Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scrisoare deschisa catre Domnul Ion Tiriac
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
_JohnDoe_
Scrisoare deschisa catre Domnul Ion Tiriac

Domnuile Ion Tiriac, daca prin nu stiu ce minune cititi aceasta scrisoare, sa stiti ca o consider maximum ce pot face pentru Dinamo in acest moment.
Numele meu este „Suporterul Dinamovist Disperat” I.I.Chiar nu cred ca are importanta cine a scris aceste randuri pentru ca sunt in asentimentul majoritatii suporterilor dinamovisti.
Sunt unul din aceia care va vede pe stadion la meciurile lui Dinamo, indiferent daca live sau la tv. Veniti alaturi de Nicolae Badea si de cele mai multe ori purtati la gat un fular sau o esarfa cu insemnele clubului. Nu v-ati ascuns niciodata simpatia pentru culorile alb-rosii. Ati luat de mai multe ori apararea clubului Dinamo si chiar l-ati ajutat financiar in anumite momente. Insemnele celorlalte cluburi v-au „ars” de fiecare data cand s-a incercat sa va atinga(ne aducem cu drag aminte de fularul alb-visiniu refuzat lui Copos). Va bucurati la victoriile dinamoviste si va intristati la infrangere. Sunteti un dinamovist!
Sunteti cu siguranta cel mai respectat dinamovist. Este rodul seriozitatii, profesinhalismului si eficientei de care ati dat dovada in tot ce ati facut. Nu degeaba sunteti unul dintre cei mai de succes manageri si oameni de afaceri din Europa.
Jucatorii si antrenorii vin si pleaca de la an la an, actionarii vin si pleaca mai greu, dar si ei pleaca, suporterii sunt cei care raman vesnici. Ei vor fi mereu in tribune si in fata televizorului sa traiasca emotiile unui meci al echipei favorite. Jucatorii sunt actorii din teren iar actionarii baga bani in echipa. Dar noi? Noi suporterii…ce facem sau putem face pentru echipa? Putem sa ne incurajam echipa, putem sa ajutam, dar intr-o mica masura, si financiar prin achizitionarea de abonamente, bile si produse cu insemnele clubului. Din pacate noi nu putem impune performanta iar cei care pot nu o fac din anumite motive.
Cand am inceput aceasta scrisoare prin a spune ca „este maximum ce pot face pentru dinamo in acest moment” m-am referit la faptul ca poate nu stiu prin ce minune un simplu suporter v-ar putea face sa va ganditi la o eventuala implicare la Dinamo. Toti dinamovisti v-ar sustine si desi multi sunt de parere ca Dinamo ar avea rezultate datorita banilor dumneavoastra, cei mai multi va dorim la Dinamo pentru calitatea de manager a omului Ion Tiriac.
Suntem egoisti cand va cerem sa incvestiti timp si mai ales bani la Dinamo. Si totusi ce aveti de pierdut? Cu siguranta nu veti saraci daca investiti la Dimano iar in privinta timpului sunt convins ca v-ati putea rupe cateva ore pe saptamana. Noi v-am asteptat, va asteptam si va vom astepta. Din pacate nici dumneavoastra si nici noi suporterii nu avem tot timpul din lume sa asteptam. Ati spus ca va veni momentul cand veti investi la Dinamo. Oare cand? Imi este teama ca acel moment nu va veni niciodata.
Cu stima si respect „Dinamovistul disperat” I. I.
mihaiul90
Actionar unic la Dinamo-un vis prea frumos pentru a se putea intampla... din pacate va trebui sa ii suportam multi ani de acum inainte pe scarbele de borcea, badea si turcu...
RED75
Sincer, nu sunt un fan al lui Tiriac. Si totusi, trebuie sa recunosc, ar fi singura solutie viabila sa ne ridicam ...
Bertstein
..ft buna ideea cu "scrisoarea " :D
georgep
Nu trebe actionar unic. Ajunge 51%, nu?
mihaiul90
Nu ajunge, trebuie sa scapam de jegosii astia care ne-au vandut de atatea ori... Avem nevoie de un om implicat aici si sufteleteste si financiar si care sa nu tradeze interesele clubului pe 2 arginiti cum au facut astia de atatea ori.
bigbobo
Vise taica, vise!!! Nu vom avea sansa sa-l vedem Tiriac la Dinamo la fel cum personaje gen Borcea, Turcu nu vor lasa prea usor cascavalul din mana...
Hooligans
Visam prea frumos!
Leaveyou
QUOTE(mihaiul90 @ 12 Sep 2007, 1:01) *
Actionar unic la Dinamo-un vis prea frumos pentru a se putea intampla... din pacate va trebui sa ii suportam multi ani de acum inainte pe scarbele de borcea, badea si turcu...

Nu este nevoie și nu ar fi nevoie de acționar unic la Dinamo. Dacă ceilalți acționari ar fi oameni cu capul pe umeri, cu bun simț și să nu fie tâmpiți, adică să nu vrea să scoată banii investiți într-un an. A ! Și ar mai fi ceva să nu fie bandiți care investesc la Dinamo că poate scapă de pușcărie.

Îl apreciez pe Țiriac pentru că a putut să facă afaceri cu nemții și să fie cunoscut și recunoscut. Nu mă aștept ca Țiriac să bage banii în Dinamo fără să-i pese de profit, dar decât grupul de acționari de acuma, mai bine el. Eventual și Badea. Țiriac a făcut afaceri fără să investească banii lui dar numele lui a fost sinonim cu seriozitatea. Nu vorbesc de metode (vânători). Dar peste tot în lume se procedează așa. Ar fi un câștig imens pentru imaginea clubului. Nimeni nu ar putea să zică ceva, inclusiv și mai ales jiji.
RED75
E clar ca Tiriac ar vedea clubul ca o afecere si ar urmari profitul. Ar fi insa infinit mai bine decat acum...
Motivele pentru care nu cred ca vine ar fi urmatoarele:
1. Nu s-ar inhaita ccu Borcea&Turcu, care, pe langa el sunt niste trepadusi-bisnitari
2. Situatia incerta privind stadionul
3. Nu vrea sa intre intr-o lume de "investitori" in care sa se balacareasca cu Jiji, Mititelu si ala grasu de la Timisoara

Evident, motiviul principal pentru care nu vine este ca "actionarii" actuali nu s-ar da la o parte. Celelate, nu sunt impedimente majore pentru ca e si el un "rechin" in materie de afaceri
dudu1961
Tiriac nu se implica in fotbal pentru ca in Romania sint prea multi DUBIOSI implicati in el care isi spala banii murdari , si nu vrea ca numele lui sa fie sinonim cu acestia , luati la rind liga I sa vedeti citi oameni curati investesc si mai vorbim ! Si aici nu ma refer la Dinamo pentru ca o sa rideti dar la noi exista si oameni care fac un ban cinstit !
caine_tm
da un vis prea frumos pt Dinamo... atata timp cat fotbalul este o mocirla Tiriac nu vine ca acctionar la Dinamo... oricum speram frumos
_JohnDoe_
Acum observ ca scrisoarea mea a ajuns in gardianul...e adevarat un ziar mic. Cu siguranta nu a ajuns la destinatar si nici nu o va face. Defapt intentia mea a fost si este sa fac dinamovistii sa spuna cat pot de tare ca il vrem pe Tiriac la club. Chiar nu putem sa "strigam" destul de tare incat sa ne auda si Ion Tiriac?
Fac un apel catre membrii dinamomania sa lansam o campanie cu ajutorul site-ului, in care sa il facem pe fostul mare jucator de tenis Ion Tiriac sa inteleaga ca noi il vrem la carma lui Dinamo. In cel mai rau caz ramanem unde suntem si acum, adica in mocirla. Nimic de pierdut si foarte mult de castigat.
matador
speranta moare ultima,dar moare
dinamovistu'92
nu moare,e moarta!
Cai Lun
Ideea era ca un om ca Tiriac stie mai bine decat noi ce tre' sa faca si cand tre' sa faca... nu are nevoie nici de sfatul, nici de indemnul nostru...
Leaveyou
QUOTE(RED75 @ 12 Sep 2007, 11:24) *
3. Nu vrea sa intre intr-o lume de "investitori" in care sa se balacareasca cu Jiji, Mititelu si ala grasu de la Timisoara

Frate RED nu-l obligă nimeni să se bălacărească și tocmai ăsta este motivul pentru care l-aș vrea la Dinamo. Cred că nu ar riposta ceea ce din punctul meu de vedere ar fi foarte bine. Dom'le ai oameni angajați ? Să-și facă treaba lor de copaci. Nu trebuie să ieși tu, conducător, cu pieptul înainte și cu mucii pe el. Apoi omul este "greu", impune respect prin ce a făcut ca sportiv și apoi ca om de afaceri. Nu cred că jiji ar avea cu ce să-l agațe. Sau mititeii și copoșii morților lor că m-au enervat în ultimul hal. Stai să număr până la 5, gata ! Știu că este vis dar pe undeva într-un colț prăfuit al creierului meu tot sper.
Mythok
dar cum am putea scapa de "investitorii" de acum? ca astia nu cred ca or sa lase ciolanul numit Dinamo asa de usor.....
_JohnDoe_
QUOTE(Mythok @ 13 Sep 2007, 16:47) *
dar cum am putea scapa de "investitorii" de acum? ca astia nu cred ca or sa lase ciolanul numit Dinamo asa de usor.....

Noi nu putem decat sa le strigam pe stadion sa plece...noi nu putem decat sa ne spunem parerea. culmea e ca noi miile de dinamovisti vorbim la unison iar ei 6 actionari nu se pot intelege. din pacate nici NOI nu facem macar ceea ce putem...si anume sa spunem ce credem si ce vrem la Dinamo
scrum_in_ochi
Vad ca aceasta incercare se face usor usor auzita .Sa speram ca va ajunge la urechile celui care conteaza.
FarfelkugeL
Venirea lui Tiriac poate produce un tsunami la Dinamo

O parte dintre actionarii clubului Dinamo se tem ca venirea fostului tenisman in conducerea gruparii din Soseaua Stefan cel Mare ar putea produce un cutremur la varf.

Toti stiu faptul ca acesta obisnuieste sa conduca autoritar afacerile in care se implica. Plecat in Africa, la vanatoare, dupa care s-a deplasat in Canada, unde invata sa-si piloteze noul avion, Ion Tiriac va reveni in tara in jurul datei de 2 octombrie. Abia la acea data urmeaza sa decida daca va accepta sa investeasca la clubul campion.

Posibila sosire a lui Ion Tiriac la Dinamo, langa bunul sau prieten Nicolae Badea, reprezinta un real motiv de ingrijorare pentru cealalta aripa din conducerea a€œcainilor". Cristi Borcea si Vasile Turcu s-au aratat mai deschisi la o revenire a lui Giovanni Becali, pe care il cunosc foarte bine si alaturi de care au mai lucrat. Dupa cum se stie, omul de afaceri nu a ascuns faptul ca, in cazul in care va investi, va dori sa lucreze cu propria echipa. Practic, unii dintre actionari se tem ca pot fi sariti din schema. Cel mai expus pare a fi Cristi Borcea, care si-a pierdut o parte din influenta dupa ratarea calificarii in Liga Campionilor. Mai mult, declaratia lui Gigi Becali, cum ca i-ar fi dat bani lui Borcea cu ocazia meciului cu CFR Cluj, din campionatul trecut, i-a determinat pe ceilalti actionari sa-i ceara demisia din functia de director executiv. Acest eveniment petrecut in primavara, coroborat cu ratarea calificarii in grupele Ligii, a fost picatura care a umplut paharul unora dintre generalii din MAI, care au inca o influenta asupra clubului dinamovist.

S-a lansat manifestul: "Arata ca il vrei pe Tiriac la Dinamo"
Pe site-ul suporterilor dinamovisti a fost lansata, ieri, o invitatie catre toata suflarea alb-rosie, sub titlul: a€œArata ca il vrei pe Tiriac la Dinamo". Este prezentat un CV al fostului tenisman, iar fanii campioanei sunt invitati sa discute pe marginea oportunitatii cooptarii acestuia in randul actionarilor. Normal, opiniile sunt diverse, dar balanta este inclinata clar de cei care il solicita. a€œNu cred ca e cineva care sa nu-l vrea pe Tiriac la Dinamo", a postat Dinamo_forever24. a€œEl a zis mai demult ca o sa vina la Dinamo la momentul potrivit. Stiti cand este ala? Cand Sandu si Dragomir nu mai sunt la conducerea fotbalului. Mi-l doresc si eu, in primul rand ca doresc o schimbare la nivelul acesta, dar mi-l doresc pe el personal ca a tacut, tace si va tacea dar si face, face multe", este parerea lui SirMihai. a€œEu l-as dori mult la echipa. Nu de alta, dar actuala formula de conducere nu a aratat in 10 ani decat ca stie sa treaca de la o cearta la alta cu o viteza astronomica. Deci, Tiriac ar fi poate potrivit pentru un actionar unic", a spus Discobolus.

Varianta sosirii lui Ion Tiriac ca finantator a aprins imaginatia fanilor dinamovisti. Pe site-ul www.dinamomania.net, Ikeao vede si viitoarea configuratie a conducerii administrative: "Domnul Tiriac sa fie investitor, un fel de co-presedinte, alaturi de domnul Badea, iar Borcea a€“ vicepresedinte. Restul, Turcu si Savulescu a€“ actionari in club, iar Florian Walter sa se ocupe in continuare de echipa a doua. Pe de alta parte, pariul meu ar fi Raducioiu - manager general, dar sa fie lasat sa lucreze. In plus, ar mai trebui doi oameni cu un fel de rol de scouteri: unul pe plan intern (Tica Danilescu) si unul pe plan extern, care sa se uite pe la turnee unde participa jucatori tineri". Un altul, Doggy dog, este cam de aceeasi parere:

"Citez ce a spus Tiriac acua€™ vreun an! "Nu o sa uit ca Dinamo mi-a dat o paine sa mananc. O sa vin la Dinamo atunci cand trebuie". Dupa parerea mea conditia lui ar fi sa fie unic actionar, principal finantator Mai mult ca sigur, un om de talia lui Tiriac nu ar accepta sa faca parte dintr-un umil grup de smecherei. Sa plece, frate, toti actionarii si sa lase omua€™ sa ridice si sa concureze cu adevarat cu marile echipe. Tiriac a€“ finantator (patron), Badea a€“ presedinte, Borcea a€“ director si atat! Iar pe Turcu, sa-l bage portar de rezerva la Dinamo II! Sa dea Domnul sa se intample asa".

Sprijinit de generalii din MAI, Ion Tiriac nu va accepta sa faca echipa decat cu Nicolae Badea. Tabara alcatuita din Borcea si Turcu urmareste revenirea oficiala a lui Giovanni Becali.
Dan Nicolaie,Alexandru Traciuc

http://sport.rol.ro/Fotbal-intern/Venirea-...i-la-Dinamo.htm
_JohnDoe_
QUOTE(scrum_in_ochi @ 14 Sep 2007, 11:11) *
Vad ca aceasta incercare se face usor usor auzita .Sa speram ca va ajunge la urechile celui care conteaza.

Nici pe deaparte...dupa ce ca parerea noastra, a suporterilor, nu prea conteaza, nici nu ne implicam sa ne spunem parerea macar.
dinamovidiu
Dupa parerea mea, unica rezolvare a debandadei care domina in acest moment clubul Dinamo, este schimbarea actionarilor clubului. Trebuie lasat sa vina dl. Ion Tiriac. Este un om cu capul pe umeri si unul dintre cei mai prolifici oameni de afaceri pe care ii are tara noastra. Eu il consider un Abramovici al Romaniei. Atat timp cat exista 5, 7 sau 10 actionari, fiecare isi va sustine cauza si va trage cat mai mult in caruta lui. Incerc sa gasesc un club european care sa aiba mai mult de un patron la club si cred ca oricat voi incerca acest lucru nu voi gasi vreun raspuns. De aceea rog toti dimanovistii adevarati sa sustina din tot sufletul si cu toate mijloacele posibile venirea la conducerea clubului a d-lui. Ion Tiriac.
dudu1961
De ce nu Vintu (tot vroia rapidul) omul e neutru , nu avem nevoie neaprat de un fost sau actual dinamovist , avem nevoie de un OM CU BANI , poate fi arab , chinez , american , oricare vrea sa bage bani sa nu ia prea multi dar sa-si faca imagine ca e patron de club mare !
Englezii sint cel mai bun exemplu in acest sens , aduceti-va aminte ce sareau suporterii in sus cind au auzit ca, spre exemplu (vorbesc de clubul meu favorit , Machestern) va veni un american sau liverpool un arab , ce s-a intimplat cu aceste cluburi , i-a uite unde sint !
Leaveyou
Acționarii sunt cu banii. Atât. Până n-o să înțeleagă și ai noștrii chestia asta nu ne mișcăm înainte. Uite, îi las să decidă asupra a 2 jucători, restul antrenorul.
dudu1961
Vorbeam la LC de mentalitate si CIVILIZATIE , Liviule , e drept nu poti cere unui popor care a iesit dintr-un totalitarism abia de 18 ani, civilizatie , mindrie si decenta , ca la cei care au in spate SUTE de ani de democratie , dar acum in secolul XXI e mult mai usor de invatat democratia , numai ca cei cu bani O STIU si o aplica dupa bunul plac si buzunar ;celor multi si prosti ! icon_evil.gif
Morpheuss
Off-topic:Dudule...asta cu democratia las-o jos ca macane.
cosmin targoviste
Dinamo se poate destrama chiar inainte de venirea lui Rednic. Scandalul cu Cornel Dinu, care a amenintat ca pleaca din "Groapa", s-a intins pana in tabara actionarilor.

"Daca pleaca Dinu, plec si eu!", a amenintat Cristi Borcea in gașca slugilor proaste, astfel venirea lui Rednic la Dinamo poate fi in pericol. Borcea a fost mereu sustinatorul numarul 1 al "Puriului".

"Poate sa ne paraseasca oricine, dar nu el pentru ca nu-l las eu! Daca va pleca Dinu, voi pleca si eu!", a zis Borcea, informeaza sursa citata

sa plece Dinu,sa plece si Borcea si dupa aia sa revina Dinu 010.gif
Domnule Tiriac,asta pleaca,nu veniti dumneavoastra?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.