Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamobilul in Moldova !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Profitand de faptul ca Dinamo se va afla de sambata pana miercurea viitoare in Moldova, pentru cele doua meciuri cu FCM Bacau si Politehnica Iasi, "Dinamobilul" va onora astfel cererile suporterilor din aceasta parte a tarii.
In aceste conditii, fanii din Moldova isi vor putea achizitiona direct produsele favorite dintr-o larga gama oferita de Dinamo in acest sezon.
Iata programul magazinului pe patru roti al clubului din Soseaua Stefan cel Mare:
Bacau (duminica)
Vaslui (luni)
Suceava (marti)
Iasi (miercuri)
[size=18]sursa: www.fcdinamo.ro
[size=24]Nu ratati aceasta ocazie !
Anonymous
Foarte frumos,... numai ca e ciudat. Eu eram anunutat mereu de club despre eventuala aparitie a Dinamobilului la Vaslui, dar vad ca de data asta nu s-a intamplat. O sa vedem... oricum, sper sa aiba succes ca si acum 2 ani, cand am depasit Bacaul, Suceava si Piatra Neamtul la vinzari. Iasiul nici nu conta :D
flaviusO
Esti vasluian Radu?? Zii si tu, nu merita Vasluiul victoria cu Ceahlaul... Vad ca in Piatra-Neamt nu vine, pacat...
Anonymous
Cum nu merita???? Ai fost la meci sa vezi ce verze sunt la Piatra NEamt si cum au alergat vasluienii de nebuni? E clar, Vasluiul e sub Ceahlaul, dar au meritat din plin victoria. Eu am stat la oficiala, la 5m de Stefan. Omul ala e paranoic. La orice fluier se rdica si striga "esti un prost, dom' arbitru!!"
flaviusO
Hai Radule, ca daca nu anunta ala ca da butoiul de vin la cine marcheaza nu se marca, era un meci care tindea spre 0-0. ;)
Anonymous
Hahahaahah. Chiar crezi ca de asta a dat gol??? Ala marcheaza la fiecare meci aproape. Nu cred eu ca pentru 5 milioane si un bidon de vin s-a aruncat mai departe.
1948
Da` problema e ca la Iasi nu mai jucam miercurea viitoare ... asa ca Dinamobilul va fi doar la Bacau
flaviusO
Nu inteleg de ce spui clar ca Vasluiul e sub Ceahlaul... Ceahlaul e in criza, hmm, oare de ce imi suna asa familiar acest cuvant, iar Vasluiul sta putin mai bine... Apropo, Porumboiu mai baga bani la echipa??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.