Sezran
Mar 19 2003, 02:45 PM
in prima repriza de la piatra-neamt dinamo s-a descurcat, a inscris de 2 ori si a lasat putine sanse ceahlaului de a se apropia de poarta.
in repriza a doua parca au intrat niste curci pe teren! in 3 minute ceahlaul a marcat de 2 ori, a pierdut un jucator (c. ilie cartonas rosu) si, culmea, dinamo este dominata copios de o echipa slaba, aflata si in inferioritate numerica! au avut atitea ocazii, inclusiv singur cu portarul incit ma mir ca au marcat numai de 2 ori. dupa aspectul reprizei a doua ceahlaul merita victoria, lejer.
eu unul nu pot sa inteleg ce se intimpla... poate stiti voi.
Sezran
Mar 19 2003, 02:49 PM
AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHhhhhhhhhhh
nici nu ma mai uit la meci. ceahlaul a marcat al treilea gol, de la 35 de metri.
Anonymous
Mar 19 2003, 02:51 PM
Aoleu nene ... da' rapid mai esti! Am vrut si eu sa scriu ceva si mi-ai luat-o inainte :)
SUNTEM VARZA! Sau am eu impresia ca vor sa distruga clubul asta?
Mai bine vindem tot, retrogradam si ne transformam in Rocar, sau industria sarmei 2. NU MAI POT DE NERVI!
Sezran
Mar 19 2003, 03:05 PM
era o emisiune la tv "incredibil dar adevarat". daca nu as fi vazut as fi zis ca nu e adevarat. prima repriza a fost buna. in repriza a doua dinamo a facut tot posibilul sa ia bataie. probabil ca e adevarat ce spune silvia dinu: se incearca falimentarea clubului pentru a fi cumparat pe nimic de anumiti "binevoitori". se repeta povestea de la steaua. pacat ca dinu o va incasa primul. probabil chiar in seara asta. nu pierd ocazia cei doi nenorociti din CA.
Anonymous
Mar 19 2003, 07:04 PM
Bine ca n-am avut 4-0 la pauza !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.