Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incepe exodul?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
cosmin targoviste
QUOTE(DarkSide @ 26 Sep 2007, 22:32) *
Bine ca stii tu ce sunt razboinicii. Tu iubesti un "brand", eu vechea glorie cand vine vorba de Dinamo. Stii ce-i aia? Tu dai vorbei de "Cine n-are batrani sa-si cumpere" un sens absolut la misto. Te iei de marcher. Omul acela are copilul cu vreo cinci ani mai batran ca tine. Tu zici ca iubesti Dinamo. Te cred pe cuvant ca sa nu-mi fac eu pacat.

Dar nu s-a luat nimeni de marcher.Era o discutie mai apriga intr-un anume sens.Din cate stiu eu aici nu conteaza varsta pentru ca toti avem acelasi scop:binele lui Dinamo.Daca noi,cei care nu suntem de acord cu parerile celor mai in varsta decat noi de pe aici nu suntem de folos,ziceti-ne sa ne retragem de pe aici si gata.Ce s-o mai dam dupa copac?Daca nu suportati sa avem opinii diferite de ale voastre,ziceti-ne si gata.Ce ai vrea sa zic mereu da,da,da,da,asa e?

Din nou on-topic:@rew pai poate si DNA sa rezolve dar ar trebui sa ii ia pe toti actionarii nu numai pe borcea,ca sa scapam de chin.Sa vedem ce o fi.NU putem face nimic decat sa speram si sa credem in Dinamo.Parerea mea.
RED75
Presupunand ca s-au luat bani de la cioban... Din punct de vedere "legal" nu stiu daca este mai grav decat daca se mergea pe non-combat si pierdeam cu CFR.
Din punct de vedere al nostru, este evident mult mai rau. Poate o invatatura de minte pe viitor. Dar oare cand o sa mai avem ocazia ?

Personal, cred ca daca noi pierdeam cu CFR, Jiji oricum aranja cumva cu arbitrii ca CFR sa piarda puncte in deplasarile pe care le-au mai avut la Iasi ori Constanta. Miza era prea mare pentru el.
bigbobo
Cu Faru au jucat la Cluj in ultima etapa si-au castigat in minutul 90...

La vremea aia imi doream sa castigam impotriva celor de la CFR...Acum ma caiesc de felul in care gandeam la vremea respectiva...Toate s-au intors impotriva noastra cu sau fara banii oierului...
Leaveyou
QUOTE(RED75 @ 27 Sep 2007, 15:43) *
Presupunand ca s-au luat bani de la cioban... Din punct de vedere "legal" nu stiu daca este mai grav decat daca se mergea pe non-combat si pierdeam cu CFR.
Din punct de vedere al nostru, este evident mult mai rau. Poate o invatatura de minte pe viitor. Dar oare cand o sa mai avem ocazia ?

RED după părerea mea o atitudine mai vehementă a conducerii și/sau jucătorilor ar fi rezolvat problema. Adică dacă i-am bătut și îi spuneau public lui jiji că se cacă pe banii lui, atunci toată presa ar fi fost de partea noastră. Și nu numai.

Ocazii ? Sunt sigur că or să mai fie. Dar ce te faci dacă sunt tot oamenii ăștia ?
Dacă eram în locul lor mă duceam să mă autodenunț că iau bani de la jiji (mi se pare că autodenunțătorul este scos din culpă) și rezolvam toate problemele: steaua era depunctată/retrogradată si noi apăream ca după reclamele la Bonux.
marcher
QUOTE(CRISX @ 26 Sep 2007, 22:20) *
Pentru Onoare si Emblema Clubului !

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
CRISX
Razi tu, dar nu-i rasul tau !
Eu cred in Dinamo, tu crezi speculatiile .
marcher
Nu e vorba de Dinamo...ci de componentii ei. Si poti crede cat vrei tu...nu doare busted_blue.gif
red_dogvitan
Daca castigam in seara asta apele vor incepe sa se mai limpezeasca ne asteapta 2 meciuri grele in urmatoarea perioada.....
cosmin targoviste
QUOTE(marcher @ 27 Sep 2007, 19:45) *
Nu e vorba de Dinamo...ci de componentii ei. Si poti crede cat vrei tu...nu doare busted_blue.gif

Pai si componentii aia reprezinta...voila,Dinamo!Ca ne convine,sau nu.
POOL
@ nunweiller... Tu in afara de declaratiile si prieteniile lui Becali mai alta sustinere? icon_rolleyes.gif Daca am ajuns sa credem tot ce zice ciobanul, atunci am ajuns rau. tot asa eu, pot zice ca de ce a refuzat Jiji sa se jure pe Biblie? icon_rolleyes.gif

Totusi, imi mai raspunzi la o intrebare? De ce i-ar fi dat Jiji bani lui Borcea? Pentru ce? icon_rolleyes.gif
nunweiller
@ pool
Chestia cu juratul pe biblie e cel mai mare circ. Tu poti sa imi explici de ce nu il da borcea in judecata? si rednic? si lobont? ca teja e angajatul lui, nu are ce comenta.

Lipsa de reactie a celor implicati e cea mai buna proba in sprijinul a celor spuse de gigi.

gigi i-a dat bani lui borcea pentru ca el sa nu ia decizia sa se joace cu "spartanii mici". si inconstientul si lacomul de cristi borcea a pus botul. iar rednic mai luase cite ceva de la gigi cu un an inainte dupa vaslui-steaua 0-4.

imi pare rau, dar ne imbatam cu apa rece daca il consideram pe becali un tembel ingenuu sau un mare sforar si pe alde borcea niste copii nevinovati cazuti in plasa capcaunului becali.
Me_Sama
@nunweiller - Becali a spus ca "a glumit". Din punct de vedere legal, nu poate fi acuzat de nimic, pentru ca si-a retras cuvintele. Niciun avocat din lumea asta care are ceva in cap nu s-ar prezenta la tribunal sa-l dea in judecata in acest caz, pentru ca nu exista un temei legal. Nicio lega din lumea asta nu te mai acuza daca spui ca declaratia a fost o gluma.
cosmin targoviste
QUOTE(nunweiller @ 28 Sep 2007, 0:17) *
@ pool
Chestia cu juratul pe biblie e cel mai mare circ. Tu poti sa imi explici de ce nu il da borcea in judecata? si rednic? si lobont? ca teja e angajatul lui, nu are ce comenta.

Lipsa de reactie a celor implicati e cea mai buna proba in sprijinul a celor spuse de gigi.

gigi i-a dat bani lui borcea pentru ca el sa nu ia decizia sa se joace cu "spartanii mici". si inconstientul si lacomul de cristi borcea a pus botul. iar rednic mai luase cite ceva de la gigi cu un an inainte dupa vaslui-steaua 0-4.

imi pare rau, dar ne imbatam cu apa rece daca il consideram pe becali un tembel ingenuu sau un mare sforar si pe alde borcea niste copii nevinovati cazuti in plasa capcaunului becali.

La cate procese au astia,cred ca nu mai doresc inca unul cu o oaie imputita.Oricum aseara jucatorii au fost aplautati(SI CHIACU!).
nunweiller
@ me_sama

Actionarea lui Becali in instanta nu ar trebui sa fie facuta pentru a cistiga un proces, ci pentru a demonstra ceva. Si, in plus, sint si "glume" care iti afecteaza imaginea publica. Uite, Badea a dat in judecata niste ziare pentru ca au fost inventate niste declaratii. Asa ar trebui sa faca si baietii destepti implicati in afacerea "CFR".
POOL
Ce ar demonstra? Ca justitia din Romania e oarba? sau ce? icon_rolleyes.gif
nunweiller
Ca nu au luat bani... Simplu. Ei nu il actioneaza in judecata pe gigi pentru ca au luat bani de la el. Pentru ca si o gluma afecteaza imaginea unei persoane, nu numai o calomnie.
cosmin targoviste
Poate nu se pun la mintea lui,asa cum o fac altii.
nunweiller
si prefera un megascandal cu sustinatorii echipei. si risca imaginea clubului... si risca cu dna-ul. asta doar ca sint niste bieti nefericiti nevinovati in fata unui capcaun guraliv. :D Ha, ha, ha...
Myhay_Dinamo
QUOTE(cosmin targoviste @ 25 Sep 2007, 15:55) *
Dupa ce suporterii i-au atacat vehement pe jucatori , mare parte din ei se gandesc la plecare!
Aceasta situatie se poate privi din 2 puncte de vedere.
Daca se dovedeste ca au luat bani,atunci e clar,trebuie taiat in carne vie.
Daca nu se dovedeste nimic,atunci cred ca ar trebui sa bagam capul in pamant si sa ne gandim de ce aceste proteste nu au venit atunci,in momentul acela cand toti jubilam ca le dadusem o palma morala tuturor si ca Dinamo juca perfect,si au venit acum cand echipa nu merge.

Eu prefer sa nu ma pronunt pentru ca nu sunt deocamdata dovezi clare.La cat de nebun il stiu pe oier,cred ca e in stare sa faca misto pe o chestie de asta,dar la cum ii stiu pe actionarii "spartani" ,cred ca sunt in stare sa se vanda.

Voi ce ziceti?

Cosmine degeaba jucatorii nu au luat bani de la Becali daca ei nu joaca bine!Aici il pot incadra pe Goian. verystrange.gif
dudu1961
Nu au luat bani , nu joaca bine , etc. dar exista altfel de proteste decit sa te duci dupa fotbalisti ca ultimul tigan de cartier sau ultimul golan , sa protestezi , de ce sa nu fim noi un exemplu de "eleganta " sa pui batiste albe sau sa strigi demisia elegant ca un lord si nu ca ultimul om , dar aici e vorba de BANI pe care uni iau primit .......asa ca eu mai bine TAC ! E mai elegant sa-ti exprimi (civilizat) nemultumirile pe forum sa te duci apoi linistit la stadion , decit sa faci de ris un club .
Bascanu
Perfect de acord cu dudu. Chestia asta tine de mentalitate si educatie....
cosmin targoviste
de acord cu Dudu.@nunweiller-daca te sti curat nu cred ca e nevoie sa te balacaresti prin tribunale.Si daca s-ar fi dus la tribunal fecali ar fi spus am glumit care e problema?Si ce rezolvai?Nimic.
dudu1961
Da , cosmin tirg. dar iti speli obrazul patat de un neica nimeni , care a venit de doi ani in fotbal si face deja legi complaining.gif
Antispring
QUOTE(dudu1961 @ 2 Oct 2007, 15:00) *
Nu au luat bani , nu joaca bine , etc. dar exista altfel de proteste decit sa te duci dupa fotbalisti ca ultimul tigan de cartier sau ultimul golan , sa protestezi , de ce sa nu fim noi un exemplu de "eleganta " sa pui batiste albe sau sa strigi demisia elegant ca un lord si nu ca ultimul om , dar aici e vorba de BANI pe care uni iau primit .......asa ca eu mai bine TAC ! E mai elegant sa-ti exprimi (civilizat) nemultumirile pe forum sa te duci apoi linistit la stadion , decit sa faci de ris un club .

Nu pot sa cred ca vorbesti seios! Nici sa rad nu-mi vine.
Retineti totusi... nimeni nu a amenintat jucatorii, nimeni nu s-a dus dupa ei, nimeni nu i-a injurat! E dreptul nostru sa protestam si o vom face cum credem ca e mai bine. Daca fluturam batiste albe, jucatorii si conducatorii vor rade si cu curul de noi si se vor intoarce pe partea cealalta.
Si daca vreti sa fiti siguri in privinta banilor spurcati... puteti verifica intr-un singur fel. Priviti-i in ochi! N-o sa va insele privirea lor!.. Dar nu la TV, veniti mai aproape, in deplasari, la antrenamente sau macar langa gard si intrebati-i!
dudu1961
Nu mai ride @Antispring ____De unde esti tu atit de sigur , cind s-a intimplat de atitea ori sa-i amninte fizic pe jucatori ?! Acum de ce nu ar fi adevarat ? Nu mai baga "mina in foc " se intimpla frecvent astfel de lucruri la noi si in lumea a treia , nu la tarile CIVILIZATE !
cosmin targoviste
QUOTE(Antispring @ 2 Oct 2007, 16:34) *
Nu pot sa cred ca vorbesti seios! Nici sa rad nu-mi vine.
Retineti totusi... nimeni nu a amenintat jucatorii, nimeni nu s-a dus dupa ei, nimeni nu i-a injurat! E dreptul nostru sa protestam si o vom face cum credem ca e mai bine. Daca fluturam batiste albe, jucatorii si conducatorii vor rade si cu curul de noi si se vor intoarce pe partea cealalta.
Si daca vreti sa fiti siguri in privinta banilor spurcati... puteti verifica intr-un singur fel. Priviti-i in ochi! N-o sa va insele privirea lor!.. Dar nu la TV, veniti mai aproape, in deplasari, la antrenamente sau macar langa gard si intrebati-i!

Pai stai putin....ala de era pe la toate posturile tv si zicea"mascaricilor,plecati daca iubiti clubul...","mercenarilor"".Astea sunt proteste?asa se protesteaza?Cea mai eleganta solutie e cea din cazul Cat.Munteanu cu mail-urile.
nunweiller
QUOTE(cosmin targoviste @ 2 Oct 2007, 15:06) *
@nunweiller-daca te sti curat nu cred ca e nevoie sa te balacaresti prin tribunale.Si daca s-ar fi dus la tribunal fecali ar fi spus am glumit care e problema?Si ce rezolvai?Nimic.

In momentul in care dai pe cineva in judecata demonstrezi foarte clar ca ceea ce se spune despre tine este fals. Decit sa ameninti cu plecarea si sa iti ataci suporterii, nu e mai usor sa il dai in judecata pe becali? Asa ar fi facut daca ar fi fost curati. Dar ei prin ce au facut si prin atitudine demonstreaza ca vor sa foloseasca ariel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.