Help - Search - Members - Calendar
Full Version: S-a accidentat Marius Niculae ...... IAR !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
drimacus
La ultimul antrenament de la Sporting Lisabona, Marius Niculae s-a accidentat din nou si va lipsi din lotul lui Sporting pt. meciul cu Rapid Viena de maine ... nu stiu ce sa mai zic; tocmai cand se parea ca o sa isi revina la forma care l-a consacrat .. iar .
Ce zicetzi ? Mai are vreo sansa ? Eu inca sper dar viatza extrasportiva ( motiv pt. care s-a si certat cu taica-su ) se pare ca l-a cam terminat pentru fotbal ;
ManoWar
Nu stiu ce sa zic. Eu am un mare respect pentru marius. Eu sper sa isi revina. Ce este despre viata extrasportiva?
drimacus
pai nu stiu nici eu exact ce e cu viatza extrasportiva dar din cate am intzeles, taicasu s-a certat cu el pe tema asta ... ca nu face recuperarea cum trebuie .. ca o arde numai prin discoteci , pierde noptzi ... bla bla ...Shi mie mi se pare baiat serios .. dar daca vad ca tot se accidenteaza .. incep sa-i dau dreptate lui taicasu
Anonymous
S-a certat cu familia din cauza prietenei lui. In rest nu cred ca e betiv, ca altii.
drimacus
nu a zis nimeni ca ar fi betziv dar sa fim seriosi .. chiar daca nu bea ... daca pierde noptzile shi nu face recuperarea cum trebuie .. nu e prea bine, mai ales ca a suferit o accidentare dupa care 8 fotbalisti din 10 s-ar fi lasat de meserie
flaviusO
fii serios, ce treaba au metatarsienele cu viata extrasportiva... cred ca l-a blestemat taica-sau...
1948
Da...Pacat de el...e un jucator bun... revenise si in nationala...are mult ghinion ... Pacat !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.