Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fifa Challenges
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2
clau_gol2006
Man.. vad ca campionatul nu se mai tine.. nu se incepe..... propun alta idee...facem ceva mai amikal... provocari intre noi... fiecare provoaca pe cine vrea... si facem niste punctaje.. si asa vom juca...... daca e campionat joc.. daca e asa joc.. da sai dam drumu mai repede....

Cam astea ar fi regulile la ce am propus eu mai sus :
Tin sa mentionez ca este o competitie care are un mod de desfasurare foarte lejer. Daca doriti puteti evolua, daca nu , nu este nici o problema dar macar sa aveti bunul simt sa-i raspundeti celui care va adresat provocarea.

Se joaca pe baza unor provocari intre useri.
Provocarea se va desfasura astfel :
- lasati o provocare pe forum . Daca acesta accepta, jucati meciul.
- Dupa meci postati rezultatul.In functie de acesta veti primi puncte.Fiecare jucator care va participa in aceasta competitie va aduna unele puncte.
Acestea sa vor imparti la numarul de meciuri jucate de acesta. De ex : ati obtinut in 7 meciuri – 12 pct (1,5p , 0p , 2,5p , 1,5p , 3p , 1p ,2,5p ). Impartind 12pct la 7 meciuri jucate vom afla coeficientul fiecarui jucator in parte. In exemplul de mai sus 12pct / 7m = 1,714
In functie de acest coeficient se va alcatui un clasament.
Egalitate 0,5 pct
Victorie 1 gol diferenta 1pct
Victorie 2 goluri diferenta 1,5pct
Victorie 3 goluri diferenta 2pct
Victorie 4 goluri diferenta 2,5pct
Victorie 5 goluri diferenta 3pct
Victorie 6 goluri diferenta 3,5 pct
Peste 6 goluri diferenta 4pct

Victorie la 0 (zero) la mai mult de 3 goluri diferenta bonus 0,5pct (adica de la 4-0 in sus)
Mai mult de 10 goluri marcate intr-un singur meci bonus 1pct

INTERZIS !!!
-Gol din Corner direct sau corner batut in careul de 6 metri .
- Interzis COMBINATIA A+D!!!
Cam asta am vrut sa zic .. acum sa incepem provocarile !!!!
razvan_ptm
Imi place ideea ta, tinand cont ca e greu sa alcatuiesti etapele unui campionat daca n-ai un program ceva sa te ajute! Il provoc pe clau_gol2006
clau_gol2006
QUOTE(razvan_ptm @ 10 Sep 2007, 22:09) *
Imi place ideea ta, tinand cont ca e greu sa alcatuiesti etapele unui campionat daca n-ai un program ceva sa te ajute! Il provoc pe clau_gol2006

ACCEPT !!!
clau_gol2006
Clasament coeficienti !!
1.clau_gol2006 -------5 pct -> 1 meci
2.razvan_ptm ------- 0 pct ->1 meci
razvan_ptm
gavros te provoc la un duel, ce zici te bagi ?
COSMIN C
Se poate sti despre ce e vorba aici?
cosmin targoviste
reddog_sv, te provoc !
COSMIN C
Stop joc!

Ce vreti cu topicul Fifa Challenges ? Daca e deschis pentru jocul asta, rezultate si provocari, ar trebui mutate mesajele legate de joc acolo.Am inteles bine?
clau_gol2006
Asa ar trebui... de aia am deschis topicul acela.....
Deci Jucatorii de FIFa postati provocari si rezultate la topicul FIFA chalenges
cosmin targoviste
clau_gol2006 joci?:D
clau_gol2006
QUOTE(cosmin targoviste @ 11 Sep 2007, 9:52) *
clau_gol2006 joci?:D

ACcept !!!
caine_tm
pai cum se joaca?
clau_gol2006
QUOTE(caine_tm @ 11 Sep 2007, 11:01) *
pai cum se joaca?

Se joaka fifa 07 .. citeste mai sus si vezi k scrie cum se joaka
reddog_sv
QUOTE(cosmin targoviste @ 11 Sep 2007, 8:04) *
reddog_sv, te provoc !

Accept dwarf.gif
clau_gol2006
clau_gol2006 - cosmin targoviste 6-5
gavros
QUOTE(razvan_ptm @ 10 Sep 2007, 23:15) *
gavros te provoc la un duel, ce zici te bagi ?

nu
razvan_ptm
caine_tm te bagi la un duel ?
cosmin targoviste
razvan_ptm joci?
razvan_ptm
QUOTE(cosmin targoviste @ 11 Sep 2007, 11:11) *
razvan_ptm joci?

Da...sa imi dai add pe meSS...ai idu la profil
cosmin targoviste
cosmin targoviste-reddog_sv 6-2
razvan_ptm
razvan_ptm 3-2 cosmin targoviste
cosmin targoviste
Eu ma retrag din doua motive
1-Merge netul cu viteza melcului turbat
2-Regulamentul e o mare tampenie.Daca e permis sa joci Barca-Barca de ce nu ar fi permise si bug-urile?
Cel mai corect ar fi sa facem un campionat in care fiecare sa aiba echipa proprie si sa fie totul permis.

A,si sa nu uit razvan_ptm-cosmin targoviste 3-2
mihaiul90
Faceti ma play off ca e mai usor de alcatuit decat un campionat. Ce e atat de dificil ? Ne strangem 8 sau 16 si jucam... mi se pare o idee stupida asta cu provocarile... dar ma rog, faceti cum vreti.
gavros
daca suntem 16 facem 4 grupe a cate 4 echipe, din care se califica primele 2 si se fac sferturi(ex. loc 1 grupa A joaca cu locu 2 grupa B)
sau, facem direct optimi din alea 16 echipe si jucam direct pe eliminate, dar mi se pare mai bine prima varianta
mihaiul90
Si mie gavros, ca si eu tot la asta m-am gandit, dar din moment ce s-ar putea sa nu gasim 16 participanti am putea sa jucam direct play off din sferturi daca ne strangem doar 8.
POOL
Cine a votat regula sa nu dai cornerul in 6 m? icon_rolleyes.gif Sau ma rog cine a decis asta? Imediat nu o sa avem voie sa dam loviturile libere de la 19 m pe poarta. Regulile sunt ca la fotbal, Legile Jocului, atat.
mihaiul90
Despre ce vorbesti ? Ce regula tampita mai e si aia sa nu dai corner din 6 metri ? rofl.gif
POOL
Citeste mai bine, sa dai cornerul in 6 m, in careul de 6 m, sau ma rog 5,50 cat are.
clau_gol2006
Regula cu cornerul... e pusa pt ca e bug clar, si unii nu joaka sa dea gol... unii joaka sa faca corner.. pt a bate direct pe poarta.. si gol...;) cui nui convine sa nu joace...
POOL
Nu e nici un bug, daca esti bun stii cum sa te plasezi la astfel de cornere sa nu ei gol, asa ca, nu inteleg care e problema. Am primit si eu destule goluri din corner asa, am si dat destule, insa daca te pozitionezi cum trebuie cu jucatorii, n-ai cum sa iei gol. thumb.gif
cosmin targoviste
Cred ca ar trebui sa aiba fiecare echipa sa,si sa fie regulile ca in realitate.Sa poti face orice in afara de hands si alte chestii neregulamentare.
razvan_ptm
reddog_sv te provoc!
reddog_sv
Accept thumb.gif
PS: in legatura cu regulamentul ar mai trebui precizat ca, in cazul in care iese vreunul din joc sa se continue cu minutele ramase pana la finalul meciului...problema ar fi insa cu ultima faza a meciului...cand unul ar putea fi in situatie de gol iar celalalt sa opreasca meciul pentru ca a expirat timpul argument.gif
gavros
hai ma care joaca si cu mine

si hai sa ne strangem 16 jucatori sa facem grupe ..... drunk.gif
razvan_ptm
QUOTE(gavros @ 12 Sep 2007, 13:37) *
hai ma care joaca si cu mine

si hai sa ne strangem 16 jucatori sa facem grupe ..... drunk.gif

hai ca joc eu
clau_gol2006
Nu stiu care jucati fifa pe aici.... dar astept sa ma provocati care jucati :)......
Ashtray
Ma bag si eu ca musca-n lapte...da' plictiseala e mare si imi asum riscu' :D ... Deci clau te provoc!
P.S: Nu o sa scriu scoru' ca stiu o sa mi-o iau...rau...
clau_gol2006
QUOTE(Ashtray @ 12 Sep 2007, 18:18) *
Ma bag si eu ca musca-n lapte...da' plictiseala e mare si imi asum riscu' :D ... Deci clau te provoc!
P.S: Nu o sa scriu scoru' ca stiu o sa mi-o iau...rau...

ACCEPT !!!
razvan_ptm
razvan_ptm 5-6 reddog_sv
gavros
costel_dinamovistu
reddog_sv
mihaiul90
Clau_Goool
Dinamo_forever24
razvan_ptm
POOL
matador
super_dog
Raikkonen
razvan_jr86
clau_gol2006

suntem 13, sa mai vina 3 si facem 4 grupe cum am zis mai sus

PS daca cineva de mai sus nu mai vrea sa joace sa zica beerchug.gif
dinamovistu'92
eu nu prea pot sa mai joc pentru ca am calc pe branci,mai intru de la unchimiu care nu are fifa,si nici nu vrea sa o bage ca nu-i place fotbalu...
costel_dinamovistu
razvan_ptm te provoc... cu toate ca stiu k o iau rau d tot
razvan_ptm
QUOTE(costel_dinamovistu @ 13 Sep 2007, 16:38) *
razvan_ptm te provoc... cu toate ca stiu k o iau rau d tot

accept provocarea
cosmin targoviste
QUOTE(gavros @ 12 Sep 2007, 20:57) *
costel_dinamovistu
reddog_sv
mihaiul90
Clau_Goool
Dinamo_forever24
razvan_ptm
POOL
matador
super_dog
Raikkonen
razvan_jr86
clau_gol2006

suntem 13, sa mai vina 3 si facem 4 grupe cum am zis mai sus

PS daca cineva de mai sus nu mai vrea sa joace sa zica beerchug.gif

M-ai uitat pe mine.Ai uitat un adevarat fenomen fotbalistic.Ma declar plin de talent...dar mai ales MODEST! icon_lol.gif
gavros
pai parca te-ai retras din nu stiu ce motie
razvan_ptm
Desi n-am vrut initial sa mai postez rezultatul....razvan_ptm 6-1 costel_dinamovistu
POOL
verystrange.gif Mda corect, n-ai vrut sa te dai mare.
razvan_ptm
Uite pool ca sa vezi ca ma dau mare postez si rezultatul primului meci al meu...razvan_ptm 3-12 clau_gol2006
clau_gol2006
Hai ca sa ma umflu eu ;)).. cine ma bate si pe mine... ca inca nu stiu cum e sa pierzi ;))
Glumeam.. cine joaka o fifa???
cosmin targoviste
QUOTE(gavros @ 13 Sep 2007, 21:58) *
pai parca te-ai retras din nu stiu ce motie

M-am retras din provocarile alea,din cauza regulamentului.Daca si acest regulament va fi tot ca ala,si nu vor fi permise bug-urile si vor fi permise meciuri de genul Barcelona-Barcelona ma retrag de pe acum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.