Me_Sama
Dec 26 2007, 12:33 AM
Cosmin, stiam eu ca Fanica are multe admiratoare, dar chiar asa...e prea de tot! Desi nu stiu de ce ma mai mir. Am vazut si pe blogul lui Lobby niste declaratii de genul asta, de te crucesti, nu gluma.
In concluzie, fetelor, noi suntem normale!
cpc
Dec 26 2007, 12:33 AM
Mi-e rau...de unde a aparut si ea, Cosmine?
Tu vrei sa ne faci viata grea acum de Craciun...in fine pe Fane il revendicase Me Sama, deci eu si Monik suntem ok.
Si "raducu"???
Me_Sama
Dec 26 2007, 12:38 AM
Cpc, special pentru tine. De pe blogul lui Lobby:
"bogdan vroiam sati urez inca o data Sarbatori fericite si tot cea ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca pt ca meriti
!!!Nu stiu daca vei citi acest mesaj dar vroiam sa stii doar ca
te iubesc mult si ca acest craciun va fi mult mai frumos pt mine caci tu existi in viata mea
!!!!Craciun fericit si un An Nou asa cum tu meriti plin de bucurii si impliniri..!!!Te iubeeeesc mult
!"
Asa ca nu numai Fane are de-a face cu nebune. Diferenta e ca la Lobby macar stiu sa faca diferenta dintre nume si prenume
cpc
Dec 26 2007, 12:49 AM
Ah, bine ca mi-ai zis...pai vezi de aceea trebuie sa ne organizam ca "bodyguarzi" ca mai apare una asa si zice vrute si nevrute si nu lasa jucatorul sa se concentreze la meci.
Cu siguranta la Lobby chestiile astea nu au efect (si sunt convinsa ca nici nu le raspunde pe blog), dar ce te faci cu jucatorii mai tineri...gen Fane si Pulhac care in fata unor admiratoare mai aprige se infierbanta?
Me_Sama
Dec 26 2007, 12:54 AM
La Lobby n-au efect, ca e om cu capul pe umeri. Lasa, ca de fundasii centrali am eu grija, ca asta e zona cu probleme. Dar numai Moti si Stefan Radu, sa ne intelegem. Pe Goian si alte experimente nu ma bag.
Oricum, cu Moti nu ma astept sa am probleme, dar la Fane...sa ma pregatesc psihic pentru ce ma asteapta!
red_butterfly
Dec 26 2007, 12:55 AM
La Lucica nici nu are rost, ca e dus rau. Ii fug ochii in toate directiile dupa fete.
cpc
Dec 26 2007, 12:58 AM
Adevarul e ca la Moti nu ai emotii sigur.
Cu Fane e intr-adevar greu si ce-o sa te faci daca ii zboara gandul la italience (ca de cand ii umbla mintea la transferuri nu poti sa stii....si ele au sange latin ca si noi...).
Me_Sama
Dec 26 2007, 12:58 AM
Monik, degeaba ii fug lui ochii dupa ele, daca reciproca nu este valabila. Sau mai stii ce surprize ne rezerva viata? S-o gasi una sa-i faca si lui declaratii...poate daca il confunda cu frac-su

Cpc, sa-i zboare gandul unde o vrea el: la italinence, albaneze, finlandeze, nu-mi pasa. Dar nu cand trebuie sa se concentreze la meci, ca altfel are de-a face cu mine
red_butterfly
Dec 26 2007, 01:00 AM
Invers poate. Nu-mi place de el in mod deosebit, dar trebuie sa recunosc ca arata de-o mie de ori mai bine decat Dorin... Si crede-ma are destule "prietene"...
cpc
Dec 26 2007, 01:04 AM
Deci pana la urma cu Lobby si 2 jucatori din aparare am rezolvat....dar in continuare problema ramane la mijloc si in atac, in afara de Danciu si Ropo nimeni nu mai vrea nimic.
Iar Lumi e de-a dreptul mofturoasa.
Me_Sama
Dec 26 2007, 01:05 AM
Da? E clar...viata e plina de surprize.
Cpc, la fel e si pe teren: avem probleme la mijloc si in atac. Dar pe Cristea nu-l vrea nimeni? Ca el se poarta foarte frumos cu suporterii, deci merita un bodyguard. Iar Cleo...asteapta numai sa marcheze, sa vezi ce se face iar coada la el!
red_butterfly
Dec 26 2007, 01:10 AM
Cristea?? E mai fitos chiar si decat Chiacu...
Me_Sama
Dec 26 2007, 01:18 AM
Monik, mie nu mi s-a parut. Cand i-am cerut autograful mi-a vb foarte frumos. Si foarte mult..nu ma mai lasa sa plec. Din cauza lui era sa-l ratez pe China :)
red_butterfly
Dec 26 2007, 01:20 AM
Asta cand? Acum 2 ani? Atunci era super de treaba. Sincer, toata vara cat am fost pe la ei pe acolo l-am vazut numa asa sictirit....
Me_Sama
Dec 26 2007, 01:23 AM
Nu acum 2 ani, ci acum 2 luni. La modul foarte serios iti zic. Si pe mine m-a mirat, pt ca il credeam fitos. Dar cu mine n-a fost deloc asa.
red_butterfly
Dec 26 2007, 01:34 AM
S-o fi intamplat, ce pot sa zic. Asa si eu il credeam pe Fane fitos inainte sa-l cunosc dar pana acum mi s-a parut de treaba.

Luminita, am o intrebare. Uita-te la poza pe care ai pus-o tu, si la asta de mai jos. Lobby e adorabil, pe langa Pulhi al tau..
cpc
Dec 26 2007, 01:38 AM
Monik asa este...si in plus lui Pulhi chiar i se potriveste "barbosu/ nerasu"
red_butterfly
Dec 26 2007, 02:22 AM
Nu Lumi, incercam doar sa-ti arat realitatea. Ce, tu nu l-ai vazut niciodata pe Pulhac cu fesul ala? Sa mai zici tu de Lobby....
radu
Dec 26 2007, 10:37 AM
Ce de fete si ce de lupte!! Hmm dar mai lipsesc cateva....Cai Luna pe unde o fi?? :D
red_butterfly
Dec 26 2007, 12:08 PM

Am auzit ca isi pregateste intrarea...
radu
Dec 26 2007, 01:27 PM
Eeee.... de abia astept!!
gilutza_d
Dec 26 2007, 05:43 PM
Chiar asa de ce nimeni nu se baga si la atacanti?Poate de aia nici nu mai stiu "saracii" sa dea gol,daca nu se bate nimeni si pentru ei.
Antispring
Dec 26 2007, 06:32 PM

'ai de capu' meu!... Voi si pe net sunteti singure de Craciun! Singure si fara farmec! Pai pe ce tampit sa intereseze discutiile astea?!
red_butterfly
Dec 26 2007, 06:48 PM
Da' nici nu e nevoie sa intereseze pe cineva. Ne intereseaza pe noi, si e de ajuns.
Mitzi
Dec 26 2007, 07:02 PM
Pot sa alerg...ups...voiam sa zic aleg si eu un jucator?
Mi l-as dori pe cap de zmeu/sa-l pun in albumul meu... dar stiu ca e concurenta prea mare si ma las pagubas :(
red_butterfly
Dec 26 2007, 07:04 PM
Miți, noi la inceput ne-am gandit la un joc pentru fete, dar daca vrei sa participi esti binevenit. La cap de zmeu nu s-a inscris nimeni, de unde concurenta
anmini
Dec 27 2007, 12:06 AM
Miți, un unicat, special pentru tine.........mai bine zis, pentru albumul tau.
[img=http://img292.imageshack.us/img292/5991/dscf2249ro1.th.jpg]si pentru vecinul meu, antispringul, ca tot suntem la capitolul amintiri........
[img=http://img241.imageshack.us/img241/377/dscf1223us1.th.jpg]
Antispring
Dec 27 2007, 12:53 AM
Da, ma, Anca.. da' asa m-am enervat!.. Ii pupati in bot pe sclavii astia fara suflet!.. Farmecul e in alta parte...
http://www.youtube.com/watch?v=ha9IreU6VFcMA intreb mereu cum ar fi fost daca traia el...
anmini
Dec 27 2007, 01:07 AM
Ma, nush, poate ca l-ar fi vandut, sau poate s-ar fi retras din fotbal de la Dinamo. Asta-i viata........
Eu incercam sa subliniez ca si cu astia, asa cum sunt ei, am trait momente frumoase...sau cel putin, eu asa simt.
si inca una...poate te identifica Miți...
[img=http://img149.imageshack.us/img149/7759/dscf2963yr8.th.jpg]
Antispring
Dec 27 2007, 01:09 AM
Auzi ce zice ala, bai, nene... unul din capitanii echipei Dinamo, fost spurcat de meserie.... " ca nu va fi uitat la fiecare meci"... SI anul asta, in octombrie, au fost la el la mormant si acasa doar 30 de betivi drogati, 15 din PCH si 15 din Sud... nimeni din partea clubului sau echipei asteia, ocupati probabil cu bautul banilor luati de la spurcati!!!! Nimeni, ma, nici macar pt presa... n-au venit nici macar cu televiziunile dupa ei, sa arate la tv ca ei nu l-au uitat! Uita-le-ar Dumnezeu numele, de sex-simboluri! Tineti-i strans in brate, ca doar voi le-ati mai ramas! Pentru noi nu mai exista!
Me_Sama
Dec 27 2007, 01:39 AM
Anti, anul acesta, daca imi amintesc bine, i-a bagat Zenga in cantonament pe 5 octombrie. Era in preajma meciului cu Elfsborg. Deci chiar daca ar fi vrut sa mearga la mormantul lui Hildan n-ar fi putut. (Actionarii n-au nicio scuza, dar asta e alta discutie)
Poate ca niciunul dintre cei care sunt acum la echipa nu tine la Dinamo asa cum tinea Hildan, poate ca niciunul nu este mai bun decat a fost el si ca niciunul nu lupta pe teren asa cum o facea el. Dar nu numai Hildan a iubit acest club. Si Florea Dumitrache l-a iubit, si Dudu Georgescu, si fratii Nunweiller, si alte mari nume din istoria lui Dinamo. Si Dinu iubeste Dinamo, nu? Diferenta e ca ei nu au murit tineri. Stim ce s-a intamplat cu cariera lor si ce loc a ocupat Dinamo in viata lor. Dar la Hildan nu avem de unde stii, pentru ca asa a hotarat Dumnezeu. Nu putem avea certitudinea ca ar fi ramas pe viata la Dinamo (desi e greu de crezut ca ar fi facut-o; la talentul lui merita sa joace in strainatate). Ar fi pastrat mereu dragostea pentru Dinamo, dar la fel o fac si altii, precum Tamas, Mutu sau Kirita.
Nu spun ca nu trebuie sa-l respectam pe Hildan. E clar ca el ramane simbolul lui Dinamo si il vom iubi mereu. Dar asta nu inseamna ca toti ceilalti ii sunt inferiori si ca nu aveam voie sa ii apreciem si pe altii.
Mitzi
Dec 27 2007, 01:44 AM
QUOTE(anmini @ 27 Dec 2007, 1:07)

Ma, nush, poate ca l-ar fi vandut, sau poate s-ar fi retras din fotbal de la Dinamo. Asta-i viata........
Eu incercam sa subliniez ca si cu astia, asa cum sunt ei, am trait momente frumoase...sau cel putin, eu asa simt.
si inca una...poate te identifica Miți...
[img=http://img149.imageshack.us/img149/7759/dscf2963yr8.th.jpg]Hahahhahahhahha...gata,l-am reperat.
Deci fiti cu ochii in patru ,da?
anmini
Dec 27 2007, 01:46 AM

sa mai incerc?
Mitzi
Dec 27 2007, 01:51 AM
NU ,ca dupa aia il recunoaste lumea si sar fetele astea pe el...ii lasa dracului de manelo-gigolo-jucatori de fotbal:D
anmini
Dec 27 2007, 01:52 AM

pai asta incercam sa fac..........sa le "distrug" atentia...
Mitzi
Dec 27 2007, 01:55 AM
Pfoai...pai daca se incordeaza tanarul talent la ele,le mai scrie doua versuri astea...s-a terminat...il voteaza mister mania:))))))))
Si stii vorba aia...mai bine mister mania decat scooter maria :P
anmini
Dec 27 2007, 02:01 AM

m***scooter maria.......si asa cred ca mi-o fur....sa mai caut o poza, barem sa ma scot.
Mitzi
Dec 27 2007, 02:20 AM
De data asta incercuieste-l ,sa fii sigura ca te fugareste:)))))
O sa fiti ca in bancul cu cocosul si gaina...numai ca in cazul tau sper sa nu te impiedici
A...mersi de poza...este deja pe desktopul meu si am facut si un aranjament de inimioare roz fataaaaaa...
red_butterfly
Dec 27 2007, 02:23 AM
QUOTE(Miți @ 27 Dec 2007, 1:51)

...ii lasa dracului de manelo-gigolo-jucatori de fotbal:D
No chance Miți. Din pacate cpc e in vacanta si nu mai posteaza, dar sunt sigura ca ar fi de acord cu mine. Cu Luminita tre' sa mai negociezi, poate renunta la Pulhac.
anmini
Dec 27 2007, 02:42 AM
Mitzi
Dec 27 2007, 02:07 PM
QUOTE(red_butterfly @ 27 Dec 2007, 2:23)

No chance Miți. Din pacate cpc e in vacanta si nu mai posteaza, dar sunt sigura ca ar fi de acord cu mine. Cu Luminita tre' sa mai negociezi, poate renunta la Pulhac.
Citand din dandiaconescudirect:"nici nu stiti ce pierdeti...".Este indubitabil!
Mersi Anca de poze inca o data,dar vezi ca eu nu prea sunt mare fan al baietilor din poze,eu sunt din cealalta parte a stadionului...sau eram.:* :))
anmini
Dec 27 2007, 04:03 PM
cum spuneam, erau pentru eternitate.....sper sa nu se aplice pana la urma legea aia de *****, or sa se auda doar taranii pe stadion, nesimtitii aia care pleaca de acasa din cauza telenovelelor si injura tot meciul
red_butterfly
Jan 3 2008, 12:13 AM
radu
Jan 3 2008, 11:32 AM
The Game
Jan 3 2008, 11:35 AM
Peste tot cu fularul cu Dinamo vad.
Leaveyou
Jan 3 2008, 03:13 PM
Da' șapca-i Loby One ? (seamănă cu Obi Wan you're my only hope ... )
red_butterfly
Jan 3 2008, 05:27 PM
Iar incepi Radule?

Ti-am zis ca nu m-am maritat, si nici nu am de gad s-o fac prea curand!
Da Leaveyou, era sapca Lobby One cu autograf cu tot. Ningea in ziua aia si am zis ca e mai buna decat fesu'(care era tot cu Dinamo, evident). Nu m-am despartit de esarfa cat am stat acolo, o purtam mereu la vedere. Din pacate am vazut mai multi spurcati decat dinamovisti pe partie....
fluturas, ce faci? ai vesti pentru mine?
eu auzisem ca ai avut o super vacanta la munte dar nici chiar asa...-)
In fine, nu zic nimic de fularul si sapca ta pe partie ca si eu am inceput bine...adica am inceput sa trimit "wish-candles" de anul nou...(o sa pun si poze cand ma intorc) cu Dinamo.
red_butterfly
Jan 3 2008, 10:42 PM
Mama, abia astept. Da' vezi tu ce dorinte iti pui cu lumanarile alea...
Hmmm, da super vacanta...mai putin bataia cu zapada. Desi am meritat-o ca eu am inceput

Dar si altii au incasat-o. Stii tu.. Lasa ca vezi poze cand te intorci.
Antispring
Jan 4 2008, 09:56 PM
Va pupa dracu de la Bansko - Bulgaria... ne vedem pe 8.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.