Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fifa Challenges
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2
costel_dinamovistu
cosmin_targoviste te bagi la o fifa???
orc.gif orc.gif orc.gif
gavros
care ma provoaca si pe mine, inafara de razvan, dar fara sa se treaca scoru sau ce faceti voi aici ca nu ma bag la joc
POOL
Stai linitit razvane si eu am pierdut cu clau si cosmin, insa nu chiar asa rau, ma rog intr-un meci cu cosmin, da' atunci tot incercam sa ii dau gol cu portaru. doglaugh.gif
Cai Lun
Ia uitati ce-mi zice azi unu'... (e dintre voi?)
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:50:52 PM): deci tu esti admin pe dinamomania
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:50:53 PM): nuh ?
Io (9/14/07 5:50:55 PM): da
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:51:19 PM): bun eu am fost admin pe fifamasters.com si pe fifalegend.com campionate de fifa ce au avut peste 1000 useri
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:51:31 PM): ma gandeam dak te-ar interesa organizarea unui camp de fifa pe dinamomania
Io (9/14/07 5:51:58 PM): care ar presupune ce?
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:52:34 PM): pai eu acum nu mai sunt admin nicaieri... dak vrei sa faci un board pe forum sau categorie unde sa imi dai moderator si voj face eu multe ligi...voi pune moderator...etc
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:52:46 PM): un campionat mare ... nush cateva sute de useri...
Io (9/14/07 5:52:50 PM):
Io (9/14/07 5:53:10 PM): si concret campionatul ce ar insemna?
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:53:27 PM): lol
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:53:46 PM): campionat de fifa 2008 ligi...etape...clasamente...cupe finale...etc
Io (9/14/07 5:53:53 PM): a...
Io (9/14/07 5:53:57 PM): nu, iese din discutie
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:53:57 PM): un campionat de fifa pt toti dinamovistii
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:54:05 PM):
Io (9/14/07 5:54:12 PM): poti sa faci un topic
Io (9/14/07 5:54:16 PM): si nu e nici o problema
Io (9/14/07 5:54:24 PM): nu trebuie sectiuni si moderatori..
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:54:28 PM): lol
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:54:39 PM): eu ma gandeam la ceva mare nu la un topic
Io (9/14/07 5:54:44 PM): am inteles
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:54:56 PM): plm pe masters au fost 1400 si legends 1100 jucatori de fifa in fine dak nu vrei nu vrei
Io (9/14/07 5:55:34 PM): n-am nimic impotriva sa deschizi un topic, cu un sondaj.. vezi ce zice lumea.. cati sunt interesati.. daca se vrea si ai cu cine
Io (9/14/07 5:55:40 PM): poate punem ceva in practica
Io (9/14/07 5:55:50 PM): fa un studiu de piata intai
messitorres ~One More Time~ (9/14/07 5:55:54 PM): bine

Topicul pare ca exista... presupun ca are legatura cu ce faceti voi in topicul asta, nu?
Daca da, adunati-va si voi mai multi si va fac o sectiune separata... cu divizii / grupe... fiecare cu topicul ei. Cam cum era cu gastile...
Astept propuneri, daca va intereseaza...
mihaiul90
QUOTE(cosmin targoviste @ 14 Sep 2007, 19:12) *
M-am retras din provocarile alea,din cauza regulamentului.Daca si acest regulament va fi tot ca ala,si nu vor fi permise bug-urile si vor fi permise meciuri de genul Barcelona-Barcelona ma retrag de pe acum.

Si de ce nu esti de acord sa isi aleaga mai multi useri aceeasi echipa ? Sau tu ai vrea sa o alegi pe cea mai buna, iar noi, plebea, sa jucam cu ce ramane ?
POOL
Sincer nici mie nu mi-ar placea sa joc un real -real, desi majoritatea prefera barca sau chelsea. Insa se pot schimba echipele, nu trebuie neaparat sa joci cu aceeasi toate meciiurile, de exemplu mie im place sa joc cu Real, Arsenal, Milan si Lyon, in planul secund sunt Chelsea, Man. UTD, valencia... Ar trebui sa isi enumere fiecare niste echipe cu care ii place sa joace. De ex1) Real
2) Arsenal...
Si joaca fiecare cu echipa care ii palce cel mai mult, daca sunt aceleasi echipe, "gazda" schimba cu echipa de pe locul 2 al preferintei. ce ziceti? icon_rolleyes.gif
razvan_ptm
Macar sa ne strangem noi de niste grupe ca dupa aia vedem cum jucam!
reddog_sv
Hai gavros te bagi la o fifa?ca vad ca nu se mai misca nimic p'aci
razvan_ptm
Mi-ati facut pofta de fifa....care joaca si cu mine?
cosmin targoviste
QUOTE(mihaiul90 @ 15 Sep 2007, 1:00) *
Si de ce nu esti de acord sa isi aleaga mai multi useri aceeasi echipa ? Sau tu ai vrea sa o alegi pe cea mai buna, iar noi, plebea, sa jucam cu ce ramane ?

Pentru ca nu e corect.Scopul competitiei e sa fie jocul cat mai real cu putinta.Asta doresc si cei de la EA Games.Am zis-o si mai sus,daca sunt permise astfel de meciuri,de ce nu sunt permise si bug-urile.Ca sa vezi ca nu sunt asa cum tot bombani tu , ia-ti echipa primul si daca vrei imi iau eu ultimul echipa.

@Pool,asa trebuie sa procedam.e buna ideea ta.Dar cred ca ar trebui clar sa nu se joace meciuri gen Real-Real.
costel_dinamovistu
Se pare ca am reusit (ceea ce nu e sigur) sa aduc inca un jucator.
teroristu
QUOTE(costel_Dinamovistu @ 20 Sep 2007, 17:12) *
Se pare ca am reusit (ceea ce nu e sigur) sa aduc inca un jucator.

vreau sa ma inscriu bananasmile.gif
gavros
nu se mai fac inscrieri verystrange.gif
costel_dinamovistu
De ce nu se mai fac inscrieri??
nu se mai face campionatu?
The Game
Cine se incumeta sa-l organizeze?L-as organiza eu,dar nu ma pricep ...
gavros
acum o dati in 08 010.gif
mai astepta si tu un pic, poate se organiizeaza unu de 09
The Game
As astepta,dar ma cam plictisesc 010.gif

Nu se ofera chiar nimeni?
reddog_sv
@Game nu trebuia sa mai deschizi topicul asta..intra la fifa challenges si vezi acolo tot...suntem prea putini ....si daca e vorba de 08 parca nu m-as mai baga nici eu...se dau goluri prea putine..si nici sistemul meu(4-3-1-2..care trebuie creat) nu pot sa-l pun..poate-mi zice cineva cum sa fac [comptoss].gif
cosmin targoviste
ma baieti,eu am o problema cu jocul.Incearca sa intre in el si ramane negru ecranul.Trebuie sa dai restart la PC sa isi revina,ca altfel nu pot iesi.Stiti cumva care e problema?!
The Game
Probabil ca are jocul tau o problema,sau ti-a facut asa si la 2007?
mihaiul90
Poate nu ai placa video suficient de performanta... te-ai uitat la minimum requirements inainte sa-l instalezi ?
The Game
Cred ca mihaiul90 are dreptate,asta mi se intampla si mie cand aveam placa mai slaba.
costel_dinamovistu
Super tare idee. Pacat ca nici asta nu o sa se intample cum nu a fost dusa la bun sfarsit nici cea de 07. Da tre`be salutata ideea. (sper ca ati observat ironia)

De fapt daca m`ar ajuta cineva m`as baga eu sa`l organizez. Ce ziceti? da intai ne adunam si noi macar 16?
The Game
Daca nu se va organiza,macar sa ne dam cu parerea despre joc aici ...
cosmin targoviste
@mihaiul-am placa de 64 si cica ar suporta.
@The Game-cu fifa 07 nu am avut probleme.
The Game
Placa cred ca e de vina Cosmin,uita-te exact sa vezi daca suporta sau nu.
Victor_rdg
The Game, te ajut eu sa faci campionatul ;) beerchug.gif
Winn3r
sal... va propun sa faceti un campionat de fifa 08 ...
The Game
I-auzi ... crezi ca esti primul ? 010.gif
MurdocK
asteptati si voi sa iasa patchu de liga 1 :P countingsheep.gif
Morpheuss
QUOTE(cosmin targoviste @ 27 Oct 2007, 11:13) *
ma baieti,eu am o problema cu jocul.Incearca sa intre in el si ramane negru ecranul.Trebuie sa dai restart la PC sa isi revina,ca altfel nu pot iesi.Stiti cumva care e problema?!

Cauza e placa video. Eu am MX440 si mi se intampla la fel.
cosmin targoviste
Am rezolvat.Am facut rost de un Ati Radeon 9200 se si merge perfect.
poker
place ideea.provoc pe cine o fii care vrea sa joace cu mn il astept.
Robinhood
Ce ati spune de un campionat de Fifa 2009 doar pentru caini?
M-as putea ocupa eu de organizare (regulament, clasament, etape, etc)
Cai Lun
Ia incearca, sa vedem daca exista amatori...
cosmin targoviste
Eu m-as baga dar nu pot juca decat 2008 . Calculatorul meu e cam natang .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.