Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2007
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Clau_Goool
Mno, deci pana la urma a inghitit-o pamantul pe fata ? Pacat ca avea potential ... Asta este ...
Leaveyou
Adică te gândești și tu că dacă și-a luat biata fată o lipie pe ea, acuma înoată în sucurile gatrice ale unor uameni ? Vom cerceta !
COSMIN C
Eu nu inteleg, daca e uăm, pluralul nu ar trebui sa fie uămi?? icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Sa intre Cartea de Gramatica in prim plan si sa ne explice atunci cum sta faza ...
djmihaitza
Cine a vazut-o la TV pe Moni in pauza meciului Romania - Georgia sa ridice mana sus crazy.gif !
The Game
Asta presupune ca cineva sa se fi uitat la meci ... 010.gif
COSMIN C
Ala eu, ala eu...

A fost meci? Aaaa, ala de la care spera bezmeticul de Ropo sa ia 3 puncte?
red_butterfly
pai si ce, nu le-am luat Cosmine?
Daca stateam acasa nu ma uitam la meci...dar asa am fost cu Cristina si cu rew.
Sefu' se ocupa de intretinerea atmosferei...adica se certa cu noi icon_lol.gif icon_lol.gif
A venit cu tricou si sapca cu "nationala"...dar a stat jos cand s-a cantat imnul. A stat in picioare la cel al Georgiei, in schimb. rofl.gif
cpc
eh ce sa spun....a stat jos la imn si uite ca s-a terminat 2-1 pentru noi (adica a fost in inferioritate sefu'...eu zic ca i-am facut fata cu brio)

meciul a fost de vis, mai ales de cand a iesit "intunecatul" de balanel-)
red_butterfly
Ba nu i-ai facut fata. Cred ca mai degraba te-a tolerat el..ma rog, si pe mine. Pana acum ar fi trebuit sa stii ca nu te poti pune cu el... gunshot.gif
Leaveyou
Cred ca mai degraba te-a tolerat el..

Mă scuzați că mă bag dar parcă este ca în bancurile cu Chuck ... 010.gif
Clau_Goool
QUOTE(red_butterfly @ 20 Nov 2008, 0:15) *
Daca stateam acasa nu ma uitam la meci...dar asa am fost cu Cristina si cu rew.

Pfuuuaiii ce pierdere de vreme, mai bine stateati in Taverna si puneati de niste clatite cu gem pentru astia infometati... mancam.gif
red_butterfly
Pai si cine crezi ca le invartea? Eu una nu-s in stare...poate veneai tu sa ne ajuti icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.