Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Descarca materiale audio / video de pe DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport > Radio Dinamo, DinamoMania TV
Pages: 1, 2, 3
BadRedDog
Auziti baieti...nu o sa mai puneti la download rezumatele meciurilor din fiecare etapa ? Ca si in sezonul trecut ? Pt ca eu am toate meciurile din sezonul trecut si mi-ar place sa le am si pe cele din sezonul ce urmeaza...please please.gif
doggy8
FF frumos am vazut ca pe site a aparut meciul Dinamo - Real Madrid 2-5, dar Dinamo nu a jucat numai cu Real-u, a jucat si cu Manchester United (scor 2-1 ptr Manchester pe Stefan Cel Mare si 5-2 ptr Manchester pe Old Trafford) Se poate pune pe site si meciul asta? Mai ales cel de pe Stefan Cel Mare cand Dinamo a condus aproape o repriza intreaga (si acum il mai tin minte). Multi suporteri am dori sa il vedem pe acesta
djmihaitza
QUOTE(doggy8 @ 18 Jul 2006, 21:14) *
FF frumos am vazut ca pe site a aparut meciul Dinamo - Real Madrid 2-5, dar Dinamo nu a jucat numai cu Real-u, a jucat si cu Manchester United (scor 2-1 ptr Manchester pe Stefan Cel Mare si 5-2 ptr Manchester pe Old Trafford) Se poate pune pe site si meciul asta? Mai ales cel de pe Stefan Cel Mare cand Dinamo a condus aproape o repriza intreaga (si acum il mai tin minte). Multi suporteri am dori sa il vedem pe acesta

Dar ce bine iti aduci aminte...!!! diablo.gif In 2004 meciul tur a fost pe fostul "23 August" iar in retur ManUFC a castigat cu 3-0. in rest totul e OK, ai nimerit diferenta de goluri din retur si scorul din tur... gunshot.gif
BadRedDog
Deci le puneti pana la urma sau nu ? complaining.gif
alex_on
Va rog reduceti rata de compresie video pentru transmisiile live. La meciul tur cu Hibernians si chiar la amicalul cu Vasluiul, imaginea a fost decenta, dar la meciul cu National si mai ales la returul cu maltezii, foarte slabut. Transmisia e cursiva, fara intreruperi, sunetul foarte bun (desi cu asa comentatori, puteti sa si taiati sonorul 010.gif ), dar imaginea e cam neclara - de aia cred ca e vorba de rata de compresie.

Presupun ca majoritatea clientilor DMTV sunt din afara Romaniei si ca au conexiuni Internet foarte bune. Nu cred sa fie probleme de bandwidth.

Daca n-am dreptate, ziceti, ca de-aia se cheama forum.
Blu
Nu mai pt fi downloadate videorile de pe site ??? Numai vizionate ??? 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif
BadRedDog
HAITA_DINAMO.gif Mers DinamoMania pt ca inca puneti rezumatele la download thumb.gif HAITA_DINAMO.gif
Marcus
Am si eu o nelamurire legata de materialele video de pe site-ul DinamoMania (faze de poarta, rezumatele meciurilor, etc)... De ce nu mai este permisa downloadarea acestora in calculatorul propriu? Am observat de ceva vreme ca ati introdus facilitatea de a vizualiza materialele direct de pe site, si nu e nici un buton pentru download. Dupa un timp, aceste rezumate dispar de pe site fiind inlocuite cu cele mai recente.
Pai cum pot sa urmaresc meciurile mele preferate ale lui Dinamo daca nu le pot salva in calculator?
divisor
Marcus iti recomand sa folosesti firefox cu o extensie numit video downloader (nu sunt 100% sigur dar da un search pe google), si o sa poti salva thumb.gif
gavros
QUOTE(doggy8 @ 18 Jul 2006, 21:14) *

vad ce bine tii minte verystrange.gif , mai bine taceai
djmihaitza
Astept de la sfarsitul meciului cu zdiaua sa apara "surpriza" pe site: adica "download" la meciul intreg Dinamo vs. zdiaua.
Stiu ca s-a putut cu poli bragadiru, cu prazarii si de asemenea stiu ca rew (din cate am vazut eu, el este responsabil cu "capturile") nu ne va dezamagi nici de data asta.
Ar fi si pacat la asemenea rezultat.....!
Ashtray
Nu stiu pe cine sa felicit dar filmuletul acela cu prezentarea inedita a meciului e EXTRAORDINAR!Bravo intregii echipe dinamomania
Marcus
Doamne dar cand o sa putem vedea si noi materiale video DE CALITATE pe Dinamomania?!?! Imaginile sunt absolut ORIBILE, se vad mai bine meciurile nationalei in alb-negru din anii 70' decat meciurile lui Dinamo in 2006.

Chiar trebuie sa intru pe site-uri straine ca sa pot lua materiale video cu Dinamo? FACETI CEVA!
radu_reddogforever
Salutare cainilor,
Ca si voi, sunt un mare fan al echipei Dinamo, un "caine rosu" care isi sustine echipa in fiecare meci..ori pe stadion, ori in fata televizorului. De asemenea, am pe calculator cateva rezumate ale unor meciuri mari ale lui Dinamo. Nu dau exemple pentru ca nu are rost. Singurul meu "of" ar fi ca nu am rezumatul meciului Dinamo - Sahtior, acel 2-0...nu reusesc sa-l gasesc si as vrea sa va intreb daca voi il aveti si mi-l puteti "da" si mie. Sau daca Dinamomania il are si sa-l puna la downladat. Multumesc anticipat...
radu_reddogforever
QUOTE(gavros @ 18 Sep 2006, 21:43) *
vad ce bine tii minte verystrange.gif , mai bine taceai

A incurcat meciurile...nu trebuie sa faceti misto chiar asa.
radu_reddogforever
Citeam pe un site de un meci Dinamo - Steaua 1-0 pe data de 01.04.2001. In acel meci se vorbea de scandarile suporterilor stelisti, scandari anti- Catalin Hîldan 149.gif 149.gif si cum Dinamo a inscrie singurul gol printr-o minge atinsa de un picior "invizibil". Daca este adevarat, ati putea sa puneti si acel meci la downloadat, va rog frumos? icon_lol.gif
Fane
de unde mai pot downloada meciurile cu steaua si rapid? HAITA_DINAMO.gif
Marcus
Meciurile cu Steaua si Rapid ti le pot da eu prin oDC... am si rezumate, si chiar si inregistrarea intregului derby cu Spurcky (90 minute). Dar sper sa-mi dai si tu niste meciuri la schimb. :)
Fane
niste materiale video de la supercupa spurki 2-3 Dinamo unde mai pot gasi?
Marcus
Tot la mine 010.gif
Dar daca deschizi oDC, sau intri pe un video site, sigur gasesti si singur.
Fane
imi raspunzi odata la msg? am cautat si pe net da nu le pot downloada
Wlad_red_dog
Va rog frumos, unde pot gasi rezumatul meciul cu steaua? Se mai gaseste pe site? Daca da imi dati si mie un link? please.gif
hunter
@ radu_reddogforever meciu ala cu Sahtioru il am eu pe calculator...te pot ajuta

@ Wlad_red_dog e pe site cauta in luna septembrie... http://www.dinamomania.net/ev_central/arch...r&year=2006]da click aici[/url]
Fane
marcus zi ma unde te pot gasi pe odc sau da-mi nicku-l. Si apropo Dinamo dc nu are un hub ?
Wlad_red_dog
pt hunter:multam fain thumb.gif
Fane
exista vreun hub pe odc unde pot gasi ceva meciuri cu Dinamo?
gavros
QUOTE(radu_reddogforever @ 5 Oct 2006, 9:33) *
Citeam pe un site de un meci Dinamo - Steaua 1-0 pe data de 01.04.2001. In acel meci se vorbea de scandarile suporterilor stelisti, scandari anti- Catalin Hîldan 149.gif 149.gif si cum Dinamo a inscrie singurul gol printr-o minge atinsa de un picior "invizibil". Daca este adevarat, ati putea sa puneti si acel meci la downloadat, va rog frumos? icon_lol.gif

Vreau si eu acest meci, nu ca asi fi curios sa vad daca chiar a fost lovita de un picior invizibil 010.gif , dar chiar nu mai tin minte acest meci busted_blue.gif
Marcus
Deci, ID-ul meu de messenger este marcus_blu29. Eu, desi intru pe siteul dinamomania, pe forum intru doar din cand in cand... si nu am vazut la timp mesajul tau. Contacteaza-ma.
mihaiul90
Am observat ca la ultimele meciuri nu au mai aparut acele materiale video cu povestea meciului. Mie mi se par foarte interesante. De ce nu au mai aparut ?
torres_dog
Cine Suntem??
cine suntem??
suntem celebra galerie
din peluza nord se stie
acolo mereu vom fii
pt echipa vom muri HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
...stai ca s-a inregistrat cineva anumea ca sa-i povesteasca lui Mihai meciul.... a inceput cu atmosfera... verystrange.gif

offtopic.gif pentru off topicuri se da dojana. CINE ARE OCHI DE CITIT SA CITEASCA!
Fane
se mai poate pune odata la download meciul cu rapid? :D nu gasesc nicaieri meciul
coolio
Nu se pot adauga ceva materiale video cu fanii lui la Brugges?
cele existente se pot doar vedea nu si downloada.....
Fane
pai exista un material video cu fanii, eu l-am downloadat
coolio
acum a fost adaugat sau acum l-am vazut eu.initial nu cred ca era
Multumesc pe aceasta cale moderatorilor ........
radu_reddogforever
QUOTE(hunter @ 29 Oct 2006, 14:51) *
@ radu_reddogforever meciu ala cu Sahtioru il am eu pe calculator...te pot ajuta

@ Wlad_red_dog e pe site cauta in luna septembrie... http://www.dinamomania.net/ev_central/arch...r&year=2006]da click aici[/url]

Id-ul meu este......radu_reddogforever. Baga-ma in lista te rog si vorbim pe messenger. Mersi anticipat...
ilievirgil87
Si eu as vrea sa stiu daca se pun poze de la meciul Dinamo-leverkusen .....
COSMIN C
De la ce meci nu s-au pus poze de ati intrat in panica? drunk.gif
radu_phenomeno
salutari tuturor si felicitari celor ce se ocupa cu transmisia meciurilor echipei Dinamo(si nu numai) pe internet,acest lucru vine si in sprijinul celor care asemeni ca si mine sunt departe de casa si nu au posibilitatea sa urmareasca prin alte mijloace aceste meciuri ...Totusi .. ce se intampla cu sonorul la meciul de azi cu NATIONAL ?
Numai bine,succese in viitor si ... HAI Dinamo !!! CAINE PANA LA MOARTE !!!!
Fane
puteti pune la Download PCH la Dinamo 1-0 National? imi place la nebunie aia cu mirel răţoi .... in mortii tai
gavros
exista pe site sa downloadez meciul Dinamo leverkusen ca nu l-am gasit
mihaiul90
Daca aveti timp si doriti, poate mai puneti o data spre downloadare toate rezumatele meciurilor de pana acum pe pagina principala pentru cei care s-au trezit mai tarziu ca le vor pe calculator... icon_redface.gif
mihaiul90
As vrea si eu sa stiu daca se poate sa mai gasesc pe DinamoMania meciul intreg Dinamo-steaua 1-0 din tur ? Il mai luasem odata dar am avut o problema cu calculatorul si s-a pierdut. Chiar as vrea sa downloadez meciul ala, pentru ca are o istorie aparte ca orice derby.
gavros
si eu vreau rezumatul de la meciul de acum
mihaiul90
Eu am intrebat de ala din tur daca se mai poate downloada ca pe asta din retur il am deja.
adysab
Ma gandeam ca s-ar putea face un fel de tracker DinamoMania si toti care avem meciuri mai noi sau mai vechi sa le transformam in torrente si sa le punem pe tracker .
Dar banuiescca ar fi mult de munca pentru asta ....
Ashtray
Nu stiu de ce , dar cand incerc sa vad filmuletele de pe prima pagina imi arata o pagina alba in locul playerului cu o casuta mica in colt cu sunt ceva figuri geometrice colorate...stiu sigur ca e "de la mine" da' nu stiu ce trebuie sa fac ca sa mearga.
Florin_Dinamo
OFF TOPIC:
Am luat rezumatul meciului, de pe site-ul spurky, pentru ei meciul s-a terminat la 0-2 evillaugh1.gif verystrange.gif verystrange.gif
Florin
Putina rabdare. Se schimba siteul si se schimba si video. Va fi cea mai mare arhiva video dedicata lui Dinamo pe net. Vazut direct in site sau download.
caine_rosu_turbat
QUOTE(Florin @ 13 Apr 2007, 4:16) *
Putina rabdare. Se schimba siteul si se schimba si video. Va fi cea mai mare arhiva video dedicata lui Dinamo pe net. Vazut direct in site sau download.

Cand ??? As vrea si eu rezumatul ''Umilintei din Ghencea''......dar.....cel mai mult imi doresc rezumatul si de ce nu chiar tot meciul absolut senzational !!! : Dinamo - Internazionale Milano 3-2 ! cu ''maestrii'' Talnar,Orac,Custov.....etc....cum procedam ? countingsheep.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.