Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SIMBOLURI
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Mihai11
ceea ce doare mult este ca in actuala echipa nu avem nici un simbol... unii ar putea sa zica ca este lobby.. dar pe lobont mai repede il vad un capitan.... nu cu foarte multe lipsuri pentru un simbol.. dar totusi.. pentru mine nu atinge nivelul de simbol... hai sa luam asa cat mai in parte..
r stefan... o speranta pentru fotbalul mare.. toata lumea il iubeste.. dar adevarul este crud... mai sta la noi pana in iarna..MAXIM pana in vara.. si apoi pleaca... se va duce... si in cel mai fericit caz isi va incheia cariera frumos tot pe la noi.. sau in nefericit caz.. isi incheie cariera la noi.. dar urat.. (v. nastase)...
moti .. un adevarat stalp al apararii noastre... dar o sa plece.. si el se va duce ca radu.... o sa guste fotbalul mare, frumos, adevarat.. si mult mai curat...
niculescu... uneori imi e scarba de el.. sincer.. lui sa i se servesca pe tava.. daca nu, este in plus pe teren 99% din timp... eu nu inteleg cum se accidenteaza cand el nu depune efort deloc.. mai deloc..
danciulescu ... sufletist.. dar nu mai poate duce echipa de unul singur ( nu ca ar fi putut verodata.. cel putin nu pe noi )
pulhac... este bun.. dar si plin de fițe.. este un zicu putin mai matur..
blay .. cand juca era un fl petre, dar cu cu calitati tehnice mult..foarte scazute..
bratu.. cand poate poate.. cand nu poate se loveste mingea de el...
cristea ... "play-maker".. mai bine zis jolly-jocker.. nu poate mai mult.. nici macar nu se straduieste uneori..
margaritescu - e țapan.. nici el nu poate prea multe...
oprita/bostina -.. sos.gif sorry.gif jester.gif wtf.gif nono.gif offtopic.gif beerchug.gif .........................
zicu - cand nu e accidentat e plin de fițe, cand e accidentat e dinamovist pur sange
...deja imi e scarba.. nici nu mai vreau sa mai insir...
mai zic ca ultimul simbol al clubului e prin bulgaria... isi doreste reintoarcere.. un final de cariera linistit.. dar nu-l doreste conducerea si unii dintre noi...
Inteleg ca Petre nu este vre-un Adriano, Raul.. dar este CAINE... In cate meciuri a tras echipa dupa el? In cate meciuri el a depus efort si pentru alti 2-3 jucatori.. Ne lipseste spiritul lui... si chiar tehnica.. ca nu am adus pe nimeni in locul lui cu tehnica mai buna.. si pardon.. este totusi jucator de nationala...
Ne amagim profund sperand in Moti sau Stefan.. pentru ca vrem, nu vrem, ei o sa plece... Petre nu a plecat nu a avut ocazii cu miile.. Nu a plecat si nu a intors spatele acestui club.. nu a plecat si nu a zis.. Am ales cu sufletull el a plecat si a zis.. SUFLETUL MEU ESTE INCA IN STEFAN CEL MARE... Dupa '90 incoace, ce simboluri am avut noi??????????? Hildan.. dar s-a dus saracul.. si uneori, ma gandesc ca e mai bine asa, decat sa il fi tirfogit conducerea in toate felurile... sa-l fi alungat ca pe ultima persoana... cum au facut cu totii...
Eu inteleg ca sunt jucatori profesionisti, si nu PREA inghit pe cei ce joaca la crapid, steoaia.. Dinamo.. dar NU ii inghit DELOC pe cei ce placa de la dinamo la steaua.. am ales cu sufletul, apoi ajung la rapid... aici mi-am dorit sa ajung..
Simbolurile ne lipsesc de la dragostea noastra, DINAMO...
Cai Lun
oprita/bostina -.. sos.gif sorry.gif jester.gif wtf.gif nono.gif offtopic.gif beerchug.gif .........................
zicu - cand nu e accidentat e plin de fite, cand e accidentat e dinamovist pur sange

Ai fost senzational! Bravo!
Mihai11
In tot raul un bine.. nu? Radem noi radem.. dar c-am doare... sau sunt eu aiurea..?
dudu1961
Dar de ce crezi tu @Sir ca s-a accidentat Niculescu , blahblah1.gif de conditie buna ce are ! Simboluri din alte sporturi da , nu din fotbal , am avut nu mai avem , si cine stie peste citi ani vom mai avea . Un simbol e un simbol si un exemplu pentru toata lumea indiferent de ce culoare poarta inima ta (vorbesc de iubirea pentru un club ) .In fotbal nu mai sint simboluri la nici o echipa din tara asta !
perovalenciano
Singurul simbol din curtea lui Dinamo in momentul de fata e tocmai numele Dinamo. in rest nu prea ne-au mai ramas prea multe. Din fericire dragostea pentru Dinamo e vesnica.
Mihai11
de ceva timp, eu unul la Dinamo nu mai vad nici spirit... nu vad omul care este in stare sa traga echipa dupa el... ar fi lobby.. dar nu tot timpul...
Capirossi
Eu as zice ca un adevarat simbol pt Dinamo este cel care ne asteapta de fiecare data in fata Gropii - AMIRALUL. Inegalabilul PATZAICHIN.
Baietii din echipa sa vada casete cu ce a facut dl. Patzaichin pt. culori si pt. tara, ar avea ce sa invete despre daruire, abnegatie, efort dus pana la sacrificiu.
matador
elisabeta lipa.....e prea evident de ce...cea mai mare canotoare din istorie
Radu10mai
deageaba le arati la mercenari, cum sa te sacrifici pentru Dinamo, pentru ei nu inseamna nimic!
Mihai11
sa moara mortul.. a venit badea sa ne spuna ca nu pleaca nimeni la iarna.. facem pariu ca pleaca cel putin 3 titulari? fane, niculescu, pulhac cred eu... as vrea sa plece clown-ul de oprita, bostina sa mai ea cateva pase bune si poate sa stea, blay sa se duca la steaua, nu in alta parte, sa place niculescu daca nu se lasa de pastilele alea de lene si somn... SA VINA PETREEEEEEEEEEEE
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.