Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Campionatul romanesc dupa 1998
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Myhay_Dinamo
Toti stim ca din 1980 pana in 1998 la fiecare echipa romaneasca au debutat jucatori de valoare ca Hagi,Popescu,Stelea si Adrian Ilie,jucatori care s-au retras in 1998.In acel moment,suporterii echipelor din prima liga se asteptau sa apara noi jucatori ca Gheorghe Hagi sau cei mentionati mai sus,insa in loc sa apara noi jucatori de valoare,au aparut noi genuri de finantatori care au transformat campionatul romanesc de pe vremea jucatorilor de aur intr-un campionat murdar,cu certuri intre conducatorii echipelor de club,prima victima a acestui campionat fiind marele Mircea Lucescu la meciul Poli-Dinamo de pe vremea cand "Il Luce" antrena echipa alb-rosilor,care in loc sa fie felicitat ca a antrenat bine a ajuns certat urat de catre conducatorii lui Poli Timisoara,conflictul pana la urma luand sfarsit dupa putin timp.Despre aceasta intamplare am aflat de la niste comentatori sportivi pentru ca eu nu am avut nici un interes sa vad acel meci cnsiderand ca Dinamo va castiga.De atunci si pana acum,campionatul romanesc a avut rivalitati ce pot fi spuse in cuvinte de foarte putini iubitori ai fotbalului.Momentul tragicomic care a pus capac revolutiilor murdare din campionat intre conducatorii de club a fost acea gluma facuta de Gigi Becali la telefonul lui Cristian Borcea cand i-a mieunat in telefon,moment care m-a facut atat pe mine cat si pe fanii dinamovisti sa urasca strigatul "Augh,augh,augh!" si sa afiseze bannere in PCH pe care se putea observau lozinci de genul "Suntem caini,nu spartani!",cu incercarea de a pastra porecla fondata in anii '70 dinamovistilor,care din pacate acum nu o mai reprezinta.Din acel moment am inceput sa regret si uneori chiar imi venea sa plang cu gandul ca pentru a ajunge in Europa jucatori ca Mutu,Marica,Mitea sau Rat si antrenori ca Mircea Lucescu au trecut prin acest campionat murdar.Insa cu toate ca s-au intamplat aceste lucruri extrem de grave si traumatizante eu am ramas dinamovist dar din pacate acum sunt in pericol sa nu mai fiu suporter de echipa de club din prima liga,sa sustin doar echipa nationala a Romaniei pentru ca sa tii cu o echipa de club din prima liga din 1998 pana acum este un cosmar mai ales pentru mine,care sunt din Timisoarasi risc sa fiu injurat sau chiar batut de suporterii echipei locale pentru ca port sapca cu Dinamo,insa totusi nu ma pot desparti de echipa Dinamo,asteptand ca,intr-un campionat murdar,sa mai obtina performante,dragi prieteni.
Myhay_Dinamo
De ce nu postati nimic? offtopic.gif
COSMIN C
Asteptam sa-ti schimbi avatarul. Altcineva il foloseste de mai multa vreme. Nu risca sa fii suspendat pt asta.
Myhay_Dinamo
Bine.Mi-am schimbat avatarul.Dar eu ma astaptam pareri despre aticol. offtopic.gif argument.gif
dudu1961
Mare dreptate COSMINE , dar vezi tu eu unul sint infectat cu un virus numit SPORT in general si nu ma pot abtine chiar furios fiind sa nu ma uit si la fotbal , ceea ce spui tu acum cu fotbalul (veziDinamo) eu am avut-o cu ani in urma la handbal de aceea ma uit foarte rara sau deloc la handbal , pentru ca fiind unul dintre cei care am trait succesele "generatiiei de aur" din ani '70 cei de dupa mi sqau parut niste ratati , exact ca in fotbal . Degeaba ne batem cu pumni in piept ca echipa noastra e cea mai buna daca relitatea ne confirma altceva , si mai ale4s fotbalisti pew care uneori ii ridicam la rang de zei , tocmai ei sint cei care ne fac "figura" , si ne fac sa suferim si sa aprarem umiliti in fata prietenilor . Asta-i sportul si nu numai la noi se intimpla cam peste tot cu echipele astea cum sint cele din Romania , azi sint pe val miine se inneaca !
rew
Myhay, puteai scrie mult mai mult despre fotbalu de dupa 1998. Tu ai ramas doar cu miau-miau, iar povestea cu Lucescu dateaza din '87, cind un impotent care-si zice Gechi Ionescu a scornit-o ca sa-si justifice retrogradarea, n-are nici o legatura cu fotbalu de dupa '98 si nici cu mascaricii care conduc azi echipele.

Daca tot esti in pericol sa tii doar cu nationala, mai bine te lasi de tot de fotbal decit sa tii cu piturca, petre marin, banel, dica, ovidiu petre si alte mizerii.
dudu1961
Scuze acum am vazut ca alcineva a facut analiza @ZEKALANGA !
Capirossi
Myhay, ti-e drag Ze in continuare, dupa ce a dezertat ?
Myhay_Dinamo
QUOTE(rew @ 23 Sep 2007, 12:43) *
Myhay, puteai scrie mult mai mult despre fotbalu de dupa 1998. Tu ai ramas doar cu miau-miau, iar povestea cu Lucescu dateaza din '87, cind un impotent care-si zice Gechi Ionescu a scornit-o ca sa-si justifice retrogradarea, n-are nici o legatura cu fotbalu de dupa '98 si nici cu mascaricii care conduc azi echipele.

Daca tot esti in pericol sa tii doar cu nationala, mai bine te lasi de tot de fotbal decit sa tii cu piturca, petre marin, banel, dica, ovidiu petre si alte mizerii.

Rew tu vrei sa spui ca echipa nationala sta doar in Ovidiu Petre si aia 4 de i-ai mentionat acolo?Eu mereu am vrut ca aia sa nu fie convocati,dar Becali are gura mare.Nu l-ai auzit cand a spus ca vrea stelisti la nationala?Piturca e sluga ciobanului.Noi trebuie sa sustinem echipa nationala a lui Mutu,Chivu si Lobont nu a fraierilor de la zdoaia care au facut-o de ras in meciul cu Germania.
Kity_reddog
Trebuie sa terminam cu rautatile cand vine vorba de echipa nationala pentru nu degeaba e ,,nationala",e a tuturor nu a lui jiji,piti sau lui Lobont sau petre marin.Nu are importanta.Atata timp cat Romania are rezultate ar trebui sa ne bucuram cu totii.E mandria noastra.e imaginea noastra peste granitele tarii.Eu iubesc Dinamo cu tot sufletul meu,dar asta nu inseamna ca uit ca Dinamo joaca in Romania,deci nationala imi produce un sentiment aparte.daca nu suntem uniti cand e vorba de un interes general,daca nu ajungem la un consens cand nu ar trebui sa existe ambitii obscure nu ne vom putea bucura niciodata de nimic si timpul trece si nu se mai intoarce.

Piturca cum ar fi el ne-a dus la ultimele turnee finale iar de data aceasta a format o echipa omogena,un grup unit pe care a reusit sa-l mobilizeze in asa fel incat am iesit dintr-o grupa grea.Nu vedeti ca,cam aceiasi jucatori cocheteaza cu national indiferent de schimbarile de conjunctura din campionate?Nu vedeti cat de greu a fost convocat oagararu(stelist crescut la steaua si promovat de piturca),in ciuda jocului sau constant bun de la Ajax?Asa a gandit omul asta lucrurile.S-a gandit ca ce rost are sa tot schimbe jucatorii in functie de forma si sa nu reuseasca niciodata sa organizeze o echipa omogena,legata.Stie foarte bine cat timp trebuie pentru asa ceva.De aceea nu s-au facut mari schimbari in sanul lotului national.Se vad roadele acestei idei PANA ACUM sau nu?

Eu cred ca unii dintre noi avem prejudecati si suntem malitiosi acolo unde nu ar trebui sa existe nici o urma de vrajba.Eu unul vreau sa ma bucur de rezultatele Romaniei daca acestea vor veni fara sa ma gandesc ca vezi Doamne,piturca convoaca numai stelisti.Nu cred in aceste teorii super subiective.Cred in rezultate si in intersul comun.

Hai Romania!
COSMIN C
Uite, am facut efortul sa citesc de vreo trei ori....si nu m-a impresionat deloc patetismul tau... "Imaginea Romaniei", "mandria nationala", " sa fim uniti cand e vorba de interes national", "consens national".....Imi pare rau, am incercat.
marcher
Omu are o durere...mai mica sau mai mare , da o are. Nu vrea sa mai tie cu o echipa de club si basta. Il supara murdaria din campionat. Pentru alinarea suferintei, eu i-as sugera sa urmareasca mocirla din cazul echipei nationale, unde selectia se face pe niste criterii lunatice. Altfel cum s-ar justifica prezenta lui banel, jardel (alias petre marin) sau ovidiu petre? Intr-un fel, ea selectia, are justificare. Sangele. Spurcat si el.
P.S. Eu nu inteleg de ce 1998. Unde-i smenu ca nu-nteleg?
Kity_reddog
@ pt COSMIN C

nici nu trebuie.de aceea suntem coada Europei ca nu stim sa ne respectam valorile,in scoli cand se canta imnul stam cu mainile in buzunar si radem,cand joaca nationala unu' e stelist altu' e dinamovist cand colo toti suntem romani.si cand vine cineva si spune niste lucruri ce ar trebui sa fie normale vine unu' si spune ca e patetic.

,,Desteapta-te romane!"Pana cand?Sincer,ne meritam soarta si ba mai mult de atat.Un exemplu domnu' ,,patriot":la meciurile de rugby de cate ori s-a intamplat sa vezi niste huidume cu capetele pline de cicatrici,tunsi ca la puscarie,cu dinti sparti ca niste luptatori de strada,cantand cu ochii in lacrimi imnul tarii impreuna cu 80000 de oameni?Aia ce e?Patetism?
COSMIN C
Copilu', nu e vina mea ca voi stati cu mainile in buzunare si radeti si mestecati guma cand se canta imnul national. E problema voastra. Ca sa nu zic mai mult, mai ales ca nu e locul pe topicul asta.

Amesteci lucrurile. Si nici nu stii despre ce vorbesti. Mai citeste o data ce a scris Marcher, si Rew mai sus, poate intelegi. Sau poate nu. Dar iar nu e vina mea.

Poti sa scrii zeci de pagini cu ode pentru piturca. Nu ma vei convinge asa ca nu te obosi.
marcher
Ca mihai e dinamovist...nu incape indoiala. Insa el traieste intr-un mediu viciat. Viciat in sensul curentului anti-dinamovist. In rest tot respectul pentru orasul si locuitorii lui. Iar daca nimeresti in troaca...din pacate te mananca porcii. D-aia nu suporta el echipele de club si sincer il cred.
Kity_reddog
Curge lin Dambovita....
marcher
S-o crezi matale...e al dracului de involburata. busted_blue.gif
Kity_reddog
Ce rusinos....=))))))))))))))hahahahahahahah

Asta-i buna,nu ma asteptam.

Bravo Cosmine,prin asta ai dovedit ca esti un mare moderator,mare caracter.Cenzura se practica nevoie mare intre dinamovisti.Frumos ne sta.Am sfidat puterea si conform ROI am sa fiu suspendat:)))))

Pe Dinamo mania se practica cenzura!:)))))
COSMIN C
Despre ce naiba vorbesti?
Kity_reddog
Ma simnt foarte bine ca postul meu a fost vazut de cine trebuie,de tine Cosmin.Nu vroiam sa te supar chiar in halul acesta incat sa-mi cenzurezi mesajul,dar eu nu vorbesc pe un forum din emfaza sau sa fac pe grozavul si nu vreau sa demonstrez nimica.
In fine important e ca te-ai simtit,pentru ca daca nu te simteai nu imi cenzurai mesajul.
Si stai linistit ca poate daca nu in aceasta viata intr-o alta,o sa faci si tu ceva mai productiv la viata ta,decat sa te ei de niste copii pe forum,care poate au si ei o parere.Asta numai asa daca tot insisti(si bine faci)pe tema promovarii tinerelor talente.In fapt nu esti decat un franar si tu ca toti cei a caror mentalitate nu reprezinta nimic altceva decat niste ramasite post-comuniste.Timpul le va schimba pe toate.Succes la bestelit copii pe net si la cenzurat mesajele celor care au curajul sa vada realitatea asa cum este in legatura cu niste purii ratati ca.....
Orice raspuns al tau in momentul asta ar parea penibil pentru tine.Noi doi stim de ce;)
Bascanu
Eu am sters mesajul. Ti-am dat si pm sa te anunt....
Kity_reddog
nu conteaza asta.in esenta e tot aia
COSMIN C
Kity_reddog, nu stiu despre ce mesaj vorbesti.
Dar daca respectam regulamentul, toata discutia asta ar trebui stearsa, pentru ca nu asta e subiectul topicului. Ti-ai spus parerea, mi-am spus parerea. E dreptul tau, e dreptul meu. Si punct.
Daca n-ati fi atat de ocupati sa va contrati cu cei mai in varsta decat voi, ati face ceva productiv pentru ca imaginea tarii asteia sa nu fie asta care e. Care imagine nu sta in nici un caz in rezultatele echipei lui Piturca.
Kity_reddog
Exact.Despre asta vorbeam.Ce facem cu imaginea tarii daca vine cineva si vorbeste despre mandria de a tine cu nationala si e luat peste picior?Repet piturca e doar un pion.Eu vorbeam de altceva.Sincer imi pare rau daca am exagerat dar niste chestii nu mi se par normale.
COSMIN C
Suntem pe un site de sport, pe un topic in care subiectul e asta care este. Tu esti cel care ai venit sa dai lectii de patriotism celor care nu cad pe spate din cauza acestei calificari la EURO 2008. Si sa-i acuzi ca nu le pasa de imaginea Romaniei. Poate nu ti se pare normal, si nici macar nu te condamn, dar ma tem ca nu ai tu atatia ani de cand stii ce e ala fotbal, cat am eu de cand ma uit la un meci al nationalei Romaniei ca la un meci oarecare. Atunci cand ma uit.
Kity_reddog
Nu am motive sa ma incapatinez .Consider in continuare ca am dreptate,dar recunosc ca am gresit exagerand.
redmania
Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce comentarii a starnit primul post al topicului :)))))))))))
Va rog cititi-l inca o data, cap coada :))))))))))))))))))))))))))
Inca mai rad cu lacrimi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Myhay pretene, nu numai ca nu ai urmarit meciul ala dar eu cred ca nici nu erai nascut. Cat despre jucatorii aia retrasi in '98, Doamneeee :))))
Pai Stelea joaca si acum, Hagi a fost si la Euro 2000...:)))))))))))))))))))))))

Apoi incurcaturile din mesaj pe care mi-e greu sa le comentez...Cosmine nu inteleg cum de traieste topicul asta...cred ca ar trebui intitulat "Stan si Bran".
Oricum partea si mai amuzanta e ca topicul a devenit cat se poate de serios :)))))))))))))))

PS1 Acum inteleg de ce s-a luat Cai Lun de dinamovistii timisoreni in urma cu 2-3 zile 010.gif

PS2 Asta a fost cea mai tare : "De ce nu postati nimic ?" aaaahahahahahahhahaaaa
Myhay_Dinamo
QUOTE(redmania @ 26 Oct 2007, 3:15) *
Apoi incurcaturile din mesaj pe care mi-e greu sa le comentez...Cosmine nu inteleg cum de traieste topicul asta...cred ca ar trebui intitulat "Stan si Bran".
Oricum partea si mai amuzanta e ca topicul a devenit cat se poate de serios :)))))))))))))))

PS1 Acum inteleg de ce s-a luat Cai Lun de dinamovistii timisoreni in urma cu 2-3 zile 010.gif

Razi cat vrei de topic-ul meu,e parerea ta despre el,poate altii cred altceva,dar nu contesta dinamovistii din Timisoara. complaining.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.