Scrisoare deschisa catre Domnul Ion Tiriac
Domnuile Ion Tiriac, daca prin nu stiu ce minune cititi aceasta scrisoare, sa stiti ca o consider maximum ce pot face pentru Dinamo in acest moment.
Numele meu este Suporterul Dinamovist Disperat I.I.Chiar nu cred ca are importanta cine a scris aceste randuri pentru ca sunt in asentimentul majoritatii suporterilor dinamovisti.
Sunt unul din aceia care va vede pe stadion la meciurile lui Dinamo, indiferent daca live sau la tv. Veniti alaturi de Nicolae Badea si de cele mai multe ori purtati la gat un fular sau o esarfa cu insemnele clubului. Nu v-ati ascuns niciodata simpatia pentru culorile alb-rosii. Ati luat de mai multe ori apararea clubului Dinamo si chiar l-ati ajutat financiar in anumite momente. Insemnele celorlalte cluburi v-au ars de fiecare data cand s-a incercat sa va atinga(ne aducem cu drag aminte de fularul alb-visiniu refuzat lui Copos). Va bucurati la victoriile dinamoviste si va intristati la infrangere. Sunteti un dinamovist!
Sunteti cu siguranta cel mai respectat dinamovist. Este rodul seriozitatii, profesinhalismului si eficientei de care ati dat dovada in tot ce ati facut. Nu degeaba sunteti unul dintre cei mai de succes manageri si oameni de afaceri din Europa.
Jucatorii si antrenorii vin si pleaca de la an la an, actionarii vin si pleaca mai greu, dar si ei pleaca, suporterii sunt cei care raman vesnici. Ei vor fi mereu in tribune si in fata televizorului sa traiasca emotiile unui meci al echipei favorite. Jucatorii sunt actorii din teren iar actionarii baga bani in echipa. Dar noi? Noi suporterii
ce facem sau putem face pentru echipa? Putem sa ne incurajam echipa, putem sa ajutam, dar intr-o mica masura, si financiar prin achizitionarea de abonamente, bile si produse cu insemnele clubului. Din pacate noi nu putem impune performanta iar cei care pot nu o fac din anumite motive.
Cand am inceput aceasta scrisoare prin a spune ca este maximum ce pot face pentru dinamo in acest moment m-am referit la faptul ca poate nu stiu prin ce minune un simplu suporter v-ar putea face sa va ganditi la o eventuala implicare la Dinamo. Toti dinamovisti v-ar sustine si desi multi sunt de parere ca Dinamo ar avea rezultate datorita banilor dumneavoastra, cei mai multi va dorim la Dinamo pentru calitatea de manager a omului Ion Tiriac.
Suntem egoisti cand va cerem sa incvestiti timp si mai ales bani la Dinamo. Si totusi ce aveti de pierdut? Cu siguranta nu veti saraci daca investiti la Dimano iar in privinta timpului sunt convins ca v-ati putea rupe cateva ore pe saptamana. Noi v-am asteptat, va asteptam si va vom astepta. Din pacate nici dumneavoastra si nici noi suporterii nu avem tot timpul din lume sa asteptam. Ati spus ca va veni momentul cand veti investi la Dinamo. Oare cand? Imi este teama ca acel moment nu va veni niciodata.
Cu stima si respect Dinamovistul disperat I. I.