Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARATA CA IL VREI PE TIRIAC LA DINAMO!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Pages: 1, 2
Cai Lun
Nu, dar hartuirea se pedepseste...
Hooligans
cateva cuvinte doar:full de bani si i baga in Dinamo nu vor sa faca bani ca astia 6 actionari deci Dl Tiriac cu stima si respect va roaga toata suflarea dinamovista sa veniti la DINAMO
FarfelkugeL
QUOTE(dudu1961 @ 14 Sep 2007, 11:08) *
Am si eu o intrebare pentru voi : De ce nu Vintu , sau Patriciu __de Vintu s-a auzit ceva , ceva in primavara , de ce neparat Tiriac ____ce hahalera era spurcat pina sa investeasca la aia ?!

QUOTE(dudu1961 @ 14 Sep 2007, 12:09) *
@Farfelkugel __de unde stii ? Si aici eu stiu nu se face POLITICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te... cam contrazici?
dudu1961
@FarfekulgeL___Cum explicam ? nu inteleg ?
lory_dinamo
eu una as dori sa vina.....cred ca ar putea curata....resturile de la Dinamo!
sarpe_fcd
sa speram ca si vrea sa vina!!
HAI TIRIAC!!
romania.gif
CyberDog
QUOTE(_JohnDoe_ @ 14 Sep 2007, 18:07) *
@cyberdog

in primul rand daca citesti cu atentie mesajele in legatura cu acest subiect ai putea sa vez ica nimeni nu il considera pe tiriac curat ca lacrima. in al doilea rand daca nu ai stat in apropierea acestuia esti la fel de influentat in parerea ta de tembelizor ca cei care il simpatizeaza...tot la tv au aparut si lucrurile negative la adresa lui Tiriac. in ultimul rand...nimeni nu cred ca ii poate contesta calitatea de manage, atat sportiv cat si in afaceri, cand te gandesti ca averea sa si-a dobandit-o in afacerile din strainatate.
iti respect parerea dar sa il pui pe Tiriac sub Borcea si Turcu e jenant si trist.

JohnDoe,

Am citit cu foarte mare atentie toate postarile ( chiar si pe ale tale ). Cred ca ar trebuie sa citesti si tu mai cu atentie postarea mea anterioara. Nu l-am pus pe Tiriac sub Borcea sau Turcu. Nici vorba. Nici deasupra insa si nici la acelasi nivel. Mai sus aminititii fac parte din lumi diferite, isi controleaza sau diriguiesc in mod diferit afacerile, vad in mod total diferit sportul, chiar daca mananca in restaurante de aceesi categorie.
Calitatile de manager ( in sport si afaceri ) pe care le detine Tiriac nu pot fi contestate. Nici ignorate. Dar imprejurarile si metodele prin care a dobandit averea in afacerile din strainatate ( si daca imi permiti sa amintesc, din Romania ), pot fi discutate si mai ales discutabile. In aceeasi masura as putea pune in balanta discutiilor modul in care Tiriac SI-A DORIT sa preia clubul Dinamo, inca de anul trecut. Fiindca a dorit acest lucru. Retine, ma refer la Clubul Sportiv Dinamo si nu la FC Dinamo. Afacerist bogat si curat ca lacrima nu exista. Asta stim cu totii.
Spui " daca nu ai stat in apropierea acestuia...". Hmmmm... Si aspectul asta ar putea fi discutat.
Ratacitu
QUOTE(Cai Lun @ 14 Sep 2007, 12:30) *
Deci ideea ar fi urmatoarea: Domnule Tiriac, va consideram cea mai capabila persoana de a ne scoate din rahatul in care ne aflam. Daca veniti la Dionamo, veti gasi un club manjit, cu niste conducatori care si-au pierdut orice prestanta, cu o semiechipa si un antrenor pe masura, cu perspective semioptimiste, cu un dezastru de stadion, cu niste suporteri de la care sa nu va asteptati sa umple 10.000 de locuri la fiecare meci, cu o relatie paguboasa cu ministerul si niste legaturi cu CS Dinamo care va vor tine legat de maini si de picioare in ce priveste baza sportiva (cel putin la inceput).

Am vrem de la dvs. urmatoarele:
- un stadion conform cu realizatea prezenta
- e echipa manageriala serioasa si respectabila
- o banca tehnica dispusa la ralizarea unui proiesct de lunga durata
- o echipa capabila de performante superioare si constante la nivel european (si national)
- o relatie cu suporterii care sa implice mai multa receptivitate si transparenta din partea clubului

Propunere aproape perfecta!

Ai uitat sa mentionezi ca In plus Zenga are legaturi cu COCA asa ca poate avea grija de pruncul Ion Ion si daca se o da-n bara e Ministerul care Acopera Tot ca deobicei

Asa ca domnule Tziriac Dinamo va Astepta
Cai Lun
Pai venirea lui Yenga face de fapt parte dintr-un plan mai amplu care implica finalmente si venirea tutorelui sau in Stefan cel Mare...
De altfel, sunt convins ca si Zenga si l-ar dori pe Tiriac intre actionari... (conteaza care Tiriac? tongue.gif )
Haita
Cai Lun, hai ca din ce in ce, scrierea ta a numelui lui Zenga se aproprie de un caracter drag tie: YoDa.....adica incepi sa te indragostesti de Walter? (nu spun care...) Dar la tine cred ca mai degraba e vorba de TuNu, adica ce au facut de 10 ani actionarii lui Dinamo... verystrange.gif

Asa ca din punctul asta de vedere venirea lui Tiriac ar fi de bun augur: tu si noi am scapa de TuNu si cu totii am fi YoDa. verystrange.gif
stefan_isr
Cum poti sa nu ti-l doresti pe Tiriac in conducerea lui Dinamo?? Omul acesta e cunoscut si respectat in toata lumea,pe cand de turcu si compania nici macar romanii n-au auzit. Si tot ca o paralela, Tiriac vorbeste 5 limbi straine iar astia nici cu romana nu se descurca prea bine

blowup.gif
dudu1961
@stefan_isr ____Cine a spus ca nu-l vrea pe Tiriac la Dinamo ?! Cred ca nu exista freun dinamovist care nu-si doreste asa ceva , numai ca vezi tu , noi zicem ca ____ el nu vine la Dinamo -ne-a mai amagit de citeva ori , si ne amageste si acum , sau probabil incearca marea cu degetul ! icon_rolleyes.gif
edy
Tiriac are un bonus pentru ca e dinamovist bananasmile.gif , dar orice investitor este binevenit atata timp cat vom avea un stadion modern si o echipa de UCL beerchug.gif .
POOL
Tot "dinamovisti" sunt si actionarii nostri dragi si se vede de multe ori "dragostea" lor pentru club. Sa fim seriosi. Nu zic ca Tiriac n-ar fi mai bun decat actuala conducere insa sa nu credeti ca daca ar veni , gata: avem bani, ne renovam stadionul.... Sa fim seriosi nimeni nu investeste fara sa si castige cate ceva.
dinamovidiu
DA!!!! IL VREAU, IL VREM PE ION TIRIAC LA DINAMO ACTIONAR MAJORITAR!!!! pt ca nu avem nevoie la acest club de 5 actionari care seamna cu niste cai, fiecare tragand in ce parte ii vine lui bine sau in ce parte sunt bani mai multi. Vreau actionar unic. Un actionar care stie cum sa faca cu adevarat un club care sa nu traiasca din vanzarea de jucatori sau sa cumpere jucatori de pe internet si aceeia liberi de contract, care sa faca din marketingul acestui aclub unul la fel de profitabil ca cel al realului, barcelonei sau a lui chelsea, care sa faca la acest club o adevarata infrastructura unde sa ne crestem cpoii si tinerii intr-un mediu propice performantei, si cu mentalitate de invingator. ASTA E CEEA CE VREAU EU, IAR ACEST LUCRU NU IL POATE INFAPTUI LA DINAMO DECAT DL ION TIRIAC, ,un adevarat gentleman, care va da acestui club o alta fatza.....O FATZA EUROPEANA!!!!!!!!!
reddog_sv
Visam degeaba, va dati seama ca nu se va baga Tiriac in mocirla asta..poate peste cativa ani cand isi mai baga astia mintile in cap sau Popescu in fruntea federatiei...
perovalenciano
Am citit in unul dintre posturi ca in nici un caz Tiriac nu ar veni la Dinamo pentru noi suporterii. Nici nu cred ca are vreo importanta de ce ar veni daca ar veni. Tiriac prin numele sau este garantia lucrului bine facut,este garantia cinstei si inteligentei ridicate la rang de arta este exemplul cel mai viabil al reusitei . Tiriac a transformat aproape nimic intr-un adevarat imperiu si este printre putinii romani care nu poate fi acuzat ca si-a cladit averea infruptandu-se din bogatia nationala. Asupra lui Dinamo ,de foarte mult timp se arunca laturi si tot de foarte mult timp nu avem pe nimeni care sa aiba suficienta autoritate morala pentru a apara tot ceea ce inseamna acest nume in istoria sportului romanesc. Actuala conducere, doar unii dintre ei si din acest punct de vedere, are doar entuziasm si nimic altceva. Adversarii nostri rad, pe buna dreptate, ca nu reusim sa avem o casa a noastra, un stadion adevarat la inaltimea aspiratiilor si valorii pe care Dinamo a demonstrato de atatea ori. Eu nu cred ca odata venit la Dinamo , Tiriac ne va ridica un stadion ,dar sunt convins ca va reusi in scurt tmp sa gaseasca banii necesari pentru construirea unuia .Asa ca eu unul sunt din tot sufletul PENTRU venirea lui la Dinamo. Pentru binele nostru comun: DINAMO!!!!
dumi
Ar fi ceva benefic, dar greu de realizat...
red_dog 4 ever
De ceva vreme se tot vehiculează venirea lui Ion Țiriac la Dinamo, fie ca investitor, fie ca omul de afaceri să cumpere clubul din Ștefan cel Mare. Aflat pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din România, Țiriac e așteptat cu brațele deschise de acționarii dinamoviști: "E un om care e mereu binevenit la Dinamo. Ar fi un succes foarte mare pentru noi dacă ni s-ar alătura", declarat Cristi Borcea la Antena 2.
gavros
asta face declaratii daor ce ochii lumii, tu crezi ca l-ar dorii borcea pe Tiriac, sau poate l-ar dorii, dar cu foarte putine actiuni si sa nu aiba foarte multe de spus, dar nici asa nu cred

cat timp mai stau astia la Dinamo nu o sa vina Tiriac
ged
ar fi un eveniment celest.. ma rog de cativa ani sa se intample minunea.

pentru un dinamo european nu vad alta solutie azi.

sa vina Tiri.
-------->Ž
Achiles
Borcea cica ar fi incantat daca Tiriac ar vevi la Dinamo ... dar nu cred ca Tiriac isi asociaza numele cu Borcea , Turcu samd
Capirossi
Ce facem noi aici ? Stam in genunchi, cu manuta intinsa la colt de forum, in speranta ca va veni cineva, fie el si Tiriac, sa ne dea doi gologani ? Oameni buni, nu intri cu pantofi de mii de euro in mocirla, nu se face. Cauti sa-ti protejezi investitia, nu ? Cand mocirla din Groapa va fi asanata, va fi alta discutie. Dar nu cred ca Tiriac sr. mai prinde timpurile alea. Nici noi, nu cred.
bigbobo
QUOTE(RED-castorryy @ 20 Sep 2007, 4:58) *
Țiriac ar fi fost dispus să ajute financiar pe Dinamo , cu aproape 5 milioane de euro, pentru a mai realiza două transferuri de marcă în vederea meciurilor din grupele Ligii Campionilor .

Vorbe-n vant!!!
mihaiul90
Tiriac e singurul care ne mai poate scoate acum din starea asta de tot cacatul in care ne aflam. Daca ar veni si ar cumpara toate actiunile de la club, sau macar marea majoritate si s-ar apuca de treaba ne-am reveni. Insa asta nu se va intampla nici in vecii vecilor !
scrum_in_ochi
Stie cineva ce are de spus Tiriac despre asta?
dudu1961
Voi chiar credeti ca Tiriac , ar arunca bani in vint ;de dragul cui ?! Fiti seriosi asta-i praf aruncat in ochii suporterilor de cei care se simt cu musca pe caciula !
cane loco
@Dudu1961
Asta cam asa e, Tiriac e om calculat daca nu chiar zgarcit, nu se baga el cu infectiile astea de borcica, turcu incasu', badea etc. Un om ca Tiriac ar face totul ca Dinamo sa castige bani, sa creasca prin investiti calculate in juniori, infrastructura s.a.m.d. , el stie cum sa gestioneze niste fonduri si nici nu ar avea la averea lui interes sa ,,traga'' din ele , nu ca ,,actionarii'' care nu stiu cum sa o delapideze pe Dinamo de tot ce are mai valoros.Oricum am mai zis eu numai un cataclism ceva serios ii va alunga pe ,,actionari'' din club, ceva serios insemnand interventia unor factori politici, anchete serioase de la minister, ceva de genul asta, pana atunci ne vom face nervi in continuare degeaba din cauza lor.
Ionut Horatiu
ce bine`ar fi .... !! dar pacat..pt ca atata timp cat o sa fie gunoaiele alea in conducerea lui dinamo in frunte cu turcu ..nu-l prea vad eu pe tiriac la dinamo
COSMIN C
"Toti cei implicati in conducerea gruparii campioane si l-ar fi dorit pe Ion Tiriac alaturi de ei, declarand acest lucru, numai ca intrebarea este daca fostul tenisman si i-ar fi dorit daca ar fi acceptat sa se implice financiar in fotbal. Procuratorul Victor Becali, cunoscut ca un apropiat al clubului Dinamo, s-a declarat de acord cu sosirea lui Ion Tiriac in conducerea din Soseaua Stefan cel Mare. „Este cel mai vechi dinamovist dintre toti cei care se afla acum la club. Vine la meciuri si ar fi binevenit, numai ca nu-i place atmosfera. Nu cea de pe stadion, ci aceea din jurul fotbalului“, a declarat Becali. Intrebat daca s-ar implica si el financiar in situatia in care Ion Tiriac ar accepta, in cele din urma, sa vina la FC Dinamo, cunoscutul impresar a mentionat: „As merge oricand cu el."

bangmyhead.gif bangmyhead.gif Astia ori sunt dobitoci, ori sunt dobitoci. Da' te-ai intrebat cretinule daca Tiriac vrea sa merga undeva cu tine? O, Doamne....
RED75
QUOTE(COSMIN C @ 10 Oct 2007, 23:47) *
"Procuratorul Victor Becali, cunoscut ca un apropiat al clubului Dinamo, s-a declarat de acord cu sosirea lui Ion Tiriac in conducerea din Soseaua Stefan cel Mare.

Deci dobitocul asta a ajuns sa-si exprime public acordul sau dezacordul cu privire la cine sa vina la Dinamo....
Imi pare rau s-o spun, dar "generatia de aur" i-a fabricat si a adus clanul Fecali in fotbal si cu asta a compromis 90% din ce a facut bine.
Cai Lun
offtopic.gif

Asa e, dar adevarul e altul, anume ca "Generatia de Aur" nu a fost o parghie. Adica acest clan Becali nu s-a folosit de ei sa ajunga aici. Ci tocmai jucatorii s-au folosit de ei si uite unde au ajuns indivizii... Cu totii rad de ei ca le carau bagajele cand erau la nationala, dar ce folos? Acum sunt dati afara din fotbal de alde Becali si isi merita cu prisosinta soarta, pentru ca la pieptul lor au crescut acesti serpi!

De ce Raducioiule, nu i-ai dat un geamantan dupa cap si sa il trimiti in p.... mamii lui acasa, ca o boratura de om ce era?
De ce, Hagi, nu i-ai dat un sut in fund retardatului care iti cara bagajele?
Acum spuneti ca regretati? E prea tarziu! Si voi faceti parte din rahat acum, sunteti la fel de manjiti ca ei, ati fost manjiti, ati fost prostiti, iar prostia se plateste. Acum e randul vostru, randul lor va veni mai tarziu...

Astfel de panarame de oameni cresc pe langa echipele de fotbal si se ajung si nimeni nu intelege CUM! Erau alde Becali deosebiti cu ceva de slinosul de "Jardel" caruia ii curg mucii acum pe la Dinamo? Ala care CARA BAGAJELE si care sta in spatele portilor la antrenamnete... "talismanul norocos" al echipei? Uitati-va la el bine.. s-ar putea sa ajunga actionar la Dinamo peste vreo 15-20 de ani...
Leaveyou
Asa e, dar adevarul e altul, anume ca "Generatia de Aur" nu a fost o parghie. Adica acest clan Becali nu s-a folosit de ei sa ajunga aici. Ci tocmai jucatorii s-au folosit de ei si uite unde au ajuns indivizii...

Nu crezi că a fost o simbioză între interesele jucătorilor care erau pur și simplu disperați să plece afară și cele ale jivinelor care erau disperați să încaseze banii de pe urma lor ? Mai țineți minte cum plecau jucătorii pe sume derizorii ? Și ce jucători ! Apoi când jivinele (Cai fă un episod cu neamul lui Becali - un fel de Neamul Șoimăreștilor și Frații Buzescu ai fotbalului românesc) au acaparat aproape întreaga piață fiind singurii din România care au făcut impresariat atunci. Mă gândeam pe vremea aia că este destul de căcat să stai și să iei un comision de la vânzare. Am aflat că se percepe comision și din salariul jucătorului. Și ce manevre au făcut cu jucătorii. Pițurcă a fost primul care le-a dat în cap. Și atât.
Myhay_Dinamo
Era clar ca Tiriac nu vrea sa vina la Dinamo.Stie ca discutiile "aprinse" sunt frecvente. icon_sad.gif
FarfelkugeL
The World's Billionaires
#840 Ion Tiriac
03.08.07, 6:00 PM ET

Fortune: self made

Source: banking, insurance

Net Worth: $1.1 bil

Country Of Citizenship: Romania

Residence: Bucharest , Romania, Europe & Russia

Industry: Diversified

Marital Status: single, 2 children

Education:

Romania's first billionaire. Outstanding athlete, he competed in the the 1960 Olympic Games as an ice hockey player. Later switched to tennis, eventually coaching several tennis greats including Boris Becker, Steffi Graf and Goran Ivanisevic. Used his connections and wealth to invest back home after the fall of communism. Amassed companies in banking, insurance, auto leasing and retail; later sold off stakes to Western companies and plowed proceeds into Romanian real estate. In January he and Olympian Nadia Comaneci led the celebrations to mark Romania's entry into the European Union.

http://www.forbes.com/lists/2007/10/07bill...iriac_TLQ2.html
bigbobo
Off Topic...Ditamai turnuletul in Rusia...Relativ recent Moscova a depasit New York-ul la numarul de miliardari...Este o adevarata lectie predata occidentului in materie de hotie...
RED75
Eu nu ma dau in vant dupa Tiriac ca om.
Daca ar veni la Dinamo ar vedea in echipa doar o afacere. Dar cum a dovedit ca la asta se pricepe foarte bine, probabil am creste mult, chiar si cu riscul sa devenim pepiniera de jucatori pentru cine stie ce Bayern sau alte cluburi.
Oricum ar fi de sute de ori mai bine decat cu Borcea si Turcu cel prost.

De ce nu cred ca va intra sa investeasca in fotbal in Romania vreodata ? Tiriac are nevoie de o imagine de om serios pe care deja si-a creat-o in mediul de afaceri si n-ar face decat sa si-o sifoneze daca se pune la masa cu Fecali, Mitica Dragomir sau cu Mititelu.
El nu e interesat de imagine cu orice pret ca ciobanul de la steaua si in mod sigur a cantarit bine ce are de castigat si ce are de pierdut daca se baga. Cine crede ca va veni sa investeasca din idealism, sau pentru ca e "caine", viseaza.
radu
Eu cred ca e prea zgarcit ca sa bage bani in Dinamo...
Radu10mai
e si zgarcit, dar nici nu cred ca-i pasa lui de Dinamo. eu sincer nu vreau sa vina. as prefera pe altcineva..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.