Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2007
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
bianco_rossa
stiiiiu..da si mie imi place
Monica...facem un targ?...cat ceri pe o poza cu.. doglaugh.gif bratu? 010.gif
Cai Lun
Nu va mai luati de Farfael! nono.gif
Clau_Goool
Monica nu iti faci o poza si cu Yenga ca sa ii faci pe plac lui Cai ??? pleaseeeeee ... doglaugh.gif
red_butterfly
Ba da Clau, sa stii ca am sa fac asta! Zilele trecute mi-l pusesem pe pisi la avatar, si Cai s-a speriat si-a crezut ca-i Bostina. O sa fac o poza cu el sau cu Zenga, sa ii fac pe plac. 010.gif 010.gif 010.gif

Sab...pai...cum adica cat cer? Nu e de vanzare poza mea cu el. Dar daca vii prin Bucuresti, iti fac poza cu el, sau ii fac la un antrenament. Ii zic sa stea frumos sa ii fac o poza pt o fana infocata, sigur nu se supara. tongue.gif
Cai Lun
Pai dau un ignore mare cat roata carului...
red_butterfly
Do you think i give a.....?
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 19 Sep 2007, 18:01) *
Nu va mai luati de Farfael! nono.gif

E tot una cu Farfugel? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Falafel, da...

@ Miss > Pai nu e vorba ca dai sa nu dai tu ceva, e vorba ca dau eu... si cel putin nu imi poluez vizual monitorul.. :d
red_butterfly
Mda, ti-as zice eu ceva acum despre poluare, da' te superi. icon_rolleyes.gif
Poti sa dai ignore de pe acum, nu ma intereseaza....
gilutza_d
A reinceput celebra serie "Tom & Jerry"? doglaugh.gif
COSMIN C
E doar episodul pilot.
Clau_Goool
The show must go on ...
Cai Lun
Eu sunt fair play, nu dau ignore pe NV... 010.gif
red_butterfly
In caz ca nu stiati seria Tom si Jerry are 161 de episoade. evillaugh1.gif
Cai Lun
tongue2.gif
COSMIN C
Click to view attachmentParca asta e mai sugestiva!
red_butterfly
verystrange.gif verystrange.gif Cata dreptate poti sa ai Cosmine!!!
bigbobo
Monica n-am apucat sa vad The Grudge dar am vazut azi alt film de groaza, Dinamo - Elfsborg...Si parca am revazut si Dinamo - Gloria, Dinamo - Lazio, Dinamo - Mioveni si Dinamo Vaslui...Cele mai tari filme de groaza...
Clau_Goool
Hai sa intorc pagina de groaza din aceasta seara spre ceva mult mai placut. Monica ai facut poza aia cu Yenga ? doglaugh.gif
Cai Lun
...prea tarziu, a apucat sa isi faca sepuku.

(Yenga, adica... nu Monica... 010.gif )
red_butterfly
Cai Lun...pentru informatia ta, seppuku isi fac femeile...barbatii isi fac harakiri doglaugh.gif

bigbobo: da, astea le-am vazut si eu.
Acu s-ar putea sa te iei de mine, dar e ceva care m-a si bucurat la meciul din seara asta. Si anume: mutrele lu' borcica si turcu icon_twisted.gif icon_twisted.gif Mama, ce-mi placea cand il vedeam pe turcu cum bombanea si-si punea mainile in cap...si pe borcea care dupa golul doi a plecat din primul rand si se tot plimba pe acolo.
Cai Lun
seppuku isi fac femeile...barbatii isi fac harakiri
...da.. si eu unde am gresit?! rofl.gif
bigbobo
Monica m-ar bucura sa nu-i mai vad deloc la Dinamo...Dar cred ca este imposibil...
red_butterfly
QUOTE(Cai Lun @ 21 Sep 2007, 3:48) *
...da.. si eu unde am gresit?! rofl.gif

Cai Lun, eu imi bag picioarele in topicul asta. Daca ai de gand sa spui asemenea tampenii... Vezi-ti de treaba ta...
Cai Lun
icon_lol.gif
Florin_Dinamo
Monica si Sabina: Am mare nevoie de ajutorul vostru: Vreau neaparat poze cu Bratu... cat mai multe pls sa imi dati pe mess:d Vreau sa cuceresc o tipa, si cum nu's asa frumos, ii dau poze cu Bratu, sa creada ca is eu verystrange.gif Ca nu se pricepe la fotbal si nu o sa-si dea seama. I-am si zis ca ma cheama Florin Bratu si n-o zis nimic, n-o simtit nimic ciudat 010.gif 010.gif
Bascanu
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
redlady08
hai ma florine.....credeam ca generatia tanara e mai inventiva cand vine vorba de metode de agatat
red_butterfly
verystrange.gif Da, da.... Si Sab vrea poze cu el. Sper ca joaca diseara, ca numa pe el il urmaresc. ghost.gif tongue.gif

In fine, daca tipa e chiar afona in ceea ce priveste fotbalul, e normal sa nu stie de bratu...daca ii ziceai ca te cheama bogdan lobont era altceva, prindea de vrajeala crazy.gif
Florin_Dinamo
Da dar Lobont nu e asa frumos ca Bratu... e mai frumos ca mine, ce-i drept. Daca vrea si Sab, imi dai si mie poze, nu? icon_lol.gif icon_lol.gif
detz_red_dog
QUOTE(Florin_Dinamo @ 23 Sep 2007, 15:34) *
Monica si Sabina: Am mare nevoie de ajutorul vostru: Vreau neaparat poze cu Bratu... cat mai multe pls sa imi dati pe mess:d Vreau sa cuceresc o tipa, si cum nu's asa frumos, ii dau poze cu Bratu, sa creada ca is eu verystrange.gif Ca nu se pricepe la fotbal si nu o sa-si dea seama. I-am si zis ca ma cheama Florin Bratu si n-o zis nimic, n-o simtit nimic ciudat 010.gif 010.gif

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif Esti tare .Te invat eu. Si daca e vreuna care sa nu vrea sa iasa cu tine,probabil e in scaun cu rotile verystrange.gif
Florin_Dinamo
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
detz_red_dog
Pai da, tu crezi ca te joci aici? verystrange.gif

Monica,felicitari pt premiu bananasmile.gif
POOL
Nu creeed. verystrange.gif Si ce faci daca trebuie sa te intalnesti cu ea in oras si nu te recunoaste? icon_rolleyes.gif
rew
Pai il trimite pe Bratu "du-te Bratule in locu meu si zi-i lu aia ca tu esti insurat, da' ai un frate mai urit care e interesat"
Bascanu
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
red_butterfly
verystrange.gif ia uite ce idei are rew! Invata copiii la prostii. doglaugh.gif
POOL
verystrange.gif Bun scenariu. Poate asa va si face Florin.
Clau_Goool
Florine, bine zice rew. Eu zic ca asta e singura ta sansa de reusita, profita de ea ...
rew
Mai tre sa zici ca Florin e numele de familie, pe frate in cheama Bratu si pe tine Dinamo, ca sa nu se prinda.
red_butterfly
rew, apuca-te de scris, ca vad ca ai inspiratie in seara asta verystrange.gif
Capirossi
Gagica aia mai are o sora ? E si blonda ?
bianco_rossa
Monica....multumesc pentru pozaaaaaaa bananasmile.gif prea tare, dar vorba ta, exceptand personajele de pe langa 010.gif
@ florin....chiar vrei sa te bagi la afaceri cu fetele? football.gif
Radu10mai
Monica, cat a costat titlul? icon_rolleyes.gif
red_butterfly
verystrange.gif N-a costat nimic ca n-a fost blat! A trebuit sa suport doar misto-urile lui cai lun de care IN SFARSIT am scapat bananasmile.gif
Clau_Goool
Esti sigura ca ai scapat ??? doglaugh.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(Capirossi @ 24 Sep 2007, 1:01) *
Gagica aia mai are o sora ? E si blonda ?

Da. Si e unguroaica. Asta stiai? verystrange.gif verystrange.gif

QUOTE(bianco_rossa @ 24 Sep 2007, 9:14) *
@ florin....chiar vrei sa te bagi la afaceri cu fetele? football.gif

Da, si inca afaceri de afaceri football.gif football.gif
Cai Lun
Nu stiu cine de cine a scapat, dar in orice caz, ea de mine... nu! gunshot.gif
deea_red
ptiu...lasa Monica..stii vorba aia.." rau cu rau, dar mai rau fara rau" 010.gif
biancap78
florine..tine cont de ideile lui rew ca sunt foarte practice...stie omu' ce stie.... 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.