drimacus
Sep 16 2004, 12:23 AM
La ultimul antrenament de la Sporting Lisabona, Marius Niculae s-a accidentat din nou si va lipsi din lotul lui Sporting pt. meciul cu Rapid Viena de maine ... nu stiu ce sa mai zic; tocmai cand se parea ca o sa isi revina la forma care l-a consacrat .. iar .
Ce zicetzi ? Mai are vreo sansa ? Eu inca sper dar viatza extrasportiva ( motiv pt. care s-a si certat cu taica-su ) se pare ca l-a cam terminat pentru fotbal ;
ManoWar
Sep 16 2004, 03:17 AM
Nu stiu ce sa zic. Eu am un mare respect pentru marius. Eu sper sa isi revina. Ce este despre viata extrasportiva?
drimacus
Sep 16 2004, 03:58 AM
pai nu stiu nici eu exact ce e cu viatza extrasportiva dar din cate am intzeles, taicasu s-a certat cu el pe tema asta ... ca nu face recuperarea cum trebuie .. ca o arde numai prin discoteci , pierde noptzi ... bla bla ...Shi mie mi se pare baiat serios .. dar daca vad ca tot se accidenteaza .. incep sa-i dau dreptate lui taicasu
Anonymous
Sep 16 2004, 07:41 AM
S-a certat cu familia din cauza prietenei lui. In rest nu cred ca e betiv, ca altii.
drimacus
Sep 16 2004, 04:50 PM
nu a zis nimeni ca ar fi betziv dar sa fim seriosi .. chiar daca nu bea ... daca pierde noptzile shi nu face recuperarea cum trebuie .. nu e prea bine, mai ales ca a suferit o accidentare dupa care 8 fotbalisti din 10 s-ar fi lasat de meserie
flaviusO
Sep 16 2004, 05:56 PM
fii serios, ce treaba au metatarsienele cu viata extrasportiva... cred ca l-a blestemat taica-sau...
1948
Sep 16 2004, 06:32 PM
Da...Pacat de el...e un jucator bun... revenise si in nationala...are mult ghinion ... Pacat !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.