Anonymous
Sep 15 2004, 05:01 PM
"Chiar daca sint sustinut de toata lumea, cînd rezultatele nu apar, ma ridic si plec. Sînt un tip obiectiv. Nu pot sta în calea rezultatelor lui Dinamo. Dinamo nu sta în Andone. Cînd anul recut am avut rezultate, eu am fost considerat principalul artizan. Toti au spus ca l-am schimbat pe Barcauan, ca Alexa nu mai este un jucator asa de dur, ca am facut din Danciulescu cel mai în forma atacant din tara. Antrenorul scoate în evidenta plusurile echipei".
Asta a declarat astazi Ando. Ce parere aveti?
Eu zic ca trebuie facut ORICE pentru a-l pastra ca antrenor. Ne-a demonstrat ca merita.
qsl111
Sep 15 2004, 08:10 PM
Ando trebuie pastrat neaparat.Cand am avut 7 antrenori parca intr-un tur am dus-o bine?Vezi ex. ca Arsenal sau ManU...sau chiar Auxerre,n-or face ei mare performanta dar pt o echipa ce era in seria a doua acu' cateva sezoane tot e ceva...Continuitatea e principala problema a succesului.
Militia Romana
Sep 15 2004, 08:23 PM
Hai mai bine sa lasam compaatiile cu echipele mari de afara. Cu lotul si conducerea actuala in curand vom da exemplu pe Cfr Cluj.
Anonymous
Sep 16 2004, 08:47 AM
militziene, pe mina nu ma intereseaza spurkatii, sper sa-i bata TSKA in seara asta....
pe mine ma doare ca ando s-a lasat calarit de cei care impun titulari pe teren! Pai daca stai pe banca si vezi ca unu' iesit din forma (&fotbal) nu joaca nimic etapa de etapa cum dreaq sa ai chef tu sa joci??
ne tot plangem ca au plecat nu stiu cati in loc sa incercam sa intelegem de ce transferam doar SH-uri...
drimacus
Sep 16 2004, 05:06 PM
Declaratzia lui Ando e una logica ... dar eu nu cred ca se gandeste cu adevarat sa plece ... cred ca a incercat prin aceasta declaratzie sa-i mobilizeze pe jucatori .. care, cred eu, desi nu o arata pe teren , sunt atasatzi de Ando .. si o sa faca tot posibilul sa iasa din kkt-ul asta in care au intrat
flaviusO
Sep 16 2004, 05:48 PM
QUOTE(bozo)
militziene, pe mina nu ma intereseaza spurkatii, sper sa-i bata TSKA in seara asta....
Bine spui, dar parca mai bine s-ar califica in grupe ca sa oboseasca si sa joace prost in campionat. Eu inca nu mi-am pierdut speranta

:comando:
Anonymous
Sep 16 2004, 06:26 PM
Chiar ma surprinde ca ganditi asa. Pai daca pierde si steaua si pierdem si noi, iar avem puctaj slab la UEFA si o sa trecem prin jde' etape de preliminarii anul viitor (daca mai ajungem pe podium).... Eu as vrea sa bata steaua pe TSKA, chiar daca le-as da m**e in fiecare zi....
Anonymous
Sep 17 2004, 10:49 AM
Radu,
pe mine ma intereseaza coeficientul NOSTRU, n-am treaba cu al spurkatilor...coeficientul de tara e si asa in buda, dar macar inca cativa ani vom avea tot trei echipe in preliminariile uefa.
Cu ce ma ajuta coeficientul stielutzei???
qsl111
Sep 17 2004, 06:16 PM
Radu gresesti.Poate steaua sau noi sa castigam uefa anu asta,dracu,puteam sa castigam liga campionilor,tot am fi trecut prin zeci de preliminarii la anu(e,daca am fi castigat liga nu:) )Coeficientul pentru anu viitor se calculeaza maxim pana la inceputul sezonului asta,astfel toate tarile vor cunoaste numarul exact de participanti sezonul urmator...
Militia Romana
Sep 17 2004, 10:18 PM
Cum sa mai jucam noi in cupe europene cand suntem la retrogradare fratie? Ne ducem naibii in B daca nu aduc astia jucatori care sa faca fata, bisnitarii ne-au distrus echipa. Cum sa ajungem in cupe europene? Daca iesim din cupa, cu cine prindem locu 2, cu rusinile astea de jucatori? Voi nu vedeti cine conduce clubu? Pai cand altii iau cei mai buni juc din tara no ice luam, juc aruncati da rrapidisti? Pai se poate? Valeu Doamne, de ce Doamne, de ce nu ne lasa astia in durerea noastra? Ati distrus clubu ma, am ajuns de rasu curcilor...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.