Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss DinamoMania 2007
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Cai Lun
La partida de trista amintire cu Lazio, de unde o adevarata dinamovista nu putea lipsi, DinamoMania a premiat castigarea din acest an a concursului Miss DinamoMania: Monica.

Fotografii cu noua posesoare a "coronitei cu diamante alb-rosii" puteti gasi din belsug pe topicul cu care a participat anul acesta in concrus, dar sunt convins ca daca va fi nevoie, va posta si aici imagini noi, pentru doritori si suspiciosi... tongue.gif

Un alt premiu din partea siteului este - pe langa felicitarile noastre - si acest topic, care ii este de altfel dedicat si pe care il va modera personal. Aici puteti vorbi cu ea si despre ea. Este un topic personal deschis permanent.
Clau_Goool
Blat ca si anul trecut. Asa ceva nu se mai poate, trebuie facute investigatii serioase, iar vinovatii sa plateasca... icon_mrgreen.gif
biancap78
verystrange.gif Sigur ca da....nu vrei sa se desecretizeze voturile sa te lamuresti? 010.gif
red_butterfly
pai daca tot am ocazia, sa pun poze de la "premiere"...dinainte de meciul cu Lazio.

http://i241.photobucket.com/albums/ff302/m...ly/Rew_3159.jpg
FarfelkugeL
Un fular cu Steaua nu avea si ea... :(
red_butterfly
pai cum mai, asa ma stii tu pe mine? ca umblu cu fulare spurcate? doamne fereste!! 010.gif 010.gif

PS: si vezi ca numele echipei oierului nu se scrie cu majuscula!!!! nono.gif
bianco_rossa
uuuuu...dar pe cine avem noi aici:>:>..FELICITARI MONICA...un titlu castigat pe merit bananasmile.gif
Florin_Dinamo
Daca zice Rossa ca e pe merit, atunci asa zic si eu. Initial am crezut ca e blat, dar, daca zice Rossa... 010.gif 010.gif
COSMIN C
Cine e persoana in verde care strica poza si ce vrea ea? drunk.gif
deea_red
nu vreau nimic...am venit doar sa vad meciul..si daca va deranjeaza culoarea verde imi pare rau insa am venit singura pana la stadion dintr-un cartier plin aproape de stelisti..
COSMIN C
Tuuuuuu...Pfoaaaaa...Atitia barbati acolo si n-a fost unu in stare sa iti imprumute un tricou rosu? Huoooo... icon_lol.gif Sau macar sa vina sa te ia de acasa....Rusine. axe.gif
red_butterfly
Cosmine, lasa fata in pace, ca si eu tot in verde eram! Tricoul de pe mine era premiu, si m-a obligat Cai Luna sa-l imbrac, desi muream de cald. icon_redface.gif
red_dogvitan
Felicitari Monica icon_biggrin.gif
FarfelkugeL
Monica macar jampiere cu Steaua :((
COSMIN C
Mai Monica, tu si Deea locuiti in cartiere in care e interzisa culoarea rosie? Sau cea alba? Ca tot nu inteleg. Si verde? La un meci al lui Dinamo? verystrange.gif
antisteaua
I l-as fi dat eu pe al meu Cosmine dar ce faceam, ramaneam in tricoul de ultras? 010.gif
deea_red
Cosmin pana la urma era mai misto sa ma imbrac numai in alb si rosu si sa stau in fata televizorului? chiar nu conteaza cu ce esti imbracat atata timp cat vii din tot sufletul la stadion!
red_butterfly
offfff, cosmine.....
La meciul ala nu am stat in peluza, stii bine, si nu puteam sa ma duc imbracata toata in rosu, totusi... Ca pana acum, aproape mereu am venit cu tricouri / pantaloni rosii argument.gif
Cai Lun
De ce? In locul unde ai stat tu, impuneau tinuta obligatorie? icon_rolleyes.gif
red_butterfly
Nu, dar stii ca uneori la meciuri ma imbrac in caine 100%...si nu vroiam sa se uite lumea la mine ca la felu' 14 acolo. In fine, ma imbrac cu ce vreau, important e sa vin la stadion, cum zice si Deea tongue.gif
FarfelkugeL
"ma imbrac cu ce vreau" :))))))))))

S-A EMANCIPAT!! Cea mai tare replica :))))))))))))))

Si spre deosebire de multi "dinamovisti" (nesimtiti am vrut sa spun) pe ea o vezi la fiecare meci (aproape) nu ca altii pe care ii incomodeaza diverse.

Poate si pe ea on incomodeaza pista, wc-urile alea insalubre, mocirla care e cand ploua in spatele PCH si totusi VINE.

In concluzie ea nu e nesimtita e chiar "câinã"!
red_butterfly
Mersi! Da cum de ma vezi tu la fiecare meci, si eu nu te vad? icon_lol.gif
Cat despre faza cu diversele lucruri care ma deranjeaza la Dinamo...parcul, stadionul, jucatori, conducere...si totusi vin, e foarte adevarat. Vin pentru Dinamo, si pentru ca asa vreau, nu pentru un lucru sau o persoana anume. HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Pai dat fiind faptul ca esti castigatoarea de anul acesta ai putea sa ne spui mai multe lucruri despre tine, ce iti place in afara de fotbal, ce hooby-uri ai etc etc ... Esti o dinamovista superba si devotata. Tot respectul !!!
PS : Mai pune poze ca nu m-am saturat de ele(inca) ...
FarfelkugeL
Pai nu prea indraznesc sa vorbesc cu tine ca esti suparacioasa (gluma evident).

Tu esti pana si la amicale, si la Dinamo II... ce sa mai... Tu si RedNorth omniprezenti!
red_butterfly
Pai..imi plac desenele animate, filmele de groaza, cele cu arte martiale...cartile de groaza, muzica si limba italiana...si cam atat, ca nu stiu ce sa mai zic. Intrebati voi daca e ceva.

si poze...sa mai pun cateva....
o poza cu pisi, tare obosit dupa ce alergase degeaba dupa minge la antrenament tongue.gif

http://i241.photobucket.com/albums/ff302/m...ly/DSC01789.jpg eu si max, la constanta

http://i241.photobucket.com/albums/ff302/m...ly/HPIM0580.jpg eu si leoaica doglaugh.gif

PS: pe rednorth nu l-am mai vazut de....cred ca de la meciul ala al lui Dinamo 2 cand ai venit si tu. Si vezi ca ai uitat sa zici ca si la antrenamente la duc doglaugh.gif
POOL
Zi-mi filmul tau horror preferat. icon_lol.gif
Clau_Goool
Sper ca in poza aceea cu leoaica, respectivul animal nu e leoaica olteanca de-a lui mititelu ... crazy.gif
cpc
Foarte frumoasa poza cu pisi...mai ai si cu alti jucatori draguti? icon_lol.gif icon_lol.gif
marcher
Bai jmecherilor....lasati missa-n pace. Ce tot va luati de ea? E cea mai tare dinamovista si merita titlul.
COSMIN C
Daca stiam ca se duce in verde pe stadion n-o mai votam. tongue.gif
POOL
Da' ce ai cu verdele? icon_rolleyes.gif Am vazut-o in destule poze in alb si rosu.
Clau_Goool
Nene Marcher lasa ca e democratie, nu pot fi toti pro fluturas. E o super fata, iar devotamentul ei este exemplar ... Tine-o tot asa Monica ...
red_butterfly
@Pool: horror-ul meu preferat e japonez, evident, si se numeste Ju On (in traducere, The Grudge)

@cpc: normal ca mai am, de parca n-ai sti...uite: (prietenu' nostru wink2.gif )

si http://i241.photobucket.com/albums/ff302/m...ly/DSC01915.jpg
Clau_Goool
Tirul de intrebari continua. Ce inaltime si cate kilograme ai draga domnisoara ??? (daca se poate sa ne spui)...
red_dogvitan
Foarte misto pozele thumb.gif
red_butterfly
1.63 am, sunt ceva mai mica decat Petre....si 48 kg doglaugh.gif
Clau_Goool
Mersi fain de informatie Monica. Oricum, exista o vorba buna si anume : Nu conteaza inaltimea ci conteaza istetimea.
Apropo, de cata vreme esti fan Dinamo ???
red_butterfly
de cand ma stiu...ma rog, de pe la vreo 4 ani, de cand eram la ei la gimnastica.
Cai Lun
...se numeste Ju On (in traducere, The Grudge)

A dreaq traducere ai mai facut...
bigbobo
Monica The Grudge e cu aia?...Buffy?...Spaima lu' vampirii?...Bun filmul...Desi nu prea ma omor cu groaza asta mi-a placut...
red_butterfly
Nu, nu e cu aia. Ju On e varianta japoneza, dupa care s-a facut un remake, The Grudge ala de care zici tu. Si Cai Lun, daca stii tu cum se traduce mai bine, te rog sa ne zici. Banuiesc ca nici nu stii despre ce film vorbesc. Tu esti cu Sandy Bell si alte d'astea... tongue.gif
bianco_rossa
imi miroase a injectieeeee 010.gif 010.gif
mi se pare mie sau ti'ai schimbat putin look'ul? anyway iti sta suuuper bananasmile.gif mai ales in poza cu Bratu doglaugh.gif
FarfelkugeL
Miss DinamoMania 2007, Topicul castigatoarei din 2007

A fost blat, ca si anul trecut!
gilutza_d
Felicitari Monica.Frumoase pozele,ca de obicei si tine-o tot asa cu devotamentul fata de Dinamo. HAITA_DINAMO.gif
red_butterfly
QUOTE(bianco_rossa @ 19 Sep 2007, 12:09) *
imi miroase a injectieeeee 010.gif 010.gif
mi se pare mie sau ti'ai schimbat putin look'ul? anyway iti sta suuuper bananasmile.gif mai ales in poza cu Bratu doglaugh.gif

Da....cica am incercat sa ma fac blonda, si am iesit cam portocalie icon_redface.gif
Hehe, pai cum sa nu iasa bine poza cu Bratu? Stim noi de ce ne place de el... tongue.gif E scump foc, si e haios (ma rog, dus cu pluta...).
bigbobo
QUOTE(red_butterfly @ 19 Sep 2007, 11:14) *
Nu, nu e cu aia. Ju On e varianta japoneza, dupa care s-a facut un remake, The Grudge ala de care zici tu. Si Cai Lun, daca stii tu cum se traduce mai bine, te rog sa ne zici. Banuiesc ca nici nu stii despre ce film vorbesc. Tu esti cu Sandy Bell si alte d'astea... tongue.gif

N-am vazut acest "Ju On" dar am sa-l caut pe net...Sper sa-mi placa...
red_butterfly
Vezi ca are 4 parti: The Grudge 1, The grudge 2 (fara legatura cu alea americane), the curse 1 si the curse 2. Acuma numai stiu care era ordinea exacta. E posibil sa le gasesti si sub alt nume, asa ca daca le iei pe toate, cauta un site care sa aiba ceva rezumate, ca se le poti pune in ordine. Mie chestia asta mi-a lut 2 zile...ca 2 dintre ele au doar cateva scene care difera. icon_lol.gif icon_lol.gif
Ah, singurele chestii de care sunt sigura...partea a 3-a e IDENTICA cu prima varianta americana, aia cu Sarah Michelle Gellar, numai ca-s actori japonezi desigur. Si ultima parte e cu o actrita care are un accident de masina la inceput, iar apoi naste o fantoma. 010.gif
bigbobo
Merci Monica...Desi nu sunt un fan al grozaviilor poate am sa fac un efort sa le urmaresc...Da 4 parti?!!!...Multe domnisoara...Multe...
bianco_rossa
@ FarfelkugeL(nici ca vrei sa'ti schimbi nick'ul, ca m'am saturat sa ii dau copy-paste)...iar ai inceput cu blatu? 010.gif manca'la'r mama pe el de geniu neinteles ghost.gif
red_butterfly
Haide Sab, lasa-l in pace. Nu stii ca ii place sa se ia de lume?

bigbobo...eu mai intai am vazut seria japoneza, si din cauza asta nu mi-a mai placut The Grudge. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa mai faca in partea a 3-a... icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.