de cauza!
dudu1961
Sep 25 2007, 04:50 PM
Ok.Me-Sama___Dar ramineau cu onoarea nepatata , nu auzem mereu aceeasi lozinca , cu meciul ce cfr, au luat sau nu au luat , nu e emisiune de fotbal in care sa nu se puna aceasta intrebare ! Tie iti place , mie NU ! Si tu jucator vii sa ma acuzi pe mine suporter , asta nu accept , le-am acceptat toate magariile toate toanele dar sa ma AMENINTI ca pleci , pleaca tata , du-te !
florin_80
Sep 25 2007, 04:56 PM
Unii inca nu constientizeaza. Bun, jucatorii vor pleca. Poate ca vor pleca toti, poate vor pleca doar cativa. Nu stiu. Dar va ramane pe capul nostru raul cel mare. Chiar atat de orbiti sa fim si sa nu ne dam seama care este cel mai mare rau de la echipa asta? Nu va dati seama ca astfel de episoade pot fi periodice? Chiar credeti ca daca vor pleca jucatorii (ii consider ultimii vinovati...au si ei destule bube, e clar asta), totul va fi apoi numai lapte si miere?
Daca nu deschidem ochii si nu vor fi alungati principalii vinovati, perioada 92-98 se va intoarce.
dudu1961
Sep 25 2007, 05:02 PM
De cite ori pina acum (eu in 40 de ani de cind tin cu Dinamo nu am auzit ) ca jucatori sa spuna ca vor sa plece din cauza suporterilor ___si au mai fosr si alte zeci de generatii injurate si jignite de noi ! Vai domnisoarele sa-au simtit jignite , mai ales Niculescu care de 7-8 meciuri nu face nimic , a facut intindere pentru ca nu are antrenamente de efort facute ce e finul lui nasul borce ! Imi e sila !
Me_Sama
Sep 25 2007, 05:03 PM
Dudu, tot ce putea Borcea sa faca, din punct de vedere legal, era sa plateasca un avocat care sa se prezinte ca prostul la tribunal, sa zica ca-l da in judecata. Dar aceasta actiune ar fi fost respinsa de la prima infatisare, din lipsa de probe.
Nu spun ca jucatorii au procedat bine, dar nu o iau ca pe o amenintare, ci daor ca pe o reactie la injuraturile primite din partea fanilor. Pune-te in locul lor: jocul nu le merge, u pierdut calificarea in Liga Campionilor (faima si bani), iar fanii ii injura, ii urmaresc pe la benzinarii..In trecut au avut masinile vopsite, e normal sa le fie frica. Omeneste vorbind, ii inteleg.
super dog female
Sep 25 2007, 05:07 PM
Doamne,daca stiu eu ce sa mai cred.Toti avem dreptate ca avem nevoie de dovezi.Suntem bulversati total...Si eu sunt suparata pe toata lumea, insa azi,m-am intrebat in sinea mea:daca toate vorbele oierului au fost niste minciuni?Ce-am facut noi?Am destramat o familie-Dinamo,ne-am facut rau-noua si fotbalistilor,
am crezut vorbele unui spurcat mai mult decat vorbele alor nostri!Si parca asta nu e drept...Ce-a fost a fost.Am spus multe la nervi dar noi ii avem pe ei si ei ne au pe noi.Sa ne-aducem aminte de anul trecut, cand atata timp cat noi am fost uniti, prezenti, vii, unici ei au reusit un an de vis.Hai sa lasam tot raul in urma noastra si sa fim alaturi de ei.E singurul lucru bun pe care-l putem face acum.HAI Dinamo pentru ca Dinamo SUNTEM NOI!
kall
Sep 25 2007, 05:07 PM
si intri tu pe teren...hai mai taceti naiba din gura ,cand va aude omul nu va convine aia si aia....cat timp dureaza pana faci o echipa,huh? habar n-aveti. stati si latrati ca babele toata ziua sau puneti bannere, altceva nu stiti. stiti sa incurajati echipa daca e condusa cu 2,3-0? o sa injurati ,asta o sa faceti....mi-e sila ca astfel de specimene pot tine cu Dinamo....plecati in ghena ca aia se comporta asa...liderii galeriei sunt niste cersetori si golani, nu vor binele echipei...vor sa-si hranesca ego-ul personal...Eu unul vreau ca pe stadion sa vin si sa vad suporteri adevarati care sa stea la meci si cand e scorul nefavorabil...doar asa vom mai atrage altii langa noi care sa tina cu Dinamo...voi astia de nu va convine nimic ii indepartati...e doar un joc in care nu poti castiga mereu, ce e atat de greu de inteles? dar pt voi este...
dudu1961
Sep 25 2007, 05:08 PM
Da si eu ! Dar eu daca m-as simti cu musca pe caciul as tace dracului din gura (eu asa procedez cind nu am dreptate , TAC -si-mi remediez greseala ) nu as iesi in public sa ma bat cu pumni in piept ca ma simt jignit , si nu au de ce sa se simta jigniti pentru ca de la inceputul anului fotbalistic nu au jucat nimic , de ce te simti amenintat , inseamna ca in continuare ai de gind sa joci tot prost ____Cit despre treaba cu procesul si ce daca __demonstra ca sint curati si nevinovati si nu-i mai ataca nici dementul ala peste tot !Asta era se duce bou si venea vaca dar , mergea cu capul sus , demonstra lumi ca e CURAT !
@Me_sama
reddog_sv
Sep 25 2007, 05:09 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 25 Sep 2007, 16:05)

Eu zic ca e de ajuns. S-a protestat, s-a injurat, s-au spus vorbe grele. Jucatorii n-au jucat nimic, fanii n-au venit la stadion, iar cei care au venit au injurat jucatorii etc. Insa acum ajunge. Trebuie sa strangem randurile, pentru ca balivernele fraierului ala care matura cacareze de oi cand era mic nu ne-au facut decat rau, ne-au facut sa ne certam intre noi si sa mearga prost echipa. Haideti sa avem incredere in baieti si sa ii iertam macar de data asta.
SI HAIDETI SA LE ARATAM ASTORA CE INSEAMNA Dinamo!
Si eu sunt de acord cu tine.....daca suporterii vor reveni alaturi de echipa cu siguranta vom ajunge din nou sus...nu mai are rost sa ne gandim ce a fost...privim inainte si sa speram sa se invete minte toti cei care vor imbraca tricoul alb-rosu sa il onoreze si sa faca tot ce e mai bine pentru Dinamo
dudu1961
Sep 25 2007, 05:12 PM
@d-le kall e treeaba ta ! Daca tie iti convine cind nebunul zice ca el e in LC ;si noi ne-am batut joc de o repriza pentru a merge in LC , e treaba ta omule .
Me_Sama
Sep 25 2007, 05:19 PM
@dudu
Daca Borcea nu a gandit asa, ce vina au jucatorii?
E adevarat ca nu mai joaca bine, merita apostrofati putin, dar de aici si pana a fi numiti mercenari e cale lunga. Iar bannerele de genul "Va vom uri toata viata" sunt deplasate.
Crezi ca daca ii injuram obtinem ceva? Presiune negativa la care ii supunem ii va face sa joace mai prost (e o reactie psihologica, omeneasca). Pleaca ei de la echipa si vin altii. Dar in felul asta compromitem acest sezon. Si tocmai acest sezon, care ne-ar putea duce in Liga Campionilor! Merita?
gilutza_d
Sep 25 2007, 05:20 PM
Cu toata nebunia asta nu reusim decat sa le facem pe plac rivalelor.Nu s-au calificat echipe mari in CL si nu am vazut sa fie atata deraj cum e la noi si ele chiar pierd bani,noi insa nu aveam nimic de pierdut(bineinteles ca toata lumea vroia calificarea).Pana cand nu se va ajunge la un numitor comun cat mai repede mi-e tare frica ca sezonu asta e pe cale de a fi un esec total.
kall
Sep 25 2007, 05:22 PM
nici mie nu-mi convine insa de aici si pana la injurii,amenintari e cale lunga...rade lumea de noi mai mult decat ca am facut egal cu mioveni sau pref modelu sau cine stie ce echipa mai exista prin C....o chestie din asta se poate rasfrange grav asupra echipei....ok , vor pleca si pe cine vezi tu dudule sa vina? sa nu dea D-zeu sa intram iar in vreun con de umbra(92-98) ca nu mai vor sa vina fotbalisti intr-un balamuc ca la noi....de plecat conducerea stai linistit ca nu va pleca niciodata, doar au bani bagati acolo. oierul pleaca? sa ne revenim cu picioarel pe pamant si sa fim mai ponderati in exprimare...poti sa injuri daca nu-ti convine ca unul a gresit o faza,doua...dar sa incepi ca oaia, dupa cei din fata galeriei, sa injuri totul la rand asta nu mai e normal...si ei sunt oameni, este un joc pana la urma care are de cele mai multe ori un invins si un invingator, exista scaderi si cresteri de forma...exista cresteri si scaderi de moral....nu s-a nascut echipa care sa castige toate meciurile...doar o minte bolnava poate gandi asa si o alta si mai bolnava va fi de acord cu prima...cu respect...
dudu1961
Sep 25 2007, 05:23 PM
Oricum e aproape compromis !@Me-Sama___am vazut ca ai fost si ieri pe blogul lui Lobi , de ce nu fac si ceilalti la fel sa raspunda fanilor suparati __ai vazut tu ca s-a injurat ieri pe blog la el NU s-a vorbit frumos , baiatul a rsapuns , a fost bine , daca cei mai reprezentativi dntre ei ar face asta macar lunar , nu crezi ca altfel ar sta lucrurile ?!
teoman89red
Sep 25 2007, 06:04 PM
fratilor, i+si bat actionarii si jiji joc de voi, iar voi asa zisii leaderi de galerie care ,,primiti bani si alte foloase,, din partea actionarilor, le faceti jocurile. Pe cine reprezentati voi , liderilor, pe cei care fac scandal pe stadioane,pe cei care se bat cu fortele de ordine. De fapt, ce fel de lideri sunteti voi daca primiti bani pt. deplasari, bautura,s.a... Asta va este dragostea pt.Dinamo. Daca nu a-ti primit bani de la actionari,atunci reactionati. Daca aveti interese comerciale la stadion atunci am ajuns rau. Mi-e scarba de oamenii fara onoare oricare ar fi ei, actionari,lideri de galerie,jucatori , e.t.c. TREZITI-VA pana nu este prea tarziu. Cei care incurajeaza violenta pe stadion sunteti voi actionarii, lideri de galerie si jucatori
Me_Sama
Sep 25 2007, 06:11 PM
Lobont e un caz aparte. Oricat l-ar injura unii, el e singurul care isi respecta fanii. dar, pe de alta parte, a fost primul care a declarat ca se gandeste sa plece.
Sincer, deja situatia ma depaseste. Mi-am facut prea multi nervi pe ziua de azi din cauza lor, uitand de problemele mele. Chiar nu mai stiu daca are rost sa sufer pentru clubul Dinamo
claudik_red_dog
Sep 25 2007, 06:25 PM
pur si simplu imi dau lacrimile....deci nu imi vine sa cred!eram mandra e suporteri dinamovisti pentru felul cum s-au organizat la meciul cu lazio si acum....parca ne doream cu toti ca fotbalisti sa nu fie vanduti de actionari si acum am ajuns sa plece din cauza unor suporteri? sper ca imbecili si scumpi nostri actionari vad ce se intampla fiindca l-au primit pe jiji in tribuna! eu am incredere in Dinamo si cred ca inainte de interesul pentru banii al jucatorilor sta respectul fata de noi si fata de trecutul acestei echipe.
george_ms
Sep 25 2007, 06:41 PM
Daca pleca e o problema mare, dar dupa aceea ar fi una si mai mare!!! Cine mai vine la noi ca toti fug acuma de Dinamo!?!?

Intr-un alt topic multi ma criticau cand spuneam ca Radu Stefan nu e caine pana la moarte, si spune-am ca doar Ropotan e, se vede acuma cine e caine pana l moarte si cine jucator profesionist....si nu se poate spune cand joci un sezon la Dinamo si tot sezonul acela vorbesti de plecarea de la Dinamo la Genoa ca E CAINE PANA LA MOARTE....mai ales ca acuma iasa in fata si declara sus si tare ca : VReau sa plec de la Dinamo !!! cand toti ceilalti delara : Daca nu vor inceta suporterii. ma gadesc sa plec...NUmai bine si sa speram ca intr-o sapt toate vor reveni la normal
mihaiul90
Sep 25 2007, 06:45 PM
Cand s-a spus inainte de meciul cu cluj sa-l pierdem au sarit multi cu gura... ca noi astia de zicem asa nu suntem dinamovisit, cum sa-ti doresti sa-ti piarda propria echipa etc. Acum, sincer nu credeti ca ar fi fost mai bine daca s-ar fi pierdut cu echipa a doua acel meci ? Sau macar sa-l fi castigat cu echipa a 2-a. Sa nu joace Lobont, Marga si cine a mai fost. Acum eram in UCL, sau in orice caz eram in grupele UEFA, iar steaua statea acasa, scandal nu mai era, stadionul era plin, toata lumea fericita...
Eu nu zic ca s-au vandut in acel meci pentru ca nu am de unde sa stiu daca au facut asta intradevar, insa spun ca o simpla infrangere in acel meci ar fi stopat inca din start atatea si atatea discutii.
Nu stiu cum vom mai reusi sa remediem situatia acum, insa trebuie sa o facem cat mai repede, altfel nu vad bine clubul Dinamo...
Primul pas ar trebui sa il facem noi suporterii, haideti sa evitam plecarea acestor jucatori, or fi gresit ei, nimeni nu e perfect, dar cu juma de echipa sigur nu vom mai face performanta. Astia sunt, sunt ai nostri si trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Iar apoi ar trebui sa ne ducem la meciuri si sa umplem stadionul si cand echipa nu merge bine. De abia atunci am avea privilegiul sa apostrofam jucatorii cand joaca prost, insa noi aveam stadionul gol si cand echipa mergea bine si batea tot. In cazul asta ce pretentii sa mai avem noi de la jucatori ?
bugafirst
Sep 25 2007, 07:10 PM
eu sunt de parere sa plece toata lumea...sa plece finantatorii, sa plece jucatorii si sa vina acele grupuri de suporteri, sa joace ei si sa se autofinanteze...Cinstiti cum sunt ei se vor putea judeca in mod corect atunci si nu vor mai avea mustrari de constiinta ca cele pe care le doresc din partea unor oameni care joaca fotbal pe bani si uneori isi amintesc ca sunt la Dinamo.
De ce se baga o sleahta de golani si de prea cinstiti iubitori de Dinamo, aruncatori de pietre, scaune si in viitor poate suruburi...? De ce se baga ei in seama in toata povestea asta? Oare pentru ca sunt niste frustrati, pentru ca singurul lucru pe care stiu sa-l faca in viata asta este sa se duca meci de meci la stadion si sa injure adversarii lui Dinamo (atunci cand echipa e pe val) sau pe jucatorii si conducatorii echipei (atunci cand aceasta pierde)?
Eu unul m-am cam saturat sa fiu catalogat ca suporter dinamovist prin prisma faptelor reprobabile comise de asemenea personaje, indivizi care acum isi aroga dreptul moral de a judeca pe toata lumea care se perinda pe la Dinamo.
Pana la urma...decat sa plece jucatorii sau conducatorii...mai bine sa plece toate gruparile astea, sa dispara toate "peluzele" si "guardiile"astea ...sa se comporte civilizat sau sa ne lase dracului..
reddog_sv
Sep 25 2007, 07:22 PM
Mai nou si Moti vrea sa plece

....si mai mult...Sunt jucatori care au renuntat la bani multi pentru a juca in Stefan cel Mare si nu le convine sa fie amenintati de suporteri. Normal ca imi cer sa le gasesc echipe. Nu cred ca e normal ca unii insi din galerie sa se dea mari sustinatori ai echipei, pentru ca un suporter adevarat nu primeste telefoane, masini si bani de la club. Eu platesc 10.000 de euro pentru locurile mele pe stadion, iar ei primesc bani! Nu e normal! Macar ar trebui sa aiba o atitudine corespuzatoare!, a declarat Victor Becali pentru Fanatik.
S-a ajuns prea departe si acum riscam sa o luam pe derdelus
CyberDog
Sep 25 2007, 07:25 PM
In momentul asta, la Dinamo se afla o gasca de borfasi. De sus pana jos!
Suporteri care injura echipa si fotbalisti care ameninta suporterii. La asta s-a ajuns!
Rusine!!!!!!
O adunatura de profitori in tribune si pe stadion.
Imi este de-a dreptul scarba!
Nu s-au luat bani de la cioban? I-auzi! Si de ce n-au protestat vehement dupa meciul cu CFR, atunci cand ciobanul a facut public matrapazlacul? Sau atunci cand s-a spus prima oara ca Lobot i-ar fi pus mana in gat lui Rednic ( alt papagal ahtiat dupa bani ) in vestiar.
Iar suporterii uita ca Dinamo nu sta in jucatorii care vremelnic isi poarta basinile prin curtea clubului. La fel si pentru "actionarii" de carpa de la club.
Cui ii place sa se scalde in rahatul asta ii urez pofta buna!
george_ms
Sep 25 2007, 07:33 PM
Majoritatea au vrut sa plece tradatorii acuma pleca....sa vedem ce va fi dupa....
POOL
Sep 25 2007, 07:48 PM
Se pare ca planul oierului are rezultate. Distrugerea echipei Dinamo, sau destramarea cum vreti sa ii spuneti e pe cale sa se intample. Nu inteleg de ce sunt atacati Niculescu si Danciulescu pentru un meci in care nu au jucat?

Care-i logica fratilor? Acuma inteleg ca e dureros ca noi am pus umarul la calificarea spurkatilor in Liga, insa daca le dadeam meciul clujenilor eram mai corecti? Mai breji? Eu sincer in momentul in care am vazut primul 11 in meciul de atunci asta credeam, ca meciul este al clujului, insa ce era sa faca jucatorii? sa o bage in proprie poarta? Unele lucruri mi se par aburde. Doresc sa pun si eu o intrebare pentru unii...Ce, banii lui Muresan il cumparau pe Hildan?
BoroBoro
Sep 25 2007, 07:50 PM
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 07:58 PM
QUOTE(POOL @ 25 Sep 2007, 20:48)

Se pare ca planul oierului are rezultate. Distrugerea echipei Dinamo, sau destramarea cum vreti sa ii spuneti e pe cale sa se intample. Nu inteleg de ce sunt atacati Niculescu si Danciulescu pentru un meci in care nu au jucat?

Care-i logica fratilor? Acuma inteleg ca e dureros ca noi am pus umarul la calificarea spurkatilor in Liga, insa daca le dadeam meciul clujenilor eram mai corecti? Mai breji? Eu sincer in momentul in care am vazut primul 11 in meciul de atunci asta credeam, ca meciul este al clujului, insa ce era sa faca jucatorii? sa o bage in proprie poarta? Unele lucruri mi se par aburde. Doresc sa pun si eu o intrebare pentru unii...Ce, banii lui Muresan il cumparau pe Hildan?

Asta cam asa e.Clujul n-a fost in stare 90 de minute sa o bage in poarta,chiar daca unele vedete ale NOASTRE nu jucau.Ce vroiau sa NE-o bagam NOI in poarta?
POOL
Sep 25 2007, 08:22 PM
Asa ca o reamintire a meciului de atunci, va invit sa va uitati peste echipa lui Dinamo si a clujului din acel meci: Dinamo: Lobonț - Blay, Moți, R. Ștefan, Pulhac (51 Bălace) - Ze Kalanga, Ropotan, Ad. Cristea, C. Munteanu (71 Scarlatache) - Mendy (45 Vranjkovici), L. Ganea.
CFR Cluj: Stăncioiu - Tony, De Souza, Cadu, Panin - M. Jose, Dani, P. Oliveira (51 Deac) - Semedo, Didi (73 Fl. Dan), Surdu (45 Freddy).
Dinamo cu 3 absente enorme, de care ne este rusine ca au luat bani de la cioban desi ei nu jucasera in acel meci: Clau, Danciu si Marga; primii 2 suspendati iar ultimul accidentat. Clujul cu cel mai bun 11 pe care Bergodi il putea alinia la acea ora...
Hatzu
Sep 25 2007, 08:29 PM
Nu stiu ce sa zic, au si ei dreptatea lor. Nu se poate ca o adunatura de golani sa ameninte si sa injure fotbalistii. Trec printr-o perioada mai grea, asta e. Fie vreme buna fie vreme rea... Jucatorii nu trebuie injurati in ultimul hal poti, ca suporter sa ii pedepsaeti altfel, tacere, intoarcere cu spatele si de ce nu o intalnire amicala suporteri-jucatori sa se mai detensioneze lucrurile.
cosmin targoviste
Sep 25 2007, 08:40 PM
So,ce s-a hotarat in seara asta?Ca am inteles ca a fost marea intalnire intre Zenga-fani-jucatori-conducere.Ne impacam sau dam cu banul?
florin_80
Sep 25 2007, 08:45 PM
@mihaiul90: Apropo de acel meci, a sa dam putin timpul inapoi si sa vedem cam se s-a scris in presa dupa acel meci nenorocit:
[...]Prima jumatate de ora s-a derulat aproape exclusiv in careul dinamovistilor, acolo unde cuplul de fundasi centrali al "cainilor" parea sa-i invite cu forta pe atacantii clujeni sa inscrie in poarta unui Lobont care s-a inversunat sa apere tot ce i-a stat in putinta. Au fost cateva bune ocazii ale clujenilor, mai toate irosite de Surdu, pentru ca acestora sa le fie apoi refuzat un penalty clar la interventia lui Blay asupra lui Semedo, care ar fi implicat si eliminarea aparatorului dinamovist. Putin dupa aceea, la primul contraatac, Ze Kalanga, scapat singur, este semnalizat in ofsaid de asistentul lui Coltescu, A. Onita, desi angolezul avea un avans de doi metri in fata a doi fundasi ai CFR-ului. La scurt timp, Cristea avea sa execute o lovitura libera de la 25 de metri, mingea fiind scapata in poarta de Stancioiu. A fost un soc din care clujenii pareau capabili sa-si revina in conditiile date, numai ca arbitrul Coltescu le elimina un jucator in minutul 45, Panin, astfel incat oricata bunavointa ar fi aratat fotbalistii platiti de Cristi Borcea si oricat ar fi solicitat propriii suporteri infrangerea, acest lucru ar fi fost greu de realizat fara a risca blamul unei tari intregi si renuntarea la respectul de sine. Cu toate acestea, si in cea de a doua repriza tot clujenii, desi cu un om in minus, s-au mentinut mai mult in ofensiva, insa au atacat haotic, n-au construit mai nimic si nu si-au creat decat singura mare ocazie de gol, la mingea trimisa in bara din stanga lui Lobont de catre portughezul Semedo, asta desi Rednic i-a scos de pe teren pe cei mai periculosi dintre jucatorii sai.
Ei bine, exact asa au stat lucrurile. Va mai aduceti aminte cum efectiv se dadeau fundasii la o parte, mai ales in prima repriza, iar clujenii nu erau in stare sa profite? Va mai aduceti aminte cum au jucat jucatorii romani de la cfr (Surdu a facut tot posibilul sa rateze, Panin a fost eliminat, iar Stancioiu a luat un gol parabil). Va aduceti aminte de Coltescu, care a fost impotriva clujenilor? Oare clujenii chiar au vrut sa castige acel meci? Oare chiar vi s-a parut ca jucatorii lui Dinamo au jucat pe viata si pe moarte, pe suma imensa de bani? Le-au facut atatea cadoruri, daca nu au fost in stare de nimic clujenii, ce era sa faca? sa si-o bage singuri in poarta? Nu va dati seama ca toata presa vuia si se arunca o pata neagra asupra acelui titlul?
Ia sa vedem declaratia lui Muresan:
"Așteptam mai mult de la acest meci. Din păcate, echipa n-a jucat foarte bine. Am ratat din situații incredibile și poate meritam și un penalty. Parcă ne-am speriat de o victorie cu Dinamo. Fotbaliștii nu și-au revenit fizic după meciul cu Rapid și parcă nu și-au dorit așa mult victoria".
Faceti rost de acel meci, revedeti-l si o sa ramaneti cu convingerea ca au jucat si mai prost, si mai lipsiti de determinare si angajament decat au facut-o in actualul sezon. Problema e ca au dat peste o echipa care nu a vrut.
caine_tm
Sep 25 2007, 08:53 PM

jalnik club... cu coinducere de toata p... hai sa fim seriosi... asta nu e conducere
astia care pleaca... drum bun si cale batuta...
lobont e bun.. dar in europa nu are nici o sanasa la o echipa de locul 1-6 in italia, spania, anglia
niculescu si danciulescu.. astia sunt asteptati peste tot... cum sa nu... ha ha .. baeti ms de tot... drum bun
catalin munteanu... unde pelaca la vaslui?
radu stefan... succes... dar sa nu mai revi peste doi ani sa fi revopsit
moti... e singurul dupa care imi pare sincer rau
china... pacat... dar unde pleaca... la milan?
mai sunt si altii?
oameni buni... Dinamo nu sta in vedetele astea.... dar sper ca pleaca si borcea, turcu badea ji giovani
Achiles
Sep 25 2007, 09:17 PM
QUOTE(caine_tm @ 25 Sep 2007, 21:53)

oameni buni... Dinamo nu sta in vedetele astea.... dar sper ca pleaca si borcea, turcu badea ji giovani
auzi mah caine de timisoara , ai vazut 3 meciuri pe viu in ultimii 3 ani ? ....
nu sta in jucatorii astia ? dar in cine sta ? in aia' de la Dinamo 2 care sunt ciuca batailor in liga secunda ?!
nu mai vb sa nu adormi ...
Greseala jucatorilor si a actionarilor a fost ca nu au reactionat vehement cand ciovanul a declarat ca a dat bani .
Atacurile ghenciste nu trebuiau lasate nepedepsite.... lumea a interpretat ca daca au tacut , au luat bani .
Lotul asta ne-a facut fericiti sezonul trecut . A castigat campionatul la pas si a umilit rivalele de moarte .
Merita sa le acordam credit pana la finele sezonului .
Sudistii , ca ei au fost cei mai vehementi ... de ce nu au tipat acum 4 luni , adik imediat dupa partida cu CFR si tipa acum , cand echipa nu prea merge ?
POOL
Sep 25 2007, 09:27 PM
Adevarul e, ca Dinamo nu sta nici in jucatori, nici in jucatori si nici in suporteri, chiar daca vezi prin tribune uneori bannere de gen : Dinamo suntem noi... Dinamo va trai si dupa ce vor pleca acesti jucatori si dupa ce nu vor mai fi acesti actionari si dupa ce se vor desfiinta unele galerii sau ma rog grupuri de suporteri....
Hatzu
Sep 25 2007, 09:53 PM
@ auzi mah caine de timisoara , ai vazut 3 meciuri pe viu in ultimii 3 ani ? ....
Bine ma ca ai fost tu la meciuri, ce daca nu a fost baiatu la meciuri ce conteaza? Nu tot suporter de a lui Dinamo se numeste? Are si el dreptul la o parere. DIn cauza voastra a bucurestenilor nu joaca nationala in capitala si mai nou vor sa plece jucatorii de la club. Mai bine nu va duceti la meciuri cei de genul care ii injura, alegeti sa ii pedepsiti asa nu cu injuraturi si mai cine stie ce pentru ca raul il sufera tot clubul pe care, pesemne cei din Bucuresti il iubesc mai mult ca noi, ca doar ei fac efortul sa mearga o statie de metrou la meci. Restul, "provinciali" care merg de la Oradea la Timisoara, Cluj, Arad, Bistrita... de fapt nu sunt suporteri...
Asta e, daca jucatorii vor sa plece din vina suporterilor nu putem face nimic, chiar nimic...