Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incepe exodul?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
mihaiul90
verystrange.gif S-a gasit sa vorbeasca bucuresteanul Achiles. Rusine sa le fie celor care stau in Bucuresti si nu sunt in stare sa umple stadionul meci de meci indiferent de importanta partidei si de forma pe care o traverseaza Dinamo.
cosmin targoviste
Cred ca primul pas ar trebui sa il facem noi pentru ca noi am si inceput tambalaul.Acesti jucatori au tot dreptul la a face tot ceea ce fac.Ne-au facut atata timp fericiti.E pacat sa se termine asa.In pozele astea cum erau jucatorii?
cosmin targoviste
QUOTE(caine_tm @ 25 Sep 2007, 21:53) *
complaining.gif jalnik club... cu coinducere de toata p... hai sa fim seriosi... asta nu e conducere
astia care pleaca... drum bun si cale batuta...

lobont e bun.. dar in europa nu are nici o sanasa la o echipa de locul 1-6 in italia, spania, anglia

niculescu si danciulescu.. astia sunt asteptati peste tot... cum sa nu... ha ha .. baeti ms de tot... drum bun

catalin munteanu... unde pelaca la vaslui?

radu stefan... succes... dar sa nu mai revi peste doi ani sa fi revopsit

moti... e singurul dupa care imi pare sincer rau

china... pacat... dar unde pleaca... la milan?

mai sunt si altii?
oameni buni... Dinamo nu sta in vedetele astea.... dar sper ca pleaca si borcea, turcu badea ji giovani

Ce ai zis???Jalnic club???Incredibil.Ia vezi al' spurcat cum e?
nunweiller
QUOTE(Me_Sama @ 25 Sep 2007, 16:38) *
@nunweiller - Sa plece toti, ca oricum nu sunt buni. Lobont e cel mai varza portar ever, Niculescu si Danciulescu habar n-au sa dea un gol, Stefan Radu e unul dintre cele mai proaste produse ale clubului Dinamo, Munteanu nu stie sa dea o pasa corecta, Moti mai bine ramanea accidentat etc etc etc. Stiu, cand citesti asta vrei sa ma contrazici..e normal!
Cu cine jucam daca pleaca ei? Cu cei de la Dinamo 2, care nu fac fata in Liga a 2-a??? Sau credeti ca actionarii vor aduce altii mai buni? Poate pe Cech portar si pe Ronaldinho in locul lui Cristea, ca am auzit ca si ala vrea sa plece de la Barcelona...
De ce nu mai avem incredere in ei? Pentru ca asa a zis oierul! Chiar nu vezi ca oierul distruge pe Dinamo?

Din partea mea pot ramine toti, dar cred ca cei responsabili de situatia actuala ar trebui sa o rezolve (probabil demisia si transferul ar fi cele mai bune solutii). Urmaresc constient pe Dinamo de 27 de ani si de atunci multe echipe s-au destramat, multi jucatori sau antrenori au fost goniti, multi sefi au fost schimbati. In 84 sau 85 a fost mazilit Dumitru Nicolae Nicusor (Dumnezeu sa-l ierte) dupa ce a luat campionatul, ca sa aiba Dinu post de antrenor principal. Ce a urmat stie toata lumea: timp de 5 ani Dinamo nu a mai luat campionatul, desi antrenor a fost Lucescu. O actiune proasta a conducerii a dus la destramarea a celei mai tari echipe pe care a avut-o, probabil, Dinamo si la o perioada lunga de seceta. Cred ca ne aflam intr-o situatie similara.

Borcea si Rednic au angajat echipa intr-o tranzactie periculoasa si acum cineva trebuie sa remedieze situatia. Eu cred ca o curatenie rapida ar usura revenirea echipei, dar nu eu sint sef la Dinamo. Cred ca echipa joaca prost din cauza acelei tranzactii si chiar cred ca aproape toti jucatorii + Rednic+Borcea+Teja au luat bani de la gigi becali. Ei declara: "Nu am luat bani de la steaua" nu "Nu am luat bani de la gigi prin intermediul lui mitica dragomir".

Ce s-a intimplat ieri a fost doar un circ mediatic prin care Borcea si Turcu vor sa refaca spiritul si unitatea echipei. Jucatorii au parut solidari (pentru prima data in acest sezon) ceea ce ar fi un lucru bun, insa circul asta s-a facut din nou peste capul lui Zenga care are de pregatit si linistit o echipa care a fost agitata premeditat in speranta ca reunirea fortelor impotriva unui dusman comun (cele doua galerii) ar reface moralul si fizicul pierdute dupa meciuri dubioase, meciuri pierdute si pregatiri ratate.

Sper ca cei doi sa reuseasca si ca echipa sa bata pe Progresul si la Cluj. Sper ca echipa sa isi revina mai repede si ca sefii sa gaseasca solutii la situatia actuala. In principiu nu vreau sa plece nimeni, dar asta nu ma impiedica sa am un sentiment grozav de scirba atunci cind il aud pe Borcea sau cind aud cum cei mai reprezentativi jucatori sint interesati sa plece cit mai repede, nu sa joace cit mai bine, nu sa bata CFR-ul, nu sa se califice in Europa.
rew
QUOTE(cosmin targoviste @ 26 Sep 2007, 7:11) *
In pozele astea cum erau jucatorii?

La fel de neprofesionisti ca si acum. Daca pozele alea erau facute dupa o victorie, daca tratau cu seriozitate fiecare meci, nu ne aflam azi in situatia asta.
COSMIN C
Asa e. Dar noi i-am aplaudat atunci si i-am purtat pe brate dupa o infrangere si dupa etape bune in care nu mai simtisem gustul victoriei. De ce n-am fost noi mai "profesionisti" in seara aia, sa le dam dracu de artificii si concert si tot, si sa le strigam, "sunteti niste mizerii"?
Leaveyou
Pentru că din "fie vreme bună, fie vreme rea" se alege numai prima parte.
COSMIN C
...si " Suntem cu voi mereu, nu va vom lasa la greu" sunt doar niste vorbe in vant...

Acum ne intrebam daca incepe exodul jucatorilor, dar de exodul suporterilor nu deschide nimeni discutia. Exod care a inceput de multa vreme.
caine_tm
QUOTE(Achiles @ 25 Sep 2007, 22:17) *
auzi mah caine de timisoara , ai vazut 3 meciuri pe viu in ultimii 3 ani ? ....
nu sta in jucatorii astia ? dar in cine sta ? in aia' de la Dinamo 2 care sunt ciuca batailor in liga secunda ?!
nu mai vb sa nu adormi ...
Greseala jucatorilor si a actionarilor a fost ca nu au reactionat vehement cand ciovanul a declarat ca a dat bani .
Atacurile ghenciste nu trebuiau lasate nepedepsite.... lumea a interpretat ca daca au tacut , au luat bani .
Lotul asta ne-a facut fericiti sezonul trecut . A castigat campionatul la pas si a umilit rivalele de moarte .
Merita sa le acordam credit pana la finele sezonului .
Sudistii , ca ei au fost cei mai vehementi ... de ce nu au tipat acum 4 luni , adik imediat dupa partida cu CFR si tipa acum , cand echipa nu prea merge ?

nene... sa sti ceva... daca echipa mergea nimeni nu avea nimik cu banii de la jiji.... din partea mea sa castige in fiecare an campionatul ca si anul trecut si in fiecare an sa primeasca bani de la Jiji sa duca steaua pe locul doi... si eu sunt fericit.....problema nu sunt acei bani de la jiji... problema e ca echipa asta nu joaca nimik... se misca ca niste curci plouate pe teren si nu este prima data cand vedetele niculescu, danciulescu strica echipa......eu unul sunt satul de claudiu care joaca un an bine si trei prost....

ca si acum a fost si atunci cand a castigat andone titlul... anul urmator vedetele noastre fugeau din cantonament, semeghin lovea hotelurile.... intelegi... asta se intampla si acum

iar despre cate meciuri am vazut eu pe viu... asta chiar nu are nici o importanta.... fotbalul ca si forumul asta este un spatiu public si am si eu, ca si tine, dreptul de a spune ce cred...

iar iubiti nostri fotbalisti mari vedete.... daca nu sunt dispusi sa fie si criticati pot sa stie ca fotbalul nu este obligatoriu se pot face fotografi sau gropari poate acolo nu sunt injurati

QUOTE(cosmin targoviste @ 26 Sep 2007, 7:23) *
Ce ai zis???Jalnic club???Incredibil.Ia vezi al' spurcat cum e?

ala e si mai jalnik
tiby_reddog
Sunt convins ca nimeni,dar absolut nimeni nu a luat vreun ban de la ciobanul ala imputit,care ar trebui trimis in judecata pentru acele glume timpite.A vrut doar sa puna paie pe foc asa cum a facut si anu trecut cu cei de la Cluj,cind a spus ca 3 jucatori Clujeni s-au predat.Jigodia asta de oier nea'copto de data asta,dar sper ca macar acum in ultimul moment sa ne dam seama de importanta acestui conflict si sa fim alaturi de echipa.Pt caine_tm....Vad ca zici sa plece acei jucatori,dar cine o sa vina in locul lor?Sa plece conducerea;Borcea,Turcu,Badea,Giovani,pai mai baiatule io cred ca tu in primul rind nu esti Dinamovist,pai cine vine in locul lor,cine crezi tu ca este dispus in acest moment sa preai Dinamo?Tiriac?Te inseli amarnic.Daca o sa plece cei enumerati de tine,o sa ajungem in 2,3 ani sa ne zbatem sa scapam de retrogradare.Si eu sunt din Timisoara,la fel ca si tine,dar atitudinea ta din pacate lasa de dorit.
Sper ca lucrurile sa revina la normal in cel mai scurt timp,de asemenea sper intr-o victorie categorila la Cluj si intr-o calificare in grupele UEFA.

FORZA Dinamo !!!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
Nu vi se pare ca e cam tirziu din partea acestor jucatori care ne anunta ca pleaca sa vina cu dezmintiri ca nu au luat bani de la cioban (reafirm nici eu nu cred ca au luat ) dupa tot acest scandal ? Nu sint de acord cu asa zisi suporteri care ameninta jucatorii __aia nu sint suporteri aia sint aceeasi probabil care au luat omul ala de paza la bataie cind intrau pe stadion _adica niste TICALOSI __dar am libertatea de a-mi spune parerea prin cuvinte _asta ne-am cistigat-o singuri si nu poate nimeni sa ne-o ia . Daca erau cinstiti trebuiau sa dezminta de atunci , bun (am mai avut si ieri aceeasi discutie cu Me_Sama) nu0i dai in judecata , dar macar faci dracului o conferinta de presa si8 dezminti , eventual chema si pe hahalera aia daca nu venea era clar ca minte ca de fiecare data . TARDIVE DEZMINTIRI domnilor fotbalisti , jigniti !
perovalenciano
Tinand cont de scandalul dintre rednic si jucatori sunt sigur ca ceva putred a fost. Si daca au luat banii ciobanului cel mai vinovat este Rednic, pe care nu inteleg de ce il vad unii dintre voi atat de pur si inocent.Repet, daca s-au luat bani. Din pacate nu stiu daca vreodata v-om afla adevarul. Si cel mai mult suferim tot noi care suntem umiliti si batjocoriti.
florin_80
1. A plecat Rednic. Vor pleca si jucatorii. In masa sau cu "taraita". Vor venii alti. Mai buni sau mai slabi. Nu stiu, vom vedea. Problema e alta. Daca indepartam 1/4 din tumora canceroasa puteam spune ca am invins boala? Sau exista riscul refacerii? Oare daca astia au plecat, va iesi soarele pe ulita noastra? Va curge lapte si miere? Vom fi iar ce am fost? Sau, tocmai pentru ca nu am curat totul, exista riscul ca astfel de episoade sa se repete, sa ajungem in stadiu de metastaza, nimeni sa nu ne mai poata salva, iar pacientul Dinamo sa fie declarat mort?

2. Am fost printre cei care au regretat plecarea lui Rednic, printre cei care au ceraut destramarea caracatitei din vestiar, printre cei care nu au crezut povestea cu banii. Ei, si ajungem intr-un punct sensibil. Care a fost motivul care a dus la aceasta falie intre Rednic si jucatori? Exista 2 variante. Daca asa li s-a sculat lor si pur si simplu (dar si in cazul asta trebuie sa existe un motiv) nu-l mai doreau, atunci acei derbedei sa plece. Daca acei bani blestemati au stat la baza rupturii (repet, eu tot nu cred povestea asta), atunci intervine o problema. Acei bani nu ar fi ajuns niciodata la jucatori fara ca ei sa treaca prin niste filtre. Iar filtrele s-au numit: conducatorii (borcea, turcu sau dracu' sa-i ia) si Rednic. Nu trebuie scos din ecuatie Rednic. Pana sa afle jucatorii de bani, au aflat altii inaintea lor.
Nu cumva Rednic era cel care declara, cu vreo 2-3 saptamani inainte, ca vrea sa ia titlul cat mai repede pentru a-i trimite in vacanta pe jucatorii care au dus greul si a da mai mult credit tinerilor? Oare ce l-a facut ca, inaintea meciului de la Iasi, sa se suceasca cu 180 de grade, sa ajunga la cutite cu conducatorii, sa plece din cantonament, iar apoi sa declare ca el este profesionist, ca-si respecta meseria, ca fotbalul ii da "na na", ca vrea sa castige toate meciurile, ca va trimite in teren cel mai bun 11? Oare acei jucatori au intrat in teren de capul lor sau antrenorul a fost cel care a decis primul 11? Ce a vrut sa zica Becali ca le va fi recunoscator toata viata lui Lobont si Rednic? Asa ca, daca s-au dat bani, iar Rednic si-a insusit o suma importanta si a facut imparteala dupa un algoritm doar de el stiut, ducand la o rupta in cadrul lotului, atunci isi merita soarta si trebuia alungat in suturi, indiferent cum (daca n-a avut bunul simt sa-si dea demisia...si nu mai compromitea si sezonul actual).
Apropo, de ce nu il acuzam si pe Rednic ca nu a luat atitudine? De ce nu a zis:"bai, eu ma simt curat si il dau in judecata pe Gigi Becali. M-am saturat de toata aceasta poveste"?

Deci, ori credeti povestea cu banii, iar Rednic este mult mai vinovat decat jucatorii, iar plecarea lui (chiar si lucrat) e un lucru firesc. Ori nu o credeti, unii jucatori tot nu l-au mai dorit, iar toata aceasta poveste cu acuze, cu tradatori, mercenari, vanzatori este doar o mascarada si tot noi suntem cei care picam de prosti.
dudu1961
"ce l-a facut pe cioban sa declare ca le v-a purta recunostinta vesnica lui Rednic si lobont " naivilor ___DESTRAMAREA CLUBULUI ! Ce este asa greu de priceput , asta numai cu asta se ocupa , nu ati vazut cu Hagi___si nu numai (nu fac politica pe forum ) ?! Pe mine chiar nu ma supara sa plecelasi care cum au dat de greu dau bir cu fugiti , voi astia mai tineri aveti impresia ca Dinamo nu a mai fost in asemenea situatii , va inselati ,Dinamo a fost mai mereu in asemenea situatii . De aceea oile au avut succesele pe care le-au avut si noi nu .
dudu1961
Am si eu o intrebare , daca stie cineva , sa raspunda , va rog din suflet faceti-o , ca eu deja simt ca o iau razna si nu mai inteleg nimic si tind sa dau dreptate celor care ii amenita : Ce urmaresc acesti jucatori "in masa" ca vor sa plece , nu da nume , si dintre actionari Borcea si Turcu . ____Ce ma mai deranjeaza ca dupa asemenea declaratii vor sa-i mai si sustinem !
Hatzu
Ce urmaresc? Pai mie sau tie daca am lucra undeva, oriunde si intr-un an colegii de munca si sefi tot m-ar/te-ar lauda ca ce bine muncesti, ce realizari ai totul ar fi perfect... si urmatorul an sa nu il incepi asa de bine, sa stagnezi, sa nu ai aceleasi realizari si atunci colegii sa te ameninte sa te vorbeasca pe la spate etc. Crezi ca tie ti-ar conveni?
antisteaua
Eu cred ca au aruncat-o asa la misto ca sa se sperie suporterii. Nu cred ca pleaca nimeni sau poate pleaca aia care oricum trebuie vanduti.
Dar nu ar fi mai bine sa plece borcea si turcu si sa ramana jucatorii? Daca era alt actionar si ma refer la Tiriac, nu cred ca se mai punea acum problema daca s-au luat sau nu bani
dinocaine1956D
verystrange.gif E o tevatura intreaga ca nu se mai intelege om cu persoana.Spurcatuul si-a vazut interesul,nici eu nu mai inteleg nimic ce sa fie ce sa fie oare.A fi sau a nu fi aceasta este intrebarea ? Dupa ce a spus aseara acum este in silenzio stampa,ii pare rau ca a dat bani si a iesit ce a iest. Cred ca i se da prea mult apa la moara de catre ziaristi nu este zi de la Dumnezeu sa nu niasa la rampa cu cate o BOMBA, n-ati vazut ce i-a facut nasului Hagi ce sa mai spun asta este SPURCATUL DE OIER ,sper ca nu va mai calca vreodata in STEFAN CEL MARE ca nu va mai iesi din stadion. bananasmile.gif verystrange.gif football.gif
antisteaua
Chestia pe care a spus-o oierul ca ii pare rau ca a dat banii ca ne-a facut probleme m-a infuriat la culme. Adica bai fraierilor v-am dat banii si trebuie sa va certati mai departe. Daca vine sau nu in Stefan cel Mare nu tine decat de el si de prietenii lui: turcu si borcea. Eventual poate fi impiedicat sa plece cu ajutorul lunetistilor dar suntem in Romania, nu in Bulgaria, ce dracu.
Ciobanul ne-a prins punctul slab si ne-a atacat exact acolo. Macar sa nu ii mai dam satisfactie ca lucrurile nu mai pot fi schimbate acum.
dudu1961
Emblema lui Dinamo nu merita asemenea mizerii , de la nimeni , alti si-au dat viata pentru ea si astia de la o margine la alta isi bat joc de culori de emblema si mai ales de suporteri adevarati( nu vorbesc de golani )!
marcher
Sa plece...sa dispara cu totii. Mare branza au facut: un campionat si-o victorie in fata stelei. Generatia asta este plafonata, in frunte cu radu stefan, fundas care calca pe basica, cum calca prostu in rahat. Au plecat ei lucescu, dudu georgescu, dumitrache si altii de-o mie de ori mai valorosi si-acu o sa plangem dupa o spurcaciune ca danciulescu, care ne injura si ne tragea la clanta. Sa plece unde le-a zis lupu, dar ma tem ca la valoare lor...nici la minerul cavnic n-au loc.
POOL
De unde stii de Minerul Cavnic? icon_rolleyes.gif Au plecat Lucescu, georgescu.... de la Dinamo, insa nu toti deodata cum s-ar intampla acum. Ceea ce nu inteleg de ce nu au fost acuzati ca au luat bani si Mendy, Ze, Liviu Ganea astia care au jucat in meciul de la cluj. icon_rolleyes.gif
florin_80
Marcher, echipa asta a realizat intr-un an mai mult decat au facut toate echipele pe care le-am avut din '90 incoace, si, slava Domnului, am avut generatii mult mai talentate, jucatori mult mai valorosi, dar n-au realizat mai nimic, in afara de un campionat, o cupa si 1-2 tururi preliminarii in Europa. Hai sa ne amintim de unde am plecat anul trecut si unde trebuia sa ajungem dupa un an. In sezonul trecut s-au realizat lucruri la care nici nu visam in vara lui 2006. Si fir-ar mama ei a dracului de minge calcata. Asa o tinem? A calcat el marele Cannavaro, a cazut in fund si radeau spaniolii de el. Chivu s-a facut si el de ras. Chiar trebuie sa le punem jucatorilor astfel de etichete?
Iar cat ii priveste pe jucatori. Si Lobont a luat gol cu latul de la 30 de m, a luat gol pe coltul scurt, a dat nesiguranta in ultimele meciuri. Trebuie sa-l blamam? Si Danciulescu, un personaj antipatizat de multi, ne-a scos de multe ori din rahat, a marcat pe Olimpico si ne-a facut sa visam la o calificare istorica. Trebuie si el blamat? Si asa pot sa-i enumar pe toti.

Apropo, nu stiu ce ma face sa cred ca ai prea putine tangente cu echipa asta, in momentul actual, si mai mult de un ochi bagat pe la tv si privitul unui meci, nu cred ca faci.
marcher
Ai tu banuiesc niste tangente cu echipa asta... de nu poti sa le duci. Ce sa spun...numai de tine nu aveam eu chef, sa te ascult cum iti dai cu parerea cu cine si cat de mult am tangente.
Apropo de echipa...au realizat intr-un meci ceea ce n-au realizat toate echipele din 48 incoace: s-au vandut stelei. Si asta da dreptate suporterilor: VA VOM URI PE VIATA
COSMIN C
Belea, e Marcher pe forum si e in verva, pazea! rofl.gif
florin_80
QUOTE(marcher @ 26 Sep 2007, 18:38) *
Ai tu banuiesc niste tangente cu echipa asta... de nu poti sa le duci. Ce sa spun...numai de tine nu aveam eu chef, sa te ascult cum iti dai cu parerea cu cine si cat de mult am tangente.
Apropo de echipa...au realizat intr-un meci ceea ce n-au realizat toate echipele din 48 incoace: s-au vandut stelei. Si asta da dreptate suporterilor: VA VOM URI PE VIATA

Da' de unde stii ca s-au vandut? Poate ca tu ai dreptate, asa cum poate au si ceilalti care sustin acelasi lucru, dar pe ce te bazezi, in afara de declaratiile celei mai idioate forme de viata de pe Terra? Detii niste probe indubitabile, probe pe care noi, ceilalti, nu avem habar. Sa-mi spui si mie pe ce te bazezi?
marcher
Prin faptul ca nu exista nici un motiv plauzibil sa bati cfr-eul. Nici unul. Sa nu vorbim de onoare si emblema clubului, ca ma emotionez pana la lacrimi. Zi-mi tu un motiv pentru care trebuia sa batem cfr-eul
nunweiller
ti-l dau eu. 1 milion de euro ti se pare un motiv destul de bun?:D
florin_80
QUOTE(marcher @ 26 Sep 2007, 18:51) *
Prin faptul ca nu exista nici un motiv plauzibil sa bati cfr-eul. Nici unul. Sa nu vorbim de onoare si emblema clubului, ca ma emotionez pana la lacrimi. Zi-mi tu un motiv pentru care trebuia sa batem cfr-eul

dar zi-mi si mie un motiv pentru care au intrat in teren? De ce nu i-a trimis in vacanta, asa cum se spunea inainte de meci? De ce s-a rasucit rednic? Jucatorii aia nu au intrat de capul lor. Odata ce erau intrati in teren ce erau sa faca? sa se dea la o parte? Toti ochii eraui atintiti asupra noastra si cea mai mica suspiciune era imediat taxat de presa. Chiar iti doreai asta? Te rog sa revezi meciul (daca ai posibilitatea) sa vezi cate favoruri le-au facut clujenilor in prima repriza (nu cumva gigi a declarat ca le multumeste jucatorilor care au jucat in repriza secunda?)? Ce erau sa faca mai mult, sa si-o bage singuri in poarta?Pai ne vedea o tara intreaga, un stadion arhiplin. Oare esti sigur ca cfr chiar a vrut sa castige meciul ?!
marcher
Raspundem pe rand. Astept deci motivul.
Nunweiller are dreptate : singurul motiv este ca s-au vandut stelei.
cosmin targoviste
Pai si daca pleaca toti in astfel de conditii cine sa mai joace la Dinamo?Cine mai vine?

Am mai spus-o,s-a vazut in acel meci ca nu s-a dorit victoria,pentru ca nu au fost folosite vedetele,pentru ca apararea a jucat mai ,,bine" ca niciodata.
Me_Sama
Cosmin, exista 2 variante:
1. Vin altii mai buni ca ei (adica Cech in locul lui Lobont, Puyon in locul lui Moti, Ronaldinho in locul lui Cristea...)
2. Ramanem cu cei de la Dinamo 2, echipa pacii din Liga a 2-a, plus alti jucatori care vor indrazni sa vina.
Care varianta ti se pare mai plauzibila?
cosmin targoviste
3-nu pleaca nimeni.
Me_Sama
Esti optimist. Si eu eram, dar am stat prea mult pe forum. Jucatorii vor fi injurati in continuare, asa ca e normal, ca oameni, sa-si doreasca sa plece. Viitorul lui Dinamo nu e deloc roz. Dar..macar nationala se va califica la Euro! icon_lol.gif
POOL
Poi da ce facem ne intoarcem la comunism si reincepem aranjarea meciurilor? Poi daca nu aveam nici un motiv sa ii batem trebuia sa facem blat cu cfr-u? Mda. Probabil asa nu le era onoarea jucatorilor atat de patata.

Concret marcher, spune-mi mie cine crezi ca "s-a vandut" stelei? nume?
cosmin targoviste
Danciulescu-cota 0,5
Niculescu-cota 1
Lobont-cota 2

Haideti haideti,pariati.icon_lol.gif

Eu cred ca nimeni nu s-a vandut.Nu era nimeni atat de prost.DIn care stiu eu toti din cadrul clubului sunt mult mai destepti decat un cioban cretin.
marcher
Atunci...pentru dumnezeu: de ce au batut cfr-eul?
cosmin targoviste
Pentru ca asa trebuie sa faca mereu o echipa de fotbal,sa joace pentru a castiga.
DarkSide
Pe cuvantul tau targoviste? Hai sa-ti zic eu echipe care au umilit Real Madrid cu 7-0: Otelul, Urziceni, Ceahlaul. Atunci blazonul unde basca mea era? Tu care te intrebi cine e Raducioiu ?!?!?!?

Ca sa te lamuresc...El e motivul care m-a facut dinamovist. La stadion am ajuns mult mai devreme.
cosmin targoviste
Si crezi ca imi pasa?Eu tin cu Dinamo nu cu Real Madrid.

Pe mine Dinamo m-a facut Dinamovist.

Revenind on-topic,cred ca victoriile vor rezolva totul.Daca batem la Cluj si in Cupa,cu siguranta toti vor uita de scandal.Daca nu,ramande de vazut.
DarkSide
Sunt absolut convins ca nu. Tu esti spartan.
marcher
@cosmin
In acest caz (in viata sant destule astfel de situatii,) ca sa-ti fie bine trebuie sa pierzi. Asta trebuiau a face. Daca imi spui ca a fost alegerea corecta cu victoria noastra, inseamna ca am innebunit eu.
cosmin targoviste
QUOTE(DarkSide @ 26 Sep 2007, 22:10) *
Sunt absolut convins ca nu. Tu esti spartan.

Bine ma,bine ca sunt eu spartan si esti tu caine.Asa vrei tu binele lui Dinamo?Sa se destrame in iarna?Asa vrei tu binele lui Dinamo,sa ajungem sa jucam in competitii cu niste tineri care sunt atat de pasnici in liga a doua?

@marcher oricum cred ca parerile noastre vor ramane tot asa,si nu vom rezolva nimic.Noi punem doar pasiune,iubim acest brand,Dinamo,iubim culorile.EI iubesc doar banii pe care acest club li-i ofera.De aceea,Dinamo suntem noi,nu ei.Eu cred ca se vor lua deciziile cele mai convenabile financiar pentru actionari si jucatori.Sper ca macar sa plece in strainatate.
CRISX
QUOTE(marcher @ 26 Sep 2007, 21:41) *
Atunci...pentru dumnezeu: de ce au batut cfr-eul?

Pentru Onoare si Emblema Clubului !
Problema (cel putin pt. mine) nu e ca AR FI LUAT o prima de la spurkati, si ca s-au certat la impartirea ei , problema e ca d-nii jucatori iar au dat cu mucii in fasole , ratand toate obiectivele din acest sezon, iar noi nu mai putem suporta ca Romania sa fie mereu reprezentata in cupele europene de skarba aia de echipa care incepe cu litera s.
cosmin targoviste
Ma,daca au luat bani de la spurckati e foarte grav,nu grav.Cum sa iei bani de la cel mai mare dusman?Sa fi sluga lui?Sa ii prestezi servicii?Nu se face asa ceva.Dar daca au castigat pe corecte cu CFR,fara sa primeasca vreun sfant de la spurcati,jos palaria,au aparat emblema si culorile.Deocamdata a doua varianta pare mai plauzibila,pentru cei care nu inghit toate tampeniile spuse de beheeecali.Si pare mai plauzibila si pentru ca nu exista dovezi care sa ii incrimineze pe jucatori.
DarkSide
QUOTE(cosmin targoviste @ 26 Sep 2007, 22:20) *
Bine ma,bine ca sunt eu spartan si esti tu caine.Asa vrei tu binele lui Dinamo?Sa se destrame in iarna?Asa vrei tu binele lui Dinamo,sa ajungem sa jucam in competitii cu niste tineri care sunt atat de pasnici in liga a doua?

@marcher oricum cred ca parerile noastre vor ramane tot asa,si nu vom rezolva nimic.Noi punem doar pasiune,iubim acest brand,Dinamo,iubim culorile.EI iubesc doar banii pe care acest club li-i ofera.De aceea,Dinamo suntem noi,nu ei.Eu cred ca se vor lua deciziile cele mai convenabile financiar pentru actionari si jucatori.Sper ca macar sa plece in strainatate.

Bine ca stii tu ce sunt razboinicii. Tu iubesti un "brand", eu vechea glorie cand vine vorba de Dinamo. Stii ce-i aia? Tu dai vorbei de "Cine n-are batrani sa-si cumpere" un sens absolut la misto. Te iei de marcher. Omul acela are copilul cu vreo cinci ani mai batran ca tine. Tu zici ca iubesti Dinamo. Te cred pe cuvant ca sa nu-mi fac eu pacat.
mihaiul90
QUOTE(Me_Sama @ 26 Sep 2007, 19:54) *
Dar..macar nationala se va califica la Euro! icon_lol.gif

rofl.gif Hai ca m-ai intaratat cu replica asta. Mai zic eu ce chestie maro fac pe nationala ? Asta nu se cheama consolare. Eu prefer sa-si revina Dinamo caci echipa aia de spurkați pe care tu o numesti nationala nu ma intereseaza. Chiar deloc.
rew
QUOTE(cosmin targoviste @ 26 Sep 2007, 22:09) *
Revenind on-topic,cred ca victoriile vor rezolva totul.Daca batem la Cluj si in Cupa,cu siguranta toti vor uita de scandal.Daca nu,ramande de vazut.

Victoriile n-o sa rezolve nimic. Poate doar DNA, dar se misca prea incet. Canceru tot acolo e, victoriile doar o sa prelungeasca boala si doar o sa-i faca pe unii sa-l pupe-n cur pe macaroane cu rahat.
reddogforever84
Doar daca nu vrem sa credem zicem ca nu s-au luat bani la meciul cu cfr . Singurul lucru care trebuie schimbat la Dinamo sunt actionarii. Doar noi am vandut 10 echipe in 7 ani , doar noi am putut pierde dupa ce am condus cu 4-0 si doar la noi putea sa vina Turcu.. Asa ca daca jucatorii vor sa plece n-au decat. Il prefer oricand pe L.Ganea in locul unui Niculescu ce nu atinge mingea decat la primul fluier al arbitrului si la o lovitura libera. Cat despre Radu Stefan , il asteptam la vopsitorie peste vreun an.
nunweiller
QUOTE(POOL @ 26 Sep 2007, 19:57) *
Poi da ce facem ne intoarcem la comunism si reincepem aranjarea meciurilor? Poi daca nu aveam nici un motiv sa ii batem trebuia sa facem blat cu cfr-u? Mda. Probabil asa nu le era onoarea jucatorilor atat de patata.

Concret marcher, spune-mi mie cine crezi ca "s-a vandut" stelei? nume?

Daca nu iti da marcher nume iti dau eu (sursa: gigi becali la emisiunea nasul, declaratii gigi becali de-a lungul timpului, randamentul jucatorilor in meciul respectiv): primul a luat teja care a fost omul de legatura (acum antrenor la steaua, desi a fost adus de hagi, desi secunzii adusi de hagi au plecat), al doilea a fost rednic (omul caruia gigi becali ii va multumi toata viata - a luat pe ascuns), al treilea a fost borcea (conform declaratiilor lui gigi becali), iar reprezentantul jucatorilor la tranzactie a fost lobont(cel mai bun de pe teren la meciul respectiv, cred ca a fost si capitanul echipei, omul caruia gigi becali ii va multumi toata viata). probabil ca lobont a impartit banii celor care au jucat in vestiar (si antrenorilor), asa cum se obisnuieste.

evident ca danciulescu, margaritescu si niculescu nu au luat nimic (de-aia nu au vrut sa joace). c. munteanu a facut un meci dezastruos, iar cristea s-a ofticat ca a dat gol (declaratie gigi becali).

cred ca scandalul a inceput atunci cind jucatorii au aflat ca rednic a mai luat niste bani pe ascuns. punct.

cred ca lucrurile s-ar rezolva extrem de simplu in felul urmator: o conferinta de presa cu borcea si lobont in care ai sa spuna atit: "Nu am luat nici un ban de la gigi becali in urma victoriei noastre cu cfr cluj. il vom actiona in instanta pe gigi becali pentru ca imaginea noastra publica a fost afectata de declaratiile lui". Nu-i asa ca este simplu? Nu crede toata lumea ca asta ar rezolva toate problemele? Pentru mine este un mister ca nu procedeaza asa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.