Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUPA UEFA 2007/2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
djmihaitza
De toata jena e faptul ca doua televiziuni de nisa (n-o sa le dau numele sa nu le fac reclama) transmit in direct la aceasta ora acelasi meci, PSV - Tottenham.
Oare nu putea una din ele sa renunțe la meciul asta si sa cumpere Everton - Fiorentina?
MosIonRoata
Fotbalul este nedrept uneori...Everton ar fi meritat cu virf si indesat sa se califice,
dar loteria loviturilor de la 11m a decis altfel. Portarul Frey are partea lui de vina
la amblele goluri primite, dar a avut nu mai putin de 5(cinci) interventii de-a dreptul
miraculoase in timpul regulamentar de joc. In rest, Fiorentina a aratat ceea ce este:
o echipa de pluton dintr-un campionat in care se joaca in ritm de vals.

P.S. Imi face deosebita placere sa va anunt ca Estul Fotbalistic are o reprezentanta si
in sferturile de finala ale cupei UEFA: Zenit Leningrad!

Sanatate!
cosmin targoviste
Imi pare rau de Tottenham.
Clau_Goool
Bayern Munich - Anderlecht Bruxelles 1-2, in tur 5-0
Everton Liverpool - AC Fiorentina 2-0, in tur 0-2, Fiorentina s-a calificat la penalty-uri cu scorul de 2-4
Getafe - Benfica Lisabona 1-0, in tur 2-1
PSV Eindhoven - Tottenham Hotspurs 0-1, in tur 1-0, iar PSV merge mai departe dupa penalty-uri 6-5
Leaveyou
La meciul cu Benfica dacă ar fi fost un jucător român aflat singur cu portarul, sigur ar fi încercat să scoată un 11 m.
Clau_Goool
Posibil Liviule, oricum mi-a plăcut mult de cei de la Getafe, au jucat fotbal adevărat și au meritat să meargă mai departe în Cupa UEFA.
Gomes de la PSV a avut sânge rece și a parat penalty-ul decisiv care o putea duce pe Tottenham mai departe. Super reflex din partea acestuia. Merge mai departe și Fiorentina lui Adi Mutu care a tremurat bine de tot în fața celor de la Everton, dar în final au reușit izbânda.

Până acum s-au calificat mai departe :

Getafe - Spania
PSV Eindhoven - Olanda
Zenit St. Petersburg - Rusia
Bayern Munich - Germania
AC Fiorentina - Italia
Bayer Leverkusen - Germania

Astăzi se vor mai califica încă două echipe din meciurile : Sporting Lisabona - Bolton Wanderers și Werder Bremen - Glasgow Rangers (meci transmis în direct de sport.ro începând cu ora 21.30) ...
The Game
Cred ca va fi foarte interesant Werder - Rangers, sper sa se califice scoțienii.
Clau_Goool
Ieri s-au inregistrat rezultatele :

Werder Bremen(Germania) - Glasgow Rangers(Scotia) 1-0, in tur 0-2. Rangers merg mai departe.
Sporting Lisabona(Portugalia) - Bolton Wanderers(Marea Britanie) 1-0, in tur 1-1. Sporting se califica mai departe.

Astazi va avea loc si tragerea la sorti pentru sferturile de finala ale CUPEI UEFA ...
Clau_Goool
Sferturile de finala ale Cupei UEFA :

Bayer Leverkusen - Zenit St. Petersburg
Glasgow Rangers - Sporting Lisabona
Bayern Munich - Getafe
AC Fiorentina - PSV Eindhoven
Myhay_Dinamo
Numai meciuri tari in sferturile de finala...majoritatea echipelor sunt din U.E.F.A. Champions League.Mi-ar place sa vad o finala a Cupei U.E.F.A. F.C. Bayern Munchen-P.S.V. Eindhoven. football.gif football.gif
The Game
Unde va avea loc finala anul asta?
razvan_ptm
Pe stadionul lui Manchester City
reddog_sv
Super tare duleul Fiorentina-PSV..din care sper sa se califice Fiorentina, Myhay icon_confused.gif
Clau_Goool
Eu as vrea o finala Bayern Munich vs AC Fiorentina, sa il vedem si pe Mutu intr-o finala europeana ...
reddog_sv
Astept cu nerabdare meciul de diseara(Fiorentina-PSV)...un super duel care va decide cine va juca finala cu Bayern
The Game
Bayer Leverkusen - Zenit 1-4 in direct pe Telesport ...
djmihaitza
Desi rusii fac instrucție cu nemții, n-am vazut pe nimeni din public sa se ridice si sa plece...!
Cați dintre noi ar fi facut la fel...?
Bascanu
in Germania ii alta cultura.... nu putem compara
djmihaitza
... si nici in Rusia nu e nici un MeMelus care sa compare cuplu' de atacanți germani cu trupa Spitalul de Urgența: Dan Helciug-Barbarez si Vali Craciunescu-Voronin (da, stiu ca Voronin e acum la Liverpool).
MosIonRoata
Gol Cosmin Contra! Gooooolll!!! Este minutul 90' pe Alianz Arena si
Cosmin Contra reuseste sa inscrie la capatul unei faze prelungite
de atac a echipei Getafe. Contra a preluat cu umarul o minge respinsa
de apararea bavareza, a patruns in careu si a lobat balonul din unghi
peste Oliver Khan iesit in intimpinare si peste ceilalti aparatori balonul
intrind in poarta la coltul lung. Bayern Munchen - Getafe 1-1.

Singura reprezentanta a Estului in Cupa UEFA, Zenit Leningrad, a cistigat
in deplasare la Leverkusen in fata echipei Bayer cu scorul de 4-1!

Sanatate!
Morpheuss
Parca e Zenit Sankt-Petersburg, Mos Ioane...Tovarasul Lenin e la pastrare si s-au mai schimbat niste treburi intre timp 010.gif
Hatzu
Of of Gurița ce mi-ai facut.... Aveam un bilet pe toate din UEFA, le-am prins, meciuri din Brazilia si din USA, le-am prins si mai aveam Bayern-u si Contra se trezeste sa dea gol in min. 90 ...
Macar de s-ar califica Getafe da parca vad ca ii scufunda nemtii la ei acasa
bigbobo
Superba executia lu' Contra...
Morpheuss
Kahn s-a sclerozat de tot bag.gif Nu mai are o treaba cu fenomenul fotbal.
The Game
Nu uitați ca si Mutu a inscris aseara, dintr-o minge ricosata din Gomez, in Fiorentina - PSV 1-1.
Myhay_Dinamo
Felicitari lui Contra si Mutu pentru ca au inscris in meciurile din Cupa U.E.F.A.!Sper sa il pot vedea pe Adrian Mutu intr-o finala de Cupa U.E.F.A. contra nemtilor de la Bayern Munchen.A fost un program "romanesc" de fotbal saptamana asta.Azi va juca si Claudiu Niculescu in meciul MSV Duisburg-Energie Cottbus!Sper sa marcheze si el un gol in Germania! romania.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
hunter
QUOTE(MosIonRoata @ 3 Apr 2008, 22:53) *
Singura reprezentanta a Estului in Cupa UEFA, Zenit Leningrad, a cistigat
in deplasare la Leverkusen in fata echipei Bayer cu scorul de 4-1!
Sanatate!

Zenit a jucat extraordinar aseara.In mod normal ar trebui sa o vedem in finala.
Clau_Goool
Într-adevăr am văzut un fotbal de calitate practicat de ruși în Germania ---> Aici !!!
The Game
Un link pentru golul lui Contra?
Clau_Goool
Rezumatul meciului Bayern - Getafe
The Game
Merci, Clau. Super golul lui Contra, si comentatorii erau extaziați.
bigbobo
PSV - Fiorentina 0 - 2...2 goluri pentru Mutu si Fiorentina este in semifinale...Primul dintr-o executie de exceptie...Bravo Mutu!!!...Felicitari!!!

A marcat si Contra aseara in Getafe - Bayern Munchen 1 - 1 (3 - 3 dupa prelungiri) dar mai departe merg nemtii de la Bayern...
The Game
Super Mutu > http://www.youtube.com/watch?v=YP7KpCoSwBA...feature=related
Rezumat Getafe - Bayern > http://www.youtube.com/watch?v=SdOrBeTprho
red_dogvitan
Bravo Mutu felicitari !!!
reddog_sv
Cum ziceau si astia de la ProTv ar trebui nominalizat Mutu la Balonul de Aur icon_cool.gif
Clau_Goool
Si astfel semifinalele Cupei U.E.F.A. sunt :

AC Fiorentina(Italia) - Glasgow Rangers(Scotia)

Zenit St. Petersburg(Rusia) - Bayern Munchen(Germania)

Dupa cum am mai spus as prefera o finala AC Fiorentina vs Bayern ...
reddog_sv
"Mutu e printre cei mai buni 5 jucatori din lume. La Euro 2008 o sa fie marea surpriza", a spus Barry Ferguson despre Mutu.

Rangers - Fiorentina e azi la ProTV, ora 21:45!
bigbobo
Nu e decat o declaratie de curtoazie inainte de un meci important...Italienii sunt experti la asta...

Mi-ar placea o finala Bayern Munchen - Fiorentina...
reddog_sv
Sa vedem daca trece bayern de Zenit..daca nu se baga arbitrii icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
SEMIFINALE CUPA U.E.F.A.

Bayern Munchen(Germania) - Zenit St. Petersburg(Rusia) 1-1

Glasgow Rangers(Scotia) - AC Fiorentina(Italia) 0-0

Returul acestor meciuri va avea loc pe 01.05.2008 ...
bigbobo
M-am uitat pe livescore si-am vazut "Zenit St. Petersburg 4 - 0 Bayern Munich"....E la mistoooo?...
cosmin targoviste
Nu e la misto,e chiar pe bune drink.gif .
Ma bucur enorm ca s-au dus rusii pentru ca au echipa.Cei care au vazut meciul la TV,stiu de ce.
Morpheuss
bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif Ma bucur ca si-au luat-o nemtii.

Zenit castiga finala, indiferent de adversar.
bigbobo
Si eu care tineam cu Bayern...Au jucat sub influenta de "sprite"?...
Morpheuss
icon_rolleyes.gif De ce n-a executat Mutu si a executat Vieri? Fiecare doarme cum isi asterne....
POOL
Mutu trebuia sa-l execute penaltyul decisiv, numai ca nu a mai avut rost pentru ca scotienii castigasera dupa ratarea lui vieri si dupa ce au marcat la urmatorul sut doglaugh.gif
cosmin targoviste
Cum l-am vazut pe Vieri ca merge sa execute,mi-am zis:"Asta rateaza".Eram sigur ca nu marcheaza,pentru ca tot meciul parca a fost in transa.Mi se pare cam terminat Vieri.A fost mare,dar nu prea mai este.Mutu trebuia sa execute.
Imi pare rau ca nu s-au calificat italienii,nu neaparat pentru Mutu,ci pentru ca au jucat fotbal,fata de scotieni care au facut antijoc 210 minute.
reddog_sv
complaining.gif in rangers si in vieri complaining.gif ..obositor meci...dupa ce m-am saturat sa vad neputinta la Dinamo acu' trebuie sa stau 2 ore sa o vad pe marea Fiorentina cum plimba mingea fara pic de creier.Joc slab..cu asa un public sa n-ai o zvacnire...pacat..oricum in finala cred ca le-o tragea Zenit
Capirossi
Vieri e un ratat si asta nu pt. ca a ratat 11 m. Genul de varf stil Vieri mi-a displacut mereu. La prima faza cand a intrat in teren s-a urcat mingea pe el in loc s-o impinga-n poarta. Dup-aia i-a dat Mutu o pasa de geniu si umflatu' a dat-o in afara stadionului. La 11 m aproape ca s-a impiedicat. Normal, capul lui era in pamant. Pacat de Mutu. Merita o echipa mai mare. Sacotienii au avut primul sut pe poarta in min. 75. Nu merita calificarea.
**** Vieri.
MosIonRoata
Ne pare rau de Fiorentina, dar nici ei si nici Barcelona n-aveau
ce cauta in semifinalele cupelor continentale. Si Barcelona si Fiorentina
au nadusit 180 de minute (Fiorentina inca 30) sa paseze de-a latul
in fata careului de la stinga la dreapta si de la dreapta la stinga ca handbalistii pe semicerc.
Diferenta este ca in timp ce la handbal pierzi mingea daca in 30 de secunde
n-ai tras la poarta, la fotbal regulamentul iti da voie s-o tii nelimitat.

Pina una alta, Paul Scholes a demonstrat tuturor antrenorilor si jucatorilor
ca un sut sanatos, fara preluare, de la doua zeci si cinci de metri face infinit
mai mult decit o duzina de jumatati de ocazie, cu alte cuvinte cam cit face unu
impartit la zero: ifinit. (*)

Si inca ceva: primul jucator care a ratat penalti pentru Fiorentina a fost acelasi
jucator care simulind a provocat eliminarea pe nedrept a jucatorului Cousin de la
Glasgow Rangers.
Morala? Putrati-va bine si smeriti-va ca, uite, nu se stie cind te bate Cel de Sus!

(*) Pentru matematicieni plus sau minus infinit ... dar la fotbal
,e clar, plus infinit!

Post Scriptum:

Glasgow Rangers a meritat calificarea pentru ca la Florenta raportul marilor ocazii de gol
a fost de 3-2 in favoarea Scotienilor, a treia lor mare ocazie survenind cind se aflau deja in
zece oameni. Fiorentina a avut doar doua mari ocazii de gol prin Mutu si Vieri in minutele
128 si 129. Pentru o echipa cu pretentii care joaca acasa e prea putin. Mult prea putin.

La toti cei de fata si viitori, sanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.