Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUPA UEFA 2007/2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
The Game
Chestia e ca Vieri cam face legea la Fiorentina, nu Mutu. Cel putin, mie asa mi se pare.
reddog_sv
Eh..mai are si Mutu un dram de respect pentru perioada cand erau colegi la Inter si il mai lasa sa bata o lovitura libera, sa ii mai stearga pantofii 010.gif
The Game
Culmea e ca Mutu joaca fotbal pe langa nesimtitu ala de Vieri ...
POOL
QUOTE(The Game @ 2 May 2008, 23:36) *
Chestia e ca Vieri cam face legea la Fiorentina, nu Mutu. Cel putin, mie asa mi se pare.

Cand? icon_rolleyes.gif Atunci cand vieri e pe banca si Mutu in teren? icon_rolleyes.gif
The Game
S-a vazut in tur la Rangers, cand Mutu a vrut sa bata o lovitura libera si Vieri l-a dat imediat la o parte, Mutu plecand nervos.
Morpheuss
Vieri asta e un umflat prost si increzut, ca sa o zicem pe aia dreapta.
POOL
Bine da' Vieri e rezerva. Nu prea am mai vazut "lideri" din astia. Mutu in tur nu trebuia sa se bage era o lovitura libera de pe partea dreapta care trebuia sa fie executata cu piciorul stang.
Clau_Goool
O finala Zenit St. Petersburg - Glasgow Rangers pe stadionul lui Manchester City ...
Mno la asta nu ma asteptam ... Nici nu stiu cine as vrea sa bata, dar totusi merg
pe mana rusilor care parca mai joaca fotbal fata de astia cu kilturile ...
The Game
Eu tin cu Rangers, o merita fanii scotieni.
Clau_Goool
Jocule, o pot merita fanii daca echipa nu demonstreaza pe teren ca ar merita victoria.
Daca la Florenta nu era incompetentul de Vieri poate altfel se scria povestea acelui
meci. Insa asa merg kilturile mai departe. Oricum sper intr-un meci atractiv miercuri
pe stadionul celor de la Manchester City.

Zenit St. Petersburg(Rusia) - Glasgow Rangers(Scotia) - Finala Cupei U.E.F.A. in direct
Miercuri 14.05.2008 incepand cu ora 21.45 pe Pro TV ...
Morpheuss
Se termina urat pentru Rangers. Rusii matura cu ei pe jos.
reddog_sv
Nu se stie daca matura da' ii bat oricum
Leaveyou
QUOTE(The Game @ 6 May 2008, 0:41) *
Eu tin cu Rangers, o merita fanii scotieni.

Eu țin cu fanii scoțieni. O merită țuica lor 010.gif
reddog_sv
FANII LUI CELTIC AU ARS BILETELE PENTRU FINALA
Clau_Goool
Finala Cupei UEFA

Zenit St. Petersburg(Rusia) - Glasgow Rangers(Scotia) 2-0 (0-0)
bigbobo
Buni rau baietii de la Zenit...Pe cand si la noi un astfel de fotbal?...
The Game
Desi am tinut cu Rangers, Zenit a castigat pe merit Cupa UEFA anul asta. Asta e clar. Superba atmosfera creata atat de scotieni, cat si de rusi. Per total, o finala reusita. A fost preludiul pt. marele meci de miercurea viitoare.
POOL
Vai ce ma bucur ca au castigat rusii. Au meritat-o pe deplin. Au jucat admirabil si cu marseille si cu bayern si cu leverkusen in special acasa. Rangers practica un joc urat si inchis.
@bigbobo.. Probabil cand o sa ne permitem sa dam si noi 20 de milioane de euro pe jucatori precum timoshciuk
reddog_sv
Meci de UCL...buni de tot rusalaii...am tinut cu ei pentru ca aratau ca o echipa adevarata...ambitie determinare de nota 10
dudu1961
am tinut cu scotienii , cu toate ca nu demonstrase-ra nimic , dar de nu-mi plac rusii in general , pe parcursul meciului mi-am schimbat optiunea , nu degeaba si-a luat-o Bayer M cu scorul ala !
Bravo lor !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.